ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 406
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 406 of 2553 FirstFirst ... 3063563964044054064074084164565069061406 ... LastLast
Results 6,076 to 6,090 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by smart
    μπαρμπιιιιιιιιιιιιιιιιι, πως παει με τη διατροφη καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!! !!!!
    σμαρτ, τη διατροφη την τηρουμε. το θεμα ειναι οτι δεν χανουμε κιλα. επειδη ομως τη θερμιδομετρω, εχω παρατηρησει οτι τρωει μπολικες θερμιδες και κιλο δεν βαζει. κατι ειναι και αυτο. απο δευτερα λεω να αρχισουμε και μια ψιλοδιαιτα με ελαφρια φαγητα και να μειωσουμε το ψωμι που το λατρευει και να δουμε πως θα τα παμε.
    ειχες αναφερει καπου οτι δε θα φανει αμεσως η ιδεα μου ειναι?
    ο ντοκτορ τι σας ειπε για ποσοτητες κ θερμιδες?

Senior Member
    Πω, πω αγρίεψε.... αν εννοείς εμένα ναι είπα Παρασκευή αλλά δεν το συνδυασα με την 28η.... Τέλος πάντων υπάρχει μια περίπτωση να μην πάμε, μικρή όμως.... αν φύγουμε ούτε την Τετάρτη θα μπορώ για το ΠΡΩΙ ΔΟΥΛΕΥΩ, που το έβγαλες αυτό ότι δεν δουλεύουμε, σχολείο πάω !!!!!!! οπότε θα ετοιμάζω πράγματα την Τετάρτη.... κλπ.....

Ζουζουνίτσα ξέρεις πόσο πολύ θέλω να σε δω και εσένα και τις υπόλοιπες.... αλλά έπεσε και η αργία, μα πως σου ήρθε να έρθεις 4ημερο..... αν δεν τα καταφέρω θα σκάσω, οπότε φρόντισε να κάτσεις και την άλλη εβδ....

Senior Member
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΩ....

Senior Member
    Σαν πολύ δεν έλειψε η παλιρροιάρρωστη;
    Ν'αρχίσουμε ν'ανησυχούμε ή απλά προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή;
    Εντάξει,κοπελιά,φτάνει η εξάσκηση!Γιατρέψου και γύρνα!Έχουμε και συνάντηση!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Ζουζουνίτσα ξέρεις πόσο πολύ θέλω να σε δω και εσένα και τις υπόλοιπες.... αλλά έπεσε και η αργία, μα πως σου ήρθε να έρθεις 4ημερο..... αν δεν τα καταφέρω θα σκάσω, οπότε φρόντισε να κάτσεις και την άλλη εβδ....
    Mήπως να έρθω να εγκατασταθώ μόνιμα στην Αθήνα να βγάλεις κι εσύ άνετα το πρόγραμμά σου
    κι αν ποτέ έχεις κενό και διάθεση να κάνεις την τιμή στη "ζουζουνίτσα"-stand by να τη ζουζουνίσεις;
    Εννοείται θα είμαι έτοιμη και διαθέσιμη για σένα και μόνο ανά πάσα στιγμή!Σάμπως έχω κι εγώ ζωή;

Senior Member
    Πάλι ξημερώματα πέφτω για ύπνο,πάλι θα σέρνομαι αύριο και δε θα έχω παραγωγική μέρα...
    Πρέπει να βρω τη σειρά μου σύντομα!Κανένας εθελοντής να με βάζει στο κρεβάτι μου,να με σκεπάζει,
    να με παίρνει αγκαλιά να μου διαβάζει παραμυθάκι και μετά να με φιλά για καληνύχτα; Anyone?

--->Να κοιμηθούμε αγκαλιά,να μπερδευτούν τα όνειρα μας...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Πάλι ξημερώματα πέφτω για ύπνο,πάλι θα σέρνομαι αύριο και δε θα έχω παραγωγική μέρα...
    Πρέπει να βρω τη σειρά μου σύντομα!Κανένας εθελοντής να με βάζει στο κρεβάτι μου,να με σκεπάζει,
    να με παίρνει αγκαλιά να μου διαβάζει παραμυθάκι και μετά να με φιλά για καληνύχτα; Anyone?

--->Να κοιμηθούμε αγκαλιά,να μπερδευτούν τα όνειρα μας...
    δεν ερχεσαι σπιτι μου να κοιμασαι με τον μικρο?? κι αυτος αγκαλιτσες θελει. οσο για τα παραμυθακια, τον τελευταιο μηνα λεει κατι πολυ ωραια!! ξερει τον φασολη, την κοκκινοσκουφιτσα και τα 3 γουρουνακια!! μια χαρα με παιρνει ο υπνος :spin::tumble:

αν παλι θελεις κατι διαφορετικο πχ σαν εκεινον που μου εστειλες για να καθαριζει το σπιτι, πες μου να κανονισω

Senior Member
    για τον καφε θα κανονισουμε ωρα και μερος? η παπιαζουμε (κανουμε την παπια δηλαδη) για να το αποφυγουμε?

Senior Member
    δεν παιρνεις κανενα τηλ ναταλια να δουμε τι κανει η παλιροια? δεν μου αρεσει η ξαφνικη απουσια της.

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    μπαρμπιιιιιιιιιιιιιιιιι, πως παει με τη διατροφη καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!! !!!!
    σμαρτ, τη διατροφη την τηρουμε. το θεμα ειναι οτι δεν χανουμε κιλα. επειδη ομως τη θερμιδομετρω, εχω παρατηρησει οτι τρωει μπολικες θερμιδες και κιλο δεν βαζει. κατι ειναι και αυτο. απο δευτερα λεω να αρχισουμε και μια ψιλοδιαιτα με ελαφρια φαγητα και να μειωσουμε το ψωμι που το λατρευει και να δουμε πως θα τα παμε.
    ειχες αναφερει καπου οτι δε θα φανει αμεσως η ιδεα μου ειναι?
    ο ντοκτορ τι σας ειπε για ποσοτητες κ θερμιδες?
    δεν μας ειπε τιποτε. ο γιατρος βασικα δεν ειναι για να σε αδυνατισει. απλα η διατροφη του ειναι τετοια που ξεμπλοκαρει τον οργανισμο, ενεργοποιει τον μεταβολισμο και επειδη δεν τρως και οτι βρεις, θελεις δεν θελεις χανεις. η κορη μου σημερα μου ειπε οτι εχασε μισο κιλο. εγω θελω στους 2 μηνες να χασει 3 τουλαχιστον κιλα για να πεσει δεκαδα. αν το πετυχουμε αυτο, θα ειμαι ευχαριστημενη γιατι απο ποσοτητες καλοτρωει.

Senior Member
    τελικα τι εφαγα χθες

πρωινο ψωμι με παπρικα και ανθοτυρο 200
    δεκατιανο φλερ ελια-πιπερια σκετο 200γρ 200
    ψωμι 50
    απογευματινο γιουβαρλακια 2 πιατα 400, σοκολατα 120, ψωμι δεν θυμαμαι με τι 200.
    νομιζω αυτα.
    περιπου 1500

σημερα
    πρωινο ενα κομματακι μπουγατσα, ψωμι, τυρι, παπρικα 250
    δεκατιανο γαλα με δημητριακα 200
    μεσημεριανο γαλα και ψωμι 200
    απογευματινο αρακα και οτι αλο τυχει

Senior Member
    Δε θα φύγω τετραήμερο,οπότε θα είμαι εδώ για να χορτάσω τη Ναταλί μου.Και όσες ανταγωνίστριες φεύγουν από τη μέση,τόσο το καλύτερο!!!χα χα χα
    Μπορώ πάντως και Τετάρτη και όποτε κανονίσετε,μάλλον θα έχω και άδεια την επόμενη εβδομάδα,να ξεβρωμίσω λίγο το σπίτι.Ο άντρας μου γκρινιάζει,μα θα έχεις άδεια για να καθαρίζεις,άστηνε για τα Χριστούγεννα.Ναι του λέω,σάμπως τα Χριστούγεννα θα πάμε πουθενά,με τα λεφτά να μας ξεχειλίζουν.χα χα
    Τι λέει κορίτσια,πολύ θα το χαρώ να ασχοληθώ λίγο με το σπίτι.Όλο στο φτερό ό,τι κάνω,όλο στο πόδι και στην τρεχάλα.
    Τα νέα σας λέτε τώρα.Τι γίνεται,πώς περνάτε;
    Tι έγινε το Παλιρροιάκι,την ξεζουμίσανε στην περιποίηση όλων να δείτε.Χε.Νέκκυ,σποράκι,δώστ ε κάνα σήμα ζωής.
    Καλημέρα Ομαδάρα,οέο Ομαδάρα.:smilegrin:

Senior Member
    ...βρε βρε ολα τα καλα κοριτσια εδω!!!!!1
    ειπα να ρθω και γω...ειμαι σπιτι και ειπα να σας πω ενα γεια!
    μπορει να μαι και γω στην συναντηση................
    με θελετε????

Senior Member
    Για της Αθήνας λες,ή πρόλαβα να χαρώ;:smug:
    ʼμα λες για της Αθήνας,σε θέμε,σε θέμε.:smilegrin:

Senior Member
    ναι για την Αθηνα!
    θα σε γνωρισω επιτελους...:borg: