Results 7,021 to 7,035 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
08-02-2011, 12:28 #7021
Originally posted by alalumaki
Nathalie... που είσαι ?? μη μου ξαναπεις γιατί δεν μπαίνω να γράφω, γιατί με το που μπαίνω εγώ, εξαφανίζεσαι εσύ... μήπως θέλεις να μου πεις κάτι ???????????
Θα εμφανιστεί πού θα πάει...
Φιλιά
- 08-02-2011, 12:46 #7022
Μια βιαστική καλημέρα και από μένα από την ηλιόλουστη Κύπρο. Δεν είναι άδικο έξω ο καιρός να είναι τέλιος και εγώ να είμαι μέσα σε ένα γραφίο και να δουλεύω? Αχ.... Αδικίες.....
Φιλούθκια σε γνωστές και μή υπάρξεις!!!!
08-02-2011, 14:15 #7023
Καλησπέρα πλέον,Βιταμπέλες μου!
Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή;Γύρισε και το Χανελέλι μου;Η όμορφη μπαλαρίνα μας;
Ό,τι κι αν μεσολάβησε ανήκει στο παρελθόν.Ας κρατήσουμε ό,τι είχε να μας διδάξει κι ας εστιάσουμε
στο σήμερα.Ξέρω πως τελευταία δεν ήμουν ιδιαίτερα δίπλα σου,όπως παλιά...Όχι πως δε σε σκέφτομαι
και δεν είσαι στην καρδιά μου,αλλά έχει γεμίσει η ζωή μου με ακόμα περισσότερες υπέροχες παρουσίες και δε σας προλαβαίνω!
Πάρε με να τα πούμε όποτε έχεις διάθεση με την άνεση μας αλλά και από εδώ φυσικά,που "πονά λιγότερο"...
Αχ!Πολύ χαίρομαι,που ξαναβρισκόμαστε!Μου φαίνεται θα ρίξω μερικά τηλεφωνήματα...Μου λείψατε πολύ!
Αλαλουμένια,τρώω νομίζεις το τυράκι σου;Που μας έγινες τελευταία θαμώνας επειδή ήρθε ο γλυκαιμικός σου συμβουλάτορας
και μας ρίχνεις κανά ψαροκόκκαλο σημασίας για στάχτη στα μάτια;Και περνάς και στην επίθεση,που ως γνωστόν είναι η καλύτερη άμυνα!
Κι εμείς εδώ στη Σαλόνικα έχουμε υπέροχο ήλιο και μάλλον ζεστό για την εποχή καιρό,αλλά Πωλινάκι ούτε εμείς τον βολτάρουμε!
Ελπίζω να επιφυλάσσει κάτι όμορφο η σημερινή ημέρα για τον καθένα μας!Καλώς βρισκόμαστε και πάλι!Να μου σας προσέχετε!
Ένα γλύκισμα για όλες τις σοφές μου κουκουβάγιες,όπως καθόμαστε παρεούλα έτσι ωραία...Φιλάκιαααααααααααα� �
09-02-2011, 02:37 #7024
Ευχαριστω για το καλωσορισμα,και το Αλαλουμακι και την Πεννυ!!Ναταλακι μου,κι αν δεν ειμαστε τοσο κοντα δεν εχει σημασια,ξερω πως συνεχιζουμε απο κει που μειναμε,σαν να μην περασε μια μερα που λεει και το τραγουδι.Η αληθεια ειναι πως γενικοτερα δεν εχω καθολου διαθεση...αλλα μου δινω μερικα περιθωρια ακομα.Εχω κι εγω τις δικαιολογιες μου αλλωστε.Προσπαθω τωρα να γραψω κατι χαρουμενο,αλλα δεν μου βγαινει,οποτε θα συνεχισω να διαβαζω τα δικα σας ποστ...Φιλακια σε ολες!!
09-02-2011, 08:16 #7025
Καλημέρα από την υπέροχη Κύπρο και από το ακόμα πιο υπέροχο Πωλινάκι!!!!!!! έχουν μείνει ακριβώς 3 βδομάδες, δηλαδή 21 μέρες (με την σημερινή), δηλαδή 504 ώρες μόνο, δηλαδή 30,240 λεπτά!!!!! (τα δευτερόλεπτα ας τα αφήσουμε καλύτερα)!!! Τόσος λίγος χρόνος για μια αλλαγή ζωής!!!!! Τα συνεσθήματά μου ανάμηκτα. Χαρά, στεναχώρια, άνχος, όλα μαζι!!!!!!!!
Σήμερα λοιπόν μια υπέροχη μέρα, ξύπνησα μεστο κέφι, η αφεντικίνα προσπάθησε να μου το χαλάσει, αλλά δεν τοχω και σε πολύ πλέων να σικωθώ και να φύγω και να τους αφίσω στο έλεος του θεού αν συνεχίσουν έτσι!!!! Την υποστήριξη του άντρα μου πάνω σαυτό την έχω, άρα είμαι οκ!
Εσείς πως είστε? Ναταλύ είσαι καλύτερα? Κορίτσια? όλα καλά?
Hanelle αν και δεν σε γνωρίζω, σε καλοσωρίζω και πάλι στην παλιά σου παρέα, και εύχομαι αυτό που σε απασχολεί σύντομα να φίγει από το μυαλουδάκι σου και όμορφες ηλιακτίδες φωτός να πάρουν την θέση την στεναχώριας στην καρδιά σου...
Καλή σας μέρα
09-02-2011, 11:34 #7026
Καλημέρα κούκλες!
Απολογούμαι για την απουσία μου αλλά αυτές τις μέρες τρέχω και δε φτάνω!
Τις προηγούμενες μέρες είχα και την φαμίλια (και τους 3) αρρώστους με πυρετό. Και καταλαβαίνετε τρέξιμο! Ήταν και οι τρεις με μια κουβέρτα στο σαλόνι και εγώ? Βέγγος! ʼντε να πω Παναγιωταρα για να μην διαμαρτυρηθεί ο Σποτακος ότι τους κλέβουμε τον Βέγγο πάλι!
Αυτήν την εβδομάδα πολύ δουλειά στο γραφείο με πολλά πολλά ραντεβού.
Είμαι καλά όμως και σε καλή διάθεση ασχέτως των γεγονότων που προσπαθούν να με ρίξουν!
Χαίρομαι να σας διαβάζω καλέ! Είστε υπέροχη παρέα!!!
Αυτά για τώρα!
Φιλάκια σε όλες τις ομορφούλες με την ευχή να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την Τετάρτη μας γιατί (όπως λέει και η Ναταλία) δεν θα ξαναρθεί!
:kiss:
09-02-2011, 12:19 #7027
καλημέρα κούκλες!:love:
09-02-2011, 14:08 #7028
Καλημέρα,υπέροχες Βιταμπέλες μου!
Ελπίζω η μέρα να εξελιχθεί θετικότερα απ'όπως ξεκίνησε και μέρα τη μέρα να λούζει όλο και περισσότερο φως την ελπίδα!
Χανελέλι μου,δεν έχεις δικαιολογίες,καρδιά μου.Έχεις ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ!Προσωπικά σε θαυμάζω για τη μεγάλη δύναμη,
που τόσα χρόνια επιδεικνύεις με όσα καλείσαι να διαχειριστείς.Τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά,πολύ καλύτερα
από τον καθένα από εμάς,που πανικοβάλεται,γκρινιάζει ή παραιτείται για πολύ ασήμαντα θέματα.Όλα θα ξαναμπούν
στην καλή τους σειρά.Ήδη είσαι εδώ μαζί μας,είσαι ενργή,επαναφέρεις το σώμα σου εκεί που θέλεις,χορεύεις ελπίζω...
Δε χρειάζεται να λες κάτι ευχάριστο.Να βγάζεις ό,τι έχεις ανάγκη εσύ.Εμείς εδώ είμαστε μια αγκαλιά.Όχι κοινό προς διασκέδαση.
Πωλινάκι μου,μετράς αντίστροφη μέτρηση και τα λεπτά βρε θηρίο;Μπήκαμε στην τελική ευθεία,όντως...
Αναμενόμενα τα συγκρουόμενα συναισθήματα χαράς κι ανησυχίας,αλλά όσο μπορείς εστίασε στις θετικές σκέψεις.
Σύντομα θα έχεις απελευθερωθεί από όσα δυσάρεστα ο δακτύλιος σου προκαλεί και με άλλο αέρα θα ατενίζεις το μέλλον σου!
Νεκταρινόσογο περαστικά!Αμάν πια με τις αρρώστιες!Τουλάχιστον πέρασαν;Είναι και οι τρεις στο πόδι;
Σε φαντάζομαι Νεκταρινέλι,αδελφή νοσοκόμα τη μέρα να τρέχεις να τους φροντίσεις τον καθένα στο κρεβάτι του
να τα σιρόπια,να οι χυμοί,να τα χάπια,να οι σουπίτσες στο στόμα και το βράδυ,που κοιμούνται τα κορίτσια,
ν' ανοίγεις κανά κουμπί στη λευκή σου στολή,να λύνεις τα πιασμένα σου μαλλιά και να μεταμορφώνεσαι σε αδελφή του ελέους
για τον άρρωστο Σποτάκο σου,να του γιάνεις κάθε αναστεναγμό πόνου,πόθου και δε συμμαζεύεται...
Μια καλημέρα και στο λαλίστατο όπως πάντα ξετσίπωτο πιστοκόριτσο μας αλλά και σ'όλα τα ομορφοκόριτσα μας,
όπου κι αν επιλέγουν να μοιράζουν τα χαμόγελα τους!Μόλις σκέφτηκα το Αννεζινέλι μας!Κι αυτό έχει καιρό να μας φανεί...
Ξαναμαζευόμαστε λέμεεεεεε!Φιλάκιαααααα
09-02-2011, 18:48 #7029
Ναταλύ μου, άκουσα τυχαία αυτό το τραγούδι στην τηλεώραση, και δεν ξερω γιατί, αλλά μου ήρθες εσύ στο μυαλό. Ετσι είπα να στο αφιερώσω...
http://www.youtube.com/watch?v=4iGzAdvaqCM
Ελπίζω να σου αρέσει. Φιλάκια
09-02-2011, 20:08 #7030
Έχω ρίξει μαύρο δάκρυ στο παρελθόν με αυτό το τραγούδι,Πωλινάκι μου
και φαίνεται ακόμα με θυμάται...Έχω εικόνα το χωριό,το καφενείο,τις ετοιμασίες της νύφης
τον καημένο παραμερισμένο,που μέσα του έκλαιγε ένα μπλουζ κι εκείνη να βάφεται στα ρουζ...
Αχ...Οι σωστές και οι λανθασμένες αποφάσεις μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του καθενός μας!
Ας είμαστε φωτισμένοι εγκαίρως για τις σωστές ή έστω να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία
επανόρθωσης των λανθασμένων...Σ'ευχαριστώ για την αφιέρωση,"καλή μου"!
09-02-2011, 21:41 #7031
Γιαυτό μόλις το ακουσα σε σκεφτηκα φένετε.... είδες πως συνομοτεί το σύμπαν και πως τα φέρνει άμμα θέλει?
Αν δεν κάναμε τις λάθος επιλογές καλή μου πώς μετά θα απολαμβάναμε κάτι το σωστό που θα κάναμε? πιστεύω δεν θα είχε νόημα η ζωή χωρίς τα λάθη της.
Τώρα για την δεύτερη ευκαιρία στις λάθος επιλογές, πολλές φορές μας δύνετε, αλλά και να επανορθώσουμε τα λάθη τίποτα δεν είναι όπως πριν. Πάντα υπάρχει μια πληγωμένη καρδιά που μένει πληγωμένη, πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού αυτό το λόθος που κάναμε.....
Το συμαντικό σαυτή την ζωή, πιστεύω είναι να μην μετανιώνουμε για τα λάθη μας.... Θα πέσουμε, θα συκωθούμε, και θα συνεχισουμε πιο δυνατοί....
Αν κάνω μια αναδρομή στην ζωή μου, ήταν γεμάτη από πολύ μεγάλα λάθη... Μπορώ να πω πως πιο πολλά λάθη ΄παρά σωστά έκανα.... Κιώμος αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, πάλι ακριβώς τα ίδια θα έκανα..... Αυτά είναι που με έκαναν να είμαι ο άνθρωπος που είμαι....
Αχ... Μεγάλο θέμα άνοιξα τέτοια ώρα......
http://www.youtube.com/watch?v=sigRCuxVPo4
Κι επειτα
μέτρησα πάλι για να δω
αν ειν τα λάθη μου εδώ,
και δεν έλειπε κανένα.....
09-02-2011, 23:00 #7032
καλησπέρα βιαστικο και σύντομο αλλά όχι πρόχειρο!
Χαίρομαι για την καλή διάθεση των κοριτσιών(συμβάλλουν και οι Αλκυονίδες σ'αυτό,ε
Πωλινάκι μας, μαζί να μετράμε όλοι γερά....
Περαστικά στη Νεκταρινοοικογένεια και, κράτα γερά κορίτσι, με ζαρτιέρα ή χωρίς...
Νατάλι μας, ΄δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που κάθε μέρα γράφεις και που γράφεις έτσι..
μεγάλη μέρα για μας σήμερα...μετά από 16 χρόνια το μεγάλο μ βλαστάρι άκουσε από τα χείλη μου αυτό που χρόνια προσπαθούσε:την επιβεβαίωση! Πήρε βαθμούς (19/9..)και κατά γενική ομολογία δεν μπορούσα να μην την επιβραβεύσω! Πάντα έπαιρνε τέτοιυς βαθμούς αλλά φέτος χάρηκα γιατί είναι η πρώτη φορά στην κατεύθυνση και,κυρίως, γιατί ενώ είχε δύσκολα προσωπικά(ναι, υπάρχουν δυσκολίες και σε αυτη την ηλικία...)ξεχώρισε τα πράγματα στη ζωή της.Γι'αυτό την επιβράβευσα...που ωρίμασε, επιτέλους κατά ένα βηματάκι και διέκρινε το φίλο της από τη δουλειά της! Ελπίζω του χρόνου να έχουμε στο σπίτι άλλον ένα μελλοντικό συνάδερφο!
Αύριο διαιτολόγο! Θα ενημερώσω!
Ζωούλα, είδαμε το 6αράκι;;;;;;;Αντε και στο 5!
Σας φιλώ ...πρέπει να διαβάσω παραμύθι στο μικρό!
10-02-2011, 00:07 #7033
Ναταλένια μου χρόνια σου πολλά, σου εύχομαι να συνεχίσεις να φωτίζεις ό,τι αγγίζεις και να είσαι πάντα ο εαυτός σου! Φιλάκια πολλά
10-02-2011, 08:17 #7034
Ναταλία μου Χρόνια Πολλά ότι επιθυμείς...Να συνεχίσεις να είσαι η ηλιαχτίδα της ζωής σου(και της δικιάς μας) και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι μάτια μου,να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να καταλάβουν πόσο ξεχωριστή και μοναδικήείσαι...
Φιλάκια πολλά..και εύχομαι κάποια στιγμή να σε γνωρίσω και από κοντά...:love:
10-02-2011, 08:47 #7035
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!
Μια γλυκιά καλημέρα και στο Ναταλάκι μας που σήμερα έχει τα γενέθλιά του!!!! Χρόνια πολλά ψυχή μου, να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε (και από εδώ αλλά ελπίζω κάπια στιγμή και από κοντά).
Σου εύχομαι σήμερα να έχεις τα ωραιότερα γενέθλια που είχες μέχρι τώρα!!!
Φιλάκια πολλά!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία