ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 400
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 400 of 2553 FirstFirst ... 3003503903983994004014024104505009001400 ... LastLast
Results 5,986 to 6,000 of 38289
    Senior Member
    Xa xa,αυτό με το μπαστάρδεμα της ομάδας,ήταν άψογο.:smilegrin:Αθηνομάζωξη βλέπω,Θεσσαλονικοσύναξη ακούω,τι καλά!Εννοείται κι εγώ μέσα,τόσες τρελές μαζί δεν τις χάνω.:smilegrin:

Περαστικούλια tidekpe,να σου περάσει γρήγορα το μυξοβιόλι,χα χα.Δεν σε παίρνει να πάρεις καμιά μέρα άδεια,να χουχουλιάσεις σε κάνα κρεβατάκι,να πιεις κάνα ζεστό,να δεις λίγο τουβού;(αν και αυτό το τελευταίο μπορεί και να επιδεινώσει την κατάστασή σου,άστο καλύτερα):smilegrin:

Σήμερα έχει συννεφιά,αλλά εγώ,,,κρατιέμαι.
    Νέκκυ,Μπαρμπαρέλλα,εσείς είστε σαίνια,εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμη να κατεβάσω χειμερινά,φοράμε ξώπλατα με ζακέτες,παρεό με παλτά,τοπάκια με καλτσόν,τέτοιους πολλούς ευφάνταστους και οργιώδεις συνδυασμούς.

Σας φιλώ και σας ζουπάω τρομερά και αυταρχικά.Μετά σας τσιμπάω κιόλας όμορφες συμφοριανές(εκ του συγχωριανές),όχι εκ της συμφοράς.
    Και στον Σποράκο,που η Ναταλία χαρίστηκε,εγώ δεν χαρίζομαι.Δεν τον χαιρετώ,δεν τον χαιρετώ.ʼντε,καλά,τον χαιρετώ λιγουλάκι.:smilegrin:

Senior Member
    Eιναι χειμαρρος συναισθηματων το καθε τι που γραφεις..
    Η ζωη περναει και χανεται!
    Αλλα δεν ακουγεται και τοσο αισιοδοξο αυτο! :P
    Μια ζωη, μια ευκαιρια λοιπον!
    Προσπαθω να επανορθωσω τις λαθος επιλογες που λες κ εσυ!
    Ποσο δικιο εχεις!! Μακαρι ολα μας τα πρωινα να ειναι φωτεινα στο εξης!

Senior Member
    Κακούουουουργες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!λάθος ευχή κάνατε...πάλι το παλεύω αυτό το βουητό στην κεφάλα μου, το πονάνε χέρια και πόδια αλλά με πάνε ακόμη, το πλάκωμα στο στήθος και άλλα πολλά ακόμη που όμως τα αντέχω (περίπου μέχρι τις 6 γιατί εχτές στις 9 δεν μπορούσα ούτε να πατήσω το γκάζι, μπήκα σε ένα ταξί που με έσυρε στο σπίτι και από εκεί και πέρα ανέλαβε ο καλός μου τα λοιπά.. εννοώ παιδιά κ.λ.π.) ε, και σήμερα έτσι της αντοχής ξεκινάει η μέρα μου, άρα, λάθος ευχή κάνατε...να ξεραθώ τελείως ζήτησα ή να γίνω καλά τελείως...κακούργες, με πήρατε στο λαιμό σας..παρόλ'αυτά σας φιλώ (για να σας κολλήσω να δείτε τη γλύκα) κι όταν τα χέρια μου δε θα πονάνε τόσο για να γράψω, θα τα πούμε!! ναι, σας απειλώ...

Senior Member
    Περαστικάααα!!! Ήμουν χάλια πριν από δύο εβδομάδες και καταλαβαίνω. Τολμώ να πω πως ακόμη έχω ένα μικρό μπούκωμα. Τι γρίππη κι αυτή! Μάλλον η χειρότερη που έχω περάσει ποτέ. Λυπήσου με, μη με κολλήσεις, γιατί λένε ότι η υποτροπή είναι πολύ χειρότερη από την κανονική, αρχική ασθένεια. Κουράγιο και θα περάσει, σε επτά μέρες με αντιβίωση, σε μία εβδομάδα χωρίς αυτή :wink2:

Senior Member
    καλα οτι μας παρατας για το μεγαρο δεν το πιστευω, αλλα ενταξει ειμαι εγω και με την Κυριακη αν μπορουν και οι αλλες.
    κοριτσια τι λετε?
    κατα τα αλλα και εμενα με τριγυρναει μια γριπουλα, αλλα την παλευω.
    να δω ποτε θα πλυνω τα ρουχα του μωρου με αυτον τον βρωμοκαιρο.........

Senior Member
    Το Πεννόπλασμα μπορεί την Κυριακή.Ένα μπαρμπούνι έμεινε τώρα...
    Θα φανεί πόσο πολύ θέλει να με δει!Κανονίστε να με αρρωστήσετε
    μετά που έχω και ταξίδι,σας έφαγα,κακομοίρες μου!Κι αυτό το λέω
    και στις εδώ που θα συναντήσω νωρίτερα αλλά και στις κάτω μετά!
    Παρεμπιπτόντως,περαστικά και στο Αβουλίνι μας!Στην αχάριστη
    Ποπαϋολιβομάνα,που μας λέει κακούργες λες κι εμείς την κολλήσαμε
    δεν έχει άλλα περαστικά από μένα!Να βράσεις στη μύξα σου!
    Σαμπινάκι,οπτικοποίησα τους ενδυματολογικούς σας συνδυασμούς
    κι έσκασα στα γέλια.Πες μου από πού περνάτε να έρθω να κόβω εισιτήρια!
    Κι εγώ δουλειές κάνω,το δρόμο μου αργά να τραβώ,να τραβώ...
    Αλλά δεν καταλαβαίνω Βασουλίνι,γιατί σ'εμποδίζει ο καιρός να πλύνεις
    τα μωρουδιακά!Πες μου πως είσαι κι εσύ από αυτές που απλώνουν
    στο μπαλκόνι να πάρουν τα ρούχα άρωμα και χρώμα καυσαερίου!
    Αλλά ξέχασα...εσείς εκεί στας εξοχάς και εις τα εξωτερικά,που ζείτε,
    το πολύ πολύ να πάρει άρωμα προβατίλας το ζιπουνάκι!Ίσως σε σοκάρω,
    αλλά η τεχνολογία πλέον έχει προχωρήσει κι έχουν εφευρεθεί κάτι κατασκευάσματα
    "απλώστρες" λέγονται,κάτι σαν σκιάχτρα για να κρεμάς ρούχα είναι,
    για να την παρομοιάσω με κάτι γνώριμο στο βουκολικό σου περιβάλλον...
    Δοκίμασε το!Μπορεί να σε εκπλήξει,πόσο καλά στεγνώνει κι αυτό τα ρούχα!
    Αργότερα,πολύ αργότερα...σε κάποια χρόνια όταν μεγαλώσεις κι είσαι έτοιμη
    να διευρύνεις κι άλλο τους ορίζοντες σου,θα σου μιλήσω και για το στεγνωτήριο!
    Μη μου σκοτίζεις όμως το μυαλουδάκι σου από τώρα και μη μου αγχώνεσαι!
    Κρατάμε προς το παρόν το "Απλώστρα"!Α!Ξέχασα να σημειώσω πως αυτό
    το σκιάχτρο το στήνουμε ΜΕΣΑ στο σπίτι και στην περίπτωση που η σκεπή
    σας από στάχια (ή τι άλλο έχετε)δεν μπάζει,είμαστε οκ!Κάν'το και θα με θυμηθείς!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ένα μπαρμπούνι έμεινε τώρα...
    Θα φανεί πόσο πολύ θέλει να με δει!
    αντε να πεις οχι μετα!! καλε εκεινη φωτογραφια του χιτλερ να της τη στειλω με αγαπη, που ειναι????

αντε καλα. κυριακη. θα ανοιξουμε το μαγαζι το μεσημερι? δηλ κατα τις 5 εννοω να μη ταξιδευω και νυχτα. αρκει να μην εχω το μαστορα σπιτι, μη τον αφησω και μονο του ε? αληθεια ναταλια, να σε πληροφορησω οτι ο συγκεκριμενος μαστορας εχει λιγα στοιχεια του παμπλο και πολλα του μελαμψου!! ειδικα στα δοντια....οποτε με κατηγορεις ΑΔΙΚΑ!!!!

κουκλες ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση!

σαμπινα στειλε μας μαι φωτο να σε δουμε. θελω τον συνδιασμο β!!!

tide μου η θετικη μου ενεργεια μαζι σου.

αβα περαστικο να ηταν και να μη σε ξαναβρει φετος αλλο κρυωμα

αληθεια κοριτσια (και αγορια), παιρνετε τιποτε για ενισχυση του ανοσοποιητικου σας και να μην αρρωσταινετε ευκολα? εγω ναι, τα βρογχοβαξομ. περσυ τα δοκιμασα και ειδα πραγματι εναν καλυτερο χειμωνα. γιατι οχι και φετος λοιπον?

βασουλινι με το βασουλινι και το μικροβασουλινι στην κοιλιτσα αντε να πιουμε ενα καφεδακι αν τα πουμε γιατι σας πεθυμησαμε (ομιλω σαν μανα ενος περιζητητου γαμπρου!!)

Senior Member
    και συνεχιζω

να μη σχολιασω οτι παραλιγο να μη βλεπαμε τον χιτλερ μας και να τη βλεπανε οι αθηναιες! τοσο μας αγαπαει πια?? θα εισαι με παρεα φανταζομαι στην αθηνα?? για λεγε.

καλα, ηθελα να γραψω και άλλα αλλά η ωρα περναει καιε χω διαβολεμενη δουλεια!

ενα μονο να σας πω! χθες μου ηρθαν οι κουμπαροι ακαλεστοι (απο μενα δηλαδη γιατι ο καλος μου συζυγος ξεχασε να με πει οτι τους καλεσε!!!) και μου μπαστακωθηκαν 2 ωρες με το ρολοι!! δεν μου φτανουν ολα τα τρεχαματα και τα προβληματα στο σαλονι και τα δε προλαβαινω, να πινω και καφε δυο ωρες! ε, ναι παραπονιεμαι γιατι δεν πινεις καφε αν εχεις το σαλονι ενα χαλι και μισο!! ξερετε τι ειναι να ετοιμαζεσαι να φας το ψητο σου το ψαρακι (λαυρακι χθες) και να χτυπαει το θυροτηλεφωνο και να σου λεει ο αλλος "α....ξεχασα να σου πω...." και να τρως το λαυρακι παγωμενο 2 ωρες μετα??

σημερα ομως ειναι μια αλλη μερα! ξεκινησε βεβαια λιγο νωρις (απο τις 4) αλλά κοιμηθηκα και μιση ωρα ενδιαμεσα!!
    τελειωσα το χθεσινο σιδερο αλλά εβαλα δυο ακομη πλυντηρια χθες, ετσι αν μη μεινει ο χωρος αδειος και παραπονιεται!!
    εχω σκοπο να κανω τα χειμωνιατικα ρουχα σημερα, ο κοσμος να χαλασει! λετε να εχω κι αλλη επισκεψη σημερα? εκτος απο τη περιοδο που εχω απο εχθες??

ρε νεκταρινι, που θα πας ταξιδακι? για λεγε να ξεχαστω λιγο!!

Senior Member
    κοπελια και απλωστρα και στεγνωτηριο εχω αλλα θελω τα ρουχα του μωρου μου να στεγνωσουν φυσικα.........
    ακου εκει προβατιλα, καλε που νομιζεις οτι ζω, επειδη το σπιτι μου ειναι 5 χλμ εξω απο την πολη? ουτε προβατακια εχουμε ουτε αγελαδιτσες, αντε κανενα αλογο που και που απο τον ιππικο ομιλο που ειναι απεναντι μας. οχι οτι δεν εχω δει και προβατα και αγελαδες εδω τριγυρω αλλα 1 στο χρονο
    αλλα με αυτη την υγρασια και στην απλωστρα να τα βαλεις θελει 3 μερες για να στεγνωσουν,
    κοιτα να δεις για τι απολογουμαι, α ρε που ειναι η φωτογραφια του χιτλερ που μελεταμε........
    αντε κοριτσακια επιτελους το ραντεβου μας κλειστηκε, μπαρμπουνι οτι και να προκυψει να το ακυρωσεις για αλλη μερα.

Senior Member
    Στον Χίτλερ με αγάπη!Μάλιστα!Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω!
    Μου βγήκε το όνομα κι άντε να ξεκολλήσει τώρα η ρετσινιά,κακούργες!
    Μια γρήγορη καλημέρα γιατί έχουμε και δουλειές...Αφιερωμένο στις κακές νονές μου!

http://www.youtube.com/watch?v=VqJJsqBJP3g

Love me!

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα την απούσα..

κοριτσάκια μου sorry για την απουσία μου αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω..

δουλειά στο γραφείο βουνά... αλλαγή εποχής οπως αναφέρουν και τα κορίτσια πιο πάνω με ότι αυτό συνεπάγεται κουρτίνες χειμερινά παπούτσια, ρούχα κ.λ.π΄να τρέχω με το μωρό μου στον οδοντίατρο (όπου μωρό βλέπε ο σύζυγος που δεν πάει μόνος του και θέλει συμπαράσταση) και βέβαια ο γάμος του κουνιάδου μου το σάββατο με ότι και αυτό συνεπάγεται βλέπε μαλλιά νύχια αισθητικούς για καθαρισμούς και αποτριχώσεις πρόβες στην μοδίστρα γιατί έραψα ένα θεικό φόρεμα που ακόμα δεν είναι έτοιμο, ψώνια στα παιδιά μόνο του γιου μου το παντελόνι το άλλαξα τρεις φορές γιατί δεν ερχόταν να τον δοκιμάσει μέχρι να πετύχουμε το σωστό νούμερο... θέλετε κι άλλα....μια τρελλή έχω καταντήσει μπάρμπυ μου αρχίζω να σε συναγωνίζομαι στο τρέξιμο μου φαίνεται.,..
    tide μου πολλά περαστικούλια...σαμπινάκι νέκυ τα χαιρετισματά μου

βάσια μου σου εφόσον έφτασαν πια οι μέρες σου σου εύχομαι να γεννήσεις σαν εμένα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου καισαρική έκανα τη δεύτερη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα ,
    η τέλεια γέννα
    ξύπνησα μου έκαναν μία παυσίπονη και μετά ξεσάλωσα, πρώτα βάφτηκα μετά χτενίστηκα, και μετά την δεύτερη μέρα τσάκισα ένα κουτί γλυκά ... ξεκουράστηκα, κοιμήθηκα, είδα φίλους χωρίς να έχω το άγχος τι θα τους κεράσω, με πρόσεχαν όλοι, πήρα δώρα (το ωραιότερο βέβαια ήταν του άντρα μουένα δακτυλίδι που το φοράω πάντα)...γενικά πέρασα τέλεια..
    με το καλό και σε σένα με ένα γερό μωράκι...

ναταλία μου εννοείται ότι θα συναντηθούμε έστω και για έναν μεσημεριανό καφε σε θάλασσα μεριά πάρε με τηλέφωνο να συννενοηθούμε, ..βόλτα με (κλειστό αμάξι) θα σε πάω ...
    στο καβούρι σε μία παραλία δίπλα στην θάλασσα που τόσο σου αρέσει!!!!! ανυπομονώ να τα πούμε και από κοντά...

φιλιά πολλά σε όλες να περνάτε καλά...να ξέρετε ότι ακόμα κι αν δεν γράφω κάθε μέρα γιατί είπαμε τρέχω και δεν φτάνω πάντα σας διαβάζω στα γρήγορα να μαθαίνω νέα σας..
    την καλημέρα μου σε όλες και στο boy της παρέας...

Senior Member
    φιλακια στην αννεζινα μας! σου συμπαραστεκομαστε κουκλα! σε καταλαβαινουμε απολυτα!!

φιλακαι και στον ανεπαναληπτο χιτλερ μας!

εχουμε και δουλειες ε?
    χθες λοιπον δεν ειχα επισκεψεις αλλά ηθελα ενα καλτσονακι για τη κορη για τη παρελαση...ε, ολη τη βεροια εφαγα για αν βρω ενα ασπρο απλο καλσον στα μετρα της!! πανε 2 ωρες! ευτυχως που δεν ειχα και μαγειρεμα (φασολαδα εχουμε και σημερα) και προλαβα τα ρουχα των παιδιων! παει μιση δουλεια δηλ! επιτελους αρχιζω να συνερχομαι!!

σημερα εχει μαγειρεμα (για ψαροσουπα το βλεπω) καθαριοτητα με την αλβανιδα και λεω να καταφερω τα άλλα μισα ρουχα. λετε? α, και χρωσταω ακομη το γλυκο στις γιαγιαδες. λεω να κανω μια αχλαδοπιτα σημερα! (μηλοπιττα με αχλαδι γιατι δεν τρωει μηλο η κορη). και επισης υποσχεθηκα ψωμι σε μια συναδελφο που πηγε στον γιατρο στα γιαννενα χθες και της εκοψε τη ζαχαρη!!

αντε φιλακια! καλη υπολοιπη μερα!

Senior Member
    εξακολουθώ να είμαι χάλια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!και είναι καιο Ποπάυ με πυρετό και η Όλιβ με γαστρεντερίτιδα...πήγα μόνο για το πρωινό δίωρο...και το απόγευμα θα μείνω με τα παιδάκια μου, που με ανζητούν...να μη σας πω τώρα κακούργες;;;;Που λανθάνετε στις ευχές σας; Εγώ έπρεπε να ξεραθώ, όχι τ ατεκνάκια μου...
    καλά αυτό με τη βράσιμο στη μύξα, Νατάλι...τι να πω!!!!!Απέδειξες ότι το γέλιο πηγάζει και άπό τη σιχασιά...
    φιλάκια σε όλες ευχαριστώ για τα περαστικά (σαν πλακάκι αισθάνομαι), να περάσετε καλά στα ψώνια, στα ραψίματα, στους καφέδες, με ή άνευ μαστόρων, στα καθαρίσματα, συμμαζέματα κ.λ.π.

Senior Member
    Ax!Τα κόλλησε τα καημένα τα κινούμενα σχέδια για να μη νιώθει μόνη σαν το λεμόνι!
    Φαντάζομαι οι κακούργες ευθύνονται ΚΑΙ για αυτό ε;Έλα να γιατρευόμαστε σιγά σιγά!

Senior Member
    Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσες ξυπνούν από τις 4,τακτοποιούν παπούτσια 3-5 τα ξημερώματα,
    τρέχουν όλη μέρα πανικόβλητες και δίνουν το κακό παράδειγμα σε κάτι Αννεζίνες και εγκυμονούσες...
    Συμμαζευτείτε πριν χαλάσετε όλη την πιάτσα και καλομάθουν κι οι υπόλοιποι άντρες και μας τρέχουν κι εμάς...