Results 8,866 to 8,880 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-10-2011, 17:04 #8866
Originally posted by NADINE
Γκρίνια μου,γκρίνια μου!
Να υποθέσω πως κι εγώ με το λλλλ μου σε έριξα;
Πού να αρχίσω να σου μιλώ στα γαλλικά δηλαδή τι έχει να γίνει!
--->Jane Birkin & Serge Gainsbourg : Je T'Aime....Moi Non Plus
και με το λλλλλλλλλ σου και με κείνα τα υπέροχα χείλη και τα ολόμαυρα μάτια και την γλυκιά νωχελική φωνή......
Ας ηρεμήσω καλύτερα..........
- 19-10-2011, 17:07 #8867
moi non plus..........
Αυτό τώρα το πρόσεξα...
Μήπως να το πάρω προσωπικά?
20-10-2011, 02:03 #8868
Παλι εδω τις πρωτες πρωινες ωρες μονη μου αφου ακομη κ η προεδρος που ηταν νυχτοπουλι εχει γινει πρωινος τυπος.Ναταλια μου δεν χρειαζεται να περασεις το Ριο για να ερθεις Καλαματα.Μπορεις να ερθεις μεχρι Αθηνα κ μετα εδω η να ερθεις απο Θεσσαλονικη με το αεροπλανο κατευθειαν εδω.Το μωβ δωματιο σε ρομαντικο στυλ κ με μπρουτζινο κρεββατι αντικα,με καινουριο ανατομικο στρωμα,στη διαθεση σου.Οσο για την αλλαγη φυλλου που την προτεινες κ σ'εμενα εχθες κ να την κανουμε θα ειναι ασκοπο αφου ο απωτερος σκοπος σου ειναι η τεκνοποιηση.Αλλα δεν λεω οχι!Ποτε δεν ξερεις,Εχω αποφασισει το βαριατρικο χειρουργειο,μετα κατι πλαστικες που θα χρειαζομαι...Λες να παρω φορα?Παντως αγαπημενη μου οι παλιες αγαπες πρεπει να πηγαινουν στον παραδεισο.Να μενουν μονο οι καλες θυμησες κ μια γλυκα απ'αυτο που αξιοθηκαμε.Οι κακες να ερχονται μονο οταν ειναι να μας αποτρεψουν να κανουμε το ιδιο λαθος.Κ ποτε δε γυριζουμε στα παλια.Αυτο που εσπασε οσο καλα κ να το κολλησεις παντα θα εχει σημαδι.
Πωλινα εχω ερθει στην Κυπρο 2 φορες κ η αληθεια ειναι οταν μιλουσαμε με δημαρχο,αντιδημαρχο κ καποιους υπευθυνους ολα καλα.Με καποιους οδηγους ομως θελαμε μεταφραση κ καναμε απιστευτα γελια!Παντως οι περοσσοτεροι μιλουν καλα ελληνικα αν κ μ'εκεινο το ξεχωριστο αξαν,το τραγουδιστο που ειναι υπεροχο.Απο αξιοθεατα δε, νομιζω οτι ολα τα καλα ειναι στο κομματι που εχουν καταλαβει οι τουρκοι.
Λιντα μου μην την παρακαλας αλλο!Δεν ενδιδει σε καμμια μας τελικα.....Εχει υιοθετησει το συνδρομο του γραμματοσημου!Μας φτυνει,τρεχουμε πισω της κ κολλαμε καλυτερα!!!
Αυτα για σημερα ας πεσω για υπνο γιατι σημερα λογω απεργιας καλα τη βγαλαμε.Αυριο ειναι παλι δυσκολη μερα κ δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου.Δεν εχω ξανα το κουραγιο να χασω τα κιλα(για να απανησω κ στη λιντα που με ρωτησε)κ μεχρι του χρονου το καλοκαιρι που προβλεπετε το χειρουργειο στο Ριο με βλεπω με βαρια καταθλιψη.
http://www.youtube.com/watch?v=0-Uil...eature=related
Θεος αν ειναι.....κ αν μ'αγαπαει κανεις...........
20-10-2011, 09:35 #8869
Originally posted by lidal
Originally posted by alalumaki
αν είναι έτσι να χτυπήσω ένα μανικάκι που πολύ το φλερτάρω τελευταία ????????? Καθώς φως απ? αλλού δεν βλέπω !!!!!
Μην με συγχίζεις αρκετά μου έχει κάνει η φίλη σου!!
20-10-2011, 09:39 #8870
Καλημέρα και εδώ!!!!!!!!!!!
αλαλουμάκι μου, τί βάρος έχεις αν επιτρέπετε? Πάντος έχω να σου πω πως, αν το πρόβλημα είναι να ελένξεις το μυαλό, τότε ότι και να κάνεις, στα ίδια θα καταλύξεις. Αν το πρόβλημα είναι να ελένξεις το στομάχι, τότε σίγουρα θα σε βοηθήσει μια επέμβασούλα, αφού όμως πρώτα εξανλτήσεις όλες τις άλλες πιθανότητες.
Πάντος πίστεψέ με, ο πόλεμος με τον εαυτό μας είναι πολύ μεγάλος μετά την επέμβαση. Θέλει πολύ δύναμη για να βγεις νικητής.
20-10-2011, 12:52 #8871
Ημουν 98 και τώρα με μια μικρή προσπάθεια που ξεκίνησα είμαι 95. Το ξέρω ότι ούτε η επέμβαση είναι εύκολη, αλλά ήμουν μια ζωή 62-69 κιλά και τώρα μετά τις δύο εγκυμοσύνης δεν μπορώ να συνέλθω.... ούτε στρώνω κάτω τον κ..... μου να κάνω κάτι... Αν με αφήσω θα φτάσω 120 άμεσα....
20-10-2011, 12:56 #8872
Και με μια επέμβαση νομίζεις θα στρώσεις κάτω τον κ... σου ? Η θα συνεχίσεις να τρως βλακίες και απλά λόγο μικρής ποσότητας θα χάνεις και θα πεις α ωραία, τρώω βλακίες και χάνω. Συνίθως έτσι την πατάνε αυτοί που μετά παίρνουν πίσω το βάρος τους
20-10-2011, 14:56 #8873
Σε αυτό που λες δεν έχεις καθόλου άδικο.... έχω τέτοιο παράδειγμα... αλλά έχω και έναν συνάδελφο που έτρωγε όλο βλακείες και ήταν 210 κιλά, και τώρα προσέχει γυμνάζεται και είναι πιο αδύνατος από μένα, έχει πάει 92 κιλά και θέλει άλλα 4 για να πάει να κάνει πλαστική. Εχει γίνει ένας κούκλος.... να αυτά βλέπω και.... ξεμυαλίζομαι !!! Ξέροντας πάντα ότι εγώ δεν είμαι 150 κιλά και ΟΚ με λίγη προσοχή μπορώ να χάσω καμιά 15αριά έτσι για να ανασάνω λίγο? έλα μου ντε που η πράξη είναι η πιο δύσκολη? και όλο αυτό το ξέρεις και εσύ είναι ένας φαύλος κύκλος !!!!
20-10-2011, 15:00 #8874
Το ξέρω πως είναι δύσκολο καλή μου. Λες να μην το ξέρω? Αλλά πιστεύω πως θέλει πίσμα και επιμονή και υπομονή. Φυσικά τώρα θα μου πεις ότι εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς αφού έχω ένα χειρουργείο να με στηριζει, και ίσως έχεις και δίκαιο, αλλά και πάλι, αν δεν το αποφάσιζα να αλλάξω διατροφικές συνήθειες, τίποτα δεν θα πετύχενα.
20-10-2011, 15:04 #8875
Originally posted by polinaki1983
αλλά και πάλι, αν δεν το αποφάσιζα να αλλάξω διατροφικές συνήθειες, τίποτα δεν θα πετύχενα.
20-10-2011, 15:16 #8876
Η τροποποίηση των διατροφικών μας συνηθειών είναι το Α και το Ω είτε εγχειρισμένος, είτε όχι, είτε με παραπάνω κιλά, είτε όχι, αυτό προσπαθώ να κάνω τώρα, γιατί μπήκα λίγο στο τρυπάκι να κάνω Ατκινς ή Dukan βλέποντας εδώ τα αποτελέσματα στα παιδιά, αλλά νομίζω ότι αυτό θέλει μεγαλύτερη πειθαρχία που δεν την έχω τώρα. Είπα να προσπαθήσω να τρώω απλώς υγιεινά ακόμα και αν θέλω να φάω παραπάνω να φάω κάτι υγιεινό, προσπαθώντας να αποφύγω και τα υπερφαγικά. Προς το παρόν εδώ και λίγο καιρό το κάνω, δεν ξέρω αν θα πετύχει, θα δείξει? είμαι επιφυλακτική ακόμα, αλλά το βλέπω και σαν μονόδρομο πια, γιατί έχω προβλήματα με άσθμα, γόνατα και μέση για τα οποία φταίνε να παραπάνω κιλά και κάτι πρέπει να κάνω. Η ιδέα της επέμβασης είναι σε ένα μικρό σημείο του μυαλού μου που μερικές φορές το βλέπω σαν τελευταία λύση, αν δω ότι αρχίζω και ανεβαίνω από τα 98. Χωρίς να πίστεψα ποτέ ότι είναι εύκολη.
20-10-2011, 15:33 #8877
Και εγω στη αρχη, σκεφτομουν επεμβαση, για να σου μιλησω ειλικρινα, αυτο που με σταματησε, ειναι οτι εκανε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι επρεπε να δωσει 3000 ευρω "φακελακι". Σοβαρα το'πε.. μαλακια το'πε; αυτο μου'πε παντως, και σαφως εγω ΔΕΝ εχω 3000. Ο φιλος μου εκανε τη επεμβαση στα 240 κιλα, Γαστρικο μπαι-πας μου φαινεται, η σλιβ, θυμαμαι που μου ελεγε οτι ειναι μικροτερο το στομαχι του και κατι κανανε σε εναν αδενα στο στομαχι.
Εχουμε το ιδιο υψος, εκανε τη επεμβαση πριν 3 χρονια. Εχασε 50 κιλα και πηγε στα 190 και απο εκει και περα τιποτα. Στα 190 εμεινε.
Και αν εχει ξοδεψει το παιδι λεφτα. Τον γνωριζω απο οταν ημουν 17 χρονω, και θυμαμαι οτι ειχα παρει ενα παγωτο μηχανης και μου το αρπαξε απο τα χερια.ΜΕΓΑΛΟ προβλημα φαγητου. Μποντυλαιν πηγε, λιποτζεν πηγε, χειρουργειο εκανε, απλα ΔΕΝ μπορει να ξεκολλησει.
Αν δεν αλλαξεις τη σχεση σου με το φαι, δεν κανεις τιποτα.
θα εδειχνα και φωτογραφιες του αλλα πρωτον, δεν εχω τη αδεια του, και δευτερον δεν θα μου τη δωσει για να δειξω "αποτυχια" να παει σε φυσιολογικα κιλα.
Πρεπει να βρεις γιατι το φαγητο εχει τοση δυναμη πανω σου.
20-10-2011, 15:37 #8878
Σου εύχομαι να βρεις αυτό που σου τεριάζει πιο πολύ καλή μου, και να έχεις αποτέλεσμα χωρίς χειρουργειο. Μετά από 2 βαριατρικά πίστηκα πως, θαύματα δεν γίνονται, όσον αφορά τα κιλά (επειδή άλλου είδους θαύματα γίνονται, και πιστεύω πως έχω ζήση ένα...).
20-10-2011, 15:38 #8879
Αlalumaki φανταζομαι θα εχεις στο βιογραφικο σου πολλες προσπαθειες και πισωγυρισματα οπως ολοι μας.Ολοι εδω μεσα μπορουμε να καταλαβουμε αυτο που λες γιατι τα εχουμε περασει.Επειδη ανεφερες την ατκινς και την ντουνκαν να αναφαιρω οτι εγω που κανω ατκινς πανω απο 1,5 μηνα μη φανταστεις οτι θελει τηηηην πειθαρχια.Στην αρχη θα δυσκολευτεις γιατι θα πρεπει να κοψεις τα ψωμωειδη,ειναι πραγματικα καπως στην αρχη.Εγω πλεον το εχω συνηθησει και δε μου κανει εντυπωση οτι δε τρωω ενα μισοκιλο ψωμι στην καθησια μου.:wink1:
Περα απο αυτο ομως δε με εχει κουρασει καθολου,εν αντιθεση με αλλες διαιτες που εκανα παλαιοτερα και τις παραταγα πανω στο μηνα γιατι δεν αντεχα αλλο την πεινα.
Βεβαια ειναι να σου ταιριαζει μια διατροφη αν σε καποιον δεν αρεσει να τρωωει π.χ. κρεας συχνα σιγουρα δε μπορει να την ακολουθησει.
20-10-2011, 15:41 #8880
Originally posted by MerryMaker_Misery
Και εγω στη αρχη, σκεφτομουν επεμβαση, για να σου μιλησω ειλικρινα, αυτο που με σταματησε, ειναι οτι εκανε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι επρεπε να δωσει 3000 ευρω "φακελακι". Σοβαρα το'πε.. μαλακια το'πε; αυτο μου'πε παντως, και σαφως εγω ΔΕΝ εχω 3000. Ο φιλος μου εκανε τη επεμβαση στα 240 κιλα, Γαστρικο μπαι-πας μου φαινεται, η σλιβ, θυμαμαι που μου ελεγε οτι ειναι μικροτερο το στομαχι του και κατι κανανε σε εναν αδενα στο στομαχι.
Εχουμε το ιδιο υψος, εκανε τη επεμβαση πριν 3 χρονια. Εχασε 50 κιλα και πηγε στα 190 και απο εκει και περα τιποτα. Στα 190 εμεινε.
Και αν εχει ξοδεψει το παιδι λεφτα. Τον γνωριζω απο οταν ημουν 17 χρονω, και θυμαμαι οτι ειχα παρει ενα παγωτο μηχανης και μου το αρπαξε απο τα χερια.ΜΕΓΑΛΟ προβλημα φαγητου. Μποντυλαιν πηγε, λιποτζεν πηγε, χειρουργειο εκανε, απλα ΔΕΝ μπορει να ξεκολλησει.
Αν δεν αλλαξεις τη σχεση σου με το φαι, δεν κανεις τιποτα.
θα εδειχνα και φωτογραφιες του αλλα πρωτον, δεν εχω τη αδεια του, και δευτερον δεν θα μου τη δωσει για να δειξω "αποτυχια" να παει σε φυσιολογικα κιλα.
Πρεπει να βρεις γιατι το φαγητο εχει τοση δυναμη πανω σου.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία