Results 8,731 to 8,745 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-10-2011, 22:19 #8731
Γιωτα μου οχι απο Αθηνα απο Καλαματα ειμαι,γι'αυτο δεν ξερω σιγουρα αν θα ανεβω κ ποτε Αθηνα.Αν κατεβει ομως η Ναταλια θα προσπαθησω να τα καταφερω,γιατι αλλιως θα πρεπει να παω Θεσσαλονικη.Οχι οτι θα μου επεφτε ασχημα αλλα θα ηθελα πολλες μερες που δεν τις εχω λογω δουλειας.Ο συλλογος που πηγαιναν τα παιδια ονομαζεται κεντρο λαογραφικων μελετων κ εχει στη μεση του κυκλου τον θεο Πανα νομιζω.Δεν ξερω αν υπαρχει σχεση,οπως το λυκειο των ελληνιδων που εχει παραρτηματα,η ειναι απλα η ιδια ονομασια.
Για τις 28-30 που ελεγα οτι θα ανεβω κ λεγαμε να συναντηθουμα κ με την Κατερινα το βλεπω λιγο χλωμο.Μου ειπε προχτες η κορη μου οτι μαλλον θα κατεβει αυτη.Παντως βλεπουμε τις ιδιες ταινιες.Λες αμα ανεβω να παμε κ κατα βιλατζ μερια?
Οσο για το τοπικ μην χανεις χρονο να διαβαζεις κ να προσπαθεις να καταλαβεις.Ειναι αναλογως τη διαθεση μας κ τις προθεσεις της προεδρου.
Πως λεει το Αβουλινι μου,οτι του βολει του λωλοστεφανη ενα πραμα....Αληθεια χαρα μου?εμεις ιδιες ταινιες δεν βλεπουμε,ιδια τραγουδια δεν ακουμε.πως κολλησαμε?Μηπως εχουμε ιδια γουστα στους αντρες?Λεω μηπως γιατι αλλο κοινο δε βλεπω.....?
Λοιπον ημουν στο τοπικ της Πωλινας κ κοιταξε ο αντρας μου,του εδειξα τις τρεις φωτογραφιες που εχει στη σειρα κ αφου ειπε οτι οτι μια χαρα ηταν κ πριν μου ειπε οτι αν παω για επεμβαση να παω κ σε δικηγορο για διαζυγιο!Ακου εκει να πας να κοψεις το σωμα σου!Ηταν η πρωτη φορα που το συζητησαμε ανοιχτα,κατι του ειχε πει ο γιος μου οταν πηγαμε στο Ριο.Νομιζει οτι θα κανω κοιλιοπλαστικη.Δεν ξερει αυτες τις τεχνικες κ θα τις μαθει μετα....μου ειπε να μεινω μια χαρα χοντρουλα κ να ξαναπροσπαθησω οσο μπορω.
Φιλια κοριτσια...πολλα πολλα σε ολες....κ στις ασωτες που επεστρεψαν μετα απο καιρο κ περιμενουν η προεδρος να σφαξει το μοσχο το σιτευτο.....
- 11-10-2011, 22:36 #8732
Κορίτσια μου, ήρθατε, τι καλά!
Katie, ας βρεθεί ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο γοητευτικός και θα σιχαθεί να με βλέπει με αυτά. Μόδα, ξε-μόδα, εγώ τώρα μπορώ και τώρα θα τα φορέσω! Λογοκρισία στο βρακί μας δε δεχόμαστε!
Χαρά μου, κολλήσαμε επειδή έχουμε και οι δύο ζεστή καρδιά! Λίγο το'χεις? Τώρα θα σε χαλάσω λιγάκι, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, γιατί οι άντρες που κάνουν τέτοιες δηλώσεις μου φαίνεται ότι έχουν δεύτερες σκέψεις?
11-10-2011, 22:49 #8733
Κοριτσαρες μου!!!κατερινακι μαλλον εσενα θα σε αποκλεισουμε απο τη συναντηση!Εισαι που εισαι κουκλαρα γινεσαι κ σεξοβομβα .....που να σταθουμε πλαει σου οι υπολοιπες?Εισαι πολυ φυσιολογικη που θα ελεγε η προεδρος!Ρε παιδια λετε να μπορεσω να ξαναβαλω στρινγκ?Τα εχω κρατησει!Απο το τεντοπανο στο στριγκ...Μεγεια σου χαρα μου!Αληθεια γιατι τοσο κατηγορηματικη"εγω δεν ερχομαι".ΣΚ θα σε φιλοξενισω θα κοιμηθουμε κ μαζι!
Δεν ξερω για τις σκεψεις τους.ξερω τι θελω εγω!
11-10-2011, 22:55 #8734
http://www.youtube.com/watch?v=y6pN6x2GhUE
Αυτό είναι για τη φίλη μου, τη χαρά μου!
Το Κατερινάκι είναι όντως θεοκόμματος, αλλά, παρόλα αυτά, νομίζω ότι ξέρει τον καημό του υπέρβαρου...
Δεν ταξιδεύω εύκολα, χαρά μου..
Ευχαριστώ καλές μου για τις ευχές σας, καλόβλγαλτα να μου ευχηθείτε, να πιάσει η ευχή τόπο!
11-10-2011, 23:01 #8735
Κατερίνα, δεν είναι όμορφα να σε κοιτούν οι άντρες, μετά από τόσο καιρό?
Δεν είναι ανεπανάληπτη αίσθηση? Πες μας, μη νομίζουν ότι είμαι η μοναδική Σαμάνθα εδώ μέσα..
11-10-2011, 23:06 #8736
Σαμανθα ας το κοριτσι,μην το ξεμυαλιζεις!Ειναι παντρεμενη κ μωρομαννα!Ειπαμε μετα τα 20 χρονια γαμου κ τα 2 παιδια επιτρεπονται ολα!
11-10-2011, 23:07 #8737
Γιατί, επειδή είναι παντρεμένη και μωρομάνα, παύει να είναι γυναίκα?
11-10-2011, 23:17 #8738
με πληγώνετε γιατί να με αποκλείσετε ? ρατσιμος κυρία πρόεδρε που είσαι ?? δεν με παίζουνεεεεεε!!!
Ευχαρίστω πάραυτα για τα κοπλιμέντα ,πολλά από αυτά που λέτε δεν με έχουν ξαναπει ποτέ οπότε είναι πρωτογνωρο για μένα, αλλά πολύ ευχάριστο. Δεν ξέρω αν υπήρξατε ποτέ αδυνατες/ φυσιολογικό βάρος αλλά εγω είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου, το μόνο που ξέρω είναι να ζω την ζωή μου παχυσαρκη , τώρα μαθαίνω να ζω την ζωή μου διαφορετικά ,είναι καινούργιο αυτό για μένα , η φουστα , το καμακι, το να αρέσω . Ξέρετε ότι ακόμη λέω όταν μιλάω "εμείς οι παχύσαρκες" ..... και μετά το παιρνω πίσω.
Το καμάκι έχει πολύ πλάκα , ειδικά οι ατάκες είναι κορυφαίες, γελάω πολύ! Μόλις θα ξεψαρώσω μπορεί να απαντήσω και σε κανένα και να τους αφήσω κάγκελο !
Αβουλίνι είμαι Σαμανθα in the making , πάντως μέσα από την φουστίτσα μου φορούσα καινούργιο δαντελωτο μαύρο εσώρουχο με στρασάκι παρακαλώ , όχι στριγκ αλλά το άλλο που είναι σαν σορτς και πολύ κοφτο στον ποπο . πως το λένε?
11-10-2011, 23:18 #8739
Originally posted by Ava
Γιατί, επειδή είναι παντρεμένη και μωρομάνα, παύει να είναι γυναίκα?
11-10-2011, 23:35 #8740
Κατερινάκι μου, ήμουν αδύνατη και πάχυνα και αδυνατίζω ξανά μετά από πολλά, πολλά, κρίσιμα χρόνια. Φαντάζομαι ότι για σένα κάθε μέρα θα είναι μία γιορτή, με το στρασάτο μποξεράκι (έτσι το λένε) που φοράς.
Έχω μνήμες συνεχούς ανδρικού ενδιαφέροντος και σεξ και απ' όλα και ξέμεινα με τις βράκες της θειας μου της Αμερσούδας και τις τρουα καρ κάλτσες. Κάτι έπρεπε να κάνω γι' αυτό, σωστά? Μόνη είμαι, νέα είμαι, καιρός να ανανεωθούμε... Εκεί που είχα πάντα να διαλέξω ανάμεσα σε 3-4 υποψηφίους, έμεινα ολομόναχη. Δεν είναι ρατσιστές οι άνθρωποι, ρεαλιστές είναι και το κατάλαβα και το εμπέδωσα και το άλλαξα.
Το καμάκι ποτέ δεν μου άρεσε. Είναι ιδέα, το ξέρω, είναι ανεβαστικό, αλλά πάντα με χαλάει η ατάκα και συνήθως και η φάτσα που τη συνοδεύει (αυτά πάνε μαζί). Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις: http://www.youtube.com/watch?v=1mW1AhbtQbI
Enjoy!!
11-10-2011, 23:52 #8741
χαχαχαχχααχχαχα!!! κορυφαίο το βιντεακι!
Αβα από πόσα ξεκίνησες ? βλέπω ότι είσαι 70 τώρα καλά τα λέω? Φυσικά και έκανες καλά και μπράβο που τα καταφέρνεις με τις δυνάμεις σου!! Θέλει ψυχή.,κουραγιο,δυναμη και και και , το θετικό είναι όμως ότι έχεις ορατό στόχο , ξέρεις πως θα είσαι αδύνατη , είναι πολύ σημαντικό αυτό. Σε ποιο σημείο της Ελλάδος είσαι ? κυκλοφορούν ωραίοι άντρες εκεί που είσαι?
όσο για το καμάκι, για εμένα σε τέτοιο βαθμό είναι καινούργια εμπειρία και προς το παρόν την διασκεδάζω. Έχει πολύ πλάκα όταν βγαίνεις το πρωι στις 7 για να πας δουλειά και ο άλλος έχει όρεξη για καμάκι πριν καλά καλά ανοιξει το μάτι και πιείς καφε. όχι ότι πέρνω τπτ στα σοβαρά ...παντρεμένη γυναίκα είμαι.
12-10-2011, 00:02 #8742
Το αποκορύφωμά μου ήταν τα 100 κιλά. Είμαι 70 και στόχος μου είναι τα 60. Έχω και ψυχή, αλλά και βοήθημα, έχω κάνει δακτύλιο εδώ και κοντά δύο χρόνια. Και ναι, το ξέρω ότι θα είμαι αδύνατη ξανά και το περιμένω πώς και πώς! Θέλω να ξαναζήσω το γενικότερο ενδιαφέρον. Δεν θα το πιστέψεις, αλλά, ακόμη και στη δουλειά οι άντρες σου δίνουν περισσότερη σημασία αν είσαι ωραία γυναίκα. Τώρα άρχισα να το απολαμβάνω και αυτό. Πριν ήμουν μόνη μου, τώρα έχω επιτελείο αντρών να σκεφτεί πριν από μένα για μένα. Πού και να φορέσω κανένα στενό, μίνι - φετίχ ταγιέρ!
Το σημείο που βρίσκομαι είναι γνωστό και ως τρίγωνο των Βερμούδων, ένα μέρος κάπου στην επαρχία, που καταπίνει κάθε ανυποψίαστο άτομο βρίσκεται στα χωρικά του ύδατα. Εκεί βρίσκομαι και δεν έχει χειρότερο. Εξ'ου και το καμάκι που απολαμβάνω. Είναι αυτό που μπορούν να δώσουν τα άτομα εδώ. Δεν θέλω τα άτομα, δεν θέλω και το ξενέρωτο καμάκι τους, απλό δεν είναι? Και όμως.. Κυκλοφορούν ακόμη τύποι σαν κι αυτόν:
http://www.youtube.com/watch?v=WtTwnSsXO8s
12-10-2011, 00:22 #8743
Originally posted by Ava
Δεν θα το πιστέψεις, αλλά, ακόμη και στη δουλειά οι άντρες σου δίνουν περισσότερη σημασία αν είσαι ωραία γυναίκα. Τώρα άρχισα να το απολαμβάνω και αυτό. Πριν ήμουν μόνη μου, τώρα έχω επιτελείο αντρών να σκεφτεί πριν από μένα για μένα. Πού και να φορέσω κανένα στενό, μίνι - φετίχ ταγιέρ!
http://www.youtube.com/watch?v=WtTwnSsXO8s
12-10-2011, 00:25 #8744
κορίτσια όμορφα , έχω να ξυπνησω πρωι πρωι και έχω και ένα project αύριο αχ αχ ! σας αφήνω μανολένιες μου καλη σας νύχτα !!
Κυρία πρόεδρε έχω όνομα για το τόπικ . SEX AND THE CITY - THE COME BACK.
12-10-2011, 00:29 #8745
Υπήρξα Σαμάνθα και το έχω δοκιμάσει με τον τότε φίλο μου, σε εργασιακό χώρο... Μόνον αυτό και τίποτε άλλο.. ʼλλο πράγμα, σου λέω..
Τώρα είμαι στην προσπάθεια να γίνω πιο Σαμάνθα κι από την αυθεντική, αλλά αυτό δε γίνεται λόγω έλλειψης υλικού μελέτης (χάλια όλοι οι άντρες). Μάλλον ό,τι πρόλαβα, πρόλαβα... Τώρα μπορώ να επιστρέψω στο τσάι μου και στο μοναχικό μου βίο..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή