Results 6,271 to 6,285 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
05-11-2010, 09:07 #6271
καλημερασε ολους
βαισια που δε σε ξερω μ εναν πονο ευχομαι
(αυτο δεν ευχονται παιδια?)
- 05-11-2010, 09:57 #6272
Τελικά είχε δίκαιο εκείνο που είχα διαβάσει στον τοίχο... όντος η ζωή τα έχει με άλλους....
05-11-2010, 11:58 #6273
γεννησε η basia? ξερει καμμια? να φερουμε τη φιλαρμονικη?
05-11-2010, 12:32 #6274
δεν ξερω καν τι ωρα θα γεννουσε! θα την τηλ το απογευμα και θα σας πω.
05-11-2010, 13:34 #6275
Καλημερααααααα..........χρονια και ζαμανια.....ειπα να πω ενα γεια...δεν σας ξεχασα αλλα δεν ειμαι σε φαση να μπαινω εδω....δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα.....το μονο που ειδα ειναι οτι η βασια γενναει.....μ ενα πονο κοριτσακι μου ....ποτε περασαν κιολας εννια μηνες.....Γρηγορα περναει ο χρονος γι αυτο ας μην τον αφηνουμε ανεκμεταλευτο.....φιλια σε ολες......και την αγαπη μου....
05-11-2010, 13:36 #6276
Α απο κιλα ειμαι στα 64 πια....τα εχω παει μια χαρα..αν και προσπαθω να τρωω οσο μπορω για να μη χασω αλλα....
05-11-2010, 13:36 #6277
αρκει που εισαι καλα αλεξανδρα μας!
06-11-2010, 02:40 #6278
Λίγες ώρες πριν την επόμενη πριγκιπική καλημέρα μας(δε νομίζω να διανοηθείς να λουφάρεις λόγω και καλά Σ/Κ)
σας στέλνω την κοινή θνητή καληνύχτα μου!Φαντάζομαι πως ο κόσμος ήδη έγινε ομορφότερος κι εξυπνότερος κατά μία κούκλα!
Μετά από αυτό το θαύμα δημιουργίας, ό,τι κι αν οι υπόλοιποι κάναμε,φαντάζει μία τρύπα στο νερό!
Ελπίζω να βρίσκεστε ήδη στα μοσχομυριστά πουπουλένια σας και να χαμογελάτε σε όνειρα παραμυθένια!
Να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010,από τις πρώτες του ώρες,που μόλις διανύουμε μέχρι και την τελευταία του πνοή!
06-11-2010, 02:47 #6279
να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναντιν μπηκα να σου στειλω την καληνυχτα μου κ ειδα τοσο ομορφα νεα!
σευχαριστω εκανες ενα απαισιο βραδυ τοσο ομορφο!
τα παιδια ειναι ολοςο κοσμος ολο τοθαυμα της ζωης!
αλεξανδρα συγχαρητηρια!!!!!!!
εισαι αστερι!
06-11-2010, 02:59 #6280
Κακό μου κορίτσι,πρώην κοραλάκι,που όλο διάβαζα κολαράκι!
Εγώ δεν έκανα τίποτα!ʼλλη κοιλοπόνεσε και μας χάρισε ακόμα ένα αγγελούδι!
Σήμερα ήταν η προγραμματισμένη καισαρική.Είπα να μην ενοχλήσω με τηλεφώνημα...
Αύριο θα πάρω να επιβεβαιώσω πως όλα πήγαν μια χαρά και μεθαύριο θα σας πω τα νέα
από κει σε ανταπόκριση!Κατά τα άλλα ήταν όντως μια δύσκολη μέρα ειδικά για το Πωλινάκι μας...
Μέχρι πριν λίγο μιλούσαμε στο τσατ...Πήγε στον πνευματικό της και τη βοήθησε αρκετά.
Θα είμαστε κι εμείς δίπλα της να ανατρέψουμε την απελπισμένη και σκοτεινή οπτική της.
Ελπίζω να ξημερώσει πιο ανάλαφρη σε στεναγμούς,μ' αισιόδοξη ματιά πως όλα γίνονται για το καλύτερο μας,
να γεμίσει θετικές σκέψεις και δυνατή πίστη πως όλα θα της πάνε όπως ενδόμυχα τα λαχταρά!
Εύχομαι και για σένα όνειρα γαλήνια και ταξιδιάρικα σε λαμπερούς προορισμούς!Φιλάκια!
06-11-2010, 03:01 #6281
xaxaxaxaxa :*****
06-11-2010, 07:27 #6282
Ορίστε βρε, Σαββατιάτικη Πριγκιπική Καλημέρα!!!!
Συγχαρητήρια στο Βασουλίνι, να χαιρεται το ομορφο μωράκι της. Να της ευχηθώ τα καλύτερα για αυτήν και την οικογενειά της.
Η δύναμη της συνήθειας με αναγκάζει να σηκώνομαι και το Σ/Κ γύρω στις 6:30 γκρρρρρρρρρρρρ. Κατάλαβες Νατάλι;;
06-11-2010, 08:18 #6283
Καλημέρα κορίτσια.... Συνχαριτήρια στην κοπελιά που έφερε στον κόσμο ένα ακόμη αγγελούδι.....
Δεν νιώθω και πολύ καλά σήμερα.... δεν ήθενα να σικωθώ απτό κρεβάτι..... αν δεν ήταν ο μικρός να λέει "ατε μάμμα... πάνω.... πάκο, παζαλι ιμελα (παρκο παζάρι σήμερα)" επιδή έχει μάθει κάθε σάβατο πάμε πάρκο και μετά πάζάρι για τα φθαρτά μας ηληκρινά δεν θα σικονόμουνα...... Νιώθω ΄μεγάλη απογοήτευση από την ζωή μου...ξέρω, θα μου πείτε μέχρι προχτές έλεγα πως η ζωή μας ανοίκει, πως δίνει και πέρνει από όλους.... σήμερα δεν το βλέπω έτσι..... μου έχουν κοπεί τα φτερά..... αν μου έλεγαν αλλάζει η ημερομηνία σου και θα γίνει τοσες του δεκέμβρη, του γεννάρη κτλ, να είχα μια μέρα να περιμένω δεν θα με ενοχλούσε τόσο.... όσο το ότι "δεν ξέρουμε αν θα έρθει πίσω ο γιατρός, πότε θα έρθει και τί θα γίνει".....
Αλλά μην σας ζαλίζω άλλο με τα δικά μου, άλλοστε καπιοι με θεωρούν τρελλή, προβληματική, και ένα σορό άλλα......
Φιλιά πολλά σε όλες
06-11-2010, 09:53 #6284
καλημέρα στις όμορφες, καλημέρα στην καινούρια πολίτη του κράτους και στην τυχερή και πανευτυχή μητέρα! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα για το ομορφοκόριτσο και καλή ανάρρωση από το χειρουργείο, ελπίζοντας η καλή μας αγγελιαφόρος να της τα μεταφέρει..
Πωλινάκι, μπορεί όλοι να θεωρούμε αλλήλους τρελούς, προβληματικούς και ένα σωρό άλλα, όμως δεν κάνουμε δαιγωνισμό καλύτερης εικόνας που έχουν οι άλλοι για εμάς, απλώς λέμε μας λένε, βοηθιόμαστε ή όχι, προβληματιζόμαστε και, εν πάσειπεριπτώσει, ίσως εξοικονομούμε και χρήματα από ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές. Οπότε, όποιος δε θέλει να ζαλίζεται από τα θέματα των άλλων απλώς δεν τα διαβάζει...Έχει δίκιο το μωρό σου, τόσο ωραία ημέρα...πηγαίντε στο παζάρι για τα ψώνια σας, δες το κουκλί σου πόσο σε χαίρεται, χωρίς να νοιάζεται και ημερομηνίες και χειρουργεία, σκέψου αυτό το θαύμα της φύσης με το οποίο σε ευλόγησε ο Θεός, και αν δε χαμογελάσεις με όλα αυτά, θα σκάσει το χειλάκι σου με τις ατάκες του μικρού...και αν όχι, δεν πειράζει, όλα θέλουν το χρόνο τους...δώσ' τον στον εαυτό σου...
ΦΙΛΑΚΙΑ πολλά σε όλες και όλους!
06-11-2010, 11:42 #6285
Originally posted by tidekpe
καλημέρα στις όμορφες, καλημέρα στην καινούρια πολίτη του κράτους και στην τυχερή και πανευτυχή μητέρα! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα για το ομορφοκόριτσο και καλή ανάρρωση από το χειρουργείο, ελπίζοντας η καλή μας αγγελιαφόρος να της τα μεταφέρει..
Πωλινάκι, μπορεί όλοι να θεωρούμε αλλήλους τρελούς, προβληματικούς και ένα σωρό άλλα, όμως δεν κάνουμε δαιγωνισμό καλύτερης εικόνας που έχουν οι άλλοι για εμάς, απλώς λέμε μας λένε, βοηθιόμαστε ή όχι, προβληματιζόμαστε και, εν πάσειπεριπτώσει, ίσως εξοικονομούμε και χρήματα από ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές. Οπότε, όποιος δε θέλει να ζαλίζεται από τα θέματα των άλλων απλώς δεν τα διαβάζει...Έχει δίκιο το μωρό σου, τόσο ωραία ημέρα...πηγαίντε στο παζάρι για τα ψώνια σας, δες το κουκλί σου πόσο σε χαίρεται, χωρίς να νοιάζεται και ημερομηνίες και χειρουργεία, σκέψου αυτό το θαύμα της φύσης με το οποίο σε ευλόγησε ο Θεός, και αν δε χαμογελάσεις με όλα αυτά, θα σκάσει το χειλάκι σου με τις ατάκες του μικρού...και αν όχι, δεν πειράζει, όλα θέλουν το χρόνο τους...δώσ' τον στον εαυτό σου...
ΦΙΛΑΚΙΑ πολλά σε όλες και όλους!
Αυτό που λες πιό πάνω να το δουν καπιοι που είπαν πως δεν αξίζει καν να ασχολείτε κάπιος μαζί μου (αν και μόνο και μόνο που έκανε ποστ πάει να πει ότι ασχολίθηκε).
Αχ τώρα πιός έχει όρεξη να καθαρίσει το σπίτι..... είναι σαν να έχει πέσει βόμβα..... πάω να βάλω μουσικούλλα και να ξεκινήσω δειλά δειλά..... Τα λέμε μετά κορίτσια...!!! φιλουθκια!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία