Results 7,081 to 7,095 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-02-2011, 13:49 #7081
Originally posted by tidekpe
Σας φιλώ με την ευχή όλα γύρω μας να μας κοιτάνε με το ίδιο βλέμμα που τα κοιτάμε κι εμείς...
Εκτός αν μπούμε σε εκείνα τα δωμάτια με καθρέφτη γύρω γύρω...Αλλιώς;
Ωχου...Ο φιλόλογος νους πολύ σπαζοκεφαλιά...Κουράστηκα να σκέφτομαι!
- 17-02-2011, 13:53 #7082
Originally posted by tidekpe
Επίσης, αγαπητό Νατάλι αυτό το κόλλημα που έχετε όλοι με τους εκπαιδευτικούς, είναι τ ρ ε λ ό!!Δε μας επιτρέπεται: να καπνίζουμε, να ντυνόμαστε πιο σεξουλιάρικα, να πίνουμε λιγουλάκι, να λέμε κανένα ανεκδοτάκι πιπεράτο, να παίρνουμε λάθος αποφάσεις και τώρα:να παίρνουμε υποκατάστατα διατροφής!!!!Δηλαδή, θα ήσουν πιο επιεικής αν ήμουν τουριστικός πράκτορας;;;;;Ή πλοίαρχος;;;Ή ηλεκτρολόγος;;Ή λογίστρια(όπως το Πωλινάκι);;
17-02-2011, 16:56 #7083
καλησπέρα τσούπρες...Πωλινάκι μου θέλετε θέλω να πω...μία χαρούλα ζήτησα η γυναίκα
...:grin:
Μαράκι μου υπομονή...είναι μία φράση που με εκνευρίζει βέβαια τρελά...αλλά δεν έχεις και πολλές
επιλογές..και εξαιτίας σου μου έμεινε η ρετσινιά κουρία μου...
σε φιλώ γλυκά κοριτσάκια μου!!φιλάκια πολλά:love:
17-02-2011, 22:34 #7084
Καλησπέρα ομορφιές μου! Υποσχεθηκα στη Ναταλία οτι θα έχει πλήρη ενημερωση!!!
Τελικά LA VITA E BELLA!!!!!! Ναταλί μου όλα είναι περίφημα. Σας φιλω και να είμαστε όλοι καλά. ΄Τidekpe, χθες σε κουτσουμπόλεψα στο chat...αλλα είπα τα καλύτερα. Θα μπαινω να σας γράφω και ας μη ζυγίζομαι. Την αγάπη μου σ'όλους!!!!
17-02-2011, 22:51 #7085
Πριγκιπικές καληνύχτες;Πωπω...Αυτά τα περίφημα τι αλλαγές μας φέρνουν!
Καλέ τι μας νοιάζουν τα κιλά σου;Για τα καλλιστεία σε θέλουμε νομίζεις;
ʼντε να μαζευόμαστε γιατί έχουμε και θέμα σοβαρό να επιληφθούμε!
Νομίζω ήρθε ο καιρός για νέο παρατσούκλι στο ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο.
Για κάποιον λόγο με τον επιθετικό προσδιορισμό δεν έχει πρόβλημα
αλλά το ουσιαστικό το έκοψε λέει και θέλει μάλλον κάτι πιο διαιτητικό.
Είναι σαν εκείνον που τον λένε Κώστα Μ@λ@κ@ και πάει στο Δημαρχείο
να το αλλάξει επιτέλους μετά από χρόνια κοροϊδιών σε Γιώργο Μ@λ@κ@.
Τσίπα καθώς λοιπόν ακόμα δεν απόκτησε, δε θα βαρέσουμε υπερωρίες!
Την τελική επισφράγηση ονοματοδοσίας θα έχει η πολυαγαπημένη της Μαρία,
κατά κόσμον παλίρροια,που την ξέρει και καλύτερα μια που όπως
φαίνεται διαρκώς γιουτουγιάζονται(όποτε τέλος πάντων τα καταφέρνει
η πριγκιποσυμπάθεια!)Έλα να πέφτουν οι προτάσεις στο τραπέζι!Από αύριο όμως πουρνό
με καθαρό μυαλό!Πάμε τώρα στην αυλή του φθινόπωρου,άντε...Καληνυχτο ύδια!
17-02-2011, 23:10 #7086
Ααααπ! Σε τσάκωσα, Ναταλάκι σκανδαλιάρικο! Χαίρομαι που μαθαίνω πως είσαι καλά και όλα γύρω σου είναι καλύτερα! Φιλάκια! Ματς, μουτς!
17-02-2011, 23:11 #7087
Βιταμπελίτσες μου, δεν σας ξεχνώ, απλά κάνω ένα διάλειμμα. Σας φιλώ γλυκά!
17-02-2011, 23:19 #7088
Κάνε το κιτ κατ σου,ʼβα μου!Σου επιτρέπουμε!
Αχ...Μου είχες τηλεφωνήσει και για τα γενέθλια μου...
Αργότερα το είδα και δε σε πήρα πίσω,η γουμάρα...
Έχω τους γονείς μου εδώ και είναι κάπως οι μέρες αυτές...
Να ηρεμήσουμε και θα τα πούμε με την άνεση μας.
Εννοείται σε περιμένω κι από κοντά,να μην ξεχνιόμαστε!
Ελπίζω να μου είσαι καλά σε υγεία και διάθεση!Φιλάκια πολλά!
17-02-2011, 23:28 #7089
Γλυκειά μου γομαρίτσα,
Να ξέρεις πως δεν είμαι από τα άτομα που πτοούνται από τέτοιες λεπτομέρειες. Με ενδιαφέρει να είσαι εσύ καλά και ο μπαμπάκας σου. Ξέρω από αυτό τον πόνο, καταλαβαίνω απόλυτα. Εκείνες τις δύσκολες στιγμές δεν είσαι σε θέση, όχι μόνο να σηκώσεις τηλέφωνο, αλλά και να πεις σωστά το όνομά σου ακόμη.
Όσο για την εγγύτητα, αυτό θα εξαρτηθεί από την απώλειά μου, κάτι που αυτό τον καιρό το κόβω ψιλοδύσκολο...
Όσο για το "good night", το'πιασα το υπονοούμενο και πάω κι εγώ για ύπνο εντός ολίγου. Εργάσιμη αύριο.... Αλλά, η τελευταία της εβδομάδας, κάτι που με χαροποιεί από μόνο του!
Φιλάκια κοριτσάκι μου, καληνύχτα! Σε σκέφτομαι!
17-02-2011, 23:40 #7090
Αμάν πιά αυτά τα κιλά σας!Καλά!Αν δεν έρθει ο Μωάμεθ στο βουνό,θα πάει το βουνό ένα Σαββατοκύριακο
καλώς εχόντων των πραγμάτων του Μαρτίου στον Μωάμεθ...Προσευχούλα τώρα και νανάκια!Χάιντε!
18-02-2011, 09:50 #7091
Καλημέρα!!!!!!!!!! Σήμερα ξεκίνησε μια υπέροχη μέρα!!! Πήγα στον διαιτολόγο μου, (πήρα 300 γραμμάρια αλλά πιος νιάζετε? θα φύγουν κιαυτά μαζί με τα πολλά άλλα!!!) πέρασα και από τον γιατρό και μου έδωσε το έντυπο εισαγωγής και ήρθα και το έτρηψα στη μούρη την αφεντικήνας μου!!!!!! Μου λέει δεν γίνετε να αλλάξεις μέρα και να στο κάνει μετά την καθαρά Δευτέρα? Τί να κάνω λέω? Να αλλάξω μέρα? ξεχνάς πόσο καιρό τρέχω για αυτή την ημερομηνία? ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ!!!! κατέβασε τα μούτρα της, και μου λέει ψυχρά οκ προσπάθα να τελειώσεις ολες τις δουλιές σου πρωτού φύγεις. Οσες προλάβω της λέω, και φεύγω από το γραφείο της χαροπή και λυγιστή!!!!!!
Αντε και αύριο πάω με τον καλό μου διακοπούλες!!!!!!! Και το καλύτερο? κανόνισε να΄μην πάει δουλιά αύριο για να φεύγουμε πριν το μεσημέρι, να έχουμε λέει πιο πολλές ώρες μόνοι μας !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΟΥΘΚΙΑ από την υπέροχη Κύπρο και από την ακόμα πιο υπέροχη Πωλίνα!!!!
21-02-2011, 15:35 #7092
Καλησπέρα κούκλες μου...ελπίζω να είσαι οκ!!!
μάκια πολλα
21-02-2011, 16:26 #7093
Ναταλάκι, χάρηκα που βγήκε ο μπαμπάς σου από το νοσοκομείο. Εύχομαι τα καλύτερα απ' εδώ και πέρα....
Εγώ είμαι λίγο κάπως με τη δουλειά, μου μείωσαν κατά πολύ το μισθό (ΚΑΤΑΡΑΜΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)....
Κατά τα άλλα δεν μπορώ να μαζευτώ να χάσω κανένα κιλό.... που θα πάει ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ.
Πριγκηπέσα καλωσήρθες.... μόνο με σένα χαίρεται, εμάς τις υπόλοιπες μας έχει ....... μην το πω γιατί είμαι κορίτσι από σπίτι !!!!!!
21-02-2011, 16:27 #7094
γεια σας κοριτσαρες τι κανετε? ναταλια τι διαβασα ?!?!?
χαιρομαι κ γω που βγηκε αλλα τα νοσοκομεια καλυτερα ναναι αχρειαστα...ευχομαι ολα καλυτερα κ σιδερενιος ο,τι κι αν ειχε!
πωλινακι :thumbup::thumbup:
22-02-2011, 19:50 #7095
Καλησπέρα Βιταμπέλες μου ΚΑΙ Σποράκο,βεβαίως βεβαίως!
Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά του μπαμπά μου!Ακόμα είμαστε στην αρχή,έχουμε δρόμο μπροστά...
Μόλις με το καλό βγει η βιοψία θα ξέρουμε τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Εγώ πάντως είμαι ήρεμη και με θετικό προαίσθημα.Προς το παρόν ζω οικογενειακή ζωή(3η εβδομάδα πλέον)
σπίτι μου με τους γονείς μου.Έχω δύο μωρά να νταντέυω και σύντομα θα μου γίνουν τρία,
που θα έρθει κι ο μικρός μου αδερφός,ο οποίος ενώ σε πέντε μέρες θα πήγαινε για σκι με τον μεγάλο
στο Μont Blanc στις ʼλπεις,επαθε ρήξη χιαστού στο ποδόσφαιρο και έρχεται εδώ για χειρουργείο.
Όλα για τους ανθρώπους είναι και όπως φαίνεται οι αρρώστιες μας φέρνουν πιο κοντά...
Ο μπαμπάς έχει κάνει κατάληψη την τηλεόραση από γυναικείο τέννις στο Ντουμπάι μέχρι ποδόσφαιρο αυτήν τη στιγμή
η Μπαοκάρα στη Μόσχα στους -18 βαθμούς Κελσίου,η μαμά σε άλλο δωμάτιο με δέκα βιβλία-περιοδικα-εφημερίδα
ταυτόχρονα ενώ εγώ μόλις πήρα το λάπτοπ γονατάδα να δω τι κάνουν τα κορίτσια μου,που έχω καιρό να συναντήσω.
Το Σαββατοκύριακο έμεινα στην Πέννυ να με συνηθίσει το μωρό,που την Κυριακή έχουμε τη βάφτιση.
Βέβαια πιο πολύ με τη μεγάλη του αδερφή-αδυναμία μου έπαιζα,αλλά καλά νομίζω τα πήγαμε και με τη μπεμπούλα...
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο παρακολούθησα ένα σεμινάριο για την κατάθλιψη στον ψυχολόγο μου πολύ ενδιαφέρον...
Όπου να'ναι αρχίζει πάλι κι η σχολή...Πάνε οι ξάπλες μου,πάνε οι ατέλειωτες ώρες στο internet και το τηλέφωνο...
Αλλά για κάποιον που ζει χρόνια μόνος είναι ωραίο για αλλαγή να συγκατοικεί και να νιώθει πως σε κάποιους
είναι χρήσιμος(δοκάρι για τον ΠΑΟΚ στο 35' !)Αυτά με δυό λόγια τα νέα μου των τελευταίων ημερών...
Ελπίζω να μου είστε όλες καλά,να σας προσέχετε και να περνάτε όμορφες μέρες(Τσιρίλο το σουτ λίγο έξω από το δεξί δοκάρι στο 38')
Ευχαριστώ και πάλι για την τρυφερή σας σκέψη,την έγνοια σας και τις ευχούλες σας,πολύτιμες μου!
Όποτε προφέρω τη λέξη "περαστικά" έρχονται στο νου μου τα υπέροχα λόγια της Λίνας...
--->ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ : ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή