Results 6,541 to 6,555 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-11-2010, 19:42 #6541
Originally posted by Ava
Υ.Γ. Τώρα κατάλαβα γιατί κάποιοι κύριοι ζητούν από τις κοπέλες τους να κάνουν στριπτήζ..
Κυκλοφορούν τέτοια προιόντα κι εγώ κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου.. Sensual pole dancing for everyone!
Αχ!ʼβα μου!ʼλλαξαν οι εποχές!Πλέον είμαστε στο ή στύλο ή ράφι!Μάλλον λάθος αντικείμενο επιλέξαμε!
- 29-11-2010, 19:50 #6542
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Με έκανες και γέλασα με φωνή!
Ήθελα να ξερα τι κάθομαι και μαγειρεύω, αντί να κάνω πρακτική για το sensual pole dancing... Έπρεπε ήδη να έχω αρχίσει!
ʼσε το ράφι και πάμε για το στύλο!
Πάντως Ναταλία μου είσαι τυχερή. Κανένας άντρας δε θα σε πιάσει στον ύπνο. Ότι σου ζητήσει θα το γνωρίζεις και δεν θα τον κοιτάς σαν χάνος. Τώρα ενημερώνομαι κι εγώ. Ο επόμενος θα τρίβει τα μάτια του! Μόνο μην το παρακάνουμε και επιστρέψουμε στο ράφι ως ανήθικα στοιχεία...
29-11-2010, 20:06 #6543
Ax!ʼβα μου!ʼλλο γνωρίζω θεωρητικά κι άλλο κατέχω πρακτικά!
Μπορεί να ξέρω τι μου ζήτησε και να μην τον κοιτάω σα χάνος,
αλλά άμα αρχίσω την ντεμοστρασιόν,άλλος θα με κοιτά σα χάνος!
Καλή σου ενημέρωση λοιπόν!Που θα μου γίνεις εξπέρ και θα με αφήσεις μόνη μου
στο γεροντοκόραφο,δεν ντρέπεσαι!Χαλάλι!Τι να σε κάνω;Αφού σου πάει η καρδιά...
---> Catriona Irving : Sitting on the Shelf Without Shelly (όπoυ Shelly-->Ava!)
29-11-2010, 20:17 #6544
Χαιρετω την ομορφη παρεα!
Καλε εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα εχω αφησει αντικαταστατη για να σας γραφει τα νεα μας!
Την προηγουμενη εβδομαδα οπως σας ειπε και ο Δημητρης δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση! Σχεδιασαμε ενα ΠΣΚ χωρις τις μικρουλες μας και 2 μερες πριν η μικρη μας αρρωστησε και ανεβασε πυρετο..... οποτε καταλαβαινετε την ψυχολογια μου.... Ο Δημητρης πηρε αδεια την Παρασκευη για να φυγουμε νωρις αλλα δεν ξεραμε τελικα αν θα φυγουμε ή οχι. Ξυπνησαμε Παρασκευη πρωι και εγω δεν ειχα πακεταρει απολυτως τιποτε!!!!
Σαν μαμα εβαζα πρωτα το παιδι μου φυσικα, ωστε να ειναι καλα και να γινει καλυτερα αλλα σαν ατομο και γυναικα ηθελα τοσο πολυ να παω ενα ταξιδακι!!! Και οπως σχολιαζει και η Ναταλια δεν θα πηγαιναμε και στις Μπαχαμες! Στην Κατερινη θα πηγαιναμε, να παρει!!!!!!!! (Αχ ποσα δεν ξερεις κουκλα μου για τον τοπο σου!!! χαχαχαχ)
Τελικα η μικρουλιτσα μας δεν χειροτερεψε αλλα ηταν και λιγακι καλυτερα! Οποτε πηραμε την αποφαση να φυγουμε και αν προεκυπτε κατι θα γυρνουσαμε! (ευτυχως δεν θα ειμασταν μακρια)
Και εδω αρχιζουν τα ωραια!!!!!!
Φανταστικο ξενοδοχειο! Καταπληκτικο φαγητο! Τελεια εξυπηρετηση!
Ελεγα σε μια φιλη μου οτι ηταν το καλυτερο κρεβατι που εχω κοιμηθει ποτε! (και μη παει ο νους σας μονο στο πονηρο). Το κρεβατι τεραστιο, λες και γνωριζαν τα κυβικα μας, το ντουβε τοσο μαλακο και ζεστο, τα μαξιλαρια μεγαλα φουσκωτα και μαλακά! Τελειο το δωματιο!!!!
Ο μπουφες στο εστιατοριο του κοσμου τα καλα! Το εδειξε και η ζυγαρια!!!!
Και το καλυτερο το αφησα για το τελος!!! Οπως σας φανερωσε και ο Σποτακος μου, ειχε σπα!!!! ΑΧ! Ξοδεψα συνολικα μεσα εκει 3 ωρες!!! Απο την σαουνα στο υδρομασαζ και απο εκει στο χαμαμ και ξανα στην πισινα!!!! Τελεια!!!
Ειχαμε βεβαια και ?φοβερη παρεα?, κατα Ναταλι. Ηταν μαζι μας και μερικοι φιλοι και περασαμε ομορφα μαζι τους (χωρις πονηρες σκεψεις).
Αυτα περι εκδρομης!!!!
Καλε τι παλουκοακροβατες ειναι αυτοι? Που τους βρηκες καλε παλι??? χαχα
Αχ Αβα, ποσα πολλα εχουμε να μαθουμε απο την πονηρουλα Ναταλια!!! Τι χορους σε παλουκια, τι χορους σε μπαρα......
Αντε πολλα εγραψα, φτανει. Αλλα φταιει οτι ειχα να μπω καιρο.
Μπαρμπιτακι μου που εισαι κουκλα μου? Αντε μη μας αφηνεις αλλο! Ελα στην παρεα μας καλε! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!
Κοριτσια του βορρα θα κανουμε καμια συναντηση? Αντε πριν τα Χριστουγεννα! Θελω να σας δω!!!! Μου λειψατε!
Φιλακια πολλα πολλα
29-11-2010, 20:42 #6545
Επέστρεψε το Νεκταρινέλι μου;
Είναι να μην κάνω παρατήρηση στον Σποτάκο!
Αμέσως συμμορφώνεται,το παλικάρι μου!
Καλώς μας ήρθατε και πάλι,μάνα,άτομο και γυναίκα!
ʼμα βρω κι εγώ καμιά φορά φοβερή παρέα,
να μου συστήσεις το ξενοδοχείο με το μεγάλο κρεβάτι!
--->Η κότα η στρουμπουλή ~ Νίκος Γούναρης ~ 1954
30-11-2010, 10:27 #6546
Ναταλία. Αγάπη. Μία. Και μοναδική.-
Ξύπνα αμέσως από τον ύπνο που κοιμάσαι και καλωσόρισέ με.
Γύρισα να σε ξανακερδίσω.
30-11-2010, 10:36 #6547
[quote]Originally posted by Ava
Υποψιάζομαι ότι γι' αυτό ακριβώς θα τιμωρηθώ παραδειγματικά και κάποια στιγμή θα έρθει στη ζωή μου ο πιο ζωηρός Γιαννάκης, για να κάνει κόλαση την παραμονή μου στις παραλίες. Όταν συμβεί αυτό θα πλησιάσω τον κύριο και θα του ζητήσω ευγενικά να απομακρυνθεί από το παλούκι, γιατί ήρθε η σειρά μου να καθήσω
χαχαχαχα! Ζωγραφίζεις, Γκάρντνερ...
30-11-2010, 11:23 #6548
Originally posted by NADINE
Originally posted by polinaki1983
Εγώ μόλις πηρα το cd με τις φωτογραφίες του γιου μου από την φωτογράφιση που κάναμε και είναι όλες θεικές!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω πιές θέλω!!! Και το κακό είναι ότι απόψε πρεπεί να αποφασίσω πια θέλω τουλαχιστος για να δωσω στοθσ συγκενείς, και να την παραγκείλω για να είναι έτημη μέχρι τέλος βδομαδας.... Αχ δύσκολό... πολύ σύσκολο βρε κορίτσια....
Αααχ!Δεν εκτιμούμε όσα μας συμβαίνουν και τα θεωρούμε πρόβλημα,μέχρι που η ζωή μας φέρνει αντιμέτωπους με αληθινές δυσκολίες
κι εκεί είναι που συνειδητοποιούμε πόσο άδικα χαλούσαμε διάθεση και φαιά ουσία για ψιλοπραγματάκια!Να σε δω,μάστορα,τώρα τι θα κάνεις;
30-11-2010, 11:57 #6549
Originally posted by lidal
Ναταλία. Αγάπη. Μία. Και μοναδική.-
Ξύπνα αμέσως από τον ύπνο που κοιμάσαι και καλωσόρισέ με.
Γύρισα να σε ξανακερδίσω.
30-11-2010, 12:03 #6550
Originally posted by NADINE
30-11-2010, 12:05 #6551
Ρε?
Ρε τη Ναταλία?
Ρε?
Και θέλεις κι έρωτες και καλοσωρίσματα?
30-11-2010, 12:07 #6552
Κοίτα το τικεράκι μου, όλο καρδιές για σένα είναι.
Νόμιζα ότι θα χαρείς που θα με δεις εδώ μέσα μετά από τόσο καιρό. Αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Τόση Σιβηρία δεν την περίμενα.
30-11-2010, 12:10 #6553
Για να καταλάβω πως το τικεράκι σου είναι για μένα
θα πρέπει να με δω ως ποντίκι!Πόσο ρομαντικό,Θεέ μου!
Όσο για τη Σιβηρία...όσο πιο παγωμένη είμαι,
τόσο πιο πολύ θα λιώνω για σένα όσο με ζεσταίνεις!
30-11-2010, 12:13 #6554
'Ελα Σιβηρία μου να σε ζεστάνω.
Έλα να σε λιώσω...
Έλα να σε χουχουλίσω με την αγκαλιά μου και την αγάπη μου.
Έλα να σε ζουπήζω τσουρεκάκι μου και μετά να σε φάω.
Δεν μπορεί να τα έχεις ξεχάσει όλα.
Τώρα είμαι εδώ για να σε κερδίσω.
Οι καρδιές είναι για σένα και το ποντίκι το μεθυσμένο, το παραζαλισμένο είμαι εγώ που το έχεις κάνει να λαλήσει!
30-11-2010, 12:14 #6555
Ναταλακι μου...... συγνώμη που σε ενωχλώ από τα ερωτοτροπήματα σου.... αλλά πήρα απάντηση.....και είναι αρνητηκή..... και άρχισα να κλέω πάλι.....
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....