ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 448
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 448 of 2553 FirstFirst ... 3483984384464474484494504584985489481448 ... LastLast
Results 6,706 to 6,720 of 38289
    Senior Member
    Λίγο πριν εκπνεύσει η ημέρα της Ζωής που έπρεπε να τη λένε Αννα, λόγω της ημέρας, να της ευχηθώ ειλικρινά κι ολόψυχα κάθε καλό στη ζωή σου, Ζωούλα μου! Με πολλές πολλές στιγμές ευτυχίας και με πολλές στιγμές ρουτίνας για να ξεχωρίζουν οι ευτυχισμένες....με πολλές επιτυχίες παντού....με πολλές χαρές...και, φυσικά, με πολλές, πλούσιες, ποικίλες πίτσες!

Senior Member
    χρονια πολλα και στις εορταζουσες και στη γενεθλιαζουσα
    κοριτσια να εισαι καλοχρονες , γερες κ ευτυχισμενες
    φιλουμπες

Senior Member
    Καλημερούδια,ομορφιές μου!
    Κάνει κρύο ή μου φαίνεται;Τουλάχιστον εδώ στο Βορά!
    Στην Κρήτη και στο Νότο γενικότερα,θα έχει θερμότερες θερμοκρασίες,
    αλλά ποιός τάχα μας θυμάται από κει να μας πει;Αχ...Αυτός ο σεβασμός
    της ελευθερίας του άλλου μου σταυρώνει τα χέρια!Οποία κατάντια για έναν Χίτλερ!
    Όχι,δε θα συγχιστώ!Είμαι καλά ακόμα και μακριά σας!Σήμερα Παρασκευή
    ανέβηκα κι εγώ στην καλή μου...ε...κάτι αρχίσει να γίνεται!Την επόμενη εβδομάδα
    ελπίζω να αλλάξω επιτέλους δεκάδα!Ήδη έχει αρκετό καιρό,που τρέφομαι σωστά
    (με μικρά διαλείμματα εξωτερικευμένου στο φαγητό θυμού)κι αρχίζει να αποδίδει!
    Πώς πέρασαν οι εορτάζουσες χθες τη μέρα τους;Ποιά γεύση,τι άρωμα τους άφησε;
    Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μοναδική Παρασκευή 10-12-2010!Φιλάκια ζουμερά!

Senior Member
    Καλημερα σας!!! Εδώ βρέχει σήμερα!!!!! Μύρισε χειμώνας!!!!
    Ναταλύ τι έγινε τελικα με τον γιατρο? εκανες τις εξετάσεις που σου είχε πει? σε ξανάδε από τότε? Αντε να βρει ο νέος χρόνος με κενούργια δεκάδα!!! Χαμηλότερη εννοείτε!

Senior Member
    Nαταλακι για να μην εισαι με την απορια,εδω Ηρακλειο Κρητης ο υδραργυρος δειχνει 25 βαθμους,εχει πολυ ηλιο κ γενικοτερα ειναι μια ομορφη μερα! Το βραδακι λενε πως θα χαλασει κ εδω..

Senior Member
    Καλημέρα,Πωλινάκι!Πιστεύω πως η επόμενη εβδομάδα θα με βρει με νέα δεκάδα.
    Σε δυό μήνες ο δικός μου νέος χρόνος θα δούμε πού θα με πετύχει!
    Ελπίζω ζωντανή και χαμογελαστή!Αν και λίγο ελαφρύτερη,ακόμα καλύτερα!
    Δεν ολοκλήρωσα ακόμα τις εξετάσεις μου.Η γαστροσκόπηση εκκρεμεί.
    Κάνω κουράγιο και δεν παίρνω το χάπι για τον οισοφάγο μου για να δούμε
    αν έχω το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.Η περσινή γαστροσκόπηση,που έδειξε
    πως δεν το είχα,έμαθα φέτος πως δεν ήταν αξιόπιστη,καθώς το χάπι επηρεάζει
    την κλινική εικόνα.Εντωμεταξύ έχω έναν δράκο μέσα μου εδώ και κάποιες εβδομάδες!
    Τέλος πάντων...Όπου όλα κι αυτό!Δεν περιμένω και πολλά πάντως από τον γιατρό μου...
    Θα επισκευτώ κάποιον άλλον μήπως βγάλουμε άκρη...Θα σας ενημερώσω όταν πάω.
    Εσένα καλά σε διαβάζω Πωλινάκι!Κράτα όσο μπορείς θετικές τις σκέψεις σου!Φιλάκια!

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance

Nαταλακι για να μην εισαι με την απορια,εδω Ηρακλειο Κρητης ο υδραργυρος δειχνει 25 βαθμους,εχει πολυ ηλιο κ γενικοτερα ειναι μια ομορφη μερα! Το βραδακι λενε πως θα χαλασει κ εδω..
    Να'σαι καλά,μονάκριβη μου(έτσι αποφάσισα να λέω τον σιδηρόδρομο username σου)
    Και μου στέλνεις ανταπόκριση καιρού ακριβώς από την πόλη,που ήθελα να μάθω!
    Ελπίζω ν'απολαύσεις την υπέροχη αυτή μέρα στον ευλογημένο τόπο σου!Φιλάκιαααααααα

Senior Member
    Σου εύχομαι να βρείς μια άκρη με όποιο γιατρό και να είναι καλή μου. Και ελπίζω επιτελους να άρχησε η κατηφόρα και για σένα!!!!!! Δεν μας πειράζει αν είναι αργή, φτάνει να είναι συνεχόμενη! Φιλακια

Senior Member
    Παντα γλυκια,Ναταλια μου κ ετσι σου ευχομαι να παραμεινεις!!
    Μια ομορφη μερα να εχουμε ολοι!

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...να είστε καλά...
    Και Μαριώ μου σε ευχαριστώ πολύ...Υγεία να έχουμε...
    φιλάκια

Senior Member
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Τι ωραία νέα...το Νατάλι άρχισε να κατηφορίζει, το κρύο άρχισε να κατηφορίζει και αυτό που ανηφορίζει είναι η διάθεσή μας (ελπίζω να μην είναι το μόνο, χιχιχι!)
    Διαβάζω καλά το Πωλινάκι,ακολουθεί ασθμαίνοντας η Ζωή και η ακατανομαστη που της έλαχε ο κλήρος να ακούει στο νικ:μονάκριβη! ʼκου, μονάκριβη....ενώ εγώ στο άστατο, κυκλοθυμικό:παλίρροια..ελπ� �ζω τουλάχιστον να εκτιμά το ακριβό της βάπτισης η νέα σου αγαπημένη και να μην προσπεράσει αδιάφορα.
    Αναμένω την κατάθεση των αντίστοιχων ευχαριστιών και της διάθεσης φιλοφροσύνης προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι αγαπητή Μια ζωή μια ευκαιρία..(εγώ έτσι θα σε λέω και ας προσθέσεις στο νικ σου και όλους τους στίχους της Ιλιάδας) Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το Ζωούλι για τις ιδιαίτερες ευχαριστίες, πάντα θα μας ενώνει αυτό το πρώτο πιπεράτο μας αστείο και αποδεικνύει ,όπως έσω προείπει τη λαική μου ροπή για την οποία και ουδόλως ντρέπομαι!!!!!!
    Θα ήθελα πολύ να εξαφανιστεί αυτό που σε βασανίζει και σε κάνει να πονάς, Νατάλι μου, αλλά επέιδή αυτό είναι άδεια λόγια (επειδή δεν μπορώ να το κάνω) θα σου ευχηθώ απλώς να πονάς λιγότερο και γρήγορα να τελειώσεις με τις εξετάσεις για να μπεις και στην κατάλληλη θεραπεία!
    καλές μου φιλενάδες, σας φιλώ με την ευχή όλα να μας πάνε καλά ή καλούτσικα, τέλος πάντων....θα το ανεχτούμε.
    Φιλιά

Senior Member
    Χαχαχαχαχα,πραγματικα χειμαρρος αυτο το ποστ και τι ευφραδεια λογου tide! Πραγματικα!
    Εμενα ελαχε το "μονακριβη" μην κανεις ζηλειες..Βολεψου με το παλιρροια! Κατι ειναι κ αυτο.. :P

Αντικρουω την ευχη να μας πανε ολα καλα ή καλουτσικα και εμμενω στο ΚΑΛΑ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ,παλίρροια μου!Το ξέρω πως εννοείς από καρδιάς κάθε σου λέξη!

Είμαι πολύ καλά,αλήθεια!Οι πόνοι είναι πλέον αστείοι μπρος στους παλιούς.
    Πιο πολύ η κούραση των 6,5 χρόνων μου βγήκε και μ'έριξε τελευταία,
    που είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες(θα μου πεις και πότε δεν ήμουν;)
    Κυρίως με κουράζει ο χρόνος,που χάνω μέχρι να συνέλθω...Και το νερό.
    Το ευχάριστο είναι πως πέρασε ο θυμός μου για την έκβαση και της τρίτης επέμβασης
    και τώρα ξεκινώ από εκεί που ήξερα πάντα μέσα μου πως θα το έπιανα.
    Μόνη μου κι απ'την αρχή σιγά σιγά!Τρέφομαι σωστά,σε λίγο θ'ανέβω και στο διάδρομο.
    Και προπαντός νιώθω πως έχω αφήσει πίσω μου όλους τους λανθασμένους μου
    συσχετισμούς με την τροφή.Τουλάχιστον στον μεγάλο εκείνο προβληματικό βαθμό.
    Έχω βρει από καιρό και τον παλιό καλό μη κομπλεξικό εαυτό μου...Είμαι σε πολύ
    καλό δρόμο νομίζω!Καμιά φορά με αγχώνει το θέμα της ηλικίας,αναφορικά με το παιδί,
    αλλά όπως μπορώ το διαχειρίζομαι κι αυτό!Λίγη τύχη θέλω να βρω τον άνθρωπο μου!
    Και υγεία για τους σημαντικούς μου άλλους!Όλα τ'άλλα είναι στο χέρι μου και τα πάμε καλά!

Σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστή σας αγκαλιά!Μου δίνετε απίστευτη δύναμη να χαμογελώ!
    Είμαι τόσο πλούσια και γεμάτη αγάπη!Ευχαριστώ και τα κιλά μας,που μας έφεραν κοντά!

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Χαχαχαχαχα,πραγματικα χειμαρρος αυτο το ποστ και τι ευφραδεια λογου tide! Πραγματικα!
    Εμενα ελαχε το "μονακριβη" μην κανεις ζηλειες..Βολεψου με το παλιρροια! Κατι ειναι κ αυτο.. :P

Αντικρουω την ευχη να μας πανε ολα καλα ή καλουτσικα και εμμενω στο ΚΑΛΑ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!
    Όχι, που δε θα αντέκρουες,μονάκριβή της!
    Ας κάνω λοιπόν ανακωχή...αλλά μην ελπίσεις σε πολλά!Πάντα θα είσαι η μονάκριβή ΤΗΣ...ίσως πολύ αργότερα να γίνεις ΜΑΣ!:wink2:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    και τώρα ξεκινώ από εκεί που ήξερα πάντα μέσα μου πως θα το έπιανα.
    Μόνη μου κι απ'την αρχή σιγά σιγά!Τρέφομαι σωστά,σε λίγο θ'ανέβω και στο διάδρομο.
    Και προπαντός νιώθω πως έχω αφήσει πίσω μου όλους τους λανθασμένους μου
    συσχετισμούς με την τροφή.Τουλάχιστον στον μεγάλο εκείνο προβληματικό βαθμό.
    Έχω βρει από καιρό και τον παλιό καλό μη κομπλεξικό εαυτό μου...Είμαι σε πολύ
    καλό δρόμο νομίζω!
    Τελικά, Νατάλι μου, αυτό είναι, ε;;Μέσα μας..με τόσα χειρουργεία και καταλήγεις στην εσωτερική δύναμη...Δε θέλω να ακυρώσω τη δύναμη της επιστήμης απλά υπερτονίζω αυτή του ανθρώπου.