ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 504
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 504 of 2553 FirstFirst ... 440445449450250350450550651455460410041504 ... LastLast
Results 7,546 to 7,560 of 38289
    Senior Member
    Τι υπηρεσίες γενικότερα παρέχετε,μαμουζέλ;Πάσης αισθητικής φύσεως ή και άλλες;
    Πόσο χρόνο διαρκεί το αποτέλεσμα και τι εγγύηση δίνετε για την τρίχα αν βγει πριν τα προσδοκώμενα;
    Πόσα ντεσιμπέλ πόνου καταγράφει το μαγικό σας εργαλείο;Πόσα σπίτια μακριά σας ακούν;
    Γιατί πρέπει να κρατάτε αντίσταση το δέρμα;Υπάρχει κίνδυνος πετσοκοψίματος;
    Ή μήπως συνδυάζει και αποτελέσματα πλαστικής για το επιπλέον δέρμα;
    Μετά τη "θεραπεία" υπάρχει κνησμός ή άλλες δερματοπάθειες που αξίζει ν'αναφερθούν;
    Τι ειδικές κρέμες χρησιμοποιείτε;Είναι υποαλλεργικές;
    Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας υπάρχει κάποιο μουσικό χαλί στο χώρο
    κι αν ναι,υπάρχει περίπτωση να είναι κι ο κύριος εκείνος που το είχε ρίξει στα σπόρια;
    Μην πάμε για μαλλί και καταλήξουμε στα ναρκωτικά.
    Επίσης ό,τι άλλες συχνές ερωτήσεις σας κάνουν,που τυχόν δεν προαναφέρθηκαν,
    παρακαλώ πολύ όπως απαντήσατε.Ευχαριστώ!

Senior Member
    Για σήμερα ειδικά ονομάζω το χώρο μου "κέντρο χαλάρωσης και ψυχικής ανάτασης"!
    Το αποτέλεσμα κανονικά διαρκεί ένα μήνα, αλλά τώρα με τη ζέστη είναι λες και ρίχνεις λίπασμα, οπότε η "θεραπεία" θα έλεγα ότι πρέπει να γίνεται μία φορά την εβδομάδα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα πάντα.. Αν κάνει πως βγαίνει η ρημάδα η τρίχα, εδώ είμαστε εμείς, στις υπηρεσίες σας! Να τονίσω ότι επιτρέπεται το μπινελίκι και οι απρεπείς εκφράσεις. Δεν είμαστε σεμνότυφοι εδώ.. Προ ολίγου έφτασα στο ζενίθ της παραφροσύνης, απευθυνόμουν σε μία τρίχα και της έλεγα, που θα μου πας, π...ίτσα, δεν θα σε πιάσω? ʼααα, σε ξέκανα!
    Ο πόνος είναι αμελητέος, θα έλεγα, αν έχεις συνηθίσει να ξεριζώνεις τις τρίχες σου, ένα απαλό τραβηγματάκι μόνο. ʼ! Σε σημεία με χαλάρωση (βλέπε εσωτερικό μηρών) αν δεν κρατήσεις αντίσταση, υπάρχει περίπτωση να πιαστεί λίγο δερματάκι και γίνεται μελανιά. Το έπαθα και έμαθα. Πάντως πετσόκομα όχι, ποτέ στο χώρο μας!
    Δε συνηθίζουμε να ξοδεύουμε τις πελάτισσές μας, οπότε τέρμα οι ειδικές κρέμες. Αν χρησιμοποιείς, αυτή που βάζεις συνήθως.
    Τη μουσική επένδυση θα την ορίσετε εσείς, δεσποσύνη! Και μάλιστα μου δώσατε ιδέα, ως τώρα στα μουγκά ήμουν. Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε! Θα έχετε μετά τη "θεραπεία" δώρο και μια μάσκα προσώπου!
    Όσο για το κόστος... Μας αρκεί ένα γλυκό χαμόγελο και μία ζεστή αγκαλιά! :love:

Senior Member
    Και να γιατί υπάρχουν τα δείγματα:
    Έβαλα μία μάσκα προσώπου δείγμα. Αφού πασάλειψα τη μούρη μου καλά καλά, σε ένα παχύ στρώμα και πήγα να ξεπλύνω τα χέρια μου, διαπίστωσα ότι δε βγαίνει! Μία ώρα έτριβα και στο τέλος χρησιμοποίησα χαρτί κουζίνας. Τι θα κάνω τώρα που είμαι πασαλειμμένη σαν το φάντασμα?

Senior Member
    Φάντασμα;Τέτοια μάσκα δώρο μου προόριζες,φιλενάδα;Κατάλαβ α...
    Ευτυχώς δεν πήρα το πρώτο λεωφορείο και τη χρησιμοποίησες επάνω σου!
    Κι αυτό το άλλο για το κόστος,δεν το κατάλαβα...Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό
    θέμα τιμολόγησης(γι'αυτό άλλωστε δεν το ρώτησα!).Δε φτάνει που θα έχεις την εξαιρετική
    εσύ "τιμή"να καμαρώσεις τη γύμνια μου,θέλεις να βγάλεις και κέρδος από πάνω;Ξέρεις πόσοι
    θα έδιναν ποιός ξέρει τι,να βρισκόντουσαν στη θέση σου;Και μου θέλεις και ζεστές αγκαλιές;
    Δηλαδή για μια φουλ περιποίηση σώματος και προσώπου θα μου ήθελες και σεξάκι;Αααααα

Originally posted by Ava

Ενδιαφέρεται καμία για αποτρίχωση, τώρα που το μηχάνημα είναι ζεστό? ʼλλος με τη βάρκα μας!

Senior Member
    Είδες τι δώρα κάνω εγώ? Όχι ό,τι κι ό,τι! Με βρήκε μεγάλη συμφορά! Κέντρο χαλάρωσης και ψυχικής ανάτασης είπα? Βάλε κέντρο αναμπουμπούλας και εκνευρισμού, για να είσαι μέσα! Αφού χρησιμοποίησα πυλοφόρι, μυστρί, καλέμι, γυαλόχαρτο, μπατανόβουρτσες και λοιπά σύνεργα, κάτι έγινε! ʼντε από κει, τάχα μου μάσκα ομορφιάς και κουραφέξαλα.. Καταραμένη η βάρκα, φιλενάδα, καταραμένη!!
    Λυπάμαι μόνο που δεν "τσίμπησες" και κατάλαβες το ποταπό μου τέχνασμα για να σε παρασύρω και να σε αποπλανήσω! Ναι, το παραδέχομαι, το σεξ ήταν ο σκοπός μου.. :bigsmile: Εσύ έχασες, που δεν απόλαυσες τα αποτριχωμένα μου κάλλη!!
    Τώρα ετοιμάζομαι για έξω. Επειδή τον τελευταίο καιρό το έχω ρίξει έξω, δε νιώθω άνετα με την πρησμένη μου κοιλιά, εξ ου και φόρεσα τη φόρμα του εργάτη (μην ξεχνιόμαστε κιόλας).. Ριχτή και άνετη. Αν συμμορφωθώ στο μέλλον, ίσως και να κάνω μία πιο hot εμφάνιση. Όχι τίποτε άλλο, αν εμφανιστείς μπροστά μου, πώς θα σε "ρίξω"?

Member
    Καλημέρα μας !
    Φαίνεται πως υπάρχει μια τάση να συμμετέχουμε σε αυτό το Θέμα, όταν συμμετέχει και η Ναταλίτσα μας.
    Έχω την αίσθηση οτι στην παρούσα φάση, αυτό μπορεί να είναι ένα εξτρά βάρος επάνω της .... οπότε τι λέτε? το ταρακουνάμε λίγο το Θέμα, ώστε να την κάνουμε εμείς να συμμετέχει επειδή θα γίνεται εδώ τζερτζελές, αντί να περιμένουμε πότε θα γράψει αυτή κάτι για να το σχολιάσουμε?

Ναταλίτσα, εδώ είμααστε, και είμαστε μαζί σου. Το ξέρεις ε?

Να πιάσουμε καμιά κουβέντα για αποτριχώσεις και μπικίνια, όπως πέρσι?

Senior Member
    Καλημέρα!!!! Σποτάκο???????? αποτριχώσεις και μπικίνια ε!!! χαχαχαχαχα

Senior Member
    Καλημέρα μας!
    Έλα, Ναταλίτσα, πέρασε ήδη μία εβδομάδα. Τι θα έλεγες για μία αποτρίχωση ξανά?
    (Πού θα μου πας, θα σε ρίξω κάποια στιγμή)...
    http://www.youtube.com/watch?v=wVuNkpLiXug

Senior Member
    Πριν πάω για ύπνο, σας ανακοινώνω από τώρα (τυχεροί!) το αυριανό θέμα: Σπιτική μαρμελάδα! Είμαι εξπέρ στο συγκεκριμένο, αύριο σκοπεύω να κάνω μία πιο προχωρημένη. Ροδάκινο, αλλά με καστανή ζάχαρη και ένα φύλλο αρμπαρόριζας ή μοσχόφυλλου. Αύριο οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, καληνύχτα σας και καλημέρα σας!

Senior Member
    Παιδιά, τις γλιτώσατε τις μαρμελάδες, γιατί πολύ απλά δεν έκανα τίποτα τέτοιο σήμερα. Έκανα, όμως, άλλα πράγματα, που με έκαναν ευτυχισμένη! Χθες (Σάββατο) οι γονείς μου είχαν επέτειο γάμου. Έκλεισαν 44 χρόνια παντρεμένοι! Συγκινητικό και υπέροχο και το εύχομαι σε όλα τα ζευγάρια εδώ! Ήρθαν να περάσουμε τη μέρα μαζί. Τι τιμή!
    Έστρωσα στο τραπέζι ένα κατάλευκο λινό τραπεζομάντηλο, ατσαλάκωτο, όπως στα καλά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Πήγα στο ανθοπωλείο και πήρα δύο λευκούς κρίνους, τους έβαλα σε κρυστάλλινο ανθοδοχείο, στη μια γωνιά του τρπεζιού. Λεπτομέρεια: Ζήτησα να δέσουν τα λουλούδια με λευκή κορδέλα, υφασμάτινη και πάνω στην κορδέλα καρφίτσωσα ένα μικρό άσπρο μανταλάκι με μία υφασμάτινη κατακόκκινη καρδιά. Δίπλα είχα δύο ρεσώ λευκά κεράκια, σε βάσεις κρυστάλλινες επίσης. Στην άλλη γωνία του τραπεζιού έβαλα ένα όρθιο κηροπήγιο με ένα λευκό και ροζ κερί. Στη μέση έβαλα μια λευκή επίσης τουρτίστα, μικρούλα, με λίγη σοκολάτα στη μία γωνία. Στο λευκό της κομμάτι έβαλα δύο κεριά με το τέσσερα επάνω, ώστε να σχηματίζεται το 44, καθαρά και ξάστερα! Ήρθαν και έτρεξα να ανάψω τα κεριά και τους άνοιξα την πόρτα. Αυτό που είδα στα ματάκια τους όταν αντίκρυσαν το όλο σκηνικό θα με συγκινεί για χρόνια. Έλαμψαν! Όπως των παιδιών, όταν τους χαρίζεις ένα παιχνίδι ξαφνικά!
    Ήπιαμε καφέδες, ήπιαμε μπύρες, ανταλλάξαμε ευχές, φιλιά, περάσαμε υπέροχα! Τηγάνισα πατάτες για τον πατέρα μου και έκανα μία ντοματοσαλάτα με μπόλικο κρεμμύδι και έκανα και κεφτέδες. Είναι καρδιοπαθής ο γλυκούλης μου και αυτά του απαγορεύονται. Αλλά είπα, μέρα που είναι όλα επιτρέπονται! Έτσι, του έφτιαξα αυτά που ήξερα ότι λαχταρούσε η ψυχούλα του, Αχ, πόσο όμορφα περάσαμε! Χαλάλι οι μαρμελάδα! Όταν έφυγαν τους έδωσα μαζί τους τα λουλούδια. Η μητέρα μου δεν παρέλειψε να τυλίξει και να πάρει μαζί της τα μισολιωμένα κεριά με το 44 επάνω, για να τα έχει ενθύμιο. Μάλλον συγκινήθηκαν όσο κι εγώ! Να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά!

Member
    Ava, εγραψες !!! Χίλια μπράβο.

Senior Member
    Καλημέρα σας!Μια βιαστική καλημέρα πριν φύγω για όσα η μέρα απαιτεί!
    Σας ευχαριστώ πολύ για την έγνοια σας,τη γλυκειά σας σκέψη...Όλους σας!
    Σποτάκο μου,καλό φθινόπωρο τώρα η συνάντηση μας,έτσι που το κόβω...Φιλάκια στις κούκλες σου!
    Σήμερα έχει γενέθλια η σύζυγος...οι Πέννες αλ γκρίνια...Να τη χαιρόμαστε!(Αχ!Πού είναι ο παλιός
    καλός μου εαυτός,που θα έλεγε "να την ανεχόμαστε!";)Δυστυχώς δε θα καταφέρω να τη δω σήμερα.
    Αβουλίνι μου,πολύ συγκινητικό αυτό που έκανες για τους δικούς σου!Μακάρι να το αξιωθούμε
    κι εμείς!Και τις επετείους γάμου και τα υπέροχα παιδιά με τις εκπλήξεις τους!Πριν 15 μέρες
    έκλεισαν 40 χρόνια γάμου κι οι δικοί μου!Δυστυχώς ήμασταν στην κλινική σε δύσκολη κατάσταση
    και δεν το γιορτάσαμε ανάλογα...Ίσως το καλοκαίρι,που θα έρθουν και τα μωρά απο Γερμανία
    κάνουμε ένα ετεροχρονισμένο παρτάκι έκπληξη...Ωραία θα είναι...Ας είμαστε καλά και βλέπουμε...
    Να μου σας προσέχετε!Να έχετε μια υπέροχη μέρα!Τα λέμε σύντομα και πάλι!Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Nadine μου ελπίζω όλα να σας πάνε καλά. Έχω ζήσει αυτό που περνάς γι'αυτό και σε νιώθω. Θέλει δύναμη και κουράγιο να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις. Σου εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια ευτυχή εξέλιξη.

Senior Member
    Καλησπέρα!

Ναταλία μου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με τους δικούς σου. Καλή δύναμη. Ο Θεός μαζι σας! Αν χρειαστείς κάτι και κάποιον, μη μας ξεχνας εδω είμαστε!

Αβα τι όμορφο αυτό που έκανες!!!! μπράβο σου!

Ας ευχηθώ και σε όλους μας καλό καλοκαίρι!

Υγεία σε όλους μας και στους δικούς μας σε όλους τους τομείς!

Ας είμαστε αυτάρκεις και ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε και να μη σκεφτόμαστε αυτά που δεν έχουμε!

Τα φιλιά μου <3

Senior Member
    Χαιρετώ την παρέα! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, πραγματικά το χάρηκα.
    Ναταλία μου, μακάρι να πραγματοποιηθούν όσα επιθυμούμε! Και κυρίως μακάρι να γίνουν όλα πιο εύκολα και ανώδυνα τώρα, στη δύσκολη φάση που περνάς. Ήμουν εκεί και ξέρω.
    Σποτάκο, να χαίρεσαι τη γυναικούλα σου, γεννέθλια βλέπω πως είχε.. Χρόνια της πολλά!
    Nekky ή νεκταρίνι?, (σύζυγε του σποτ, αν δεν κάνω λάθος), χρόνια σου πολλά και καλά! Υγεία και χαρά σε όλους και σε σένα! Καλό καλοκαίρι, χωρίς βάσανα, χωρίς σκοτούρες, με γαλήνη και χαλάρωση! Με έφτιαξες με αυτή τη φωτογραφία! Έτσι θα ήθελα να με φαντάζομαι! Ξάπλα, στα γαλάζια νερά, χωρίς άγχος... αααααχχχχ!!!!!!!!!!