ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 524
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 524 of 2553 FirstFirst ... 2442447451452252352452552653457462410241524 ... LastLast
Results 7,846 to 7,860 of 38289
    Member
    Originally posted by polinaki1983
    Πιεσόμετρο έχω σπίτι (είχα υπέρταση στην εγκυμοσύνη) αλλά τελείωσαν οι μπαταρίες του.
    Η δική μας εμπειρία πάντως, είναι οτι τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα. Πριν κανά μήνα, με αφορμή μια υπέρταση της Νεκ, κάναμε μετρήσεις 4 άτομα με ηλεκτρονικό (γνωστής μάρκας). Μετά από 5 λεπτά, οι 3 από τους 4 κάναμε μέτρηση και με το παλιό, με τα ακουστικά. ʼλλα αντί άλλων, και εντελώς αλλοπρόσαλλα ! Να έδειχνε σε όλους μας 2-3 μονάδες πάνω ή κάτω, θα ήταν εντάξει. Αλλά αυτό σε άλλον έδειξε ακριβώς, σε άλλον παραπάνω, και σε άλλον παρακάτω !

παρά μόνο αναβοσβίνει όλα τα shortcuts στο desktop.
    Έχει χριστιουγεννιάτικη διάθεση το laptop σου
    Κάποια εφαρμογή ή ιός, κάτι κάνει και σου τινάζει την cpu στα ύψη.
    Αν εισαι Θεσσαλονιίκη, μπορώ να βοηθήσω. αν δεν είσαι θεσσαλονίκη, πάλι μπορώ να βοηθήσω αλλά θα πρέπει να τα πούμε στο τηλέφωνο.

Senior Member
    Δεν ξέρω για τα δικά σας πιεσόμετρα, αλλά το δικό μου από πάντα έδειχνε ακριβώς όσο δείχνει και του γιατρού αυτό με τα ακουστικά. Και πριν κανά μήνα που είχα πάει παθολόγο, πάλι το ίδιο έδειχνε (το είχα πάει μαζί για να δω αν απέκτισε απόκλιση με τον καιρό).

Είμαι Κύπρο σποτάκο μου!!!!! Και δεν κατέχω και πολλά από υπολογιστές...... Αν είναι απλά ιός, να το πάω στον τεχνικό να μου τον φύγει, φτάνει να μην θέλει φορμάτ, γιατί έχω ένα σορό πράγματα που χρειάζομαι.....

Senior Member
    Originally posted by spot

Πήγαμε με την Νέκκυ και τις κορούλες μας 2 εβδομάδες διακοπές, στα μέρη της Ναταλίτσας
    Kαι το λες έτσι ξεδιάντροπα ε;Αχ...Σε κόλησε μάλλον το ξετσίπωτο πιτσοκόριτσο,δεν εξηγείται αλλιώς...
    Μα ούτε ένα τηλέφωνο,μήπως μπορούσα να πεταχτώ λίγο να σας δω...Τάχα μ'αγαπάτε,τάχα με σκέφτεστε...
    Κι είσαι και κατά ένα χρόνο σοφότερος!Τι να πω;Μάλλον θα με φοβηθήκατε μη σας δω με τα μπανιερά σας
    και σας ορμήσω...Τελευταία έχει πέσει η βρώμα για μένα πως την πέφτω στον κόσμο,αλλά σε ευσεβείς οικογένειες ποτέ!
    Καλή δύναμη στη ζέστη της πόλης και καλή συνέχεια διακοπών-μέρος Βου!Φιλάκιααααααα

Senior Member
    Μια καλοκαιριάτικη καλημεροκαλησπέρα σε όλους,όπου κι αν βρίσκεστε!
    Σήμερα το πρωί η θάλασσα ήταν ακόμα ομορφότερη!Λάδι όπως μου αρέσει,νεκρική σιγή,
    που βιάζει μόνο η κίνηση μέσα της,εκείνος ο χαλαρωτικός ήχος που κάνει η μωρουδίστικη μπανιέρα
    στις απαλές κινήσεις της μαμάς...Η άμμος στο βυθό είχε ντυθεί τα ιριδίζοντα λέπια της,να εντυπωσιάσει τον ήλιο...
    Στο τέλος πήρα και τη μάσκα του μπαμπά,καλημέρισα ψαράκια και πήρα μαζί μου για λάφυρα λίγα κοχύλια...
    Ακόμα είμαι με το μαγιό.Μια παλιά μου γιατρός μου είχε πει να αφήνω το αλάτι της θάλασσας πάνω μου.
    Μόλις έκοψα τα μαλλιά της μαμάς κι όσο περιμένω την επόμενη πελάτισα(αγαπημένη θεία-δεύτερη μαμά)
    να βγάλει από το φούρνο τα γεμιστά μου και να καθήσει κάτω από τις ψαλιδιές μου,είπα να σας πω μια καλησπέρα...
    Να μου σας προσέχετε!(Πωλίνα,κυρίως για σένα χτυπά η καμπάνα)και να έχουμε μια υπέροχη μοναδική Τετάρτη 13/7/2011!

Senior Member
    Αχ Ναταλάκι μου, πόσο θα ήθελα να έκανα και εγώ μια βουτιά μαζί σου, κιας μην ξέρω κολίμπι...... Κιας μην έτρωα από τα γεμιστά σου.... Κιας μην μου έκοβες ούτε τα μαλιά... Απλά μια βουτιά μαζί σου!!!!!!

Θα μου με προσέχω όσο το δυνατόν καλύτερα κούκλα μου!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Αχ ναταλάκι τι μου κάνεις με αυτή την θαλασσίτσα σου!τις καλύτερες διακοπές μου της πέρασα ένα καλοκαίρι που κόλησα με μάσκα και βατραχοπέδιλα και όλη την ώρα χάζευα τα βραχάκια και τα ψαράκια.Και τώρα!!! ούτε μία βουτιά φέτος (

Senior Member
    Originally posted by NADINE

θα σκαλώσω ωστόσο που δε με συνέδεσες με το Παρισάκι μου.
    Γλυκια μου Ναντιν οταν το εγραφα ειχα βαλει διπλα
    (Ναντιν?)Μονο εσενα ειχα στο μυαλο μου.Που θα εβρισκα καλυτερη παρεα?Νομιζω οτι εχουμε την ιδια τρελλα για τα μουσεια,για βολτες στην πολη για να τη γνωρισεις....Σε θαυμαζω που θυμασαι καθε τι...Η μνημη η δικη μου αστα να πανε....
    Το εσβησα ομως.Δε νομιζω οτι ειμαι καλη παρεα τον τελευταιο καιρο η οτι με θελει κανεις για παρεα....
    Μη νομισεις οτι τα καμωματα σου με τους τεχνιτες θα περασουν ετσι.....

Senior Member
    Eχω αναψει κερακια κ καθομαι στη βεραντα του σπιτιου,μονη.Φυσαει ενα δροσερο αερακι κ τα φωτα της πολης πιατο μπροστα μου.Μητροπανος,Κοτσιρας,Μπ� �σης τραγουδουν στο γηπεδο αλλα τους ακουω λες κ ειμαι μεσα αφου το σπιτι ειναι πιο ψηλα παρα τα 3 περιπου χιλ διαφορα.Καλοκαιρια κ χειμωνες περιμενω να φανεις....Τι φωνη ο ανθρωπος!Κ δεν τον εχω δει ποτε ζωντανα.Δεν παω ομως πια σε συναυλιες σε γηπεδα.Οταν εχω εσενα....Αλλωστε αυριο ξεκινα το φεστιβαλ χορου κ προτιμω να δω 2-3 παραστασεις του.Σ'αναζητω στη Σαλονικη ξημερωματα...Θαλασσες, μεσα στα ματια σου θαλασσες....Κλεινω τα ματια τραγουδω μαζι κ ας ποναει η ψυχη.Συχωρα με μα δεν καταλαβαινω τι λενε τα κομπιουτερ κ οι αριθμοι....

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ααα προχτές οι 3 τους ήταν στην δική μου γειτονιά κ είχα βγει για περπατημα κ καποια στιγμή περπατώντας κ μιλώντας στο τηλ άκουσα τον Μητροπάνο να τραγουδα "σ'αναζητώ στην σαλονίκη" κ αμέσως είπα το ίδιο με σένα Γλαύκη μου,τι φωνάρα έχει !

Senior Member
    Μια γλυκια καλημερα...
    http://www.youtube.com/watch?v=dNNde...eature=related

Member
    Καλημέρα κόσμε !
    Ναταλάκι, 15άυγουστο θα είμαστε πάλι εκεί τριγύρω. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, και να έχεις χρόνο και διάθεση να μας δεις

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!!!!

Σποτάκο μου? Δεύτερη συνεχόμενη μέρα μέσα? Θα μας κακομάθεις!!!! χαχαχαχαχα

Γλαύκη μου, εγώ είχα πάει σε μια συναβλία του πριν καμιά 10αριά χρόνια που είχε έρθει Κύπρο. Ηταν απλά θεϊκός. Νόμιζες ότι σε ταξίδευε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη.....

Senior Member
    Γεια σας παιδιά!
    Τέλος και για σήμερα μιας ακόμη κουραστικής μέρας, που την έκανε κουραστικότερη η αφόρητη ζέστη!
    Είδα το βυθό και σεληνιάστηκα! Θέλω κι εγώωωω!!! Θέλω το χαλαρωτικό σκηνικό της Ναταλίας. Πολύ μου άρεσε η περιγραφή με το μπάνιο του μωρού και τις απαλές κινήσεις της μαμάς. Μου άρεσε και το σκηνικό του οικιακού κομμωτηρίου και αυτό των γεμιστών, όλα. Μάλλον θα έπρεπε να τα γράψω αυτά στην ενότητα "το πιο δυνατό θέλω μου". Αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό μου θέλω είναι να είχα μαζί μου ένα άτομο για διακοπές, που να έχουμε τις ίδιες ανάγκες για ξεκούραση. Θα ήθελα να έχω μόνο 2-3 ρούχα και μαγιώ, να σέρνομαι με τις σαγιονάρες, να φοράω αποκλειστικά και μόνο χαλαρά ρούχα, να διαβάζω, να χαλαρώνω. Θα ήθελα και ένα μπαράκι, βέβαια, με ωραία μουσική και ωραία ποτά, αλλά στο χαλαρό στυλ πάντα. Δεν με ελκύει πια το κοσμοπολίτικο στυλ, όπου πρέπει να επιλέξεις το ρούχο, το κόσμημα, το παπούτσι, το άρωμα, να επιμεληθείς του μακιγιάζ. Αυτό πάντα είναι ένα σημείο τριβής με όποια τυχαίνει να είμαστε παρέα. Αρνούμαι να φοράω τακούνες στα καλντερίμια, να ανησυχώ για τα μαλλιά μου, να αγχώνομαι μήπως το ντύσιμό μου δεν ταιριάζει στο περιβάλλον, λες και είμαι καλεσμένη στη δεξίωση του Πρέσβη. Τις δε πρωινές ώρες, αρνούμαι να μη μπορώ να απλώσω το πόδι μου στην παραλία, γιατί θα κλωτσήσω τον διπλανό. Να μη μπορώ να ακούσω το κύμα, γιατί η εκκωφαντική μουσική το καθιστά αδύνατο. (Μαμά, γερνάω μαμά)?
    Με δυο λόγια, αν ήταν και φέτος στο χέρι μου να διαλέξω μέρος, θα διάλεγα ένα νησί της άγονης γραμμής με τα απαραίτητα μόνο, δηλαδή θάλασσα, ταβερνάκι, μπαράκι. Το τελευταίο ίσως να είναι μόνο για λίγους απαραίτητο, αλλά εγώ θα ήθελα ένα, με ωραία μουσική, κεριά, υφάσματα να ανεμίζουν στο αεράκι κι αυτό όχι αναγκαία, με ρομαντικό και ατμοσφαιρικό στυλ. Να πάω και να χαθώ για λίγο. Να ξεχάσω και το όνομά μου ακόμη. Να επιστρέψω και να έχω μπουχτίσει στο φρέσκο ψάρι. Να με ζορίζουν τα παπούτσια και τα εσώρουχα ακόμη, γιατί θα τα έχω ξεσυνηθίσει. Συνεπώς, από κάτι προηγούμενες φωτογραφίες αυτής εδώ της ενότητας, επιλέγω τώρα πια τα ιαματικά λουτρά!

Senior Member
    Χαρα μου(για να μηπως ζηλεψει καποια κ εμφανιστει)τι ωραια που τα ειπες!Δεν θελω να βγω απο το σπιτι μου φετος αλλα αν παω καπου θελω να ειναι ακριβως ετσι.Καφτανι σαγιοναρα,εστω με χαντρες,βιβλιο,κουβεντουλα ,αντε για το βραδ. κ λιπ γκλος κ σκουλαρικια.Ταβερνακι στο κυμα κ μετα μπιτς μπαρ για το απαραιτητο τζιν με τονικ.Μηπως να παρω εσενα στο Μαραθο για τον οποιο παρεπιπτοντως εμαθα τα καλυτερα?Γιατι κατι αλλες θελουν μεγαλη ζωη στα ομορφα Παρισια!Μας βαζει κ το βυθο για να μας απροσανατολιζει απο τα πεπραγμενα της....Τεχνικος για το πλυντηριο τη μια,για τα λαμπακια την αλλη(των Χριστουγεννων?)...Σημερα με τι τεχνικο ειναι παλι που εχει χαθει?Φτιαχνει τη σουβλα για το Πασχα?Θα μασ πεισει οτι προλαβε κ εφτιαξε κ γεμιστα!
    Ναταλακι μου να περνας καλα ευχομαι αν κ δε νομιζω οτι ο τυπος με τα μουσκουλα μπορει να κανει κατι για τα τσαγκρα σου.....

Senior Member
    Αβα μου αυτο γιατι δεν καταφερες να πεισεις με την τσικουλατα.Καληνυχτα σε ολους.....
    http://www.youtube.com/watch?v=TDspj1lA108&feature=fvst