Results 7,486 to 7,500 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
27-05-2011, 15:42 #7486
Originally posted by liana12345
NADINE μου είναι δύσκολο να σε μεταφράσω, (ποια είναι η μαγισούλα?)
Η μαγισούλα μου είναι στο τικεράκι μου και θα την αμολήσω ακόμα μια φορά για χάρη σου!
Πετά πάνω από την ονειροχώρα και κάνει τα κουμάντα της.Ό,τι μπορεί βέβαια η καημένη...
Την είχα κανά δυό χρόνια κλεισμένη.Τώρα τη βγάζω,αλλά μόνο άπαξ την εβδομάδα,μην πάρει πολύ αέρα!
- 27-05-2011, 15:52 #7487
Originally posted by NADINE
Originally posted by liana12345
NADINE μου είναι δύσκολο να σε μεταφράσω, (ποια είναι η μαγισούλα?)
Η μαγισούλα μου είναι στο τικεράκι μου και θα την αμολήσω ακόμα μια φορά για χάρη σου!
Πετά πάνω από την ονειροχώρα και κάνει τα κουμάντα της.Ό,τι μπορεί βέβαια η καημένη...
Την είχα κανά δυό χρόνια κλεισμένη.Τώρα τη βγάζω,αλλά μόνο άπαξ την εβδομάδα,μην πάρει πολύ αέρα!
Βλέπω πως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και εύχομαι να φτάσεις το στόχο σου.
Μερικές φορές σκέφτομαι πως εκτός από το φαγητό που οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ως αντι-καταθλιπτικό, τα παραπάνω κιλά δημιουργούν μια ασπίδα ανάμεσα σε μας και τους άλλους, ίσως από φόβο να μη δουν μέσα μας.
Από τα δικά σου ποστ που έχω διάβασει μέχρι τώρα, διακρίνω πως είσαι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος...
27-05-2011, 16:05 #7488
Κρακεράκι δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος ενθουσιασμός!Δε χειρουργήθηκα για sleeve στα 180 αλλά στα 160 και μάλιστα
13 μήνες σα σήμερα.Βάζω τα ανώτερα της ζωής μου,μη μπερδεύεσαι.Όπως και τα κατώτερα δεν είναι αυτά που θέλω,
απλά είναι σε αρμονία με το ανώτερο.Το ιδανικό μου είναι το 72 για τους γνωστούς λόγους εμμονής με τον αριθμό.Τέλος πάντων.
Δεν την μπορώ την αριθμολογία.Γι'αυτό δεν έβαζα τικεράκι τόσον καιρό.Σας ευχαριστώ όλους
για την ενθάρρυνση,αλλά άμα είναι να το κάνουμε θέμα κάθε εβδομάδα,δεν την ξαναβγάζω βόλτα.
Για μένα δεν έχει σημασία το πόσο ζυγίζω,αλλά η σχέση μου με το φαγητό,με το σώμα μου,με το μέσα μου.
Να είμαι καλά στην υγεία μου,να ανθίσω τη ζωή μου στους τομείς που χρειάζομαι,άσχετα πώς δείχνω εξωτερικά.
Δε θέλω να είμαι αγενής,απλά όσοι με ξέρετε λιγάκι παραπάνω γνωρίζετε πόσο δυσκολεύομαι με τα κοπλιμέντα.
Αυτά είπε ο παράξενος,δύστροπος άνθρωπος,που καλημέρα του λέτε,τον μπελά σας βρίσκετε και μετά άρχισε τα φιλάκια...
27-05-2011, 16:47 #7489
Originally posted by dream
nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!μ'ακους;;;;;;;;;σημερα ακουσα κατι απο μια φιλη μου κ λεω να το πιστεψουμε.μου ειπε:τυχερος αυτος που θα σε βρει κ θα σε κρατησει!!γελασα βεβαια κ της ειπα:μονο τυχερος;;;;κωλοφαρδος!!!κανο� �τας πλακιτσα.αλλα γυρνωντας απο το σχολειο κ διανυοντας τα 47 χλμ μεχρι το σπιτι μου σκεφτηκα:γιατι οχι;στην τελικη ξερω τι εχω να δωσω κ τι μπορω να δωσω.γιατι να μην ειναι τυχερος;
αυτα βεβαια τα λεω σημερα που ειμαι καπως πιο ευδιαθετη.για αυριο δεν παιρνω ορκο!!!!
αλλα.........................στην τελικη ,παλι, για ολους εχει ο θεος!!!!
φιλιαααααααααααα
Και δεν είναι το πόσο όμορφη είσαι(που μιλάμε επίπεδο σταρ του σινεμά) ούτε πόσο
επίπεδη έκανες την κοιλίτσα σου και λίγα τα κιλά σου!Είναι όλα όσα σπουδαία και μοναδικά είσαι
κι έχουν ανάγκη να κοινωνήσουν,να εκφραστούν,να γίνουν ένα με τα αντίστοιχα κάποιας άλλης ψυχής
που πάλεται σε ίδια συχνότητα.Κι αυτήν την ευλογία την αξίζεις όσο ο καθένας μας!
Και μη μου ανησυχείς!Θα σου το υπενθυμίσω κι αύριο αν το ξεχάσεις!Φιλάκιααααα!!!!!!
27-05-2011, 17:25 #7490
Το ξερω Ναταλακι μου οτι σημασια δεν εχουν οι αριθμοι κλπ και ξερω οτι δυσκολευεσαι και με τα κοπλιμεντα και ολα οσα ειπες, εισαι ενας ανθρωπος που νοιαζομαι πολυ και χερομαι με καθε του χαρα.. Αυτο..
27-05-2011, 17:32 #7491
Αγάπη μου,εσύ,
σ'ευχαριστώ που με νοιάζεσαι και με καταλαβαίνεις!
Κι η δική σου χαρά είναι και δική μου και το ξέρεις!
27-05-2011, 18:39 #7492
Αγαπαμε Nadine!!! :love::love::love:
27-05-2011, 19:39 #7493
Εγώ πάλι Ναταλία να σταθώ κάπου αλλού, χωρίς να θέλω να σου κάνω κομπλιμέντο, αλλά γράφεις τόσο υπέροχα όταν είσαι ευδιάθετη που νομίζω ότι θα έγραφες φανταστικά παιδικά παραμυθάκια ή ιστοριούλες!:starhit:
Ως δασκάλα κάτι ξέρω και γω...:yes:
27-05-2011, 21:55 #7494
Εχω την εντύπωση ότι και κάπιος άλλος της το έχει προτείνει τον τελευταίο καιρό!!!!!
27-05-2011, 21:57 #7495
Αχ!Οι δασκάλες εδώ θέλουν να με κάνουν να πάρουν τα μυαλά μου αέρα!Σοβαρά τώρα;
Λες να γίνω μια Ευγενία Τριβιζού;Η αλήθεια είναι πως λατρεύω και τα παιδιά και τα παραμύθια!
Αλλά μόνο ως την αναγνώστρια με τις δεκάδες αστείες φωνές.Τόσα καλά λόγια που έχω ακούσει εδώ μέσα...
Μου δίνετε τόση δύναμη...Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω να γράψω κάτι...
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
27-05-2011, 21:58 #7496
ποίος περικαλώ είχε την ίδιαν σκέψην;:smilegrin:
Όταν δημοσιευτεί το πρώτο παιδικό σου βιβλίο να΄σαι σίγουρη πως θα το αγοράσω, αλλά υπό την προϋπόθεση να μου το υπογράψεις!:wink1:
Και αφού μπορείς να κάνεις και πολλές διαφορετικές φωνές, προτείνω να το συνοδεύεις με cd όπου θα υποδύεσαι φωνητικά κάποιους ήρωές του.
Τι κρίμα που δεν υπάρχει ανάλογο cd για τα βιβλία της γλώσσας της Α' και Β' τάξης!
27-05-2011, 22:02 #7497
H Αλαλουμένια μου έλεγε να κάνω κάτι σχετικό με παιδιά.
Ίσως έναν διαφορετικό παιδότοπο...Και για το γράψιμο μου έχουν πει...
Αλλά δε θεωρώ πως έχω το χάρισμα αυτό ούτε έχω κάτι αξιόλογο να μεταδώσω.
Τέλος πάντων...Και πάλι σας ευχαριστώ!Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με την αφεντιά μου!
28-05-2011, 09:27 #7498
Ποσο λάθος έχεις καλή μου! Εχεις φυσικό χάρισμα με τα παιδια! Το είδα στην πράξη! Στην τελική μια δοκιμή θα σε πεισει! Το χεις και μπορείς αν θες! Και ναι θα ασχολούμαστε με την αφεντιά σου όσο θέλουμε. Χα! :P
φιλια!
28-05-2011, 21:39 #7499
Καλησπέρα!Τι κάνετε κοκόνες;Ελπίζω ν'απολαμβάνετε ανέλπιστα ευχάριστα το Σαββατοκύριακό σας!
Εγώ χθες είχα μια δύσκολη μέρα(συναισθηματικά ζητήματα)ωστόσο κρατώ ως θετικό πως αντιστάθηκα
για άλλη μια φορά στις σειρήνες της tasty,kraft και δε συμμαζεύεται,των οποίων τα άτιμα ραντάρ
δυστυχώς πάντα μ'εντοπίζουν στις μαύρες μου και τα δύσκολα...Σήμερα περπατήσαμε παρέα με τον Νιόνιο.
Το τραγούδι που θα βάλω,η αλήθεια είναι πως δε μου έκανε παρέα,αλλά όπως έψαχνα
τη μέρα την όμορφη(της οποίας ακόμα ηχεί στα αφτιά μου το "θα κοιμηθείς έτσι όπως έστρωσες")
έπεσα πάνω του και το θυμήθηκα...Καλοτάξιδα πουλιά,πάρτε μας στις φτερούγες σας μια βόλτα!
Δε μου φτάνει αυτός ο κήπος
δε μου φτάνει τούτη η γή,
της καρδιάς μου ο κάθε χτύπος
είναι κι άλλη μια πηγή,
που γυρεύει να 'βρει ακόμα
το καινούργιο της το χώμα
--->Διονύσης Σαββόπουλος : Τα καλοτάξιδα πουλιά
29-05-2011, 13:57 #7500
Kυριακάτικες καλησπέρες!
Ψάχνοντας τα συρτάρια μου σε μια προσπάθεια να βρω το απολυτήριο λυκείου μου,
βρέθηκα πάλι αντιμέτωπη με δεκάδες δίαιτες,οδηγίες,πρακτικά χειρουργείων,λιπομετρήσει� �,ΒΜΙ,
ιατρικές εξετάσεις,δικά μου ημερολόγια απώλειας βάρους,όνειρα και στόχους μέσα σε ντοσιέ με κολλάζ από μοντέλα.
Πέρασα όλη τη ζωή μου(από τα 11 μου χρόνια στην πρώτη οργανωμένη δίαιτα-τη βρήκα κι αυτήν!)με νούμερα και στερήσεις,
σκοτώνοντας κάθε ηλικία για την ελπίδα της απόλαυσης μιας επόμενης με πληρωμένες προαπαιτούμενες προϋποθέσεις.
Δε θα μιλήσω για το τι έχω κάνει στο δέρμα μου και τον οργανισμό μου.Με πονάει περισσότερο αυτή τη στιγμή ό,τι έχω κάνει στην ψυχή μου!
Πόση αυτοτιμωρία,πόση ενοχή,πόση ανοησία!Ένας εγκληματίας,που ναι μεν πλήρωσε ακριβά ό,τι κακό έκανε και ενώ βγήκε έξω
πλανιέται άσκοπα χωρίς να ξέρει πού να πάει,ποιός απόμεινε,τι να κάνει στον κόσμο και το χρόνο,που ανελέητα τρέχει και τρέχει...
Δεν μπορώ να γυρίσω τα γενέθλια κεράκια πίσω,να μου φωνάξω πως δεν τα αξίζει όλα αυτά ένα χαμένο ρούχο!Οκ,τώρα είμαι καλά
κι ας πληρώνω ακόμα το δάνειο.Προσπαθώ να μη χάνω την ψυχραιμία μου και να εστιάζω σε ό,τι καλύτερο μπορώ.
Σας παρακαλώ,όσοι τυχόν ακόμα το κάνετε αυτό στον εαυτό σας,σταματήστε!Δεν αξίζει!Τίποτα δεν αξίζει την ψυχική μας ηρεμία,
τα χρόνια που μας χαρίστηκαν και σπαταλάμε πάνω σε μια ζυγαριά.Χάνουμε το παρόν,φορτωμένοι με το βάρος ενός παρελθόντος
κι αφελώς επαφύουμε όλες μας της ελπίδες χαράς σ'ένα άπιαστο μέλλον,που αδυνατεί,το έρμο,να πετάξει με τόσα βαρίδια...
Μας προσκαλώ να χαρούμε τώρα το σώμα,που ντυθήκαμε.Όχι αύριο,όχι αργότερα όταν θα είναι χωρίς πιέτες,μίνι ή λιγότερο φουσκωτό...
Να κάνουμε ειρήνη μαζί του,να συμφιλιωθούμε,να συνεργαστούμε,να το αποδεχτούμε,να το αγαπήσουμε,να το ζήσουμε!
Μπορεί να μας δώσει περισσότερη χαρά απ'όση νομίζουμε,απ'όση μέχρι τώρα του επιτρέπουμε!Μια ευκαιρία ζητά να λάμψει!
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία