Results 8,371 to 8,385 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
24-09-2011, 22:03 #8371
Originally posted by monahoiot
Originally posted by NADINE
Aχ!Στέναξαν τα μαγαζιά της Ερμού!Κάποιες εμ μας κεράτωσαν εμ δείχνουν να το απολαμβάνουν κιόλας!
Λογικά τώρα είναι η ώρα της χαλάρωσης και της κουβεντούλας...ʼντε,την επόμενη φορά,μαζί!
Ενίσταμε κυρία πρόεδρε και οι δυό ΘΕΕΣ είμασταν , τι ημίθεες και βλακείες...τςτςτς.
- 24-09-2011, 22:04 #8372
Ναταλία η Βάντα χαχχΧχΧΑΑΑ , τι μου θύμησες...:yes:
24-09-2011, 23:16 #8373
Αυτό επιτρέπεται? Ω, ναι, νομίζω πως επιτρέπεται...
Μου αρέσει ιδιαίτερα ο λυγμός που βγαίνει στο 3.30 min. Μεγάλος καημός, ασήκωτος!
http://www.google.gr/url?q=http://ww...ZyrWGoYxCn9HtA
25-09-2011, 00:04 #8374
Μα είναι δυνατόν ν'αναρρωτιέσαι αν επιτρέπεται κάτι που βγήκε και μέσα από την ψυχή της Τάνιας
με δημιουργούς του μάλιστα τα ιερά τέρατα Νίκο Γκάτσο και Σταύρο Ξαρχάκο;Είμαστε σοβαροί;
Από τον ίδιο δίσκο (2 χρόνια Mετρό)σου αφιερώνω το επόμενο για το τσιγάρο σου το τελευταίο(καλή του ώρα!)
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΜΟΥ ΠΑΚΕΤΟ
...Μα τι να πω
στο περιθώριο που ζω φυλακισμένος
το σ' αγαπώ
μοιάζει με λέξη που τη λέει μεθυσμένος...
25-09-2011, 00:13 #8375
Χαρα μου αυτο επιβαλλετε οχι μονο επιτρεπετε!Δε νομιζω να εχει αντιρρηση η κυρια προεδρος!Ξαρχακος ειναι!Ηταν περσι να ανεβασουμε το Ρεμπετικο του Φερρη κ ενω εχουμε ξεκινησει προβες μας λεει οτι δεν επιτρεπει ο Ξαρχακος να χρησιμοποιει τη μουσικη κ μας εδωσε αλλη που ηταν καλη αλλα δεν ηταν αυτη που σου ερχεται οταν σκεφτεσαι Φερρη κ Ρεμπετικο.
25-09-2011, 00:20 #8376
Ωχ!εχει δωσει ηδη αδεια η προεδρος,αλλα εγω ειχα αρχισει κ σταματησα για να πεσω με τα μουτρα σε ενα γεμιστο με φετα μπιφτεκι μεγεθους ταψιου,σε ενα καρβελι ζημωτο ψωμι κ σε μια πιατελα ψητα λαχανικα.Ανοιξαμε εχθες την ταβερνα οπως καταλαβατε κ ο συζυγος μπορει να εχει πολλα στραβα αλλα τετοιος ψηστης αλλος δεν υπαρχει!
25-09-2011, 00:33 #8377
Originally posted by Γλαύκη
...ο συζυγος μπορει να εχει πολλα στραβα αλλα τετοιος ψηστης αλλος δεν υπαρχει!
ʼσχετο:Μου ήρθε φλασιά από την ταινία Delicatessen τώρα...
25-09-2011, 00:39 #8378
Εγω αγαπη μου ηλεκτρονικο παντρευτηκα!Στην πορεια μου βγηκε με ταβερνα κ ψηστης!Κ στα παϊδακια ειναι ο καλυτερος ψηστης....στα αλλα δεν ξερω....δεν θυμαμαι μετα τοσα χρονια...
25-09-2011, 00:43 #8379
Εγω αγαπη μου ηλεκτρονικο παντρευτηκα!
Κατάληξε στο επάγγελμα της σίγουρης επιτυχίας,μην ψάχνουμε σε λάθος ειδικότητες!
25-09-2011, 01:05 #8380
....στα αλλα δεν ξερω....δεν θυμαμαι μετα τοσα χρονια...
"...Όσο καίνε ακόμα τα καντήλια μας
λάβα το φιλί θα καίει τα χείλια μας
σώματα θ' ανάβουμε στα στρώματα
και στα παπλώματα
όλοι αραχτοί
όσο αντέχει ακόμα το σαρκίο μας
κι όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας
Έρωτα ζωής εμείς θα ζήσουμε
κι όταν θα σβήσουμε
θα μεταλλαχτεί..."
Αρνούμαι να δεχτώ πως έσβησαν τα καντήλια μας!
Η Marie-Claire είναι μια γυναίκα με πάθος! ΕΣΥ;
25-09-2011, 01:19 #8381
Πυρκαγια σκετη μωρο μου,ποια καντηλια.....Κ γυναικα με παθος ειμαι κ απ'ολα!!Τα υπολοιπα θα στα πω τηλεφωνικα...τυχεροι αυτοι που δεν εχουν κουραστει 20 χρονια.....
25-09-2011, 01:23 #8382
Αφιερωμένο...
Λυπάμαι που με κάνεις να σκέφτομαι εσένα σε κάθε λέξη του στίχου του...
--->ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ : ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΟΥ
Στίχοι: Τάνια Τσανακλίδου
Μουσική: Μιχάλης Δέλτα
Κράτα την άκρη σου
απέναντι θα είμαι
στης θάλασσας τη θέση
στο μακρινό ορίζοντα
Κι ανάμεσα του φεγγαριού ο δρόμος
κι όγκοι άπειροι νερού
αστραφτερού και μαύρου
Μείνε στην άκρη σου
δεν ήσουν για ταξίδια
κι είμαι η θάλασσα
το σπίτι σου, η ζωή σου
Εσύ και δίπλα σου ακριβώς
να ξεκινά ο κόσμος όλος
δεν ήσουνα για ταξίδια
Να να να...
Μείνε στην άκρη σου
δεν ήσουν ούτε εσύ
ο ίσκιος σου μονάχα
σ' ό,τι αγαπούσα έμοιαζε
Φυλάξου απ' την αγάπη
μα πιο πολύ απ' το φόβο σου γι' αυτή
μείνε έξω απ' τα όνειρά μου
25-09-2011, 02:08 #8383
Ευτυχως που μου το αφιερωσες γιατι θα ελεγα οτι μου κλεβεις τα τραγουδια μου,που λες κ εσυ....εβαλες και τη σωτηρια της ψυχης.....
Τωρα για επαγγελμα τι να σου πω δεν ξερω!Αλλα μικρη ειμαι ακομη μπορω να μαθω....Παντως τωρα κανω προξενιο στη χαρα μου ενα δικηγορο οποτε θα εχουμε μια γνωμη ακομη.Αποψε για να εχει τους γονεις της επεσε για υπνο νωρις κ τη χασαμε.Ετσι να συνηθιζεις γιατι η οικογενεια του γαμπρου ειναι αυστηρη κ θελει κοριτσι με πτυχιο κ απο σπιτι!
Αυτο για καληνυχτα....Οι αντρες περνουν μαμα...
http://www.youtube.com/watch?v=kJiyN5LetY8
25-09-2011, 11:00 #8384
Δεν ξέρω τι πήρες χθες βράδυ για να πιστέψεις πως σου το αφιέρωσα.
Δε σε τιμά ο στίχος του να με κάνει να σκέφτομαι εσένα...Είναι για τον καταυλακιώτη,
αλλά είπα να μην το βάλω στο φατσοβιβλίο και τον πληγώσω...Ήθελα ωστόσο να το ελευθερώσω...
Κι εκεί με τα επαγγέλματα το χάσαμε...Τ'άστρα της επικοινωνίας δεν πρέπει να ήταν ευνοϊκά χθες βράδυ.
Όσο για τα προξενιά σας,ευτυχώς δεν έχω πτυχίο συν τοις άλλοις και μένω έξω από τις λίστες σας.
Με το καλό για τη χαρά σου!Μακάρι να ξεκινήσει προξενιό και να καταλήξει ο έρωτας της ζωής της!
Την Κυριακάτικη ηλιόλουστη καλημέρα μου!Φεύγω Κατερίνη σε βάφτιση,μετά Θεσσαλονίκη
κι ήδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για να καλοδεχτώ το Λούμπι μου!Ευτυχώς που κάποιες
Καλαματιώτισες μας καταδέχονται...Τα λέμε το βράδυ καλώς εχόντων των πραγμάτων...Φιλιά!
Στις Κυριακάτικες παραδόσεις...Στη Λουλουλένια μου...
--->ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Στιχοι: Οδυσσεας Ιωαννου
Μουσικη: Θανος Μικρουτσικος
Πάντα θα κλαις τις Κυριακές
που όλες οι σιωπές δε σε χωράνε
πάντα οι ίδιες αντοχές
θα φτάνουν ως την άκρη και θα σπάνε.
Πάντα θα χάνεις συλλαβές
τα λόγια σου ένας παλιός καθρέφτης
θα σε ζαλίζουν οι φωνές
δυο βήματα θα κάνεις και θα πέφτεις.
Κι αν σκοτεινιάσεις
κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
έλα, εγώ είμαι εδώ
σ το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.
Πάλι το βράδυ δε θα βγει
τα πόδια σου ξανά δε σε κρατάνε
πάλι στην ίδια φυλακή
τα μάτια σου τους τοίχους να μετράνε.
Κι αν σκοτεινιάσεις
κι άμα νομίζεις όλα πια τα έχεις χάσει
έλα, εγώ είμαι εδώ
σ το ορκίζομαι κι αυτό πως θα περάσει.
25-09-2011, 11:55 #8385
Καλημέρα σας!
Περί αντιστροφής των ρόλων σήμερα οι σκέψεις μου. Όπως ξέρετε έχω τους γονείς μου κοντά μου για το Σαββατοκύριακο και.. έχω γίνει η μαμά τους. Είναι σαν παιδάκια που χαίρονται, βολτάρουν και σκορπούν στο διάβα τους την ακαταστασία. Πάνε οι χρυσές εποχές που δεν με άφηναν να πλύνω ούτε ένα πιατάκι για να μη χαλάσουν τα χέρια μου, όπως έλεγαν. Έχω αναλάβει πλήρη βάρδια, να τους περιποιούμαι, να τους διασκεδάζω, να τους κάνω να χαίρονται. Τώρα τους έστειλα βόλτα, μπας και κάνω καμιά δουλειά. Ταψιά άπλυτα, πιάτα, καφέδες παντού, το σπίτι είναι σε αισχρή κατάσταση. Ως γνήσια γεροντοκόρη που είμαι, μου σηκώνεται η τρίχα με την ακαταστασία γύρω μου. Αυτοί, όμως, δεν πτοούνται. Μου λένε, έλα να περάσουμε όμορφα, άστα αυτά τα βαρετά. Ποιοι? Αυτοί, που το σπίτι τους αστράφτει! Αυτοί, που πάντα με κυνηγούσαν να μαζέψω το δωμάτιό μου, να μάθω κέντημα και βελονάκι, να διαβάζω, γιατί η γυναίκα πρέπει να είναι και νοικοκυρεμένη και σοβαρή και μορφωμένη και απ' όλα. Αδιαθέτησα κιόλας και είμαι χάλια. Σκούπισα, σφουγγάρισα και σταμάτησα για καφεδάκι, γιατί η μέση μου με σφάζει. Έβαλα πλυντήριο. Έπλυνα τα ταψιά. Έπλυνα (ξυπόλητη και θα το πληρώσω) τις βεράντες. Ό,τι προλάβω κορίτσια μου, γιατί θα επανέλθει η λαίλαπα και θα γίνουν όλα πάλι :cul:
Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι με ήθελαν μαζί τους στη βόλτα. Έπρεπε να τους εξηγήσω ότι από αύριο δουλεύω και ότι δεν αντέχω να γυρίζω και να βρίσκω το σπίτι σε κακή κατάσταση. Χθες πήγαμε για ποτό και ξεσαλώσαμε! Μου επέτρεψαν να πιώ μισή μπύρα (γιατί δεν είμαστε αλκοολικοί). Μια παιδί και μια μαμά. Φταίω εγώ που τελώ σε σύγχυση?
Όσο για το "άδειο πακέτο", μου αρέσει πολύ, αλλά ας μου επιτρέψει η κυρία Πρόεδρος να το παραθέσω σε μία πιο λαική βερσιόν:
http://www.youtube.com/watch?v=3X_sZZ7phVk
Είναι πιο ωραίο έτσι, μου ακούγεται πιο γνήσιο. Καλή η Τάνια, αλλά για άλλο ρεπερτόριο. Κάθε ένας στον τομέα του!
Σας αφήνω μανολένιες μου, γιατί οι χλωρίνες με περιμένουν! Θα κάνω ένα θεριακλίδικο τσιγάρο και θα ορμήξω! Φιλάκια!!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή