Results 8,116 to 8,130 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-08-2011, 15:49 #8116
Γεια σας Γιασεμούλες μου!
Επέστρεψα (αχ, βαχ) και μου λείψατε. Ακόμη δεν έχω μαζέψει τα πράγματά μου, ακόμη δεν έκανα μπάνιο και μπήκα να δηλώσω παρουσία.
Έλειψα τρεις ευλογημένες εβδομάδες. Πέρασα και καλά και χειρότερα και τέλεια.. Είχα πολλές εναλλαγές, άπειρες παραστάσεις, πολύ γέλιο, πολλή ξεγνοιασιά, όλα στο μάξιμουμ.
Γύρισα και δεν έβρισκα τα ντουλάπια μου, ξεχνούσα τα συρτάρια μου, ξεχνούσα πού βάζω πχ. την οδοντόβουρτσα. Τέτοιο χάσιμο δεν είχα πάθει ποτέ στη ζωή μου. Πόσο το χρειαζόμουν!
Διάβασα εν τάχει τα νέα σας και εύχομαι -η γαιδούρα- χρόνια πολλά, χρόνια χρυσά, στο Ναταλάκι μας, έστω και ετεροχρονισμένα. Να αποκτήσει το συντομότερο ό,τι ποθεί η καρδούλα της και ακόμη περισσότερα, γιατί πραγματικά το αξίζει! Να είναι του χρόνου τέτοια μέρα με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας στα χείλη!
Χάρηκα για τη Γλαύκη μας και την αποκατάσταση των σχέσεών της με τη χρυσή της την κορούλα. Αν και ήμουν σίγουρη γι' αυτό. Οι άνθρωποι με ποιότητα δεν κρατάνε κακίες για πολύ, απλά σε καταστάσεις κρίσης δυσκολευόμαστε να το θυμηθούμε.
Όσο για μένα: Πήγα σε παραλίες, πολλές και διάφορες, πήγα σε εστιατόρια και έφαγα τα αγαπημένα μου ψάρια, είδα τοπία ονειρεμένα, πήγα σε πανηγύρια (το φυσικό μου περιβάλλον, αφού είμαι για τα πανηγύρια) και έφαγα σουβλάκια, πήρα τα βουνά, πήγα σε μπαράκια, ήπια μοχίτος μέχρι που τα σιχάθηκα, έφαγα υποβρύψια και γλυκά του κουταλιού σε παραδοσιακά καφενεία, χαιδεύοντας βασιλικούς δίπλα μου, χόρεψα, βρήκα φιλενάδες, ψιλομάλωσα, μέχρι και μια ψιλοσχεσούλα έκανα, που πλέον είναι λήξασα. Μια χαρά το παιδί, αλλά θεωρητικά. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν ταιριάζουμε όσο φαινόταν αρχικά. Ο ίδιος δεν ξέρω αν το γνωρίζει, θαρρώ πάντως πως ναι. Δεν θέλω να με πάρει από κάτω και να αναρωτηθώ για μία ακόμη φορά σαν τη λατρεμένη μου το γνωστό σλόγκαν της Δημητρούλας.
Το θέμα είναι το εξής: Χαρούμενη δεν είμαι, σε καμία περίπτωση. Επέστρεψα στη σιχαμένη βάση μου, αύριο δουλεύω, τη στιγμή που δεν ξέρω που είναι το πλυντήριο για να πλύνω τα ρούχα μου (και αρνούμαι προς το παρόν να θυμηθώ) και είμαι τόσο εκτός όσο δε γίνεται!
Από την άλλη μεριά είμαι αισιόδοξη! Γέμισα μπαταρίες, ξέφυγα σε απίστευτο βαθμό από τη μιζέρια της καθημερινότητάς μου, έκανα μία πρόβα τζενεράλε με το άλλο φύλο, έμαθα ξανά να αναγνωρίζω τις ευκαιρίες που βρίσκονται στο δρόμο μου. Ζυγίζω τον αγαπημένο αριθμό της Ναταλίας και πάω για παρακάτω. Συνειδητοποίησα τι σημαίνει να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Φλερτ, παιδιά, όχι αστεία. Και όχι μόνο με τον άνθρωπο που προανέφερα. Είδα ξανά, έπειτα από χρόνια, πώς είναι να σε κοιτάζουν άντρες με το που μπαίνεις σε ένα μπαρ. Πώς είναι να προσπαθούν με διάφορους, συγκινητικούς για μένα, βλακώδεις για άλλες, τρόπους να σε προσεγγίσουν, ώστε να σου πιάσουν την κουβέντα. Να σε περιποιούνται, να σε προσέχουν, να σε κερνάνε. Συνειδητοποίησα πως το σπορτέξ και ο κότσος δεν θα σε κάνουν πιο χαρούμενη, απλώς γιατί αισθάνεσαι πιο άνετα μέσα σε αυτά.
Στόχος μου είναι να διατηρήσω όσο περισσότερο μπορώ αυτή την αίσθηση. Να μην ξανακυλήσω στο σπορτέξ και στη φόρμα. Να νιώθω ομορφότερη και αυτό να με ωθεί ώστε να χάσω και άλλα κιλά. Αύριο κιόλας θα κλείσω ραντεβού για πεντικιούρ και αποτρίχωση. Θέλω να συντηρήσω την αισιοδοξία μου και τη γυναικεία μου υπόσταση. Αυτή τη στιγμή φοράω ένα νυχτικό, που φορούσα όταν ήμουν γύρω στα εξήντα κιλά. Ασφυκτιά πάνω μου, είναι σούπερ μίνι, λόγω κοιλιάς και λοιπών χαριτωμένων στοιχείων μου, ξεχειλίζει η κυτταρίτιδα, αλλά δεν με νοιάζει. Μου αρκεί το ότι μπήκα, έστω και με το ζόρι σε αυτό. Εννοείται, βέβαια, ότι η εμφάνιση είναι η κορυφή του παγόβουνου και όχι η βάση για μένα. Για μένα μετράει πάνω απ' όλα ο άνθρωπος και η ομορφιά που κρύβεται μέσα του. Μερικές φορές, όμως, παρα-αρκούμαστε σε αυτό και ξεχνάμε να ζούμε. Σκοπεύω να πορευτώ έχοντας σαν βάση αυτό και να γεμίσω ξανά την ψυχή μου με αισιοδοξία και κέφι για τη ζωή. Κάτι που νόμιζα πως είχα χάσει για πάντα και έφτασαν τρεις μόνο εβδομάδες ανάπαυλας για να διαψευστώ πανηγυρικά!
Φιλιά σε όλες!
- 29-08-2011, 23:45 #8117
Γιασεμενιες μου τι κανετε?Μη νομιζεται οτι σας ξεχασα!Απλα η αδιαθεσια μου καλα κρατει κ νυσταζω μονιμως απο τα φαρμακα...Ασε που εχω αποκτησει την αρρωστημενη συνηθεια να διαβαζω κ ολα τα τοπικ που δεν εχουν να πουν κατι κ ολο αυξανονται.....Καλα εκανα παλιοτερα κ ανοιγα το Ριο,τη σληβ,το γιασεμι καποια ψυχολογιας κ τα ωραια της Ναντιν.Λεω δε θα ξαναχασω το χρονο μου αλλα λεω μπορει να βρω κατι ενδιαφερον.Το γιασεμι το κραταω για το τελος,σαν γλυκο με αγαπημενη γευση.αλλα τοτε κλεινουν τα ματια μου κ δε μπορω να γραψω.Επεστρεψε κ η χαρα μου με φορτισμενες τις μπαταριες της,ξερω απο πρωτο χερι οτι περασε κ καλα κ διαφορετικα....Καλο χειμωνα φιλεναδα κ μην αφηνεις τιποτα να χαλαει το κεφι σου.Η αγαπημενη μου παλι εχει χαθει αλλα με αυτη τη σεξυ φωνη που εχω αποκτησει δεν την παιρνω μην την αναστατωσω.....Ασε που αν συνεχισει κ ειναι ετσι ακριβοθωρητη φοβαμαι μην κανω στραβοπατημα...Τι να κανω η γυναικα?Ειναι πολυ ωραιος αντρας ο ωριλα!Με ειδε την περασμενη εβδομαδα,με ειδε σημερα,ηθελε να με δει την Πεμπτη αλλα του ειπα οτι εχει αδεια η υπαλληλος κ δεν μπορω κ κανονισαμε για Τριτη.Μου φαινεται οτι θα αργησω πολυ να γινω καλα!Μεχρι κ εγχειρηση προβλεπω να τον αφηνω να μου κανει!Ψηλος,γραμμωμενος...Ε� �ναι κ δοκτωρ.....Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τα χαπακια ποτ μου εδωσε σημερα ειναι μπλε!Κι εγω μπλε χαπακι ξερω μονο ενα!Εχει κατι κακο στο νου του η διεγνωσε κατι αλλο κ ντρεποταν να το πει.....Φιλακια πολλα σε ολες σας....Ναντιιιιννν που εισαι.....?
30-08-2011, 10:00 #8118
Originally posted by Γλαύκη
Τριανταφυλλα ο δρομος σου σπαρμενος......
Συνεπώς είτε μου εύχεσαι ταλαιπωρία είτε να κάτσω στ'αυγά μου καλύτερα.
--->http://www.youtube.com/watch?v=S2FSWuY2x5M
30-08-2011, 10:31 #8119
αχ! τι μου θυμίσατε τώρα. όλα ήταν πιο εύκολα όταν υπήρχαν τα reductil.... είχα χάσει 13 κιλά σε 2 μήνες... Πήγαινα να φάω πέρσι στις διακοπές και την έβγαζα όλη μέρα με 2 γαρίδες καθαρισμένες. ωραιες εποχές. καλημέρα!
30-08-2011, 10:37 #8120
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ πάλι δεν είχα χάσει δράμι
(κοινώς δεν είχαν καμία επίδραση επάνω μου και καλώς έκανα τελικά και τα απέσυραν εφόσον δημιουργούσαν προβλήματα)
κατά τα άλλα ,κορίτσιαααα δεν θέλω να τελειώσει το καλοκαίριΓλαύκη μου περαστικά και σύντομα εύχομαι,ʼβα να κρατήσεις όλη την καλή διάθεση που έχεις για να νιώθεις γεμάτη και να μπορέσεις να βγάλεις πέρα τον χειμώνα που έρχεται,Ναταλάκι μου ελπίζω να μην έχεις μεγάλα ζόρια και τα πράγματα να είναι λίγο πιο ήρεμα πια.Στέλνω πολλά φιλιά σε όλες σας!Αχ χτες είχα πέι για περπάτημα και από την μία μύριζα νυχτολούλουδα και από την άλλη γιασεμια
30-08-2011, 11:27 #8121
Kαλημέρα,Αλικάκι!Καλημέρα,Α γγελουδένια μου!Καλημέρα καμηλιέρη-καμηλιέρη καλημέρα!
Ούτε εγώ είχα καταλάβει τίποτα με reductil.Μόνο κάποιες παρενέργειες περίεργες στην αρχή.
Αλικάκι τα κιλά σου είναι υπέροχα!Σου επιτρέπουν κάθε δραστηριότητα και χαρά ν'αποσπάσει
το νου από την έμμονη απόλαυση του φαγητού.Έτσι,θα έχεις και την ηθική ικανοποίηση πως
τίποτα θαυματουργό δεν έπαιξε με τις ορμόνες σου κι έχεις η ίδια καταφέρει την ισορροπία
στη σχέση σου με το φαγητό και κατ'επέκταση σε ένα σημαντικό μέρος και με τον εαυτό σου!
Αγγελουδένια μου,που περπατάς στους ολάνθιστους δρόμους της Πάτρας,στις ατέλειωτες παραλίες της,
εκεί όπου τις μέρες ειδικά αυτές βολτάρουν βήματα αγαπημένα...Και τι δε θα έδινα να ήμουν κι εγώ εκεί!
Μπράβο σου που ασκείσαι!Εγώ η άχρηστη δεν το έκανα συστηματικά.Φαντάζομαι πόσο θα έχεις ανέβει
ψυχολογικά...πως νιώθεις να σε φροντίζεις και να σ'αγαπάς...Με το καλό κι οι υπόλοιπες χαρές σου!
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου...Ελπίζω κι η δική σου μανούλα να είναι εντελώς καλά!Φιλάκια πολλά!
30-08-2011, 11:36 #8122
Originally posted by Γλαύκη
...Ψηλος,γραμμωμενος...Ειναι κ δοκτωρ.....Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι τα χαπακια ποτ μου εδωσε σημερα ειναι μπλε!Κι εγω μπλε χαπακι ξερω μονο ενα!Εχει κατι κακο στο νου του η διεγνωσε κατι αλλο κ ντρεποταν να το πει....
Κι από πότε βαφτίζεις "κακό" αυτό που κάθε σου περιγραφή προδίδει τις λάγνες σκέψεις σου,που καίνε;
Εγώ νομίζω πως σου στέλνει μισοξεχασμένα όνειρα και φαντάσματα αναμνήσεων... --->Blue Valentines
30-08-2011, 12:00 #8123
Καλημέρα κορίτσια και αγόρι της παρέας.
τί μου κάνετε? πάει καιρός να τα πούμε.
Να ευχυθώ χρόνια πολλά στο Ναταλάκι μου αν και αργοπορημένα (ελπίζοντας πως και αυτή θα μου ευχιθεί στην δικιά μου γιορτή που έρχετε!!!), χρόνια πολλά και στους Αλέξανδρους και τις Αλεξάνδρες αν έχουμε!!!
Γλαύκη μου περαστικά σου εύχομαι, αν και η φωνή είναι ωραίο να είναι λίγο βραχνή και σέξυ :P
ʼβα μου, χαίρομαι πολύ που πέρασε όμορφα στις διακοπούλες σου, και σου εύχομαι αυτή η διάθεση να σου μίνει κατά την διάρκεια του χειμώνα!!!!
Originally posted by Ava
.............. Ζυγίζω τον αγαπημένο αριθμό της Ναταλίας και πάω για παρακάτω.
Σας φιλώ όλες γλυκά.
30-08-2011, 15:22 #8124
Originally posted by Ava
Για μένα μετράει πάνω απ' όλα ο άνθρωπος και η ομορφιά που κρύβεται μέσα του. Μερικές φορές, όμως, παρα-αρκούμαστε σε αυτό και ξεχνάμε να ζούμε. Σκοπεύω να πορευτώ έχοντας σαν βάση αυτό και να γεμίσω ξανά την ψυχή μου με αισιοδοξία και κέφι για τη ζωή. Κάτι που νόμιζα πως είχα χάσει για πάντα και έφτασαν τρεις μόνο εβδομάδες ανάπαυλας για να διαψευστώ πανηγυρικά!
Πάνω εκεί που η αντοχή δε βρίσκει κάτι να γαντζωθεί στον ορίζοντα και στρέφεται στα εντός εκτός κι επί τα αυτά,
με σπασμένες φτερούγες και ηττοπαθή αποδοχή,να που ένα εφαρμοστό ρούχο,ένα σαρκικό άγγιγμα,
λίγα στραμμένα βλέμματα της δίνουν και πάλι πνοή για νέα ταξίδια...στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα...
Καλό σου ταξίδι!Κι αν καμιά μέρα νιώσεις μοναξιά,πάρε μας κι εμάς βαρκάδα,έστω για λίγο,έστω στα κοντινά...
30-08-2011, 15:37 #8125
Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αβουλίνι μου κι ας ηχούν τόσο ανέφικτες να πραγματωθούν...
Ευχαριστώ κι εσένα,Πωλινάκι μου κι επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω μεθαύριο,που γιορτάζεις κι εσύ
και πολύς καλός κόσμος!Μαζί και το πριγκιπικό μωρουλίνι μας,που σύντομα θα φωνάζουμε Ερατώ!
Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 27 κι εξίσου το αντίστροφο του,το 72.Τυχερή η ʼβα που τον φοράει!
Ν'αξιωθούμε να τον ζυγίζουμε,να του σβήσουμε γενέθλια κεράκια,να τον ταξιδέψουμε σε μέρη της καρδιάς!
31-08-2011, 01:19 #8126
http://www.youtube.com/watch?v=uEQJeMDiyDI
Οι αναμνησεις ξαναγυριζουνε.......Υπονοεις κατι αγαπημενη μου......Σαρανταρης κ κουκλος ειναι ο ανθρωπος....Τι να το κανει το μπλε χαπακι....?
Πωλινακι μου ειπαμε να ειναι λιγο βραχνη οχι να μιλας στο τηλ με το αισθημα σου κ να σου λεει ελα νταλικερι!
Αβουλινι μου χαρα μου!θα μου περασει που θα παει....5 ωρες θα μιλαμε....για να σκανε κ μερικες μερικες....
Πολιτιστικο γεγονος της βραδιας.Πηγα κ ειδα το γυναικες με τα μαυρα τον Ρεππα-Παπαθανασιου.Πολυς ντορος για το τιποτα.Δεν ειναι το ειδος του θεατρου που προτιμω.Στην Αθηνα δε θα το εβλεπα ποτε αλλα εδω που εχουμε λιγοτερες επιλογες....Αυτο με τις επιλογες το σκεφτομουν οταν ειπα οτι θα παω στο Θαλασσινο που δεν εχω δει κ απορησε το Ναντινακι πως οχι.Απλα δεν ειχε ξαναερθει στην πολη μας.Η Αθηνα κ η Θεσσαλονικη εχουν αλλα περιθωρια.
Φιλια κ καληνυχτες σε ολες τις γιασεμενιες......
31-08-2011, 02:21 #8127
Και να τος! Σκάει μύτη και ο βρυκόλακας του γιασεμόκοσμου!
Φταίει άραγε που δεν έφαγα τον αγλέωρα και την έβγαλα με ένα τοστάκι? Φταίει το ότι άλλαξα περιβάλλον? Δεν ξέρω, πάντως ξύπνησα απότομα και είπα να πω μια καλημέρα!
Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές και την ενθάρρυνση που μου δίνετε... Το καραβάκι μου σας περιμένει να κάνουμε παρέα τη βαρκάδα μας, εμείς και τα όνειρά μας..
Σεξουλιάρα Γλαύκη, άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη! Αν δεν σε άκουγα ώστε να πειστώ, θα έλεγα πως επίτηδες πήγες στον παιδαρά δόκτωρα, με πρόφαση το λαιμουδάκι σου! Όμως σε προειδοποιώ: Η Σαμάνθα είναι έτοιμη να αναλάβει προσωπικά τον σαραντάρη, κούκλο και αν μιλάμε και για μπλε χαπάκι..., ε, τότε η Σαμάνθα θα δώσει ρέστα!
02-09-2011, 00:19 #8128
O χαρτινος Σεπτεμβρης της καρδιας μας,του Φθινοπωρου μηνας....χελιδονακι,γεια.......
Καλο μηνα γιασεμενιες μου.......
02-09-2011, 00:34 #8129
http://www.youtube.com/watch?v=XDRcoRsRuYU
Καθε Σεπτεμβρη........
02-09-2011, 00:43 #8130
Ραντεβου καθε Σεπτεμβρη........Για μενα κ τις αγαπημενες μου.....
http://www.youtube.com/watch?v=wcKFPdnYpEc
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....