ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 516
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 516 of 2553 FirstFirst ... 1641646650651451551651751852656661610161516 ... LastLast
Results 7,726 to 7,740 of 38289
    Senior Member
    Γλαύκη, μακιγιάζ άκουσα και θυμήθηκα πως περιμένουν δύο φίλες μου, αισθητικοί, να με βάψουν πώς και πώς! Εγώ αντιστέκομαι. Κάποτε ένας σοβαρός κύριος και οικογενειακός φίλος είχε προτείνει να με φωτογραφίσει και το έκανε, με ειδικούς φακούς και φίλτρα, από αυτά που χρησιμοποιούν στα μοντέλα. Δεν ήμουν εγώ, όχι! Ήταν μία καλλονή, που με κοίταζε, με το ελαφρώς απορημένο ύφος της. Ομορφιά, τελειότητα, το κάτι άλλο! Ποτέ δεν είχα σπυράκια, αλλά τόνισε τα μάτια μου, το δυνατό μου σημείο και το στόμα μου, το αμέσως επόμενο. Αποτέλεσμα: Δεν πιστεύω στις φωτογραφίες που βλέπω στα περιοδικά, γιατί εγώ, κάτω από τέτοιες συνθήκες, είμαι καλύτερη.

Senior Member
    Αμάν, Ναταλία μου, μην ερεθίζεις το "θεριό"!
    ʼστο καλύτερα να κοιμάται. Για το καλό όλων μας...
    Αμάν, αμάν τι παίδαρος είναι αυτός? Επίτηδες το κάνεις? Να με αφιονίζεις, εκεί που είμαι ήσυχη και φτιάχνω τις μαρμελάδες μου? Αμάν τι μάτι είναι αυτό! Τι παιδί, Παναγία μου!!!

Senior Member
    Στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μιλανε για σκοινι γλυκεια μου!!!Κ εσυ μας δινεις οχι μονο το σκοινι αλλα κ το σκαμνι!!!Να πηδηχτω τωρα απο το παραθυρο?Ασε παω να σιδερωσω πρωτα!
    Ναντιν καποια στιγμη ειχα βρει ενα τοπικ δικο σου,δεν ξερω πως''art gallery''η καπως ετσι.Που ειναι, πως μπορω να το ξαναβρω?

Αβα οταν βρεις τον καταλληλο θα τα ζησεις,θα τα νιωσεις ολα αυτα που αναφερεις,θα κανεις ερωτα χωρις καν να αγγιζεστε ακομα κ αν ακους.........................΄το αμερικανο''

Senior Member
    Γλαύκη μου, το art gallery είναι στην ενότητα "Διάφορα".
    Κοίτα τι μας κάνει το καταραμένο! Να έχω αυτές τις ματάρες στο μυαλό μου, μόνη γυναίκα.
    Τον άντρα το σωστό, λέμε τώρα, τον είχα βρει κάποτε, πριν από χρόνια και ζούσα ακριβώς αυτά. Ήταν λίγο πιο άσχημος από αυτόν της Ναταλίας, λίγο. Αλλά δεν ήταν μοντέλο, επιστήμονας ήταν ο άνθρωπος και μάλιστα με τέσσερα αξιόλογα πτυχία. Δεν ξέραμε τι να πρωτοκάνουμε, συζήτηση, αγάπες, έρωτα, τι, όλα ήταν τέλεια, αλλά για μένα μόνο όπως αποδείχτηκε. Εύχομαι να το ξαναζήσω, έχω πολλά να δώσω σε όποιον το αξίζει.
    Υ.Γ. Τι είναι "το αμερικάνικο"?

Senior Member
    Εγω τον εχω βρειιιιιι!!!!! Με εχει βρει και αυτος 2 φορες παρακαλω αλλα λεμε να το παμε αργα το πραγμα.. Δεν ειμαι και πολυ της σχεσης καταλαβενετε!!!!

Senior Member
    Γι' αυτό, πουλάκι μου, λέγεσαι wow?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Γι' αυτό, πουλάκι μου, λέγεσαι wow?
    Ε! Δεν ειναι ο τυπος να μεινεις καπως ετσι: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: :shocked2::shocked2::shocked2:

Senior Member
    Όταν βρω τον άντρα των ονείρων μου, θα μετονομαστώ σε "Γιούπι"!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αχαχαχαχαχαχαχαχ Γιιιιιιχααα να μετοναμαστεις!!! Πραγματικα τον ειδα απο κοντα 2 φορες!! ο τυπος ειναι πανεμοργος!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Senior Member
    Κοριτσάρες μου, κρατάω μια κομματάρα παστίτσιο και πάω να δω το seven, το είχα αναφέρει πριν δύο μέρες, αν θυμάμαι καλά. Εκεί τιμωρείται παραδειγματικά ο αρρωστημένα λαίμαργος. Εκεί που θα καταβροχθίζω, θα παραδειγματίζομαι παράλληλα. Φιλιά!

Senior Member
    Aμερικανο οχι αμερικανικο ενα ιταλικο τραγουδι ειναι.Δεν ξερω τι λεει αλλα δεν μου φαινεται τοσο ρομαντικο.Απλα βιωμα μετεφερα...
    Γιουπι γιουπι θα φωναξουμε ολοι μαζι!Μεχρι που σε μακιγιαρω κιολας!Κ γρηγορα!!!Μην πω κ στα δικα μας!Μια μικρη πειρα απο επιστημονα με στυλακι μοντελου αλλα με γυαλια την εχω.Δυστυχως.....

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Aμερικανο οχι αμερικανικο ενα ιταλικο τραγουδι ειναι.Δεν ξερω τι λεει αλλα δεν μου φαινεται τοσο ρομαντικο.Απλα βιωμα μετεφερα...
    Ως πότε θα κάνω τη μεταφράστια σου και μάλιστα αμισθί;

--->Renato Carosone - Tu Vuò Fa' L'Americano

Senior Member
    Originally posted by Ava

Κοριτσάρες μου, κρατάω μια κομματάρα παστίτσιο και πάω να δω το seven, το είχα αναφέρει πριν δύο μέρες, αν θυμάμαι καλά. Εκεί τιμωρείται παραδειγματικά ο αρρωστημένα λαίμαργος. Εκεί που θα καταβροχθίζω, θα παραδειγματίζομαι παράλληλα. Φιλιά!
    Mμμμμ...Και καλά το χάψαμε...Σκέφτηκες το πιο παχυντικό και καλά φαγητό(είμαι σίγουρη πως κάθησες και το μαγείρεψες κιόλας!)
    και στήθηκες στην οθόνη σου μπροστά για αντιπερισπασμό!Λες και δε σε γνωρίζουμε αρκετά καλά,ώστε να ξέρουμε πως άλλο είναι
    το θανάσιμο σου αμάρτημα,Σαμάνθα!ʼσε που προδόθηκες με τον σοκογκόμενο!Δε σε είδα να επικαλείσαι την Παναγία για το παστίτσιο!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Mη μου τηλεφωνήσεις να μου πεις τα νέα...Είμαι σίγουρη πως θ'ακουστείς μέχρι και τη Γλαύκη σου!

--->Kid Loco Youpi

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Ναντιν καποια στιγμη ειχα βρει ενα τοπικ δικο σου,δεν ξερω πως''art gallery''η καπως ετσι.Που ειναι, πως μπορω να το ξαναβρω?
    Σου είπε ήδη η ʼβα πως βρίσκεται στην ενότητα "ΔΙΑΦΟΡΑ" αλλά δεν είμαι σίγουρη πως ξέρεις να την βρεις κι αυτήν...
    Οπότε σου το παραθέτω μαζί και μ'αυτό των όσων διαβάσαμε,που είμαι σίγουρη πως σε αφορά ίσως περισσότερο...

--->ART GΑLLERY

--->Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ...