ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 508
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 508 of 2553 FirstFirst ... 840845849850650750850951051855860810081508 ... LastLast
Results 7,606 to 7,620 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα!
    Το δύο είναι συμβολικός αριθμός. Μήπως κάτι θέλει να σου υποδείξει σε σχέση με τις επερχόμενες διακοπές σου? ʼντε, άντε, μην ακούω μόνο κακούς οιωνούς, να λέμε και κανένα ευχάριστο, να ανοίγει η καρδιά μας!
    Θάλασσα, θάλασσα, αααχχχχ!!! Τι ωραία! Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τέλειο να μπορεί κανείς να δραπετεύει κοντά στη θάλασσα! Πόσες χαρές έχει να προσφέρει! Γαλήνη, ηρεμία, άρωμα μοναδικό, κολύμπι, ευεξία, καλή υγεία, σύσφιξη, καλαμαράκια, γαρίδες, ψαράκια (για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας)! Τη λατρεύω τόσο, που μια φορά κάθησα εκεί που σκάει το κύμα και μαγνητοφώνησα το φλοίσβο της στο κινητό μου, να την ακούω το χειμώνα. Αλλά καμία σχέση η πραγματικότητα με την αθλιότητα του κινητού. Ένας θόρυβος ήταν μόνο και μια μακρυνή ανάμνηση.
    Ο άνθρωπος που αποχαιρέτησες, σύμφωνα με πασίγνωστο άσμα: Αυτός ο άνθρωπος αυτός, ήταν ο άλλος μου εαυτός και καλά θα κάνουμε να μην ξανασυναντηθούμε ποτέ! Όλα καλά μέχρι στιγμής και χαίρομαι πάρα πολύ!
    Τα δικά μου τα νέα τώρα αρχίζουν κάπως να βελτιώνονται. Η βδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Είχα μια σειρά από συγχύσεις και ψυχικές ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να καταρρακωθώ. Η κακή μου κατάσταση κορυφώθηκε χθες το πρωί, όπου ζαλίστηκα στη δουλειά. Ευτυχώς με περιθάλψανε, μου έριχναν νερά στο κεφάλι, σκηνές απείρου κάλλους. Αποφάσισα εκείνη τη στιγμή να μην επιτρέπω σε τρίτους να με συγχύζουν, στο μέτρο του δυνατού πάντα και να ατσαλωθώ, ώστε να ανταπεξέρχομαι στις προκλήσεις. Είμαι αρκετά ευαίσθητη ψυχοσύνθεση και η κακοήθεια και το θράσος με ενοχλούν σε απίστευτο βαθμό, περισσότερο ίσως από άλλους ανθρώπους και περισσότερο σίγουρα από όσο θα έπρεπε. Έχω δουλειά με τον ευατό μου λοιπόν. Εντατικά μαθήματα γαιδουροποίησης και αναισθησίας, μπας και συνέλθω ολότελα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Έκανα όσα καλούμουν να κάνω και έπιασαν και τόπο.
    Ο δικός μου άλλος εαυτός μου έχει γίνει στενός κορσές και δε λέει να με αποχαιρετήσει με τίποτα! Φυσικό είναι, θα μου πείτε, όταν μετά τη δεύτερη σύγχυση, κατέβασα μισό κιλό παγωτό. Δεν πειράζει, έγινε, τώρα ανασυγκρότηση και ηρεμία!
    Μήπως να τα παρατήσω όλα και όλους και να πάω κι εγώ θάλασσα? Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε? Τι θα γίνει επιτέλους, θα σκεφτεί κάποια... Ξαπλώστρες βγάζω, να το το τσιμπούρι! Τις μετακινώ σε άλλη παραλία, μπας και γλιτώσω, εκεί αυτή! Πάω στην πισίνα, πού να ξεφύγω, της αρέσουν κι αυτά! Πάω θάλασσα και άρχισε τα άθλια υποννοούμενα. Τι θα γίνει επιτέλους!! :kiss:

Senior Member
    Originally posted by Ava

Έχω δουλειά με τον ευατό μου λοιπόν. Εντατικά μαθήματα γαιδουροποίησης και αναισθησίας, μπας και συνέλθω ολότελα.
    Καλή σου γαϊδουροποίηση λοιπόν!Όχι πως θα τα καταφέρεις...
    Αυτό είτε το έχεις είτε δεν το έχεις...Κι εσύ γεννήθηκες άτι ελεύθερο...

Senior Member
    Αφιερωμένο σε όσους απολαμβάνουν ή πρόκειται να απολαύσουν τη θάλασσα:
    http://www.youtube.com/watch?v=srZafJbeBRM

Senior Member
    Ήθελα να ξερα πού τον βρήκες πάλι τον γαιδαράκο...

Senior Member
    Ακούστε κι αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=IPHeX0To0s4
    Ίσως δεν έπρεπε να αναρτήσω το συγκεκριμένο βίντεο, γιατί κάπου φαινόμαστε εγώ κι η Ναταλία. Δεν πειράζει όμως, μεταξύ μας είμαστε.. Τι έχουμε να κρύψουμε άλλωστε!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ακούστε κι αυτό:
    Ίσως δεν έπρεπε να αναρτήσω το συγκεκριμένο βίντεο, γιατί κάπου φαινόμαστε εγώ κι η Ναταλία. Δεν πειράζει όμως, μεταξύ μας είμαστε.. Τι έχουμε να κρύψουμε άλλωστε!
    κανετε και τοπλες πουλακια μου ... μαλιστα.. μαλιστα... :P xaxaxa

Senior Member
    ναταλακι μου καλημερα!

Senior Member
    Αμέ! Τι νόμισες, Ζωίτσα! Ή ηλιοθεραπευόμαστε ή όχι!
    Υ.Γ. Αυτό με τους ανώμαλους, που αντί να "τραβάνε" το τοπίο, περιφέρουν την κάμερα στα κορμιά ποτέ δεν το κατάλαβα. Ξεκίνησε με τον Κονιτσιώτη, συνεχίστηκε στις ειδήσεις του star και βλέπω ότι ολοκληρώνεται ακόμα και στο κάθε "ρομαντικό" ξέσπασμα του εκάστοτε καμεραμάν. Γιατί άντρας είναι σίγουρα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ακούστε κι αυτό:
    Ax!Kαι σου είπα!Μόνο για ιδιωτική χρήση!Με κάνεις και ντρέπομαι...
    Ευτυχώς δεν έδωσες και διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου να μη μπορώ να βγω απ΄'το σπίτι μου!
    Πάω να βάλω χάντρα θαλασσιά!Προβλέπεται πολλή ζήλια...
    Απ'όσες θα ήθελαν τα κορμιά μας να τα έχουν και όσους να τα πάρουν!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa

ναταλακι μου καλημερα!
    Καλημέρα,ζωγραφιά μου και καλό μας Ιούλιο!Φιλάκιαααααααα! :love:

Senior Member
    KΑΛΗΜΕΡΑ!!!Αγαπημενη μου Ναντιν,μαλλον το λαικοτερον ασμα εκανε τη δουλεια του κ υπεκυψες στον ερωτα μου οποτε ο αδελφος μου ειναι κουνιαδος σου!Αγορασε τα δικαιωματα κ για το πρωτο ο Λιβανης κ τωρα ειναι στην εκδοση.Θα ηθελα ομως να μου δωσεις μια διευθυνση να σου το στειλω στην παλια εκδοση επειδη σε λιγο που θα γινει μεγαλος συγγραφεας θα ειναι συλλεκτικο!!!Το δευτερο''Το δικιο'' θα το αγορασεις.Συγγενεις συγγενεις αλλα να πουλησουμε κ κανα βιβλο!Παντως ειναι οντως πολυ καλο.!13 στα ευπωλητα.Τωρα θα μου πεις κ η Μαντα ειναι στα ευπωλητα...
    Κ για να μαζευομαστε!Τωρα εισαι κ δεσμευμενη γυναικα.Κ εχεις πεσει κ σε ζηλιαρα συζυγο...Θαλασσες,βολτες,ξα� �λωστρες,παραλιες ποδηλαταδες!!!Δε θα χανεσαι να λιωνω απο τη ζηλια!Κ φυσικα τους παλιους σου φιλους σου θελω να τους γνωρισω κ εγω αλλα οχι κ να μας την αραζουν στις ξαπλωστρες με τις ωρες διπλα μας!Αva μου ειπαμε να γαιδουροποιηθεις αλλα απο εκει θα αρχησεις?:wink1Αμα τα καταφερεις να μου πεις κ εμενα τον τροπο)
    Κ τα μωρα αγαπη μου που θα σου ερθουν,τι μωρα ειναι?Δυμετρα πρασινοματικα με φετες κοιλιακους?Κ βρηκες μερα να μου τα πεις που ειμαι στο αλλο μαγαζι κ κανω το χασαπη!!!(τουρνουα μπιτς βολευ ο υιος)
    ΝΑΝΤΙΝ ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΧΑΙΡΑ...................

Senior Member
    ΝΑΤΑΛΙΑ!!!Δεν τα ειχα δει αυτα!Ηξερα οτι η Ava ειναι ξετσιπωτη,αλλα να παρασυρει ετσι κ εσενα!Παιδι απο σπιτι...Πα,πα,πα,πα..........

Senior Member
    Να κόψω τις κακές συναναστροφές,λες;Σα ν'αλλοτριώθηκα,έχεις δίκιο...Αντίο,ʼβα!Λυπάμαι,δε με παίρνει...
    Ακόμα δεν κορόιδεψα κανέναν να με πάρει...Ας κρατήσω τα προσχήματα αγνότητας λίγο ακόμα...
    Ίσως οι δρόμοι μας ξανασμίξουν μετά από 20 χρόνια,εφόσον κάνω και δύο παιδιά...Τότε που όλα επιτρέπονται!Ποιός ξέρει...

--->Έφυγα γιατί έπρεπε να μείνω αλλιώς...ποιό κουράγιο το κουβάλησε το θέλω που' χα πνίξει...

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Αγαπημενη μου Ναντιν,μαλλον το λαικοτερον ασμα εκανε τη δουλεια του κ υπεκυψες στον ερωτα μου οποτε ο αδελφος μου ειναι κουνιαδος σου!Αγορασε τα δικαιωματα κ για το πρωτο ο Λιβανης κ τωρα ειναι στην εκδοση.Θα ηθελα ομως να μου δωσεις μια διευθυνση να σου το στειλω στην παλια εκδοση επειδη σε λιγο που θα γινει μεγαλος συγγραφεας θα ειναι συλλεκτικο!!!
    Ε,όχι πως υπέκυψα στο λαϊκόν άσμα σου!Ούτε υπέκυψα(η λέξη "επίδοξος" δε σου λέει τίποτα;)
    ούτε αν υπέκυπτα θ'αποδιδόταν σε τέτοια ακούσματα...Μάλλον δε με ξέρεις καθόλου...Την ιδέα μου αγάπησες...
    Κι ούτε το κόλπο του βιβλίου πιάνει για να σου δώσω τη διεύθυνση μου και καλά για να μου στείλεις το συλλεκτικό δώρο.
    Μια κτητική ζηλιάρα δεν είναι να την εμπιστεύεσαι...Το έλεγαν κι οι αρχαίοι άλλωστε...Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας!

Senior Member
    Σ'αγαπω,σ'αγαπω μ'ενα φοβο και μια λαχταρα για τ'αναπαντεχα που φερνει το καθε αυριο.Ισως οπως αγαπουν τα παιδια μεταξυ παιχνιδιου και ωραιων φαντασιωσεων,μεταξυ μιας αθωας ανακριβειας και του ερωτα.

Εμμενω στην πολιορκια ακριβη μου Ναντιν κ επειδη τα λαικα ασματα δεν ειναι ουτε εμενα τα ακουσματα μου,για σενα το αγαπημενο μου<<να δωσεις δυο φιλακια στη μυριοκαλη κι αυτο το λουλουδακι για σενα κι αυριο που ειναι κυριακη μη βαλεις τα καλα σου για μενα.Σ'αγαπω πολυ...>>