ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 404
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 404 of 2553 FirstFirst ... 3043543944024034044054064144545049041404 ... LastLast
Results 6,046 to 6,060 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by BARB3

Και για να δουμε, βλεπετε την κουπα μου?
    http://www.toxel.com/wp-content/uplo...9/11/mug07.jpg
    Mια χαρά τη βλέπουμε την κούπα σου,καφεϊνομανή!
    Είναι της αυτής φιλοσοφίας με την σιχαμερή γυρόκουπα!
    Μια ρώτηση μόνο:Μέσα τι έχει να πιείς;Πορσελάνη;

Senior Member
    Παλίρροια;Τι έγινε;Έπιασε η ευχή των κακούργων και τεζάραμε;
    Έλα να μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά,κοκόνες!Παίρνω τις σκέψεις μας
    και πάω σιγά σιγά στο παπλωματάκι μου το πουπουλένιο
    να σας ονειρευτώ!Φιλάκια και όνειρα παραμυθένια μας!

Senior Member
    Πριν το είπα,αλλά τώρα το εννοώ!Ξανακαληνύχτα σας!

Senior Member
    Ναταλία μου, καλέ μου άνθρωπε!
    Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τώρα κιόλας θα προσπαθήσω να την παραγγείλω. Πρόκειται για άντρα (αλλά φίλο, τίποτε παραπάνω), που δεν υπάρχει περίπτωση να πιει καφέ, χωρίς τα απαραίτητα δύο μπισκοτάκια του (όσα ακριβώς χωράει και η κούπα). Κάθε φορά που έρχεται για καφέ, επειδή συνήθως δεν έχω γλυκά (τζιζ, κακά) στο σπίτι, φέρνει τα δύο μπισκότα του τυλιγμένα σε χαρτοπετσέτα. Του έχω απαγορεύσει να φέρνει όλο το κουτί, γιατί τη συνέχεια μπορείς να την φανταστείς.. Έτσι, από δω και μπρος, τέρμα τα γυφτιρλίκια, οι χαρτοπετσέτες και τα αλουμινόχαρτα. Κύριος, με την κουπίτσα του, ειδική για την περίπτωσή του.
    Όσο για τη δική μου κούπα, δε μπορούσες να βρεις πιο κατάλληλη. (Βέβαια λατρεύω και αυτή που μου χάρισες, με το ονοματάκι μου πάνω).
    Εκτός των άλλων, ενεργοποίησες πάλι τη νοσηρή μου φαντασία. Με φαντάστηκα να έχω τον εκάτοτε ηλίθιο - πριονιστή νεύρων μπροστά μου, να κρατάω την κούπα - σιδηρογροθιά με τρόπο ώστε να μην είναι ορατή σε αυτόν, να χαμογελάω αγγελικά και την κατάλληλη στιγμή.... τσακ!!!! Του έκανα τη μούρη κρέας!!! Α, μη φανταστείς πως έχω βίαια ένστικτα, κάθε άλλο, αλλά μερικές φορές τι να πω, και ο πιο φιλειρηνικός άνθρωπος έχει την ανάγκη της κούπας - σιδηρογροθιάς!

Senior Member
    Καλημέρααα.Χάου γιαρ ντούινγκ κορίτσαροι;
    Καλά είμαι γω.Για πρώτη φορά μετά από πολλές μέρες ξαναβλέπω ήλιο στον ουρανό.Ευχάριστη κι αυτή η αλλαγή.Μόνο μη μας το γυρίσει πάλι στη ζέστη και ξανακατεβάσω καλοκαιρινά,σας το λέω,θα τον πλακώσω!γκρρ
    Δεν έχω μαγειρέψει τίποτε σήμερα.Στα κιλά μου ένα πλατώ ογκόλιθος,αλλά το σώμα έχει φτιάξει αρκετά ωραίες γραμμές από την εντατική γυμναστική.Ο γάτος μου είναι άρρωστος και τρέχω με κολύρια και αντιβιώσεις.Ούτε μωρό νά'χα.Στο δωμάτιο του μικρού μου μία διαρροή από τον πάνω όροφο οδήγησε το ταβάνι να μοιάζει με την επιφάνεια της σελήνης.Όχι,δεν αντέχω άλλο βάψιμο,φρεσκοβαμμένο ήτανε,τον Μάιο το τελειώσαμε,λαχανί με εκρού.Όφου.
    Σήμερα έχω αρκετή δουλίτσα,οπότε σας αφήνω για να τσεκάρω και τι κάνουν τα άλλα κοριτσάκια και σας φιλώ τσουπωτά μου πλασματούρια!:starhit::starhit:

Senior Member
    Απέτυχα παταγωδώς... Τα έκανα :cul: Κάτι με την κάρτα μου, δεν ξέρω γιατί δεν έγινε δεκτή. Χώρια που η λευκή κούπα που μου άρεσε δεν ήταν διαθέσιμη. Αυτά παθαίνεις άμα δεν είσαι της τεχνολογίας. Μου φαίνεται πως θα κάνω γύρες στα γκατζετομαγαζάκια, δε μπορεί, κάτι παραπλήσιο θα έχει. Το πνεύμα μεν πρόθυμο, οι γνώσεις ελλειπείς.

Senior Member
    Sabe, γκαντεμιά η διαρροή. Που να τρέχεις τώρα... Πρέπει όμως να το δεις, πριν επεκταθεί η ζημιά. ʼσε που δεν κάνει ο μικρός να κοιμάται στις υγρασίες. Εγώ πρωί πρωί άλλαξα λάμπα στο φωτιστικό οροφής και ανέβασα τα υπέροχα κιλά μου σε μια ξύλινη σκαλίτσα. (Δεν έσπασε, άρα καλά πάμε).
    Μου άρεσε το "τσουπωτά μου πλασματούρια", είναι ακριβώς η σκέψη μου! Πολλές φορές, όταν μπαίνω εδώ, σκέφτομαι, ας δω τι κάνουν τα τσουπωτά μου φιλαράκια. Φιλάκια!

Senior Member
    αβα μου κι εγω μαζι σου!! αν καταφερεις να κανεις την παραγγελια πες μου κι εμενα!! κατι καρτες που πουλαει ο καρφουρ μαρινοπουλος για να κανεις ιντερνετοαγορες τις εχεις δοκιμασει? καλε αληθεια 2 μπισκοτακια εκριβως? φοβερος ο τυπος θα ειναι ε??

Senior Member
    @Ava,OXI,OXI,MHN THΣ ΛΕΣ ΤΗΣ BARB.
    Barbarelli,δε μου λες,θες να το κόψεις το ελάττωμα ή να μας κάνεις συνεργούς;xe xe:smilegrin:

Senior Member
    σαμπινα διπλοπεραστικα σας! ενα για το γατο και ενα για το ταβανι!!

ναταλια μου μια χαρα καφε θα εχει η κουπα αν και δεν την εχω δοκιμασει!
    καθημερινα στο γραφειο εχω εκεινη με τις πολυχρωμες βουλες και το κουταλακι στο πλαι! εκεινη που με θυμιζει την επισκεψη σας και ειχα παρει αγι ολες μας ιδιες για να πινουμε μαζι καφε!
    και βεβαια θυμαμαι ποτε με επισκεφτηκατε! αφου ηταν παραμονη της γιορτης του αντρα μου εγω φταιω που το θυμαμαι?
    βασια κατηγορουν την ποσοτητα που τρως....ακους?

ναταλια στον γιατρο εκλεισες ραντεβου? εκεινον στα γιαννενα λεω. πηγε συναδελφος με χρονιους πονους στο στομαχι και την βρηκε ελικοβακτηρια και καντιτα. σου λεει κατι?? ξερεις; τι ειναι να κανεις 3-4 μηνες διατροφη και αν σου φυγει ο πονος για παντα?

Senior Member
    σαμπινα το εχω ελλατωσει στο ελαχιστο. Believe it or not!!! δεν προλαβαινω απο τα διαβασματα!!
    αρχισα να δουλευεω με λιστα ελλειψεων και οχι με προσφορων!!

Senior Member
    Μπαρμπούνι μου, δεν ξαναπροσπαθώ, αυτό ήταν! Νιώθω εντελώς ηλίθια.. uzzled: uzzled: :dork: :crazy:!!!
    Ο τύπος είναι όντως φοβερός, θα του το πάρω το δωράκι του, αλλά σίγουρα δεν θα είναι μέσω διαδικτύου. Το γιατί, μπορείτε να το δείτε παραπάνω..

Senior Member
    εγω παλι δεν τολμαω να δοκιμασω καν αβα μου!!!

Senior Member
    Γιατί δε δοκιμάζεις? Μπορεί να έχεις καλύτερη τύχη από μένα.. (όχι τίποτε άλλο, να μου πεις το κόλπο)! Αν και απογοητεύτηκα. Κοίτα Μιχάλη μου, το χάλι μου :wow:

Senior Member
    το τι σε υποληψη μας εχει αυτο το κοριτσι δεν λεγεται, καλα θα σας κανω την χαρη αν με βολευει να ρθω, αλλα εγω θα βγω με τα κοριτσια μου στην Αθηνα στις 29, ρε τι κερατωμα ειναι αυτο μπροστα στα μουτρα μας.
    τον καφε στις 24 θα τον πιουμε, τωρα για την κλινικη κοριτσια αν σας βολεψει, μην ζοριστειτε, ετσι κι αλλιως δεν θα χαθουμε, θα το δειτε και το δευτερο βασιομωρο, εδω ειμαστε,
    αντε παω να στειλω το ΦΠΑ μου μην το εχω για το τελος και εχω τρεχαματα
    φιλακια