Results 7,876 to 7,890 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-07-2011, 00:36 #7876
Xαρα μου μεγεια σου!!!:blush:Το καινουργιο σουπερ φορεμα να φερει κ αλλα καινουργια κ σουπερ!!!Ηρθα στο ευωδιαστο γιασεμι..Αλλα τωρα ειδα την προσκληση!Εγραφα ενα τεραστιο ποιημα αλλου κ πανω που κοντευα να τελειωσω κατι εκανα κ το εσβησα....
Μεγαλη πικρα...
- 17-07-2011, 02:40 #7877
Μόλις επέστρεψα από συναυλία-αφιέρωμα στον Ελύτη,στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου υπό τον προβολέα του φεγγαριού.
"Αμαρτία μου νά 'χα κι εγώ μιαν αγάπη..." ʼκουγα για γιασεμί στο τριζόνι,στο μονόγραμμα και σας σκεφτόμουν...
Παραδίπλα ένα μεσήλικο ζευγάρι,σφιχταγκαλιασμένο, με μπλεγμένα τ'άκρα,να γίνεται ένα σώμα στο λίκνο της αγάπης τους.
"Αμαρτία μου νά 'χα κι εγώ μιαν αγάπη..." Μεγάλη η ερημιά μέσα μου.Το δάκρυ κυλά πλέον για κείνη,όχι για κάποιον.
"Κι όμως ήμουν πλασμένη για χαρταετός." Ποτέ δεν πέταξα αληθινά...Κάτι αδύναμα φτερουγίσματα έχω μόνο να θυμάμαι.
Και πλέον ούτε κι αυτά...Με τσακισμένα πλευρά μήτε άνεμο να με πάρει αγκαλιά του,στέκομαι εδώ,αναμένοντας το αναπόφευκτο.
Πού και πού προσπαθώ να δώσω πνοή στα σκοινιά της σκλαβιάς μου.Εκλιπαρώ να με λυτρώσουν...Μάταιο...
Είναι σφιχτά δεμένα με κόμπους από χρόνια σκουριασμένους,που αντιστέκονται σε κάθε απόπειρα εγκατάλειψης της γης.
Πιάστηκα να στέκομαι εδώ.Η ψυχή εγκλωβισμένη σ'ένα σώμα,που πονά.Θα καβαλήσω τ'όνειρο με την ελπίδα να με πάρει μακριά.
Κι εσείς,όποιο σύννεφο τυχόν σας ταξιδεύει,ευχή,ν'ακολουθήσ� �ι το φως του μαγικού σας αστεριού.Καληνύχτα,γιασεμέ νιες μου.
17-07-2011, 09:51 #7878
Καλη μου για σενα εγραφες η για μενα?Παλι μες στην ψυχη μου μπηκες....
(Σωκρατης Μαλαμας) Καλημερα.....Γιασεμενια μου......τι ομορφο.....
http://www.youtube.com/watch?v=w_n8cw5_EUM
17-07-2011, 13:29 #7879
Έχω ώρα που προσπαθώ να βρω κάποια κατάλληλη μουσική για να αγγίξω τη Ναταλί, αλλά και να τη χαροποιήσω ταυτόχρονα. Δύσκολα πράγματα.. Δεν είμαι καλή σ' αυτά, οπότε παραιτούμαι.
Η τέχνη, η ποίηση, η μελωδία μας κάνουν σκεπτικούς και μελαγχολικούς. Ελπίζω μόνο να ξύπνησε σήμερα λιγάκι πιο ανάλαφρη, να έκανε μιαν απολαυστική βουτιά στο απέραντο γαλάζιο και να άφησε τις σκοτούρες της να διαλυθούν, να τις πάρει το κύμα μακρυά.. Έπειτα να βγήκε και να σκούπισε με την πετσέτα της με τα καραβάκια και τα τελευταία ίχνη μελαγχολίας. Σας φιλώ πολύ όλες! (Ναι, κι εσένα Γλαύκη)!
17-07-2011, 19:24 #7880
Αβα μου εχεις δικιο οτι σε κανουν μελαγχολικο αλλα ειναι τροπος ζωης.Σου γλυκαινουν τον πονο.Για το Ναταλακι δε λεω τιποτα.Δεν τα πολυκαταφερνω στα λογια.Ειναι κατι που πρεπει να το βγαλουμε απο μεσα μας,μονες μας.....Ευχομαι μονο...Μακαρι τα μωρα που ερχονται σημερα να της δωσουν χαρα κ να δει αλλιως.....
Το μωρο της Πρωτοψαλτη.....Δεν ξερω πολλα χαρουμενα τραγουδια....
http://www.youtube.com/watch?v=jwbSDt2SKRQ
Ναταλια μη σε χασουμε....κ σ'αγαπαμε κ σε εχουμε αναγκη....
κ τα παιδικα παιχνιδια......
http://www.youtube.com/watch?v=d68uzSBvx78&NR=1
17-07-2011, 23:23 #7881
Είστε πολύ γλυκές!Μη στεναχωριέστε για μένα!Είμαι μία Σκάρλετ!Δεν επιτρέπω ό,τι βαραίνει τη μία μέρα να σκιάσει και την επόμενη
(εκτός σοβαρών περιπτώσεων φυσικά,όπου είναι πάνω από τις δυνάμεις μου η όποια στεναχώρια).
Ούτε φοβάμαι το δάκρυ,τη μελαγχολία,ό,τι τέλος πάντων έχει ανάγκη να βγει στην επιφάνεια.
Έχει πάντα τους σημαντικούς του λόγους.Του δίνω χώρο να υπάρξει και κατανόηση.Εκτονώνεται,κάπω ς ανακουφίζεται
και πάει και πάλι στο κρεβατάκι του μέσα μου,μέχρι να ξυπνήσει από επόμενο εφιάλτη,όλο και σπανιότερα,είναι η αλήθεια,τελευταία...
Σήμερα ήρθαν τα μωρά μας!Με είχες ρωτήσει,Γλαύκη,τις ηλικίες τους.Η ʼλμα είναι 3 κι ο Νόα 5.Είναι τα παιδιά του μεσαίου μου αδερφού.
Ο Νόα μοιάζει πολύ στον μικρό μου αδερφό κι η ʼλμα σ'εμένα,όταν ήμασταν μικροί.Αν κάναμε παιδιά,δεν ξέρω αν θα μας έμοιαζαν τόσο.
Με πυροβόλησαν πόσες φορές,κάναμε τα ακροβατικά μας,κρυφτό,κυνηγητό,γαργαλ� �τά,κρεβάτια και καναπέδες άνω κάτω...
Για πρώτη μέρα,καλά ήταν!Έχουμε εν καιρώ πολλά να κάνουμε!Ευτυχώς με τον μεγάλο συνεννοούμαστε(μιλά πλέον αρκετά Ελληνικά)
ενώ με τη μικρή έχουμε τους μεταφραστές γονείς της και λίγα γαλλικά(πηγαίνει σε γαλλικό παιδικό σταθμό εκεί).
Γερμανικά αρνούμαι να μάθω.Θέλω να μάθουν εκείνα Ελληνικά.Εξάλλου Έλληνες είναι κατά το 50%.
Ούτε Γαλλικά θα μιλάω στην ʼλμα.Δε θα τη διευκολύνω.Είναι ευκαιρία τώρα στην Ελλάδα να ζοριστούν να επικοινωνήσουν.
Έχει πολλή κούραση η οικογενειακή ζωή,έχει και τα πολλά καλά της.Ένα σημαντικό των οποίων είναι πως δεν προλαβαίνεις
να πέσεις ψυχολογικά.Όταν όλη μέρα είσαι σε κίνηση,όταν αφήνεις το ένα και στο καπάκι πιάνεις το άλλο,πού χρόνος
για φιλοσοφικές αναζητήσεις;Σαν τους αριστοκράτες και τους δούλους στην Αρχαία Ελλάδα ένα πράγμα...Αν είναι κι η οικογένεια,
που δημιούργησες,φαντάζομαι,ακ όμα καλύτερα!Έχεις συνήθως και τον άνθρωπο σου στο πλάι σου,έχεις και την ηθική ανταμοιβή
πως μεγαλώνεις κατά το καλύτερο δυνατό σου τα παιδιά σου!Η ζωή σου παίρνει άλλο νόημα...άλλη μεν ευθύνη,ωστόσο και γέμισμα και χαρά!
Σαμπινάκι μου,χρόνια πολλά,χαρά μου κι ευλογημένα!
ʼλλαξες κινητό μάλλον και χαθήκαμε,ωστόσο δε σε ξέχασα κι ήθελα να ελευθερώσω μια ευχή μήπως σε βρει,εκεί που είσαι.
Να μου είσαι πάντα καλά στην υγεία σου κι εσύ κι οι πολύτιμοι σου κι αν λάμπουν τα μάτια σου όπως όταν τα συνάντησα,
είμαι ήσυχη πως έχεις τόσο δύναμη να διαχειριστείς ό,τι τυχόν προκαλεί την αντοχή όσο κι ενέργεια να γευτείς κάθε λεπτό στο έπακρο!
Πάω κι εγώ στην αυλή του φθινόπωρου τώρα...Μια κουραστική μέρα φεύγει και σε λίγες ώρες ακόμα μία ξεκινά.
Καληνύχτα σε κάθε ζευγάρι βλέφαρα,που ετοιμάζεται να σφαλίσει όνειρα.Να μου σας προσέχετε!Καλό μας ξημέρωμα,ηλιοχιόνιστες μου!
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
17-07-2011, 23:30 #7882
Originally posted by Γλαύκη
Μπιτς βολευ ο Νικολακης παλι...Να κερδισει κ τιποτε αλλο εκτος απο το Μαραθο...
17-07-2011, 23:37 #7883
Originally posted by aggeloydaki
Αχ ναταλάκι τι μου κάνεις με αυτή την θαλασσίτσα σου!τις καλύτερες διακοπές μου της πέρασα ένα καλοκαίρι που κόλησα με μάσκα και βατραχοπέδιλα και όλη την ώρα χάζευα τα βραχάκια και τα ψαράκια.Και τώρα!!! ούτε μία βουτιά φέτος(
Η αλήθεια είναι δε θυμάμαι πέρισυ τι οδηγίες είχα κι εγώ...
Ελπίζω να προλάβεις,έστω τον Αύγουστο να κάνεις τις γοργονιές σου!
Διαφορετικά να έχουμε καλοκαίρι ακόμα και τον Οκτώβριο για χάρη σου!
Έστω τότε,δε μπορεί,θα μας επιτραπεί....Πάντως μη στεναχωριέσαι για τα μπάνια,που χάνεις!
Αν για κάθε φετινό μπάνιο χάνεις και κιλό,δεν είναι άσχημη αποζημίωση,δε νομίζεις;
17-07-2011, 23:43 #7884
Originally posted by spot
Ναταλάκι, 15άυγουστο θα είμαστε πάλι εκεί τριγύρω. Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά, και να έχεις χρόνο και διάθεση να μας δεις
Μέχρι τότε,καλή δύναμη στις ιδρωβουτιές της Θεσσαλονίκης!Να μου φιλήσεις τις κούκλες σου και να παίρνεις πρωινό!:tumble:
18-07-2011, 00:09 #7885
Μητροπανος,Κοτσιρας,Μπασης τραγουδουν στο γηπεδο ...Σ'αναζητω στη Σαλονικη ξημερωματα...Originally posted by aggeloydaki
ααα προχτές οι 3 τους ήταν στην δική μου γειτονιά κ είχα βγει για περπατημα κ καποια στιγμή περπατώντας κ μιλώντας στο τηλ άκουσα τον Μητροπάνο να τραγουδα "σ'αναζητώ στην σαλονίκη" κ αμέσως είπα το ίδιο με σένα Γλαύκη μου,τι φωνάρα έχει !
Ταλαιπωρημένο από αρρώστια,χρόνια και καταχρήσεις άνθρωπο
τον στέλνω περιοδία στα μέρη σας να σας περάσει το μήνυμα,αλλά εσείς...
18-07-2011, 00:57 #7886
Ναταλιτσα μου η εργασιοθεραπεια με τα μικρα κ οχι μονο ειναι το καλυτερο φαρμακο!Δεν προλαβαινεις να σκεφτεις κ μολις ξαπλωσεις πεφτεις ξερη!Τωρα για τη βοηθεια κ τη συμπαρασταση στην ελληνικη οικογενεια κ ιδιαιτερα παλιοτερα θελει πολυ κουβεντα.Αυτα θα τα πουμε απο κοντα.Φυσικα κ πρεπει να τους μιλας ελληνικα καλη μου.Δεν ειναι μονο οτι κατα το ημιση ειναι ελληνακια αλλα ειναι εφοδιο μελλοντικο.Ξαδελφη παντρεμενη με Ολλανδο μιλα παντα με τα παιδια ελληνικα.Σχολειο,φιλους κ μπαμπα ολλανδικα κ οταν ειναι ολοι μαζι μιλουν αγγλικα.Συν οτι ειναι καθηγητρια αγγλικων κ γαλλικων κ τους μαθαινει κ γαλλικα.Για το Νικο επιφυλασομαι να σου πω αυριο.Δηλ ο Μαραθος δε σου κανει με τιποτα?
Παιδι μου δεν θελω να κανω σχεση μαζι του να τον ακουω θελω!Μητροπανος,Τερζης ειναι οι 2 που θελω να δω καποια στιγμη κ ας μην ειναι λαικα τα ακουσματα μου.
''Αμαρτια μου να 'χα και γω μι'αγαπη''απο ποιο ποιημα ειναι?Δεν ξερω/θυμαμαι.
Καλη σου νυχτα γιασεμενια μου......Ποσο μ'αρεσει....Για μενα θα'σαι παντα η γιασεμενια.....
Καληνυχτα σ'ολους.....Ονειρα γαληνια.....
18-07-2011, 01:27 #7887
Αγαπημενη μου θα πρεπει να βολευτεις με το Μαραθο!Τριτος βγηκε κ επειδη εχασαν απο βλακεια ομαδα που ειχαν κερδισει το Σαββατο εφυγε κ δεν πηρε το δωρο του τριτου.Ηταν γραφτο σου!φτιαξε βαλιτσες!Ο Μαραθος σε περιμενει!!!
18-07-2011, 06:18 #7888
18-07-2011, 06:26 #7889
Α...Βλέπω έχει και internet Caffè(και δη γραμμένο στα Ιταλικά!)για να μην κόψουμε γέφυρες και με τη χαρά σου και τις υπόλοιπες γιασεμένιες...
18-07-2011, 06:34 #7890
''Αμαρτια μου να 'χα και γω μι'αγαπη''απο ποιο ποιημα ειναι?Δεν ξερω/θυμαμαι.
--->ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ : ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΙΜΑΤΑ
Ποίηση: Οδυσσέας Ελύτης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Της αγάπης αίματα
με πορφύρωσαν
και χαρές ανείδωτες
με σκιάσανε
οξειδώθηκα μες στη νοτιά
των ανθρώπων
μακρινή μητέρα
ρόδο μου αμάραντο
Στ' ανοιχτά του πέλαγου