ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 471
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 471 of 2553 FirstFirst ... 3714214614694704714724734815215719711471 ... LastLast
Results 7,051 to 7,065 of 38289
    Senior Member
    Τόσο απορροφηθήκατε πια από τη γιορτή των ερωτευμένων που το κάνατε διήμερο;;;
    Αντε μαζωχτείτε!
    Η πρόεδρος απουσιάζει, ελπίζω από ξενιασιά και κανά ταξιδάκι και όχι κάτι άλλο...
    Αλλά επειδή γυρίζοντας θα ζητήσει παρουσίες και πρόοδο για να ανασυντασσόμαστε!Πωλινάκι, ούτε εσύ βρούτε;;;;;;;Τσ τσ τσ! Ω ποία κατάπτωσις!!!!!
    περιμένω νέα σας και για να εναρμονιστώ με το κλίμα του φόρουμ ενημερώνω τα χτεσινά μου νέα από διαιτολόγο:-300 γραμμάρια σε 25 μέρες(τα γνωστά!) Μου πρότεινε να μπω στο πρόγραμμα του πριβεντ με την καθοδήγησή της αλλά της είπα ότι σε τέτοια δοιμασία δεν ξαναμπαίνω! Αν μπορεί ως επιστήμων ας βοηθήσει ή ίδια. Χημικά δεκανίκια είπα να μην ξαναφάω! Εσείς τι λέτε, βρε τσούπρες;;;;Γιατί μπορεί να το είπα αλλά δεν έιμαι και απόλυτα σίγουρη ότι έπραξα το σωστό. τρεις μήνες με παρακολουθεί η γυναίκα και είδε το βραδυφλεγές του πράγματος, δεν είναι ότι μου το πρότεινε με τη μία. Σου λέει τρεις μήνες δυο κιλά μείον....ε, μέχρι να τα χάσεις, θα γεράσουμε!!!!
    Τέλος πάντων, αυτά περί κιλών.
    Σας φιλώ με την ευχή όλα να είναι καλύτερα από όσο εμείς νομίζουμε!

Senior Member
    Εδώ είμαι και εγώ τίντε μου, απλά τρέχω να τελειώσω τις δουλιές μου!!! 15 μέρες μου μείνανε!!!!!

Τί είναι το πριβεντ που σου πρότεινε η διαιτολόγος σου?

Senior Member
    καλημέρα σε όλους...Ρε Μαράκι δεν συμφωνώ με τα πριβέντ...Σκόνες και υποκατάστατα...
    Ξέρω εγώ...Καλύτερα να τα αποφεύγουμε....

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    tidekpe σχετικά με το prevent πριν μερικά χρόνια επισκέφτηκα μία πολύ γνωστή γιατρό στην πόλη μου η οποία μου έδωσε να πίνω το prevent 2 φορές την ημέρα και ενα κανονικό γεύμα,των οποίων τις συνταγές πάλι αυτή μου της έδωσε με συμβουλή βασική να πίνω αμέτρητο νερό!Αποτελέσματα πενιχρά,έχανα με ρυθμούς χελώνας,1-1,5 κιλό μηνιαίως με το ζόρι, και χωρίς να κάνω καμία παρασπονδία από όσα έλεγε.Εκτός αυτού έφτασα να πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα με αποτέλεσμα μία ωραία καλοκαιρινή ημέρα να πρηστώ σαν μπαλόνι και να πάω στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσαν ότι τα νεφρά μου αδυνατούσαν να διαχειριστούν όλο αυτό τον όγκο νερού!και να ψάχνουμε να βρούμε ποια πρωτείνη μου λείπει και γιατί.Όπως μπορείς να φανταστείς αυτή ήταν και η τελευταία μέρα που ήπια prevent.Tώρα μία πρωτη μου ξαδέλφη με το prevent έχασε 18 κιλά τα οποία τα πήρε όλα πίσω και ακόμα περισσότερα μόλις σταμάτησε να το πίνει.Από γεύση είναι ψιλομπλιάχ,και ειδικά το starter που πίνεις την πρώτη ημέρα είναι ότι πιο απαίσιο έχω πιει ποτέ στην ζωή μου!Με προβληματίζει λίγο το γεγονός πως διαιτολόγος αντί να βρει τι φταίει σε προτρέπει να πάρεις prevent!Tώρα η απόφαση είναι δική σου :wink2:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πολινακι το prevent είναι μία σκόνη σε γεύση φράουλα-σοκολάτα-βανίλια ,δεν ξέρω αν έχει βγάλει και άλλη γεύση τώρα από τότε που το έπινα εγώ,το οποίο το διαλύεις είτε σε νερό είτε σε γάλα και το πίνεις σαν υποκατάστατο γεύματος.τσουπ πίνεις ένα ποτηράκι από αυτό και "ξεχνάς" το φαγητό.ή τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να κάνει,σε εμένα δεν λειτουργούσε και τόσο καλά.

Senior Member
    Σαν αυτά που έχει η Herbal life δηλαδή. Εγώ ποτέ δεν δοκίμασα να αδυνατίσω με οτιδήποτε είδους σκευάσματα. τα θεωρώ βλακίες.

Senior Member
    Καλημέρα κι απο εμένα...
    τάιντ μου δεν μπορώ να καταλάβω πως μια διαιτολόγος σου συστήνει χημικά υποκατάστατα που υπό νορμάλ συνθήκες αυτά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ..
    δεν ξέρω τι είναι το prevent απλώς διάβασα τις κοπελιές πιο πάνω που το έχουν πάρει και κατάλαβα πέντε πράγματα..
    εγώ θα σου έλεγα να το ψάξεις και λίγο οργανικά, ορμόνες διαταραχές θυροειδή μήπως πρέπει να αυξήσεις τις καύσεις σου , δοκίμασε το περπάτημα, και το βασικότερο
    ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ μην κολλάς σε μία...

Senior Member
    Koρίτσια, καταρχήν σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που μου αφιερώσατε το χρόνο σας...τελικά, καλά έκανα και αρνήθηκα! Κι ευτυχώς που σας έχω για να με στηρίζετε σε ώρες κρίσης...ευχαριστώ και συνεχίζω! φιλιά και να είστε καλά που είστε εδώ!!!!:duh::duh:

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσια !Nadine ετεροχρονισμενα πολυχρωμη και πολυχρωνη ! Ευχομαι να πανε ολα καλα με το μπαμπα σου!!
    Λοιπον να πω και εγω οτι εχω παρει prevent πριν μερικα χρονια (απορω πως το έπινα) και οχι μονο έπαιρνα αλλα έπρεπε να πηγαινω στον Ερυθρο Σταυρο να μου το συνταγογραφουν και να με ζυγιζουν .......... Ναι Κρατικο νοσοκομειο ειχε συνεργαστει με την εταιρεια που το εισαγαγε!!!! Καποια κιλα τα ειχα χασει αλλα σιγουρα τα ξαναπηρα! Παντως τωρα ακομα και να με πληρωναν δεν το έπαιρνα, απορω με τον εαυτο μου τοτε! Σαν τη σωστη διατροφη και να μαθεις να τρως σωστα τελικα πιστευω δεν ειναι τιποτα άλλο!

Member
    Καλημέρα στα κορίτσια, μετά από πολύ καιρό.

Διάβασα την τελευταία σελίδα του τόπικ, και καταλαβαίνω οτι η Ναταλία έχει τον μπαμπά της στο νοσοκομείο ε?

Ναταλία μου, περαστικά να είναι.

Οι υπόλοιπες? Καλά?

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια και ακρυβοθόρητε Σποτ! Πώς είστε? Εγώ μετράω αντύστροφα και με έχει πιάσει μια απίστευτη χαρά!!!!!! Ερχετε επιτέλους η μέρα που η πεταλουδίτσα μου θα αρχίσει να πετάει !!!!!

Member
    Originally posted by NADINE
    ν' ανοίγεις κανά κουμπί στη λευκή σου στολή,να λύνεις τα πιασμένα σου μαλλιά και να μεταμορφώνεσαι σε αδελφή του ελέους
    για τον άρρωστο Σποτάκο σου,να του γιάνεις κάθε αναστεναγμό πόνου,πόθου και δε συμμαζεύεται...
    Τώρα είδα τι .... όμορφα πράγματα πρότεινες στην Νέκκυ ....
    Ωραία τα λες, αλλά εγώ όταν είναι άρρωστα τα παιδιά ..... no koukou !

Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεσαι, που λέει και το γνωστό ανέκδοτο :P

Senior Member
    Καλησπερούδια,όμορφες και πρώην ελπίζω άρρωστε!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις γενέθλιες ευχούλες,που μου στείλατε,Αννεζινέλι μου,Γιαννάκι μου,Μαίρη Λουλού μου κι ελεύθερη ψυχή!
    Ευχαριστώ πολύ και για το ενδιαφέρον σας για τον μπαμπά μου!Μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και τον έχω δίπλα μου.
    Σε μία εβδομάδα με δέκα μέρες θα βγουν με το καλό τα αποτελέσματα της βιοψίας και θα ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
    Μιλάμε σίγουρα για λέμφωμα,αλλά τι είδους και τι έκτασης ακόμα δε γνωρίζουμε.Εγώ πάντως δεν έχω αρνητικό προαίσθημα.
    Θεωρώ πως είναι κάτι αντιμετωπίσιμο,εννοώ αργά εξελίξιμο και μη μεταστατικό.

Παλίρροια μου,ευτυχώς σε περιέλαβαν τα κορίτσια και δεν άρχισες να σνιφάρεις σκονάκια!Ντροπή εκπαιδευτικός πράγμα!Τι μάθημα θα παραδώσεις μετά;
    Συμφωνώ απόλυτα με το Αννεζινέλι μας!Τα έψαξες όλα κι είσαι οκ;Αν ναι,κάνε εσύ ό,τι καλύτερο μπορείς διατροφολιγικά και κινησιολογικά
    και μη μασάς στον ψυχρό πόλεμο της ζυγαριάς σου.Αν είναι κάποια παρηγοριά,δεν είσαι μόνη.Κι εγώ στα 125 κιλά με τόσο λίγο φαγητό
    χάνω 1-2 το πολύ κιλά το μήνα...Και να σκάσω και να μη σκάσω περισσότερα δε θα χάσω.Επιλέγω να μη σκάσω.Αρκετά με τα κιλά!

Πωλινάκι μου,ελπίζω να έχεις πλέον αναρρώσει πλήρως και ήρεμη να απολαμβάνεις τις μέρες σου παρέα με ολόκληρο το στομαχάκι σου.
    Να το πας βόλτα το Σαββατοκύριακο κι αυτό και τον δακτύλιο,ν'αναπνεύσουν καθαρό αέρα,να χαρούν τις τελευταίες τους μέρες στον πλανήτη γη.

Σποτάκο, ό,τι μπορώ κάνω όπως βλέπεις...Γιατί και το καημένο το Νεκταρίνι με τόσα στο κεφάλι του ενδέχεται να εστιάσει μόνο στο φαρμακευτικό
    και να παραμελήσει άλλες διαστάσεις της πολύπλευρης προσωπικότητας σου με ρίσκο να καθυστερήσει η ανάρρωση σου,
    όσο κι αν δεν το επιθυμεί αυτό.Εδώ έρχεται ο φίλος ο καλός σε πρώτη φάση να προτείνει ιδέες και σε δεύτερη να κάνει ένα βήμα παραπέρα
    στη φιλία και να αυτοπροσφερθεί για ό,τι οι συνθήκες απαιτούν.Πάντα στη διάθεση σας λοιπόν,αχρείαστη βέβαια να είμαι...
    Τα φιλιά μου σε όλους!Πάω να στίψω χυμούς για τους γονείς κι επανέρχομαι!

Senior Member
    Kαλή μου Ναταλί, χαίρομαι που ειναι όλα σε κατάσταση ελέχγου. Όλα θα πάνε καλά. Σε αυτές τις ηλικιες η πλειονότητα των κακοηθών καταστάσεων ειναι αργά εξελισσόμενη. Όλα θα πάνε καλά. Κοριτσάρες μου σας κατασκοπευω και σας παρακολουθώ συνεχως Την αγάπη μου

Senior Member
    Πιτσοκόριτσο,να σου συστήσω ακόμα μια ξετσίπωτη,πρώην γαλαζοαίματη νυν ηδονοβλεψία!
    Αχ...Πού είναι οι πριγκιπικές μου καλημέρες εκεί κάπου στις 7 το πρωί...πού οι υποκλίσεις μου...Πού;

--->Πού'ναι τα χρόνια,ωραία χρόνια,που 'χες λουλούδια μες στην καρδιά;Πού 'ναι η αγάπη,γλυκιά μου αγάπη,να μας ζεστάνει στην παγωνιά...