ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 405
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 405 of 2553 FirstFirst ... 3053553954034044054064074154555059051405 ... LastLast
Results 6,061 to 6,075 of 38289
    Senior Member
    γειά σας κοριτσάκια.... πείζω τρελά με τρέλλααααααααα !!!! Μπαρμπουνάκι κουράγιο θα ξαναδεις το 7 σου, αχ αυτό το 7!!!!
    κοκκινομάλα ελπίζω να σε δω στη μοιραία συνάντηση, Ναταλάκι δεν φταίει η βροχή κοπέλα μου, εσύ έχεις θέμα με τα ραντεβού, τις διασταυρώσεις και τις αποστάσεις, αυτή τη φορά θα σε πάρω έξω από την πόρτα.

Να ρωτήσω κάτι για ποιά Παρασκευή λέτε, ελπίζω ότι της 28ης γιατί θα φύγω μάλλον 4ημερο για Καλάβρυτα !
    Παρακαλώ για διευκρινίσεις !!!!!!!!!

ΜΑΤΣ, ΜΟΥΤΣ....

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    σημερα μετα απο πολλες μερες ζυγιστηκα και η κακη ζυγαρια εδειξε...τι αλλο??...85,8!!!

καλε που ειναι εκεινο το 79,8? που πηγε??

απο σημερα λοιπον εβαλα πλωρη για 1523η φορα να αδυνατισω!!

σημερα λοιπον για πρωινο ψαροσουπα (ποιος γελασε?? ε??) χωρις ψαρι. ειχα λιγη σουπιτσα και ειπα να τη τελειωσω ζεστη ζεστη!! τουλαχιστον δεν εφαγα τιποτε αλλο!!
    για δεκατιανο εχει γαλατακι με δημητριακα, μεσημεριανο κολοκυθακια βραστα με λαιτ μαγιονεζα. απογευματινο προβλεπεται στιφαδο και βραδυνο οτι μου κατσει!!
    λοιπον! εχθες
    ψαροσουπα 250
    γαλατακι με δημητριακα 250
    κολοκυθακια βραστα με λαιτ μαγιονεζα 150
    ψωμι 100
    γλυκο πορτοκαλι 150
    μελιτζανες απο πα******κια 200
    ψαροσουπα 250
    κοτοπουλο 150
    συνολο 1500

σημερα
    πρωινο τοστ με φετα και ντοματα 200
    δεκατιανο μηλο και γκρειπφρουτ 200
    μεσημεριανο κολοκυθακια βραστα με λαιτ μαγιονεζα 150
    απογευματινο τσιπουρα ψητη 300, ισως παπατες λιλυς και διαφορα λαχανικα φορτυ (θα σας πω αυριο αν τα εκανα και τι γευση εχουν!!) και οτι αλλο μου ερθει!!

Senior Member
    αλαλουμακι για εκεινη την παρασκευη μου φαινεται λενε και τζαμπα χαιρεσαι μαλλον!!!
    ναι, εγω για αλλη μια φορα αποφασισα να ξαναδω το 7. η αληθεια ειναι οτι εχω ενα θεμα με τα περσυνα ρουχα και δεν θελω να αγορασω μεγαλυτερο νουμερο οποτε κατι πρεπει να κανω!!

Senior Member
    μην αγοράσεις.... και εγώ το καλοκαίρι το έβγαλα στην κυριολεξία με δύο τζην καθώς πέρσι το καλοκαίρι ήμουν 85 και φέτος 95... είχα 10 παντελόνια και φόραγα μόνο 2, και το χειμώνα στο ίδιο μοτίβο με βλέπω.... εκτός και αν αδυντίσω.... για να δούμε γιατί κάνω νέα προσπάθεια αλλά δεν λέω πολλά......

Senior Member
    Κορίτσια, ο εν λόγω κύριος με πρόλαβε! Μου έφερε μια βλακειούλα, που τη λάτρεψα! Είναι ένα αγχολυτικό χταπόδι, πως να το περιγράψω τώρα... Λοιπόν, είναι φούξια, με γλυκά εξογκωμένα ματάκια με έκπληκτο βλέμμα, στα ποδαράκια του έχει παπουτσάκια τεσσάρων χρωμάτων (μωβ, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε), έχει κάτι σαν έλασμα στο κεφάλι του, το χτυπάς και πάει πάνω κάτω και αλλάζει χρώματα, γιατί φωτίζεται! Α! Κάνει και καφέ και σου τον φέρνει κιόλας! Θα το κρεμάσω στο κεφαλάρι του κρεβατιού μου. (Να δω τι άλλα καραγκιοζιλίκια θα βάλω, άντε μετά να με πλησιάσει άντρας)!:no:

Senior Member

εγω παλι δεν τολμαω να δοκιμασω καν αβα μου!!!
    Και πολύ καλά κάνεις και δεν τολμάς!Κανόνισε να μας βγάλεις και τέτοιο φασούλι!
    Έχεις που έχεις το θέμα σου να μπεις σε ακόμα βαθύτερα νερά εθισμού!Κακομοίρα μου,σ'εφαγα!

Senior Member
    Originally posted by basia

το τι σε υποληψη μας εχει αυτο το κοριτσι δεν λεγεται, καλα θα σας κανω την χαρη αν με βολευει να ρθω, αλλα εγω θα βγω με τα κοριτσια μου στην Αθηνα στις 29, ρε τι κερατωμα ειναι αυτο μπροστα στα μουτρα μας.
    Τσίμπησε το Βασουλίνι;ʼλλο ψαράκι περίμενα να τσιμπήσει το δόλωμα μου,
    αλλά μάλλον γυάλισε το μάτι του με το ενδεχόμενο διαδικτυακών αγορών
    και το ν'ασχοληθεί μαζί μου να μου την πει ήταν ψιλά γράμματα...

Εντωμεταξύ τα κορίτσια μου και μάλιστα αυτά που ζήτησαν να συναντηθούμε στις 29
    μας κάνουν τώρα τον κινέζο και δεν κατάλαβα και μη μου πείτε τις αργίες της 28ης
    κι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε!Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω την ψυχραιμία μου
    και ν'αντιπροτείνω την Τετάρτη 27,παραμονή της 28ης,που δεν έχετε το πρωί δουλειά
    κι αν κάπου πάτε εκτός πόλης,λογικά στις 28 θα ξεκινήσετε.Μία εβδομάδα έμεινε!
    Να τελειώνουμε εμείς εδώ για να μιλήσω συγκεκριμένα και στις απούσες(Λινταλένιες και δε συμμαζεύεται)
    Εγώ πάντως Τρίτη βράδυ φτάνω Αθήνα!Κανονίστε να μην κανονίσουμε συνάντηση!

Μετά από μια όμορφη βραδιά με φίλο μου και μουσικά ακούσματα ένα κι ένα,
    καθώς σεξάκι δεν παίζει,πάω για το μόνο άλλο που αξίζει στη ζωή!Καληνυχτούδια!

Senior Member

ναταλια στον γιατρο εκλεισες ραντεβου? εκεινον στα γιαννενα λεω. πηγε συναδελφος με χρονιους πονους στο στομαχι και την βρηκε ελικοβακτηρια και καντιτα. σου λεει κατι?? ξερεις; τι ειναι να κανεις 3-4 μηνες διατροφη και αν σου φυγει ο πονος για παντα?
    Ναι,έκλεισα ραντεβού(νομίζω ήδη στο είπα)μαζί με τις δύο συζύγους μου.
    Είπαμε να το κάνουμε τριήμερο στα Γιάννενα,σαν εκδρομούλα,θα δούμε...
    Αν και δε με βλέπω πολύ ζεστή.Δεν τις μπορώ τις απαγορεύσεις και τους αφορισμούς
    κι αμφιβάλλω για το μετά,πως δεν επανερχόμαστε δηλαδή στην πρότερη κατάσταση!
    Ελπίζω εσείς τα πειραματόζωα μας να μας έχετε φέρει μέχρι τότε αποτελέσματα,
    να δούμε αν αξίζει τον κόπο να μπούμε στη διαδικασία κι εμείς!
    Το ραντεβού μας είναι για Παρασκευή απόγευμα 1 Απριλίου
    και ΔΕΝ πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!

Senior Member
    μπαρμπιιιιιιιιιιιιιιιιι, πως παει με τη διατροφη καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!! !!!!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    εχουμε πολλα θεματακια να καλυψουμε σημερα βλεπω!

καταρχην καφε κυριακη απογευμα θα πιουμε. και μαλιστα θα ειναι μια ιδιαιτερα ευχαριστη ημερα καθως θα με τραπεζωσει το μεσημερι η πεθερα και εχει και αγωνες το απογευμα και ξεφορτωθηκα και τι γκρινια "που θα τρεχεις παλι στη θεσσαλονικη" (εδω θα απαντουσα δεν παω θεσσαλονικη αν θελεις να ξερεις. στας εξοχας πηγαινω!!) οποτε κυρια που περιμενες να τσιμπησω κανονισε να μην ερθεις!! ταχα "εγω μπορω οποτε σας βολευει" και εχω ερθει 3 φορες και δεν σε ειδα!!

προσκεκλημενα ολα τα μελη του φορουμ (κλικ, μαρια π 40, και οσες αλλες κυκλοφορουν θεσσαλονικη και περιχωρα). οποιος θελει ας στειλει u2u να συννενοηθουμε. για ωρα λέω 6?? ειναι οκ?? στον παιδοτοπο κοντα στην πεννυ??

Senior Member
    Originally posted by smart
    μπαρμπιιιιιιιιιιιιιιιιι, πως παει με τη διατροφη καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!! !!!!
    σμαρτ, τη διατροφη την τηρουμε. το θεμα ειναι οτι δεν χανουμε κιλα. επειδη ομως τη θερμιδομετρω, εχω παρατηρησει οτι τρωει μπολικες θερμιδες και κιλο δεν βαζει. κατι ειναι και αυτο. απο δευτερα λεω να αρχισουμε και μια ψιλοδιαιτα με ελαφρια φαγητα και να μειωσουμε το ψωμι που το λατρευει και να δουμε πως θα τα παμε.

Senior Member
    Originally posted by NADINE

εγω παλι δεν τολμαω να δοκιμασω καν αβα μου!!!
    Και πολύ καλά κάνεις και δεν τολμάς!Κανόνισε να μας βγάλεις και τέτοιο φασούλι!
    Έχεις που έχεις το θέμα σου να μπεις σε ακόμα βαθύτερα νερά εθισμού!Κακομοίρα μου,σ'εφαγα!
    καλα εγω γιατι δεν εχω πιστωτικη νομιζεις?? δεν ειμαι τοσο χαζη! ξοδευω οσο ρευστο εχω και μονο. και μαλιστα ποτέ δεν βαζω στο πορτοφολι πανω απο 100 ευρω!!

ομως εκεινη τη καρτα prepaid ή καπως ετσι πολυ τη γλυκοκοιταω! αν ηξερα και πως να το κανω θα την ειχα χτυπησει ηδη!!

Senior Member
    και συνεχιζω με την πρωταπριλια. ε...το θεμα του γιατρου ηθελα να πω!!!

καλα χαθηκε το ημερολογιο και βρηκατε ραντεβου πρωταπριλια? τουλαχιστον το δικο μου ειναι 1 μαρτιου! και η κουμπαρα μου 13 απριλιου! και κατι συναδελφοι καπου μαιο!! μηπως να ζητησω ποσοστα??
    ωστε τριημερο κανονισες ε?? ξενοδοχειο και ετσι?? μμμμ, εχουμε φορουμοκοσμο στα γιαννενα να συναντησετε? γιατι εσυ οπου πας και οπου σταθεις ολο και καποιο μελος συναντας!!

παντως αν της συναδελφου της κοπουν οι πονοι στο στομαχι νομιζω οτι αξιζει να κανεις 3-4 μηνες υπομονη. θα σου εχω νεα και δικα μας και εκεινης για να σε πεισω!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κορίτσια, ο εν λόγω κύριος με πρόλαβε! Μου έφερε μια βλακειούλα, που τη λάτρεψα! Είναι ένα αγχολυτικό χταπόδι, πως να το περιγράψω τώρα... Λοιπόν, είναι φούξια, με γλυκά εξογκωμένα ματάκια με έκπληκτο βλέμμα, στα ποδαράκια του έχει παπουτσάκια τεσσάρων χρωμάτων (μωβ, πορτοκαλί, πράσινο και μπλε), έχει κάτι σαν έλασμα στο κεφάλι του, το χτυπάς και πάει πάνω κάτω και αλλάζει χρώματα, γιατί φωτίζεται! Α! Κάνει και καφέ και σου τον φέρνει κιόλας! Θα το κρεμάσω στο κεφαλάρι του κρεβατιού μου. (Να δω τι άλλα καραγκιοζιλίκια θα βάλω, άντε μετά να με πλησιάσει άντρας)!:no:
    εγω θα σου προτεινω το εξης: καθε φορα που θα βγαινεις εξω θα τα κρυβεις μηπως με την επιστροφη σου φερεις και το προσωπο!!:wink1:
    αλλά απο την αλλη δεν πανε να χ@#$%ουν αυτοι που δνε θα μας θελουν οπως ειμαστε?:yes:

Senior Member
    και μετα ολα αυτα που εγραψα οποιος αντεχει ας διαβασει και τι εφαγα εχθες!

πρωινο τοστ με φετα και ντοματα 200
    δεκατιανο μηλο και γκρειπφρουτ 200
    μεσημεριανο κολοκυθακια βραστα με λαιτ μαγιονεζα 150
    ενα αχλαδι 100
    τσιπουρα ψητη 300, πατατες λιλυς 300, ψωμι 100, σαλατες 200
    κεικ 100

νομιζω αυτα συνολο 1550.

σημερα

πρωινο ψωμι με παπρικα και ανθοτυρο 200
    δεκατιανο φλερ ελια-πιπερια σκετο 200γρ 200
    μεσημεριανο γαλα με δημητριακα 200
    απογευματινο γιουβαρλακια και οτι αλλο μου ερθει!!