Results 7,756 to 7,770 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
04-07-2011, 23:39 #7756
Originally posted by -wow-
Originally posted by polinaki1983
Προτιμώ να τρέχω πάνω κάτω γιαυτόν, αλλά να μην έχω τίποτα άλλο στο κεφάλι μου..... Γίνετε?
Όλα αυτά τα "γίνεται" που αποζητάς είναι αποτέλεσμα της πίεσης που νιώθεις,της τάσης φυγής,της έντονης επιθυμίας σου
με έναν μαγικό αυτόματο τρόπο να διαλυθούν όλα τα σύννεφα,κάτι που,φαντάζομαι,κατανοείς πως είναι ανέφικτο.
Κι είμαι σίγουρη πως αν γινόταν ν'ασχολείσαι μόνο με τα του γιού σου,πολλά κομμάτια σου και ανάγκες θα έμεναν ανεκπλήρωτα
με αισθητές αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σου.
Αυτό που έχω την αίσθηση πως χρειάζεσαι(όπως όλοι μας άλλωστε)είναι αρχικά να νιώθεις καλά εσύ με τον εαυτό σου
και στη συνέχεια να χαίρεις σχέσεων σεβασμού,αγάπης με σαφή οριοθέτηση,κατανόηση κι επικοινωνία.Κι εδώ έρχεται το αγαπημένο μου
πλέον ρητό "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"!Κι είναι μεγάλη σοφία να έχουμε επίγνωση του χαρακτήρα του άλλου,των δυνατοτήτων,
των ενδιαφερόντων του,ώστε να μη δημιουργεί η αβάσιμη προσδοκία μας απαιτήσεις που οδηγούν σε βέβαιη απογοήτευση!
Έχοντας αυτό κατά νου και πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,ειδικά για θέματα που δεν είναι δική τους αποκλειστικά ανάγκη,κάνεις
τα κουμάντα σου.Ζυγίζεις τα πράγματα και παίρνεις θέση απέναντι στις σχέσεις αυτές.Όσες τελικά θα επιλέξεις να κρατήσεις,
καλό είναι να διατηρείς σαφή όρια προστασίας της δικής σου σφαίρας.Ευκτέον είναι να μη χρειάζεται να τα βάζουμε εμείς,
αλλά να τα συνειδητοποιούν και να τα σέβονται οικειοθελώς οι άλλοι.Κι αυτήν την οριθέτηση,την αλλαγή της στάσης σου
δε χρειάζεται να τη δηλώσεις,να προειδοποιήσεις,ν'απειλήσε ις,ελπίζοντας πως θα καταλάβουν και δε θα χρειαστεί να κάνεις
και το επόμενο δύσκολο βήμα.Τα λόγια είναι αέρας και δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά,ειδικά όταν για χρόνια τηρούσες στάση ανοχής.
Κι ούτε θα έχεις ανάγκη τότε να τσιρίξεις,να βρίσεις,καθώς δε θα έχεις καταπιέσει προηγουμένως τον εαυτό σου,δε θα έχεις μαζέψει
όλα όσα σήμερα σε κάνουν να νιώθεις πως είσαι μέχρι το λαιμό πνιγμένη!Κάνε την επανάσταση σου,μην τη φοβάσαι!Το συντομότερο δυνατό!
Ξέρω δεν είναι εύκολο ούτε γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.Ωστόσο βλέπεις πως η μέχρι τώρα στάση δε σε κάνει να νιώθεις καλά.
Εντόπισε τα σημεία,που θεωρείς πως χρήζουν αλλαγής και δούλεψε τα.Κι αν κάποιοι συνεχίσουν να δείχνουν πως δεν τους αφορά
να δουλέψουν με τη σειρά τους τη σχέση σας,τους αλλάζεις στάση,ως συνέπεια της συμπεριφοράς τους.Σκέψου εσένα στο κέντρο
και γύρω σου πολλούς ομόκεντρους κύκλους,όπου βρίσκονται οι άνθρωποι σου.Από τον πιο αγαπημένο μέχρι τον απλό γνωστό.
Καμία θέση δεν κατακτιέται αξιωματικά.Εσύ θα είσαι πάντα στο κέντρο κι εκείνοι ανάλογα του τι σου βγάζουν θ'αλλάζουν κύκλους.
Ανάλογα με τον κύκλο θα είναι κι οι δικές σου απαιτήσεις.Όταν δίνεις λιγότερα,δε σε πειράζει που δεν παίρνεις πολλά.
Ενώ όταν δίνεις την ψυχή σου κι η άλλη πλευρά είναι πέρα βρέχει,κάποια στιγμή θα σε πιάσει αναπόφευκτα το παράπονο.
Κι όχι γιατί οι σχέσεις μας είναι μπακαλίστικες και ζυγίζουμε πόσα θα πάρουμε για να δώσουμε ισόποσα,αλλά γιατί πέρα από
την κινητήρια δύναμη της αγάπης,που νιώθουμε για τον άλλον,έχουμε κι ανάγκες που ζητούν ικανοποίηση!Δεν είμαστε ρομπότ!
Οι σχεσεις είναι αμφίδρομες.Μόνος του κανείς δε μπορεί να διατηρήσει σχέση και μάλιστα σε υψηλά επίπεδα.Και μην ξεχνάς
και κάτι άλλο:Είμαστε υπεύθυνοι και δυνάμενοι να ελέγξουμε μόνο τη δική μας δράση και αντίδραση στη δράση των άλλων.
Όχι τη δική τους δράση.Είναι σπατάλη ενέργειας και φθορά να προσπαθείς ν'αλλάξεις τον άλλον.Επίσης είναι ανόητη η σκέψη
"γιατί μου φέρεται έτσι ενώ εγώ δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο στη θέση του".Να μην κάνουμε στους άλλους όσα δε θα θέλαμε
να μας κάνουν,αλλά να μην έχουμε την αφέλεια πως αυτό λειτουργεί κι αντίστροφα.Εσύ είσαι εσύ κι ο άλλος είναι η ξεχωριστή
προσωπικότητα εαυτός του,που την αγαπάει ως έχει ή που τέλος πάντων για τους δικούς του λόγους επιθυμεί να διατηρήσει!
Την ελευθερία αυτοδιάθεσης,που χρειάζεσαι,την έχει κι ο άλλος ζωτική ανάγκη.Κανείς δεν είναι σωστός ή λάθος.Όλα είναι επιλογές.
Ελπίζω να κόπασε η σημερινή μπόρα,να κοιμάσαι ήσυχα αυτήν τη στιγμή και αύριο με το καλό να ξυπνήσεις ανάλαφρη
και σαν τη Σκάρλετ να πεις πως είναι μια νέα μέρα,για την οποία θα φροντίσεις να είναι για σένα ηλιόλουστη!Καληνύχτα,Πωλιν άκι μου!
- 05-07-2011, 01:17 #7757
[quote]Originally posted by NADINE
Ως πότε θα κάνω τη μεταφράστια σου και μάλιστα αμισθί;
Για οσο θα σε/με νοιαζομαι/σαι....
Αλλα τωρα που το καλοσκεφτομαι,σου ειπα να σου κανω το βιβλιο δωρο κ δεν ηθελες!Σαν τι πληρωμη θελεις δηλ?Κ εγω ειχα αλλη εκτελεση στο νου μου για το ''αμερικανο''πιο συγχρονη κ πιο εντονη!Αντε γιατι με εχετε κανει καπως!Μια εσυ με τα γραφουμενα του Σαββατιατικου ξενυχτιου μια η Αβα ανοιξατε το κουτακι της Πανδωρας!Να κλαψω η οχι?Αλλα δυστυχισμενοι οσοι θρηνουν,γιατι πια αποχτησαν τη θλιβερη συνηθεια του θρηνου λεει ο ποιητης.Τωρα κ το Πωλινακι περναει δυσκολα.Αχ ρε Ναντιακι ωραια τα λες.Πες μου τον τροπο να τα πραγματοποιουμε ομως.Κ αφου θα σε πληρωσω που θα σε πληρωσω βρεσε μου κ αυτο,Μελινα Ταναγρη "απ'το γοβακι μου θα πινεις απο το νεκταρ που κερνω,θα μ'αγαπας κ θα μου δινεις οτι μου ελειψε καιρο''
05-07-2011, 09:14 #7758
Καλημέρα σας!
ʼβε Καίσαρα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν, ήταν το σκεπτικό μου προχθές κι εχθές, εν όψει της σημερινής "δίαιτας" που ξεκινώ.
Προχθές έφαγα το παστίτσιο (μια ευγενική χορηγία φίλης μου, άπιστο Ναταλάκι). Είδα και την ταινία και διαπίστωσα ότι συγκεντρώνω όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα! Ο δολοφόνος της ταινίας δεν θα ήξερε από πού να πρωτοξεκινήσει στην περίπτωσή μου!
Χθες το γιόρτασα με καρμπονάρα (ετοιματζίδικη) σοκολατάκια (εννιά τον αριθμό) και γύρο. Αναγκάστηκαν να μου πάρουν το πιάτο από το χέρι, εκεί εγώ, ταγμένη στον ιερό μου σκοπό, έτρωγα, έτρωγα, έτρωγα... Έτρωγα και προσπαθούσα να αγνοήσω την αηδιαστική μυρωδιά της λαχανόσουπας που πλανιόταν στον αέρα, παρά τα διάπλατα ανοιγμένα παράθυρα. Είχα μια μικρή ελπίδα να μη βρω λάχανο στην αγορά, αλλά βρήκα. Θα αλέθω τη σούπα στο μπλέντερ, με σκοπό να την πίνω και να κατεβαίνει ευκολότερα. Θα ρίχνω πάνω και άφθονο λεμόνι, να σπάει η μυρωδιά. Σήμερα θα φάω και πεπόνι και ροδάκινα.
Τώρα πίνω τον σκέτο καφέ μου και σκέφτομαι ότι με περιμένει δύσκολη εβδομάδα, με νεύρα, αναγούλες, ζαλάδες, αυπνίες... Ξέχασα να σας πω ότι και χθες ζαλίστηκα (τάχα μου) στην ιδέα και μόνο του σημερινού μου φαγητού. Πολύ φιλάσθενη γίνομαι όταν πρόκειται να ξεκινήσω κάτι. Την επόμενη εβδομάδα, όμως, θα σας χαιρετώ με τέσσερα λιγότερα κιλά, ακόμη πιο κοντά στο εξάρι, που τόσα χρόνια λαχταρώ.
Σας καλημερίζω βαρυγκομώντας, με τη σκέψη, χάθηκε ο κόσμος να έχει λίγη ζαχαρίτσα ο καφές? Τι βλακείες είναι αυτές? Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό το spirit, αλλά για να υπηρετήσεις κάτι, πρέπει και να το πιστεύεις κι εγώ δεν πιστεύω σε αυτές τις ανοησίες. Ελπίζω να κρατήσω μόνο τα καλά αυτής της προσπάθειας. Ελπίζω να πάω σύντομα, προτού ξαναπάρω τα κιλά, στη θάλασσα και να μου πει έστω και ένας ότι αδυνάτισα. Ελπίζω να βάλω το συντομότερο το τικεράκι μου με τα δέκα κιλά που θα μου περισσεύουν για την ολοκλήρωση της προσπάθειας απώλειας των σαράντα συνολικά κιλών. Και πάλι καλημέρα σας!
05-07-2011, 09:16 #7759
Καλημέρα παιδιά....
Ναταλάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για το μακροσκελές σου ποστ!
Στον ένα τομέα, αυτόν που συζητούσαμε από τότε που γνωριστήκαμε, έχω κάνει την επανάστασή μου, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά για να λέει πως όκ μπόρα ήταν και πέρασε, αλλά 3, και μάλιστα την τελευταία φορά ήμουν ξεκάθαρη όσο δεν γινόταν. Αποτέλεσμα? σύρθηκε το ίδιο το άτομο πίσω από την ουρά μου, πράγμα που για να είμαι ηλικρινής ολίγον με ένοιαξε.
Τώρα όσο αφορά το άτομο το οποίο με πλήγωσε πολύ χτες, αν και είμαστε μαζί 28 χρόνια, πιο πολύ και από αδέλφια, αυτή την φορά δεν θα το συνχωρέσω. Θα πω, και μάλιστα πρόσωπο με πρόσωπο, αυτά που έχω μέσα μου, και σχετικά με το θέμα που με πλήγωσε τώρα, αλλά και σχετικά με πιο παλαιά θέματα, που τα είχα κρίψει τότε μέσα μου μπροστά στο όνομα της αγάπης που είχα για αυτό το άτομο. Τώρα τα δείξει λίγη κατανόηση, και τα ξέρεις τι καταστάσεις περνώ, σε μένα πια δεν κολλάνε. Σε μένα ποιος έχει δείξει κατανόηση τόσα χρόνια? Ποιος έχει σταθεί δίπλα μου τόσα χρόνια σε όλα πέρασα? κανείς. Η Πωλίνα πια δεν δείχνει κατανόηση για κανέναν. Αυτό είναι η απόφασή μου. Κιας φαίνομαι κακιά. Κιας φαίνομαι από καλόψυχη παγόβουνο όπως με έχουν χαρακτιρίσει κάπιοι.
Το συμαντικό για μένα πια είναι να νιώθω εγώ καλά. Να νιώθω εγώ όμορφα όχι με το έξω μου, (με αυτό ούτος ή άλλως νιώθω όμορφα) αλλά με το μέσα μου. αυτό είναι που θέλει δούλεμα... Και θα τα καταφέρω!!!
Και όπως ξαναείπα, αυτή είμαι πια, όποιος θέλει περπατάει δίπλα μου, όποιος δεν μπορεί να με προφτάσει, απλά φεύγει από το φόντο της ζωής μου.
Και κάτι άσχετο, σήμερα φόρεσα και το πιο στενό τζην που είχα, το οποίο είχα πάρει μόλις είχα γεννήσει, και προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν χαλαρό πάνω μου! Πρέπει να κάτσω να φορέσω ξανά όλα μου τα παντελόνια και να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα μου όπως κάνω και στην ζωή μου.
φιλάκια πολλά πολλά!
05-07-2011, 13:58 #7760
Originally posted by Γλαύκη
Κ αφου θα σε πληρωσω που θα σε πληρωσω βρεσε μου κ αυτο,Μελινα Ταναγρη "απ'το γοβακι μου θα πινεις απο το νεκταρ που κερνω,θα μ'αγαπας κ θα μου δινεις οτι μου ελειψε καιρο''
--->Μελίνα Τανάγρη - Το Γοβάκι
Πάρε και τόκο:
--->Μελίνα Τανάγρη - Το Ταξίδι
05-07-2011, 14:12 #7761
Πωλινάκι,μια χαρά σε ακούω.Ήδη έχεις αλλάξει στάση κι έχεις πάρει τις αποφάσεις σου,τις οποίες μάλιστα δείχνεις να είσαι σε θέση
άνετα σχετικά να φέρεις σε πέρας.Προφανώς χθες ήταν η ένταση της στιγμής που σε έκανε να εξωτερικεύσεις τα παραπάνω...
Γλαύκη,δεν υπάρχει τρόπος ούτε τακτική να σου συστήσω.Προφανώς έχεις κι άλλες αντοχές ή φοβάσαι τις αλλαγές,δεν ξέρω...
Όταν νιώσεις πως είναι επιτακτική ανάγκη να οριοθετήσεις διαφορετικά τις σχέσεις σου θα δεις πως θα βρεις τον τρόπο
να το κάνεις.Στην αρχή με βαριά καρδιά,με πολλές δεύτερες σκέψεις και διάθεση υπαναχώρησης,αλλά στο τέλος η επιβίωση θα μιλήσει.
ʼσε που θα δεις πως σε υπολογίζουν περισσότερο μετά...Κι αυτά σου τα λέει κάποια,που την έσπρωχναν κι έλεγε συγνώμη.
Στην ʼβα δεν έχω τίποτα να πω.Όσο κάνει τη δίαιτα της λαχανόσουπας εγώ θα κάνω τη δίαιτα των όλων εκτός της ʼβας.
Σ'αυτήν επιτρέπεται η επικοινωνία με όλους τους υπόλοιπους σε όση συχνότητα και ποσότητα θέλω,αρκεί να αποκλείσω εντελώς την ʼβα.
05-07-2011, 14:33 #7762
Μια καλησπέρα σε όλη την παρέα!Παρόντες,ηδονοβλεψίε ς και απόντες!
Ελπίζω να μου είστε καλά,όπου κι αν επιλέγετε να ελευθερώνετε τις ανάσες σας...
Εγώ είμαι καλά,το απόγευμα μάλιστα θα πάω και για καφέ με παιδικούς φίλους,
όσο τα παιδιά τους κάνουν μάθημα κολύμβησης στην πισίνα δίπλα.Ούτε θυμάμαι
από πότε έχω να κάνω κάτι τέτοιο...Δύσκολη η οικογενειακή ζωή,ειδικά για μια χρόνια εργένισα!
Επίσης έχω ν'αναφέρω πως 21 χρόνια μετά την απόκτηση του διπλώματος μου οδήγησης
έπιασα και πάλι το τιμόνι!Όλοι μου έλεγαν πως είναι σαν το σεξ και το ποδήλατο,αλλά εγώ
δε θυμόμουν τίποτα!Το μεγάλο μου άγχος ήταν αν θα χωρώ στη θέση,αν θα μπορώ
να ελέγχω καθρέφτες και να γυρνώ...τελικά είτε δεν έχω επαφή με τον όγκο μου και υπερβάλω
είτε αυτοκίνητα μπορούν να οδηγούν άνετα και οι αρκετά παχύσαρκοι άνθρωποι είτε και τα δύο μαζί!
Φυσικά κάνω μαθήματα σε αυτοκίνητο σχολής οδηγών αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στου μπαμπά.
Εκεί να δούμε τι έχει να γίνει!Δε χρειάστηκε να σας ενημερώσω εγκαίρως ποιές ώρες να μην κυκλοφορείτε
καθώς κανένας δε μένει Κατερίνη αυτήν την εβδομάδα και Πλάκα Λιτοχώρου την επόμενη(στο εξοχικό μας).
Αχ...Τη Δευτέρα τραγουδά η Τάνια μου στη Θεσσαλονίκη και θέλω τόσο πολύ να πάω!(άσχετο)Δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό...
Αφιερωμένο στα "σοφέρια,τα καλύτερα παιδιά!"(αν και αντιπαθώ Βουγιουκλάκη)Όπα!Πάμε!Βζζζ� �ζζζζ :
--->ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ - ΖΑΜΠΕΤΑΣ : ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
05-07-2011, 14:43 #7763
Νομίζω δεν έχεις επαφή με τον όγκο σου και υπερβάλεις όσο δεν πάει άλλο!!!!!!!!!!!!!!
Σκέψου μόνο αυτό: Είμαι πιο λίγα κιλά από όσα ήταν το Πωλινάκι πριν το χειρουργείο της, και το Πωλινάκι πριν το χειρουργείο ήταν θεά, επομένως είμαι και εγώ!!!!!
χαχαχαχα
05-07-2011, 15:55 #7764
Μπαίνω όλο προσμονή και τι να δω! Δε με παίζετε πια...
Γιατί, τι σας έκανα? Δε φτάνει που ταλαιπωρούμαι, κρίμα είμαι..
Δεν παροτρύνω κανέναν σε αυτό που κάνω, άλλωστε είπα ότι εξ αρχής δεν ήταν δική μου επιλογή. Η διάθεσή μου στα τάρταρα, χειροτέρευσε και στη δουλειά, είχα μια πολύ στενάχωρη μέρα. Κάθε φορά που στεναχωριέμαι θέλω να τρώω (τι πρωτότυπο)! Γύρισα σπίτι και βρέθηκα να κοιτιέμαι με αυτό το αηδιαστικό παρασκεύασμα, που μου χειροτέρευσε ακόμη περισσότερο τη διάθεση.
Το καλό είναι ότι μου χάρισαν μια υπέροχη ανθοδέσμη από κήπο. Βλέπω και μυρίζω μπροστά μου μία ευωδιαστή σύνθεση από γαρύφαλα, τριαντάφυλλα, μωβ, λευκά, ροζ και κόκκινα, δύο χρυσάνθεμα, ένα κλωνάρι πλατύφυλλο βασιλικό και ένα κλωνάρι μοσχόφυλλο. Προσφέρω το μπουκέτο στο "λευκό γιασεμί" να μοσχοβολήσει ο τόπος!
05-07-2011, 16:48 #7765
Κάτι γαρυφαλοτριανταφυλλοχρυσα νθεμοβασιλικομοσχοφυλλένι ο καπακώνει τη γιασεμίλα μας.
Πού βρέθηκαν αυτά εδώ;Πωλίνα,εσύ τα άφησες;Γιατί άλλος κανείς απ'ό,τι βλέπω δεν πέρασε...
05-07-2011, 16:56 #7766
Originally posted by NADINE
Κάτι γαρυφαλοτριανταφυλλοχρυσα νθεμοβασιλικομοσχοφυλλένι ο καπακώνει τη γιασεμίλα μας.
Πού βρέθηκαν αυτά εδώ;Πωλίνα,εσύ τα άφησες;Γιατί άλλος κανείς απ'ό,τι βλέπω δεν πέρασε...
05-07-2011, 20:42 #7767
Kαλησπερα κοριτσια!Αγορι δεν εχουμε στην παρεα νομιζω?(Αυτος με τη σοκολατα δεν πιανεται)Εμενα παλι ενω ειμαι στο πανω μαγαζι κ ακριβως απεναντι εχει εναν ολοκληρο τοιχο με γιασεμι μου μυριζει λαχανο?Ποσο εφτιαξες Αβα μου πια?Για ολες μας?Θες να μην παιζει κ εμας μετα?Γιατι δεν θα ελεγα οχι για ενα πιατο με μπολικο κοκκινοπιπερο αλλα οχι στο κατακαλοκαιρο!!!Κανε κουραγιο!Θα ερθει κ η μερα με τις μπριζολες.Αν κ εγω ποτε δεν εχασα με αυτη τη διαιτα.
Αγαπημενη μου Ναντιν πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιοι να εχουν διπλωμα κ αυτοκινητο κ να μην οδηγουν.Πως κυκλοφορειτε,πως βολευεστε?Μου'κοψες τα ποδια αν μου παρεις το αυτοκινητο!Κ γιατι παρακαλω να μην μπορεις να οδηγησεις?Εδω οδηγουσε ο Αλ Πατσινο τυφλος στο Αρωμα γυναικας!Κ τα κιλα σου ειναι μια χαρα!κανεις κ λιγο πιο πισω το καθισμα αν θες!Απλα στο παλιο αυτοκινητο μου ο αντρας μου αναγκαστηκε καποια στιγμη να μου αλλαξει το καθισμα γιατι καθισε απο το βαρος....
Κ για πες μου τι χρεωνεις καθε φορα μην βρεθω να χρωσταω της Μιχαλους?Τανια κ με τα ποδια....Ειναι να την χασεις?Θα σου ελεγα να βαλεις τωρα το "Ποναω μαμα"που το λατρευω αλλα επειδη εχω κεφακια βαλε "Το παπακι"(Ειχα βρει ενα βιντεο απο καποια εκπομπη που το τραγουδησε στον Παπακωνστντινου κ φαινοταν ολη η γλυκα του να χωριζουν 2 ανθρωποι αλλα να μενει η αγαπη η εκτιμηση κ ο σεβασμος)
05-07-2011, 21:31 #7768
Originally posted by Γλαύκη
Θα σου ελεγα να βαλεις τωρα το "Ποναω μαμα"που το λατρευω αλλα επειδη εχω κεφακια βαλε "Το παπακι"(Ειχα βρει ενα βιντεο απο καποια εκπομπη που το τραγουδησε στον Παπακωνστντινου κ φαινοταν ολη η γλυκα του να χωριζουν 2 ανθρωποι αλλα να μενει η αγαπη η εκτιμηση κ ο σεβασμος)
καθώς για πολύ καιρό ήταν το αγαπημένο μου βίντεο στο You Tube!Αχ!Αυτές οι θάλασσες υπομονής...
Δεν ξεκινάς,λέω εγώ,απόψε κιόλας,ν'ανεβαίνεις,περνάς κι από δω και συνεχίζουμε παρεούλα να είμαστε
Θεσσαλονίκη Δευτέρα βράδυ στη συναυλία;Όχι πως δε θα'ρθει και πιο κοντά σου,αλλά εκεί δε θα έχεις κι εμένα!
--->Tάνια Τσανακλίδου & Βασίλης Παπακωνσταντίνου
05-07-2011, 22:56 #7769
Να'ξερες ποσες φορες το εχω σκεφτει καλη μου!!!Λες?Εχει αεροπλανο την Κυριακη!Αχ αυτα τα χαλια τα οικονομικα μου φετος.Ουτε διακοπες ουτε τιποτα.Στις 20 ειμαστε ομως καλεσμενοι σ'ενα γαμο κ θα ερθει ο αδελφος μου.Λες ν'ανηφορισω κ εγω?Ειδα καποιες φωτογραφιες σου απο Καλαματα τον 12 του 09.Δεν ειναι πολυ ομορφη η Καλαματα?Αυτος ο συνδιασμος βουνου κ θαλασσας.Εχεις 1 φωτο που φαινεται ολος ο κολπος απο ψηλα.Ακριβως αυτη την εικονα εχω μπροστα μου τωρα που σου γραφω απο τη βεραντα του σπιτιου.Απο λιγο πιο δυτικα.Μηπως να κατηφορησεις εσυ κατω απο το αυλακι?Θα σε φιλοξενισω.Πως να βγαλω την υποχρεωση για τα τοσο ομορφα τραγουδια που μου βρισκεις!Ασε που μπορει να με μαθεις πως,για να μη σε παιδευω.....Φιλια......
05-07-2011, 23:17 #7770
Originally posted by Ava
Καλημέρα σας!
ʼβε Καίσαρα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν, ήταν το σκεπτικό μου προχθές κι εχθές, εν όψει της σημερινής "δίαιτας" που ξεκινώ.
Προχθές έφαγα το παστίτσιο (μια ευγενική χορηγία φίλης μου, άπιστο Ναταλάκι). Είδα και την ταινία και διαπίστωσα ότι συγκεντρώνω όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα! Ο δολοφόνος της ταινίας δεν θα ήξερε από πού να πρωτοξεκινήσει στην περίπτωσή μου!
Χθες το γιόρτασα με καρμπονάρα (ετοιματζίδικη) σοκολατάκια (εννιά τον αριθμό) και γύρο. Αναγκάστηκαν να μου πάρουν το πιάτο από το χέρι, εκεί εγώ, ταγμένη στον ιερό μου σκοπό, έτρωγα, έτρωγα, έτρωγα... Έτρωγα και προσπαθούσα να αγνοήσω την αηδιαστική μυρωδιά της λαχανόσουπας που πλανιόταν στον αέρα, παρά τα διάπλατα ανοιγμένα παράθυρα. Είχα μια μικρή ελπίδα να μη βρω λάχανο στην αγορά, αλλά βρήκα. Θα αλέθω τη σούπα στο μπλέντερ, με σκοπό να την πίνω και να κατεβαίνει ευκολότερα. Θα ρίχνω πάνω και άφθονο λεμόνι, να σπάει η μυρωδιά. Σήμερα θα φάω και πεπόνι και ροδάκινα.
Τώρα πίνω τον σκέτο καφέ μου και σκέφτομαι ότι με περιμένει δύσκολη εβδομάδα, με νεύρα, αναγούλες, ζαλάδες, αυπνίες... Ξέχασα να σας πω ότι και χθες ζαλίστηκα (τάχα μου) στην ιδέα και μόνο του σημερινού μου φαγητού. Πολύ φιλάσθενη γίνομαι όταν πρόκειται να ξεκινήσω κάτι. Την επόμενη εβδομάδα, όμως, θα σας χαιρετώ με τέσσερα λιγότερα κιλά, ακόμη πιο κοντά στο εξάρι, που τόσα χρόνια λαχταρώ. Σας καλημερίζω βαρυγκομώντας, με τη σκέψη, χάθηκε ο κόσμος να έχει λίγη ζαχαρίτσα ο καφές? Τι βλακείες είναι αυτές? Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό το spirit, αλλά για να υπηρετήσεις κάτι, πρέπει και να το πιστεύεις κι εγώ δεν πιστεύω σε αυτές τις ανοησίες. Ελπίζω να κρατήσω μόνο τα καλά αυτής της προσπάθειας. Ελπίζω να πάω σύντομα, προτού ξαναπάρω τα κιλά, στη θάλασσα και να μου πει έστω και ένας ότι αδυνάτισα. Ελπίζω να βάλω το συντομότερο το τικεράκι μου με τα δέκα κιλά που θα μου περισσεύουν για την ολοκλήρωση της προσπάθειας απώλειας των σαράντα συνολικά κιλών. Και πάλι καλημέρα σας!
αν μου πεις οτι πραγματικα πεινουσες τοσο και πραγματικα τα απολαυσες ολα, θα σε πιστεψω, γιατι ξερω τι συμβαινει στον οργανισμο οταν εχεις χασει τοσα κιλα καιε χεις στερηθει επι καιρο , ολες τις παχυντικες τροφες, και οχι μονο αυτο, αλλα και θα σου τα χαρισω! αν τα απολαυσες τοσο, πραγματικα σου αξιζε η ατασθαλια αυτη...
αν ομως ετρωγες για να τα φας, αν ετρωγες γιατι ηξερες οτι θα στερηθεις, ξερεις πολυ καλα, οτι δεν χρειαζοταν. οχι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, αλλα ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ. ξερεις καλυτερα τι σου χρειαζεται και τι οχι, δεν περιμενεις ενα παστιτσιο να σου το πει...
οσο για τα αμαρτηματα και τις δολοφονιες, τι να σου πω κοπελα μου... εχεις βαλει τον εαυτο σου στον τοιχο και τον χτυπας αλυπητα! γιατι? επειδη εφαγε για αλλη μια φορα, αυτα που δεν επρεπε?
εχεις στρεσαριστει πολυ, εχεις χασει το ηθικο σου, αλλα αδικεις τοσο πολυ τον εαυτο σου.
WAKE UP!
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ 30 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!! ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!
δεν σου λεει τιποτε αυτο?
εισαι μονο αξια να καεις στην κολαση, επειδη σε πιανει λαιμαργια?
δεν σου αξιζει κανενα μπραβο για το κατορθωμα σου?
γιατι κατορθωμα ειναι και μαλιστα μεγαλο!
ειχα χασει κι εγω περιπου 30 κιλα και τωρα εχω βαλει τα μισα σχεδον.
το ξερω οτι δεν εκανα το καλυτερο.. το ξερω οτι εκανα μαλακια.
δεν πιστευω οτι πρεπει να καω στην κολαση γι αυτο.(χμ, ισως σε κανενα στρατοπεδο συγκεντρωσης ομως)
θα προσπαθησω κι αλλο. σκεφτομαι με ισορροπημενη διατροφη, τυπου ww.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ!!!
ξερεις ποσο σπουδαιο πραγμα ειναι αυτο???
ανεκτιμητο ΑΒΑ μου!
σου αξιζουν ολα τα μπονους!!!
αν εσυ, αντι για μπονους, νοιωθεις οτι θελεις να προσφερεις στον εαυτο σου αυτη την αθλια σουπα (που βρωμει) που δεν την εχω φαει ακομα αλλα την εχω μυρισει πολλες φορες στο γραφειο που την τρωνε κατι κοπελιες (αδυνατες ομολογω)
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!!
αν δεν ηξερες τι πας να κανεις , θα ακουγες πολλα απο εμενα, αλλα επειδη καταλαβαινω οτι σου την εχει βαρεσει και το κανεις εντελως συνειδητα, σου λεω GO FOR IT GIRL!
σιγα τα αυγα πια.
πες οτι σε συνελαβαν και σε εχωσαν στις τουρκικες φυλακες και σε ταιζουν λαχανοσουπα με ουρες αρουραιων. τι θα παθεις δλδ? θα χαλασεις τον μεταβολισμο σου για ενα καζανι λαχανοσουπα???
σιγα το αμαρτημα!!!
να την φας αβα μου την λαχανοσουπα αφου την λαχταρησες τοσο κι αφου νοιωθεις οτι σε αυτη την φαση εχεις την αναγκη να το κανεις και θα σου δωσει μια ωθηση να κρατηθεις και να ολοκληρωσεις την προσπαθεια σου!!!
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ , ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕΤΑ!!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ !
ΕΚΑΝΕΣ ΑΘΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!
ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!!!!!
φιλακια
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή