ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 528
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 528 of 2553 FirstFirst ... 2842847851852652752852953053857862810281528 ... LastLast
Results 7,906 to 7,920 of 38289
    Senior Member
    Σαμάνθα άκουσα? Παρούσα!
    Αφήστε τον ιδιοκτήτη στα χέρια μου και θα περάσει καλά, σας το υπόσχομαι.. Όσο για την κιθάρα, μπορείτε από τώρα να την ξεχάσετε... Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια, άντε Γλαύκη κι εσύ!
    Το κορίτσι μας έχει εικοσιτετράωρη γλυκύτατη απασχόληση. Αγαπημένα πιτσιρίκια, σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο?
    Σήμερα είναι λιγάκι καλύτερα τα πράγματα από ζέστη, άρχισε το δροσερό αεράκι και άρχισα να νιώθω πάλι άνθρωπος.
    Καλημέρα!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Τελικά είτε είμαι εδώ είτε όχι, κανείς δεν με ψάχνει εμένα.............

Ετσι λοιπόν πήρα την πρωτοβουλία και είπα απλά να σας πω μια καλημέρα, και να σας δείξω για τελευταία φορά το τριψίφιο τικεράκι μου, το οποίο ελπίζω πως αύριο θα είναι δυψίφιο (όχι πως σαν νοιάζει δηλαδή εσάς....).....

Senior Member
    Όλα μας νοιάζουν, κυρίως τα καλά νέα!
    Νομίζω Πωλίνα πως από τώρα είναι διψήφιο, απλά δεν το είδες ακόμη..

Senior Member
    Εσένα Αβα μου σε νοιάζει. Σε άλλη πήγαινε το υπονοούμενο! Είναι αυτό που λέμε τα λέω στην νύφη για να ακούει η πεθερά. Αλλά από ότι φένετε η πεθερά πέρα βρέχει.....

Αν είναι έτσι Αβα μου, θα το δω αύριο!!!! Σκέφτηκες να δω κανά 98κάτι? Θα τρελλαθώ!!!!

Senior Member
    Πωλινακι μου αντε με το καλο το διψηφιο!Παραπονιαρα!κι εγω σε σκεφτομαι!Απο το ΣΚ που ειχες χαθει ηθελα να δω τι κανεις αλλα δεν μπορουσα να γραψω πολλα,γιατι ολο εμπλεκα,ξενυχταγα....Εμπαιν� � λιγο το πρωι κ αργα το βραδυ παλι για να μην χασω επεισοδια!
    Ασε που η Σαμανθα κ εγω ειμαστε κακες παρεες!Εισαι φρεσκοπαντρεμενη κ θρησκευομενη...

Χαρα μου ακομη δεν εχω μαθει την πολη.....Για τι Ναντινακι δεν εκανα παραπονα.Ειπα να περναει καλα,να γεμιζει η ψυχουλα της απο αδολη αγαπη....Αν δεις τον ιδιοκτητη δε θα ξεκολλας!Δεν θα τον αφησεις να μας παιξει κιθαρα στην ησυχια της νυχτας,στο φως του φεγγαριου?Σαμανθα,ειπαμε.... .να εισαι λιγο ρομαντικη.....
    Σημερα δεν θα βγω,μονο λιγο τον κηπο θα ποτισω.Θα ειμαι στο φορουμ συνεχεια....Κανονιστε.....

Senior Member
    Γειά σας από τη χώρα του Όπιου!
    Δε χάθηκα λόγω των παιδιών,αλλά της ψύξης(ενδεχομένως ρεϊβόκρανου)που με ταλαιπωρεί.
    Η κατάσταση ήταν σ'ελεγχόμενα επίπεδα(Ως και σε μουσική σκηνή πήγα με κασκόλ βέβαια μέσα
    στον καύσωνα!Όχι που θα έχανα Θανάση Παπακωνσταντίνου με Ζερβουδάκη,Λιζέτα Καλημέρη και
    Παντελή Θεοχαρίδη!)μέχρι που ένα σούπερ μάρκετ προχθές κι ένα Διαβαλκανικό χθες μου άλλαξαν
    τα φώτα με τον κλιματισμό τους!Τι παυσίπονα,τι αλοιφές,τι μυοχαλαρωτικά,ο πόνος να μην υποχωρεί!
    Κι ο πόνος στο κεφάλι τρελαίνει!Να νιώθω να χτυπά το αίμα,να μένω άγρυπνη κλαίγοντας τις νύχτες...
    Πονούσα και που κατάπινα!Και χθες βράδυ που ήμουν στη θεία μου να δω πώς γίνεται η αλλαγή
    ουροστομίας για να της την κάνω που θα έρθουν εδώ για διακοπές έτσι που με είδε χάλια στον πόνο
    κι είχα και ταξίδι επιστροφής 90 χλμ,όπου κάθε ανωμαλία του εδάφους με αποτελείωνε,μου έδωσε
    ένα παυσίπονο αυτοκόλητο δικό της για τους πόνους του καρκίνου.Σήμερα έμαθα πως ήταν όπιο,
    το οποίο στο 24ωρο φτάνει στο ύψιστο της δράσης του και διαρκεί 3 μέρες.Στις 15 ώρες το έβγαλα
    γιατί ήμουν ένα βήμα πριν το κώμα.Όλο το σώμα μουδιασμένο,να μη μπορώ να κρατηθώ ξύπνια,
    και με το ζόρι να παίρνω τις αναπνοές.Τώρα κάπως συνήλθα(έχω και τις παρενέργειες της αφαίρεσης του:
    εμετός,ζαλάδα,κρύος ιδρώτας) και περιμένω να περάσει η δράση του εντελώς για ν'αρχίσω το σετ ενέσεων
    που θα με βοηθήσει.Είμαι όλη μέρα σήμερα στο κρεβάτι,με κασκόλ και σε μόνιμη υπνηλία.Να δω πώς
    θα πάω το Σάββατο στον Οθέλλο...Σας αφήνω να ξαπλώσω πάλι γιατί ζαλίζομαι κι ανακατώνομαι.
    Να μου είστε καλά!Πωλινάκι με το καλό το αυριανό σου ζύγισμα!Είμαι σίγουρη πως μέχρι εδώ θ'ακουστεί η τσιρίδα σου!

Φιλάκιαααααααααα

Senior Member
    Ax, ταλαιπωρία κοριτσάκι! Κάνω μια προσευχή να έχεις μια ήρεμη, ανευ πόνων και πιασίματων νύχτα...

Senior Member
    Ερμο Ναντινακι μου....Περαστικα σου κ γρηγορα...αν κ κατι για ενεσεις διαβασα....Καλα αυτο με τα αυτοκολλητα...Νομιζα οτι ηταν μορφινη.Στον πεθερο μου ετσι μου ειχαν πει.Τωρα ειναι που θα σε χασουμε!Θειες ανηψια κ ψυξη!Αντε γινε γρηγορα καλα.Τωρα σε περιμενει η Μανη!!!Φιλακια....

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια!Πως να ειναι σημερα η πονεμενη μας η γιασεμενια?Ελπιζω λιγο καλυτερα...νομιζω οτι θα κοιμηθηκε καλα μετα την οπιοκατασταση.....
    Απο το πρωι σημερα ακουω λουδοβικο,οποτε....
    Το οχι αποκοιμηθηκε στην αγκαλια του ναι
    http://www.youtube.com/watch?v=q9tkb...eature=related

Για ολες τις γιασεμενιες κ για σενα ειδικοτερα.....

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποχαιρέτησα για πάντα το τριψήφιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάμε ότι έκλεγα πάνω στην ζυγαριά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι τόσο χαρούμενη!!!!!

Και εννοείτε ξέρετε πια το έμαθε πρώτη ε? Μα φυσικά το Ναταλάκι μου που ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα εγγραφής μου στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά κορούδες μου!!! Α και αν θέλετε να δείτε το Πωλινάκι σας στα 99,7 κιλά πια, δεν έχετε παρά να πάτε στο τόπικ του οδεύοντας! Φιλακια

Senior Member
    Χαιρετώ όλη την παρέα!
    Πωλινάκι, σου τα είπα εγώ.. Μπράβο κοριτσάρα και εις κατώτερα!
    Γλαύκη, παρόλες τις προσπάθειες, προβλέπω το σχέδιο περί διακοπών να ναυαγεί.. Εκτός αν έρθει ο τύπος με την κιθάρα και παίξει νοσταλγικές μελωδίες πάνω από το πονεμένο κεφάλι της γιασεμένιας μας και την κάνει να ξεχαστεί.. Σε αυτή και μόνο σε αυτή την περίπτωση, σας τον παραχωρώ! Αν είναι το Ναταλάκι καλά, σιγά μην τον αφήσω να παίζει κιθάρα και να ξεχνάει άλλες ασχολίες, σημαντικότερες.. Μα, κι εσύ πού ζεις? Σαμάνθα και ρομαντική γίνεται? Δε γίνεται!
    Ναταλίτσα μου γλυκειά, περαστικά κορίτσι μου! Ψύξη καλοκαιριάτικα! Καλωσήλθες στη γκαντεμοχώρα! Ευτυχώς δεν είμαστε κοντά, γιατί αλλιώς θα μου είχες ήδη προσάψει ότι σε κόλλησα γκαντεμίτιδα! Πάντως η οπιούχα εμπειρία μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Πλάκα θα' χει να έχεις βάσανα, στενοχώριες, να κολλάς ένα αυτοκόλλητο και να φεύγεις.. Μην το ξανακάνεις, όμως, ή, αν το κάνεις, φρόντισε να μην κυκλοφορήσεις έξω, γιατί δε μου ακούγεται και πολύ νόμιμο. ʼντε να εξηγήσεις στον αστυνομικό που σε ρωτάει διάφορα πράγματα, ώστε να ελέγξει την κατάστασή σου, τα περί θείας και ψύξης και αυτοκόλλητου. ʼντε μη τρέχουμε καλοκαιριάτικα εις τας φυλακάς, άντε!!

Senior Member
    Γλυκο μου Ναταλακι,τι κανεις?Νομιζω οτι καπου καπου παιρνεις μυρωδια απο το γιασεμακι....Γραψε δυο λεξουλες....Εισαι καλυτερα?
    Ο ελληογερμανικος διαλογος εχει σημειωσει προοδο?Μπανακια η σπιτι κ ενεσουλες?Τι δυο λεξουλες σου λεω να γραψεις!ολα θελω να τα μαθω!Εγω διαβαζω το τριτο βιβλιο του αδελφου μου που δεν ξερω πως,το εστειλε στο φεις μπουκ στο γιο μου.Κανει πραξικοπημα ΚΚΕ με εκκλησια μαζι....ΠΟλυ χιοομορ,τα χωνει κ πολυ.Ενα βιβλιο για πιο ψαγμενους αναγνωστες.Διαφορετικο απο τα αλλα 2 που θα τα χαρακτηριζαμε ιστορικα μυθιστορηματα.
    Γραψε μονο πως εισαι...Να δεις ποσο σε νοιαζομαστε...Η Σαμανθα για χαρη σου αφηνει τον ομορφο....να σου παιξει κιθαρα....μονο...
    http://www.youtube.com/watch?v=8J87yIQwwlY
    Αυτο γιατι ολα εδω σε θυμιζουν....
    Χρειαζομαστε τη γλυκια σου γλωσσα τωρα που εχει ξεσπασει κ κριση εδω.....

Senior Member
    Είμαι πολύ καλύτερα,ευχαριστώ!
    Βέβαια,πρώτη μέρα που ένιωσα καλύτερα πλακώθηκα στις δουλειές και ξεπαρταλιάστηκα πάλι,
    αλλά τι να κάνω;Δύο μέρες δεν είχα κατέβει στον κάτω όροφο και το σπίτι ήταν βομβαρδισμένο!
    Πριν λίγο γύρισα από τον "ΟΘΕΛΛΟ".Δε σχολιάζω μήπως κάποιος σκοπεύει να δει την παράσταση κι ενδεχομένως επηρεαστεί.
    Η Πωλίνα μας ανήκει πλέον κι επισήμως στους διψήφιους,η ʼβα νιώθει γενναιόδωρη κι η Γλαύκη κάνει όρεξη για Μάνη.
    Και μια κρίση ξέσπασε,απλά δεν πρόλαβα να καταλάβω τι,ποιός,γιατί...Ελπίζω να βρω χρόνο αύριο να ενημερωθώ σχετικά.
    Εντωμεταξύ άρχισα να κοιτάζω για αγορά αυτοκινήτου(μεταχειρισμέν� �).ʼλλοι μου λένε αυτόματο,άλλοι με ταχύτητες...Πείτε καμιά ιδέα κι εσείς.
    Δε θέλω απλά ένα μεταφορικό μέσο.Θέλω κάτι όμορφο.Όχι σαν το γκανκστερικό λάπτοπ που μ'έβαλε να πάρω η Πέννυ
    αντί για το φεγγαρένιο που ήθελα...Οι άντρες κοιτάζουν μόνο τα προσόντα.Εγώ θέλω να με ελκύει κι αισθητικά!
    Και να του βρούμε και όνομα μετά.Κάτι πιο κολακευτικό αυτήν τη φορά(την καημένη την καινούρια μου τηλεόραση
    την ονόμασα Αφροξυλάνθη)Αυτά προς το παρόν...Νυστάζω και πονάει το σώμα μου τόσες ώρες στο Αρχαίο Θέατρο.
    Εντωμεταξύ έχασα κι ένα μέρος από τα πούπουλα των οπισθίων μου και πονάει κάπως να κάθομαι σε ξύλο για ώρες.
    Πέφτω στο κρεβατάκι μου και σας γλυκοφιλώ!Όνειρα παραμυθένια,γιασεμένιες μου και καλό μας Κυριακάτικο ξημέρωμα!

Υ.Γ. Πόσα σετ να παραγγείλω(με άντρα στο dessin φυσικά);Μόνο για μένα και την ʼβα ή υπάρχουν κι άλλες ενδιαφερόμενες;

Senior Member
    Καλημερα!Γιατι Ναταλια μου εμας δεν μας εκανε μαννα?Γιατι να μην θελουμε εμεις?Αλλα σε καλυτερη βερσιον σε παρακαλω για μενα!Οσο για την Αβα σιγα μη γυρισει να κοιταξει αυτον αμα δει το μανιατη!Αλλα αχορταγο αυτο το κοριτσι!Τωρα που φοραει κ τα κοντα τα φουστανακια της ποιος την πιανει!Θεα σου λεει παιδι μου!Κ λεω να την παρουμε κ μαζι στις διακοπες.......Οπου θες εσυ θα παμε φιλεναδα....Μαραθο,Μανη......Μ� �νο οικονομικα θ πρεπει να τη βγαλουμε φετος.......Παρισακι,θα δουμε....
    Οσο για τον Οθελλο εχω πολλες ενστασεις κ θελει πολυ κουβεντα κ ας μην το εχω δει.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Εντωμεταξύ άρχισα να κοιτάζω για αγορά αυτοκινήτου(μεταχειρισμέν� �).ʼλλοι μου λένε αυτόματο,άλλοι με ταχύτητες...Πείτε καμιά ιδέα κι εσείς.
    Γεια και χαρά σου Ναταλία μου! Εγώ αν είχα χρήματα να αλλάξω αυτοκίνητο, θα έπαιρνα ένα μου είναι πολυ κομψό αλλά δυναμικό στην κοψιά του και θα το αγόραζα σε αυτό το πρασινολαχανί χρώμα που μου αρέσει! Mazda2!