ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 478
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 478 of 2553 FirstFirst ... 3784284684764774784794804885285789781478 ... LastLast
Results 7,156 to 7,170 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα σε όλες και όλους! Νέα εβδομάδα ξεκινά και εύχομαι να είναι καλύτερη από την προηγούμενη!
    Χθες δε μαγείρεψα τίποτα, γιατί περίμενα να έρθουν οι δικοί μου με τα γνωστά στους περισσότερους ταπεράκια και ταψάκια και σακουλάκια με τις λιχουδιές και τα φαγητά. ʼλλαξαν γνώμη και έτσι πρέπει να αρκεστώ σε κανένα σκουπίδι της τελευταίας στιγμής. Κρίμα, και έκανα όρεξη για νόστιμο, σπιτικό φαγητό..

Junior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 1.66 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 72 ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ν ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ LIPOTOX ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ Κ ΣΕ ΣΚΟΝΙ ...ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ...ΘΕΛ ΝΑ ΡΩΤΙΣΩ...Η ΣΚΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ Η' ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΑΛΑΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ?///1 χαπακι μια ωρα πριν το γευμα ...πινω τη σκονι κ αυτο η τρωω συν γευμα διατροφησ ?an mporeite saw parakalv na moy apanthsete χρειαζομε τι βοηθεια σας !!!ευχαριστω

Senior Member
    Εντάξει...εντάξει το έπιασα το υπονοούμενο...Η Πωλίνα μας αδυνάτισε, αδυνατίζει και αδυνατίζει, η πρόεδρος το ίδιο, οι υπόλοιπες μάθατε το μυστικό από την πρόεδρο και, θλιβερό συυμπέρασμα, απέμεινα εγώ η αφρατούλα μόνη σε ένα τόπικ...
    Πού είστε, ωρε;;;;;;;;
    Μην αδυνατίσατε τόσο που δε μας χρειάζεστε;;
    Μην ερωτεύτηκατε τόσο που , και πάλι, δε μας χρειάζεστε;
    Μην είν΄οι κάμποι, τά βουνά η άνοιξη που σιμώνει;
    Που είστε, επαναλαμβάνομαι...
    Θεωρώντας ότι η ύπαρξη του τόπικ απειλείται από τις απουσίες σας, ωσάν άλλος Παπαδόπουλος, καλούμαι να το σώσω και συγκαλώ (αναρμόδια και καταχρηστικά!!!) έκτακτη συνέλευση. Καλούνται λοιπόν, όλες και όλος (στον ένα της παρέας αναφέρομαι) να περάσουν έστω και για να αφήσουν ένα σκέτο γεια...η παρουσία σας κρίνετια λίαν σημαντική!
    Σας φιλώ με την ευχή να επιστρέψετε!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους...εδώ είμαστε Μαράκι μου.....απλά δεν έχουμε πολλά
    να γράψουμε!!!!

Senior Member
    Originally posted by tidekpe

Η Πωλίνα μας αδυνάτισε, αδυνατίζει και αδυνατίζει,η πρόεδρος το ίδιο, οι υπόλοιπες μάθατε το μυστικό από την πρόεδρο και, θλιβερό συυμπέρασμα, απέμεινα εγώ η αφρατούλα μόνη σε ένα τόπικ...
    Αλήθεια;Αδυνατίζω κι εγώ;Α!Τι καλά!Τρέχω να το πω και στη ζυγαριά μου,που δεν είναι ενήμερη...

Originally posted by tidekpe

Θεωρώντας ότι η ύπαρξη του τόπικ απειλείται από τις απουσίες σας, ωσάν άλλος Παπαδόπουλος, καλούμαι να το σώσω και συγκαλώ (αναρμόδια και καταχρηστικά!!!) έκτακτη συνέλευση. Καλούνται λοιπόν, όλες και όλος (στον ένα της παρέας αναφέρομαι) να περάσουν έστω και για να αφήσουν ένα σκέτο γεια...

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα Καλημεραααααααααααααααααα α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οχι και αδυνατίζω..... 9 κιλάκια έχασα όλα κιόλα και η ζυγαριά μου έχει κολλήσει.........

Senior Member
    Μπα, εμφανίστηκες υψηλοτάτη, τι λες, πως και έτσι ??? που είσαι βρε τρελοκόριτσο που δεν ενημερώνεις για τίποτα, για τον μπαμπά σου καταρχήν καλά είναι ? ο αδελφός σου? εσύ τι κάνεις ?

Senior Member
    Πωλινάκι 9 κιλά έχασες, μην είσαι και αχάριστη....

Senior Member
    Αχάριστη? Εγώ αχάριστη? Εγώ ή η ζυγαριά μου?

Senior Member
    Μια χαρά πας το είπε και ο γιατρός σου... να σου πω η άλλη η κουμπάρα σου λέω, από τότε που έγινε νονά πήραν τα μυαλά της αέρα, και δεν μας μιλάει ???? καλέ τη σνομπάρισμα είναι αυτό ?

Senior Member
    χαχαχαχα Για το Νατάλυ λες?

ε τώρα που πια είναι με 2 παιδιά, γονείς, αδέλφια, σπίτι, σχολή, τον εαυτό της και τον καλό της, σιγά μην έχει χρόνο για μας!!!

Senior Member
    τον καλό της, είπες τον καλό της.... δηλαδή ανέβηκε πάνω ο καλός της, ή μιλάμε για άλλο καλό...

έβαλα και tikeraki για να δούμε δουλεύει ???

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    τον καλό της, είπες τον καλό της.... δηλαδή ανέβηκε πάνω ο καλός της, ή μιλάμε για άλλο καλό...

έβαλα και tikeraki για να δούμε δουλεύει ???
    Οχι δεν το νομίζω να ανέβηκε ο καλός της, αλλά φαντάζομαι ο λίγος χρόνος που της μένει από τους γονείς, τον αδελφό και τα βαφτιστήρια, πάει στα τηλέφωνα με τον κάλό της!!!!

Senior Member
    Τα νέα σε τίτλους για τις παραπονιάρες:

Μπαμπάς αγχωμένος τρελά-πρώτη χημειοθεραπεία οκ-stop
    Αδερφός,επιπλοκή-αιμάτωμα-φόβος μόλυνσης-τελευταία καλύτερα-stop
    Mαμά κι εγώ τρελαμένες νοικοκυρές-νοσηλεύτριες-τσιρλίντερς σε κρίση-stop
    Καθημερινές:σχολή-σιχαμερός Δημόσιος τομέας ενώ Σ/Κ:διανυκτέρευση+Θεία Κοινωνία νεοφώτιστης stop

Και τώρα,δίλλημα μεταμεσονύκτιο:Να κατέβω σε λίγες ώρες Πάτρα μέχρι Κυριακή βράδυ να δω boyfriend μετά 2,5μήνου
    ή να συνεχίσω τα νονανοσιλευτοικοκυρικά μου;Έχω και διάβασμα...Σημείωση: του ζήτησα να βρεθούμε Αθήνα
    και πονά η μέση του να οδηγήσει,λέει...Αχ...Θα κάναμε μια αρπαχτή,θα σας έβλεπα λιγάκι...Βέβαια εκεί θα δω άλλες...
    Πρέπει ν'αποφασίσω γρήγορα και τσούζουν και τα μάτια μου κι εσείς κοιμάστε!Μάλλον θα την πέσω για τρεις ωρίτσες
    και βάζω ξυπνητήρι ν'αποφασίσω μετά...Αν είναι να κάνω γρήγορα βαλιτσούλα και να πάρω το λεωφορείο του πόΝου!

Πάω να φορτίσω συσκευές και μπαταρίες,ν'αδειάσω μνήμη φωτογραφικής μηχανής για παν ενδεχόμενο
    και καληνυχτούδιααααααααααααα αααααα

Senior Member
    Xαίρομαι για το παρόν βιαστικό ή όχι δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι μάθαμε τα νέα σας...
    και ας μην έχεις πολλά, Ζωούλα, αν και ενημέρωση περί του πόσο σε έλκει κοντά της η γη μας, δεν μας έκανες...
    Πωλίνα, δεν κατάλαβα, θεωρείς λίγα τα κιλάκια που έφυγαν;;;; Δε θέλω απογοητεύσεις και γκρίνιες....
    Νατάλι, που σίγουρα τώρα προς τα κάπου ταξιδεύεις, η αλήθεια είναι ότι συνήθως πέφτουν όλα μαζί...όπερ και εγένετο και σε σένα! Υπομονή, θα τα καταφέρετε!:grin::grin::grin:
    Τα υπόλοιπα κορίτσια και αγόρι ελπίζω να είστε καλά...
    Σας φιλώ με την ευχή να ιαθεί γρήγορα ο λαός της Ιαπωνίας που δοκιμάζεται τόσο σκληρά...