ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 443
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 443 of 2553 FirstFirst ... 3433934334414424434444454534935439431443 ... LastLast
Results 6,631 to 6,645 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα, κουκλοκόριτσα...
    ήρθε το ρημαδοσ/κ που δε δουλεύω κι ενώ είχα κανονίσει ωραίες οικογενειακές φασούλες, η πριγκήπισσά μου είναι αρρωστούλα...ε, νηπιάκι είναι, ξέρετε,μια καλά δυο άρρωστη! Αλλά μάλλον θα τους οργανώσω εσωτερικά αφού ακυρώνονται θεατρικά και περίπατοι...(εννοείται ότι η μεγάλη δε συγκατελέγεται στα σχέδιά μου...όχι ότι θά το ήθελα,κοτζάμ κοπέλα, να ακολουθεί παντού...)
    Α, επίσης ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη στιγμή:την άλλη Τετάρτη η μικρούλα θα πει το πρωτο της ποίημα...το έμαθε όλο (τρεις στροφές, παρακαλώ, αφού βέβαια, η μαμά έκανε τις ανάλογες παρεμβάσεις καθώς δεν έβγαινε καλά το μέτρο κι ακουγόταν άθλια!!εννοείται,ότι πήρα την έγκριση της νηπιαγωγού, όχι ότι νιαζόταν κιόλας..για την ακρίβεια μου είπε: κάντε όπως νομίζετε, έτσι κι αλλιώς αυτοσχέδια είναι...)Ετοιμαζόμαστε λοιπόν να απολαύσουμε το νεο βλαστάρι μας, η μεγάλη έχει ετοιμάσει κερκίδα με την παρέα της, ο καλός μου ανέβαλε ταξίδι, κι εγώ σκέφτομαι την ξεφτίλα που θα πάθω που θα με πάρουν τα ζουμιά γιατί θα με πάρουν, το ξέρω!!!!ʼσχετο: γιατί γινόμαστε πιο ευσυγκίνητοι, όσο μεγαλώνουμε;;Στη μεγάλη μου την κόρη (που ως παιδί ήταν πάντα στις πρώτες επάλξεις, σε αντίθεση με τη μικρή που είναι απλά θεατής,) όχι δάκρυ, ούτε κάν υποψία συγκίνησης...τώρα τι γίνεται;;;Κάθε τρεις και λίγο, βουρκώνω: Μαρία, η κλαψο...(το δεύτερο συνθετικό, το αφήνω στη δική σας ευχέρεια)
    Πωλινάκι, χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου και γιατί θα απαλύνεις ό,τι σε βαραίνει αλλά,κυρίως, γιατί αποδεικνύεις ότι η επιμονή κερδίζουν...σε τέτοιους άθλιους καιρούς, χρειαζόμαστε να πραγματώνονται οι ελπίδες μας!
    Μπαρμπόπαιδο, τι αυστηρό σημείωμα μας άφησες...και με κεφαλαία, παρακαλώ, που σημειολογικά σημαίνουν...η καλύτερα ας αφήσω στο Νατάλι τη σημειολογική αποκωδικοποίηση, τόσα χρόνια διαβάζει δίνει, ξαναδιαβάζει, ξαναδίνει ε, κάτι περισσότερο θα ξέρει...
    στο βρωμονατάλι, λοιπόν, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω που γράφει και ξαναγράφει χωρίς να βαριέται σε κάθε βαρεμένο, σαν και μένα, δείχνοντάς μου την αλήθεια! Μου είχες πει κάποτε πως κοιτώ στον πίνακα της ζωής μου το σημείο που είχε πέσει λίγο χρώμα παραπάνω αγνοώντας το υπόλοιπο καλλιτέχνημα...ε, μια φράση ήταν αρκετή, με βοήθησε πολύ να δω την αλήθεια που έβλεπαν οι άλλοι και όταν το μυαλό μου πισωγυρίζει, αυτό κάνω. Αυτό που διάβασες εχτές ήταν μια διαμαρτυρία, όχι ενάντια στα κιλά και στην ελάχιστη απώλεια αλλά σε μερικούς ανθρώπους που δεν κατανοούν ότι δεν είναι όλα μαθηματικά! Όπως και να'χει, είμαι η Μαρία και είμαι καλά γιατί κοιτώ ένα όμορφο πίνακα στον οποίο έχω βοηθήσει πολύ...
    Καλές και ακριβές μου, σας φιλώ, με την ελπίδα να έχουμε ένα καλό σαββατοκύριακο!

Senior Member
    και πριν κλείσω με ευχές σκεφτόμουν ότι κάτι άλλο ήθελα να σας πω και το ξέχναγα, η κατάπτυστη...αλλά πρέπει προς αποκατάσταση της ισορροπίας να πω (καθώς όπως λέει και η μάμά μου το ένα είναι παιδί και το άλλο γαμώτο ότι και η μεγάλη μου την άλλη εβδομάδα κατεβαίνει σε πανελλήνιους αγώνες χορού (όχι ότι έχω τρέλα με αυτό αλλά έχει εκείνη)...ε, και ολόκληρη εκστρατεία έχειξεσηκωθεί με το ποίημα του σπόρου να μην το αναφέρω για τη μεγάλη, αδικία θα ήταν! ʼσε, που τώρα τελευταία σκέφτομαι...βρε, λες τόσα χρόνια που κάνει χορό να της βγει και σε καλό επαγγελματικά με τα νέα άγνωστα δεδομένα που έρχονται;;;;Αυτή, βέβαια, μαθηματικές σπουδές θέλει αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά...
    Αυτά για την ηθικη αποκατάσταση στη συνείδηση μιας μάνας (του δειλινου καμπάνας, το ξανάπαμε!)
    Σας φιλώ τούμπαλιν!

Senior Member
    Το έσωσες,περήφανη κουκουβαγιομάνα!
    Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου!Το αξίζουν και σε αξίζουν!
    Περιμένουμε με κάθε λεπτομέρεια την μετάδοση των αγώνων!
    Όσο για τα άλλα,χαίρομαι,αν και τζάμπα συγχίστηκα νυχτιάτικα...
    Δεν πειράζει,να μη μου χαλαρώνεις για την περίπτωση,που τυχόν
    τολμήσεις να πισωγυρίσεις!Το άγρυπνο μάτι μου σε παρακολουθεί!

Senior Member
    Ναταλία?
    γιατί δεν μου μιλάς?
    Πάλι με έχεις στο ψήσιμο?
    Τα διάβασα τα χτεσινοβραδινά σου με τον spaceride. Κάτι παίζεται εδώ νομίζω.

Senior Member
    Originally posted by lidal

Ναταλάκι μου κουνιστό?
    Πως μου είσαι εκεί τόσο μακριά μου?
    Τι κέφια έχεις σήμερα?
    Βρε,βρε,βρεε....Σήμερα μας καλημερίζει το κορίτσι!
    Χθες ήταν πολύ απασχολημένο να μας μιλήσει
    με τις νέες φιλενάδες,κοντά στα κυβικά της,που έκανε...
    Τόσο μακριά σου σου είμαι όπως σου ήμουν από εξ'απ'ανέκαθεν!
    Τα κέφια μου είναι σήμερα καλά για να ξεκινώ με την "αλλιώτικη μέρα" της Τάνιας μου!
    Έχω να κάνω κάτι δουλίτσες (ελπίζω τουλάχιστον) και το μεσημέρι πάω για μάθημα.
    Τα πλαίσια της ευγένειας με υποχρεώνουν να σε ρωτήσω πώς είσαι κι εγώ..."Πώς είσαι;"
    Όσο για το Ναταλάκι το κουνιστό,για να έχουμε καλό ρώτημα,με λες και ντίγκιντάνγκα τώρα;

Senior Member
    Καλέ!
    Μην με παίρνεις από τα μούτρα!
    Πές μου άκαρδη γυναίκα μια καλή κουβέντα!

Senior Member
    Originally posted by lidal

Ναταλία?
    γιατί δεν μου μιλάς?
    Πάλι με έχεις στο ψήσιμο?
    Τα διάβασα τα χτεσινοβραδινά σου με τον spaceride. Κάτι παίζεται εδώ νομίζω.
    Σου μιλάω,αλλά τόση λαχτάρα έχεις να με ακούσει,που ούτε καν το προσέχεις!
    Και πας και παραπονιέσαι και στα κόκκινα τετράδια...Όσο για τον διαστημαλανιάρη,
    πουλιά στον αέρα πιάνεις!Τι περίμενες δηλαδή;Να φορέσω το τσίγκινο βρακάκι,
    όσο με είχες παρατημένη;Ή με το που γύρισες να τα παρατήσω όλα και να το παίξω Πηνελόπη σου;
    Δεν πάει έτσι,κοπελιά!

Senior Member
    Εντάξει, είπαμε τίποτα?
    Τον πόνο μας λέγαμε, εκεί μας έχεις καταντήσει!
    Αμαν αμάν αμανέ
    Πεσμού μωρό μου το ναι
    Βανδή
    και μην μιλήσεις για επίπεδο
    κιχ

Senior Member
    Kιχ!

Senior Member
    Έτσι μπράβο.
    Τώρα για κοίτα με στα μάτια.
    Γιατί είσαι ψυχοβγάλτρα?

Senior Member
    Στα μάτια σε κοιτώ!Ωραία παπούτσια!

Senior Member
    Ναταλία σοβαρέψου.
    Ναταλία κοίτα με.
    Είμαι σπίτι και από το πρωί δεν έχω αξιωθεί ούτε τα κρεβάτια να στρώσω. Πήγα τα παιδιά σχολείο, γύρισα και μετά έφτιαξα καφέ και μπήκα η ανεπρόκοπη.

Senior Member
    Ok,ανεβάζω βλέμμα.Σε κοιτώ!
    Παρεμπιπτόντως,ωραία μάτια έχεις!

Senior Member
    Έχω πεθάνει στα γέλια τώρα.
    Ευτυχώς είμαι μόνη μου και δεν με παρεξηγεί κανένας, ενώ πέρσυ στο γραφείο ήμουν η τρελή του ορόφου. Γελούσα μόνη μου και έκλαιγα μόνη μου, είχα βγάλει όνομα.
    Δεν παίζεσαι εσύ παιδάκι μου.

Senior Member
    καλά σηκώθηκες και έφυγες χωρίς να πεις ένα γεια?