Results 7,786 to 7,800 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
07-07-2011, 10:00 #7786
Ασχετο με το θέμα με τους κοιλιακούς και τις αμαρτωλές σκέψεις...
Βρήκα αυτό το τραγουδάκι, και μου άρεσε πολύ. Πρώτη φορά το άκουσα!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=SMvTR899x0g
Είναι φορές που χωρίς αφορμή,
κάτι γιορτάζει βαθιά στο κορμί,
και ξαναβλέπεις το φως,
σαν να 'σουν χρόνια τυφλός.
Κι ένας αέρας ζεστός
γιασεμιά φορτωμένος, φυσάει βουρκωμένος.
Είναι φορές που δεν ξέρω γιατί
κάτι νυχτώνει βαθιά και πενθεί
και δε σου κάνει κανείς
κι όπως γυρεύεις να βρεις
λίγο λευκό να πιαστείς
γιασεμί στο σκοτάδι
σαν άστρο ανάβει.
Λευκό μου γιασεμί
μη νυχτώσεις.
μέσα μου τρέμει μια ξένη φωνή,
που μου θυμίζει στιγμές
από παλιές μου ζωές
και ένας αέρας ζεστός
Λευκό μου γιασεμί, μη νυχτώσεις.
- 07-07-2011, 10:10 #7787
Originally posted by NADINE on 3/7/11 στις 06:52
Απόψε όλα μυρίζουν γιασεμί.Λευκό γιασεμί ζαλίζει τις αισθήσεις...Από την παράκληση της Έλλης να μη νυχτώσει...
--->ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ : ΛΕΥΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΣΕΜΙ
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς
Μουσική: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
κάτι γιορτάζει βαθιά στο κορμί,
και ξαναβλέπεις το φως,
σαν να 'σουν χρόνια τυφλός.
Κι ένας αέρας ζεστός
Είναι φορές που δεν ξέρω γιατί
κάτι νυχτώνει βαθιά και πενθεί
και δε σου κάνει κανείς
κι όπως γυρεύεις να βρεις
λίγο λευκό να πιαστείς
γιασεμί στο σκοτάδι
σαν άστρο ανάβει.
Λευκό μου γιασεμί
μη νυχτώσεις.
μέσα μου τρέμει μια ξένη φωνή,
που μου θυμίζει στιγμές
από παλιές μου ζωές
και ένας αέρας ζεστός
Λευκό μου γιασεμί, μη νυχτώσεις.
07-07-2011, 10:13 #7788
Ναι πρώτη φορά. Είχα πει πως εκείνες τις σελίδες δεν τις διάβασα γιατί γράψατε 5 σελίδες σε μία μόνο βραδιά και δεν προλάβαινα!!!!!!!! Εσύ δεν με προσέχεις φιλενάς νομίζω!!! Καταπιάστηκες με τους νέους επιπόλεους έρωτες και εμάς, τις παλιές καλές αξίες μας άφισες στην άκρη....
posted by polinaki 04/07/2011
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα σας. Πολλές νέες σελίδες μέσα στο τόπικ και δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω.... δεν πειράζει όμως, μου το συνχωρείτε έτσι?
07-07-2011, 10:13 #7789
Έπεσα πάνω σ'αυτή τη φωτογραφία...Ποιό κοριτσάκι να σκέφτηκα άραγε;
Ελπίζω να είναι καλά και ν'απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις το καλοκαίρι!
07-07-2011, 10:24 #7790
Αμέσως να κάνεις παράπονο, μην χάσεις!!! Παραπονιάρικο μωρό! Εσύ και ο γιος μου είσαστε! χαχαχα
07-07-2011, 10:26 #7791
Ναι πρώτη φορά. Είχα πει πως εκείνες τις σελίδες δεν τις διάβασα γιατί γράψατε 5 σελίδες σε μία μόνο βραδιά και δεν προλάβαινα!!!!!!!! Εσύ δεν με προσέχεις φιλενάς νομίζω!!! Καταπιάστηκες με τους νέους επιπόλεους έρωτες και εμάς, τις παλιές καλές αξίες μας άφισες στην άκρη....
posted by polinaki 04/07/2011
Καλημέρα σας. Πολλές νέες σελίδες μέσα στο τόπικ και δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω.... δεν πειράζει όμως, μου το συνχωρείτε έτσι?
Σήμερα ξημέρωσε 7,της Αγίας Κυριακής,μεγάλη η χάρη της!Πώς το κόβεις;Κατά της Παναγίας θα έχεις βρει καθόλου χρόνο για μας,"παλιά καλή αξία";
07-07-2011, 10:34 #7792
Ο μόνος χρόνος που έχω ελεύθερος είναι γύρω στις 11 το βράδυ, και τώρα που δεν έχω υπολογιστή να σας διαβάζω από σπίτι, λίγο δύσκολο εκείνη την ώρα!!!! Αντε για να μην παραπονιέσε, θα διαβάσω σήμερα το διάλημμα μου τις 5 σελίδες, αν και λίγο πολύ ξέρω πως όλες είναι αφιερωμένες στον καλοκαιρινό έρωτά σου με την Γλαύκη που θα σβήσει σιγά σιγά με το πέρας του καλοκαιριού!!!! Ηδη διαβάζω κάτι για κερατώματα, για ξενοκοιτάσματα κτλ, και είσαστε ακόμα στην αρχή!
07-07-2011, 10:36 #7793
Ο μόνος χρόνος που έχω ελεύθερος είναι γύρω στις 11 το βράδυ, και τώρα που δεν έχω υπολογιστή να σας διαβάζω από σπίτι, λίγο δύσκολο εκείνη την ώρα!!!!
07-07-2011, 10:38 #7794
Κάπως έτσι ήμουνα!!!!! Μέχρι που ανέλαβε ο μικρός τον υπολογιστή, αχ και να τον έβλεπες πως το χειριζόταν το χρυσό μου, και από κάπου πιάσαμε κάποιο υιό (ίσως ναν και κόρη δηλαδή, δεν ξέρω) και πρέπει να το πάω για "απόξιση του υιού" !! χαχαχαχα
07-07-2011, 10:43 #7795
Μόλις έχω ετοιμάσει το time schedule μου για να βρίσκω και εγώ λίγο χρόνο για μένα!!!! Το μόνο που πουθενά δεν χωρούσε ο ύπνος!!!!!
07-07-2011, 10:56 #7796
Nαι,ο ύπνος λείπει μόνο! Eνώ από άντρες...τίγκα η μέρα σου!
Εγώ λέω να αφαιρέσουμε το 47% του καθαρίσματος και του μαγειρέματος
και να το αξιοποιήσουμε στο κρεβάτι...Ύπνος και ό,τι άλλο προκύψει!Τι λες;
07-07-2011, 11:00 #7797
Originally posted by NADINE
Nαι,ο ύπνος λείπει μόνο! Eνώ από άντρες...τίγκα η μέρα σου!
Εγώ λέω να αφαιρέσουμε το 47% του καθαρίσματος και του μαγειρέματος
και να το αξιοποιήσουμε στο κρεβάτι...Ύπνος και ό,τι άλλο προκύψει!Τι λες;
07-07-2011, 13:04 #7798
Originally posted by Γλαύκη
Το τελειο δεν υπαρχει.Αγαπαμε ομως το ατελες μεχρι που γινεται τελειο στα ματια μας.Με ολα τα επακολουθα...Originally posted by Γλαύκη
.... η ηθελημενη μοναξια ειναι δημιουργικη.Η μοναξια διπλα σε εναν αλλον ομως δεν παλευεται.....Originally posted by Γλαύκη
.....Απλως συνυπαρχουν 2 ξενοι στο ιδιο σπιτι,ισως κ στο ιδιο κρεββατι με κοινα οικονομικα,παιδια κοινους στοχους για την οικογενοια αλλα διαφορετικους προσωπικους.......
Γιατί νοιώθω σαν να τα έλεγες σε μένα....? Γιατί διαβάζοντάς τα ήταν σαν να ακούω μια αγγελική φωνή να μου τα ψυθιρίζει μέσα στο αυτί?
07-07-2011, 13:08 #7799
Τα διάβασα παραπονιάρα Ναταλύ, και για να στο αποδείξω πήγατε από την λαχανόσουπα στην μαρμελάδα, από κει στην υπέροχη εμπειρία της Αβας, από κει στους έρωτες και στα χαρίσματά σου από την μία προς την άλλη (βλέπε Αβα και Γλαύκη) λες και παίζανε μαζί σου beach Volley (έτσι για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου), στους προσμενόμενους έρωτες και στην κουλτουλιάρα ζωή της Αβας και στον ανεκπλήρωτο έρωτα την κοπελιάς με τις τέλειες ματάρες (ναι ζωή μου, για σένα λέω).
Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!
07-07-2011, 17:07 #7800
Καλησπέρα σας!
Γλαύκη, αυτό το άπιστο πλάσμα να το προσέχεις! Αλλά δώσε της αγάπη, γιατί, μην κοιτάς που κάνει το νταή, κατά βάθος είναι ψυχούλα! Αφού ξέφυγε από τα χέρια μου, σου την εμπιστεύομαι.
Ναταλία, σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ! Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, βρίσκεις τρόπο να μου κόβεις την ανάσα! Τι ήταν πάλι αυτοί οι δυο, που ξεπροβάλλουν από τα σκοτεινά νερά? Σκοτείνιασε το μάτι μου! Κοιτούσα μία τον έναν και μία τον άλλο για να διαξέξω, αλλά στάθηκε αδύνατο. Μπορώ να τους έχω και τους δύο παρακαλώ? ʼντε, τέλος πάντων, είναι και η ξαδέλφη στη μέση, ας δείξω μεγαλοψυχία και ας παραχωρήσω τον έναν. Πώς θα γίνει η επιλογή? Θα κολυμπάω στα σκοτεινά και όποιον τσακώσω τον κρατάω για μένα! Φοβάμαι μόνο μήπως, έτσι παιχνιδιάρα που είσαι, μου πετάξεις στα σκοτεινά νερά τίποτα περίεργο... http://www.youtube.com/watch?v=5wrZ3HuQEos
Με την τύχη που έχω, το ξέρω με ποιον θα καταλήξω αγκαλιά... Κι εσύ, κρυμμένη κάπου, θα ξεκαρδίζεσαι στα γέλια!
Πωλίνα, σε πήραν από τα μούτρα μου φαίνεται! Όλα τα διαβάζεις, μην τις ακούς..Ετοιμάσου με τη σειρά σου να διαλέξεις ένα από τα φανταστικά δώρα της Ναταλίας!
Τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Το μπάνιο θα γίνει απογευματινό και όχι βραδυνό, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρίσκομαι κοντά στην αγαπημένη μου θάλασσα μια ώρα αρχύτερα. Αναρωτιέμαι, θα χαλάσει η δίαιτα της λαχανόσουπας αν το μοχίτο το παραγγείλω σε ποτήρι χρώματος λαχανί? Αν τρώω μακαρόνια με κιμά και φοράω ρούχα σε λαχανί χρωματάκι? Αν τρώω παγωτό και έχω στο πλάι μου ακουμπισμένο ένα λάχανο? (Το πιο δραστικό μέτρο)! :crazy:
Αστειεύομαι.. Σήμερα είπα ένα ΤΕΛΟΣ σε αυτή την ανοησία, έφαγα και χόρτασα, ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Εκτός από το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου δε γινόταν να κουβαλάω τα τάπερ με τη φανταστική σουπίτσα τις παραλίες, μου τηλεφώνησε η κολλητή μου -που με έχωσε σε αυτή τη διαδικασία- και μου ομολόγησε ότι τη δίαιτα τη σταμάτησε από την πρώτη κιόλας μέρα! Τη σκοτώνεις, τώρα ή δεν την σκοτώνεις? Αυτό το πράγμα δεν θα το ξανακάνω ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ!! Ποτέ των ποτών! Ποτέ ξανά! Ούτε για πλάκα! Απολογισμός, μείον ένα κιλό, σιγά τα λάχανα!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....