ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 553
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 553 of 2553 FirstFirst ... 5345350354355155255355455556360365310531553 ... LastLast
Results 8,281 to 8,295 of 38289
    Senior Member
    Με χιουμοριστική διάθεση έκανα λογοπαίγνιο με το στίχο,Κατερινάκι μου,δεν είναι το αδύνατο που με απασχολεί.

Εκείνος που με πλήγωσε δεν ξέρω πώς είναι σήμερα(ελπίζω να μετρά μόνο χαρές και καμία απώλεια!),ξέρω όμως
    πως όσο κι αν τον λάτρεψα,ο χωρισμός μας και που τον ξεπέρασα είναι το μόνο σπουδαίο επίτευγμα της ζωής μου!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Πάω να σύρω το πονεμένο μου κορμάκι στον καναπέ για να δω dvd
    Αλήθεια; Ποιό; Έχεις καμιά καλή ταινία;

Senior Member
    Αααααααααααααχχχχχχχχχχ κορίτσια πόσο ακουμπήσατε τη ψυχή μου................

Ίδιες σκέψεις......ίδια συναισθήματα!

Βλέπω να φεύγει η ζωή μέσα από τα χέρια μου κ εγώ να μην κάνω κάτι......... Αλήθεια πόσο άρρωστο μπορεί να είναι αυτό? Μπορεί κάποιος να μου πεί?

Senior Member
    άβα μου άνοιξες την όρεξη για σκυλάδικο και τώρα πάς για καναπέ και dvd???? πάμε μπουζούκια εγώ με τις υπόλοιπες μανικωμένες σφηνάκια χυμό παρακαλώ και μπουκάλια ουίσκι για τις "παρθένες".

Senior Member
    Μη με προκαλείς, βερζεβούλικο, και σταμάτα να μου βάζεις ιδέες...

Senior Member
    katie μου, νομίζω ότι τώρα δεν παρουσιάζω και το ιδανικότερο θέαμα για τσιφτετέλια και χορούς της κοιλιάς!
    Από την άλλη, μετά από μία δεύτερη σκέψη... γιατί όχι?
    http://www.youtube.com/watch?v=zX_0GqCDXiY
    Μόνο που οι θαμώνες του σκυλάδικου, όταν με δουν να λικνίζω περιπαθώς τη σημερινή μου κοιλάρα, θα μείνουν κάπως έτσι :shocked2: :shocked2: :shocked2: :shocked2:

Senior Member
    ʼδικα βάζεις τους Λεπάδες και τους κιμάδες!Καμία τιμωρία!
    Όπως ανοίγουν,στο δευτερόλεπτο κλείνουν!Νότα δεν ακούγεται!

Το άλλο του Καλογιάννη όμως...Κρατώ μια εικόνα του Σωτήρη Μουστάκα
    από μια ασπρόμαυρη παλιά ταινία,σε ένα παράθυρο,κάτι κάγκελα ψυχιατρείου...
    Δεν ξέρω αν η μνήμη μου με απατά πάντως κάθε μα κάθε φορά έκλαιγα στο τραγούδι.

"Εμείς γι'αλλού κινήσαμε,γι'αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει..." Τρελά γλέντια κι απόψε!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=DqAvD...eature=related

για πάρτι σας !!!
    Εκεί που θα πάμε Αβα δεν θα σε νοιάζει για την κοιλιά σου ..... έχεις πάει σε παρακμιακό μπουζουκτζίδικο έτσι δεν είναι??

Senior Member
    η αβα μάλλον πήγε για dvd , δεν έχει μπουζουκια τελικά. Ας πάω και εγώ λοιπόν τότε στην αγκαλιά του Μορφέα γιατί μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Σας φιλώ κούκλες

Senior Member
    Πώς να ξεχάσω τέτοια εφιαλτική εμπειρία? Μπουζούκια στην Ασπροβάλτα! Ναι, ναι, είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται!
    Ακολούθησα την παρέα και έπαθα την πλάκα μου. Η τότε φίρμα ήταν ο Ξανθιώτης, τον οποίο πλαισίωνε "μπαλέτο" από γυναίκες σοβαρών κυβικών, που ήταν τυλιγμένες με κάτι δίχτυα! Ευτυχώς που είχα τη βότκα μπροστά μου, αλλιώς δεν θα το πάλευα το βράδυ!
    Αυτό που στ' αλήθεια θα ήθελα να κάνω, σε ό,τι αφορά το παρακμιακό, είναι το εξής:
    http://www.youtube.com/watch?v=pjhCg...eature=related

Senior Member
    Δεν είναι δυνατόν αυτά τα...τραγούδια(ο Θεός να τα κάνει τραγούδια!)
    να έχουν ένα κι ενάμισυ εκατομύριο θεάσεις!Δεν πάμε καθόλου καλά!Θλίβομαι!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Αυτό που στ' αλήθεια θα ήθελα να κάνω, σε ό,τι αφορά το παρακμιακό, είναι το εξής:
    http://www.youtube.com/watch?v=pjhCg...eature=related
    ΝΑΙ! ΠΕΙΡΑΖΗ!

Senior Member
    Μετά και από το σημερινό "ξεφάντωμα", ήρθε η ώρα να αποσυρθώ, μπας και χαλαρώσω. Λίγο τα μπουζούκια, λίγο το γέλιο, λίγο η θλίψη, όσο τα συναισθήματα παραμένουν ζωντανά, δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς.
    Η παρακμή έχει και την πλάκα της. Για το Φλωρινιώτη ειδικά θυμάμαι που παρακαλούσα έναν κουλτουριάρη να με πάει και μάλιστα θα είχαμε μέσον και θα είμαστε και "πρώτο τραπέζι πίστα", αλλά πού! Στην αρχή με κοίταξε απαξιωτικά, στη συνέχεια, για να με ξεφορτωθεί, μου έδινε ψεύτικες υποσχέσεις και τελικά δεν πήγα ποτέ. Έμεινα με την πίκρα της Ασπροβάλτας!
    Ναταλία μου, δεν το ξέρεις το μυστικό της επιτυχίας? Όλα εξαρτώνται από ένα "S". Πρόσεξέ με, Notis, Sotis, και δε συμμαζεύεται. Βρε, μπας να γίνω AvaSSSSSSSSSSSS, μπας και δω χαίρι και προκοπή?
    Καληνύχτα γλυκειές μου υπάρξεις!!! (για να μιλήσω λιγάκι μπουζουκτσίδικα)!
    Καληνύχτα καλές μου! (τώρα μιλάω σαν εμένα).
    Σας φιλώ!

Senior Member
    ΠΕΙΡΑΖΗ, ΠΕΙΡΑΖΗ, ΚΕ ΠΟΛΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ʼντε να χαλαρώσεις μετά!

Senior Member
    Originally posted by break

Βλέπω να φεύγει η ζωή μέσα από τα χέρια μου κ εγώ να μην κάνω κάτι......... Αλήθεια πόσο άρρωστο μπορεί να είναι αυτό? Μπορεί κάποιος να μου πεί?
    ʼρρωστο δε θα το έλεγα σε καμία περίπτωση.Έχεις σίγουρα τους λόγους σου-θετικούς κι αρνητικούς-να νιώθεις αδύναμη
    ν'αντιδράσεις,ν'αντισταθεί� � στον παγετό.Εσύ,όσο μπορείς να σε παρατηρήσεις,γιατί λες να συμβαίνει αυτό;