ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 598
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 598 of 2553 FirstFirst ... 9849854858859659759859960060864869810981598 ... LastLast
Results 8,956 to 8,970 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Περαστικούλια τη μικρή μου πριγκίπισσα!Όσο τη φαντάζομαι μαραμένη με 40 πυρετό και μάλιστα σε λευκά σεντόνια νοσοκομείου...
    Φαντάζομαι λαχτάρα στο σπιρτόζικο μάτι της δόλιας(πλην πάντα σέξυ)μάνας!Ευτυχώς τέλος καλό-όλα καλά!Φιλάκια κι από μένα,αγάπη!
    Ναταλάκι μου γλυκό..
    σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες και τα περαστικά...
    Ναι όντως έτσι ήταν, μαραμένη αλλά υπομονετική και πάντα με το χαμόγελο στα χειλάκια της...
    Ευτυχώς τώρα όλα τελείωσαν και είναι μια χαρά...

Βρε Ναταλάκι, βρε καλό μου...
    65 κιλά είναι ένας ολόκληρος άνθρωπος. Και συ κατάφερες και τον πέταξες από πάνω σου! Δεν μπορεί να μην την βλέπεις την διαφορά! Όπως επίσης δεν μπορεί όλοι να σε βλέπουμε όμορφη (άρα αντικειμενικά είσαι) και συ να κατηγορείς τον εαυτό σου πια και να τον κρίνεις τόσο αυστηρά!
    Για κοίταξε τον λίγο καλύτερα σήμερα το πρωί και χαμογέλασέ του...!
    Αχ και να μου κατέβεις κάτω στο τέλος του μήνα....! Θα σε μαδήσω!

Κοριτσάκια ευχαριστώ όλες σας για τα περαστικά!
    Καλό μας μήνα!
    Εμένα ο χειμώνας δεν μου αρέσει καθόλου, με μοναδική εξαίρεση τα Χριστούγεννα που τα λατρεύω και λίγο τις Απόκριες που γίνεται λίγο τζέρτζελο και χαβαλές με τις στολές των παιδιών και τα πάρτυ τους. Αλλιώς όταν δω το πρωί από το παράθυρο της κουζίνας μου συννεφιά και βροχή, προτιμώ να ξαναξαπλώσω και να μην σηκωθώ μέχρι να βγει ο ήλιος!
    Και όπως το έχω ξανατραγουδήσει εδώ μέσα... "τον χειμώνα δεν τον θέλω, θέλω ψάθινο καπέλο, λαλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλα"!!! !!!!!!!!
    Κι έχει ο άντρας μου τα γεννέθλιά του την Παρασκευή! Σκορπιός από τους πιο χαρακτηριστικούς, και στα καλά του και στα κακά του.............

Senior Member
    Καλό μήνα!
    Αγαπώ το χειμώνα και ας έχει (ίσως ακριβώς και γι' αυτό) αρκετή κλεισούρα. Σπιτόγατα γαρ, απολαμβάνω ιδιαίτερα τη θαλπωρή του σπιτιού. Γράφτηκα στο γυμναστήριο, για μία ακόμη φορά. Είμαι ξεκάθαρη στο ότι δεν μου αρέσει η γυμναστική, αλλά και επίμονη σε αυτό που πρέπει. Σήμερα θα κάνω το γνωστό πιλάτες. Αύριο όμως? Θα κάνω ένα πρόγραμμα που λέγεται ζούμπα. Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό? Λέτε να βάλουν κανένα τεκνό να μας ζουμπάει τις κοιλιές, να ξεφτιλιστούμε? Μήπως θα παρίσταται ένας ζουμπάς να μας χλευάζει κάθε φορά που κάνουμε λάθος?

Senior Member
    Αστειεύομαι...
    Μόλις είδα στο u tube για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς. Εγώ θα τα κάνω όλα αυτά? Να το δω κι αυτό...
    http://www.youtube.com/watch?v=RlRPHHKJt7Q

Senior Member
    να ρωτησω κατι?
    η παρεα του καρουζελ ειναι μια κλειστη παρεα η δεχεστε και τους νεοτερους?
    γιατι θελω κι εγω κατι να μοπιραστω μαζι σας....

λοιπον θα το πω, γιατι θελω καπου να το πω!
    μετα απο 4 χρονια μπηκα επιτελους ξανα σε τζην του ζαρα!
    κοριτσια η χαρα μου δεν περιγραφεται!
    εννοειται το αγορασα αμεσως!

τωρα περιμενω τις εκπτωσεις μηπως μπορεσω και παρω και μικροτερο νουμερο!

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτό που έγραψε η Ναταλία, περί αποδοχής της εικόνας μας. Καταλαβαίνω το πώς αισθάνεται και θα προσθέσω ότι όλα είναι θέμα στιγμής. Μιλώντας για μένα, θα πω πως άλλες φορές αισθάνομαι καλά με μένα, άλλες πολύ καλά και άλλες απορώ γιατί δεν με έχουν μαντρώσει ακόμη κάπου. Αυτά τα συναισθήματα με κατέκλυζαν σε όλα μου τα κιλά. Μπορεί, ακόμη και στα βαρύτερά μου, να αισθανόμουν παροδικά καλά με την εικόνα μου. Φορούσα ένα ρούχο που με κολάκευε, είχα μία θετική ημέρα στο σύνολό της, διάφορα, τέλος πάντων και μάλιστα απορούσα με όσους επιχειρούσαν να με προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ είχα πολύ καλή διάθεση. Θα συναντούσα μία κοπέλα που είχα να τη δω πάνω από ένα χρόνο. Περιποιήθηκα την εμφάνισή μου και αισθανόμουν όμορφη, για τα δικά μου πάντα δεδομένα. Μου εξέθεσε με πολύ καλό τρόπο την πραγματικότητα και μου θύμισε πόσο όμορφη ήμουν όταν είχαμε βγει οι δυο μας σε κλαμπ της Αθήνας και είχαμε κάνει θραύση. Ο δικός μου παραμορφωτικός καθρέφτης μου απαγόρευε να δω πίσω στο παρελθόν και είχα μείνει με την εικόνα που παρουσίαζα τότε. Μέγα λάθος! Τώρα πια την ευγνωμωνώ για όσα μου είπε εκείνο το βράδυ, για όσα ρίσκαρε να μου πει.
    Στο δια ταύτα τώρα: Δεν έχει νόημα να βαυκαλιζόμαστε και να προσπαθούμε να πείσουμε εμάς πρώτα και τους άλλους ύστερα ότι είμαστε κούκλες, θεές ή ό,τι άλλο μας βολεύει να σκεφτόμαστε. Μέσα μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως δεν είναι έτσι. Από την άλλη, δεν έχει νόημα να μεμψιμοιρούμε για κάτι το οποίο έχουμε ήδη δρομολογήσει. Ναταλία μου, έχεις χάσει πάρα πολλά κιλά και το ξέρεις. Εσύ πρώτη το έγραψες. Ήδη δρέπεις τους καρπούς της υπερπροσπάθειάς σου. Βελτιώθηκε η υγεία σου και η εικόνα σου. Είσαι σε ένα δρόμο εξαιρετικά καλό και αποκλειστικά καθοδικό. Είναι φυσικό κάποιες φορές να απογοητεύεσαι, να θέλεις επιτάχυνση στα αποτελέσματα, να νιώθεις ότι δεν βρίσκεσαι στο σημείο που θα ήθελες να είσαι. Σκέψου, όμως, σε ποιο σημείο θα βρισκόσουν, αν δεν είχες κάνει τίποτα μέχρι τώρα για να βελτιωθείς. Σκέψου ότι ο χρόνος κυλά υπέρ σου. Για όσους σε αγαπάμε είσαι πάντα μία εξαιρετικά όμορφη παρουσία. Για τους πιο σκληρούς και καχύποπτους θα γίνεις. Είναι θέμα χρόνου. Δεν πρόκειται για ματαιοδοξία, αλλά για απόλυτα φυσιολογική θηλυκότητα. Σε φιλώ!! :love:

Senior Member
    Χίλιοι καλοί χωράνε! Μπράβο για το τζην! Φοβερή αίσθηση αυτή του να χωράς! Ζάρα κιόλας! Εγώ εκεί είμαι στα λάρτζ, σε μπλούζες πάντα, παντελόνια δεν τόλμησα ακόμη να δοκιμάσω..

Senior Member
    καλό μήνα κοριτσάρες!!!!

μετά από γάμους, κουμπάρους, ωτίτιδες-αντιβιώσεις και ένα ταξιδάκι στην όμορφη Ναυπακτο επανήλθα!!!

Αβα η ζούμπα έχει πολύ πλάκα!! Καλή αρχή αύριο. Εγώ πήγα αερόμπικ σήμερα και έκανε μια τρελή μάθημα που νόμιζε ότι είμαστε επαγγελματίες χορευτές , έφυγα στο 15' και πήγα για τα κλασσικά βάρη και διάδρομο-ποδήλατο.

Λινταλ χαίρομαι που το βλαστάρι σου είναι καλύτερα, περαστικά και αγύριστα. Η δικια μου κορούλα είχε 40 πυρετό και ωτίτιδα την προυγούμενη εβδομάδα και ακόμη πέρνουμε αντιβίωση αλλά είναι πολύ καλύτερα.

Γιώτα μου τι απώλειες είναι αυτές ουαου!!! Καλά πρέπει να πετάς!!!

Ναταλία μου, εσύ μόνο μπορείς να αλλάξεις αυτό που νιώθεις μέσα σου. Αποδέξου ότι έχεις αλλάξει, δες τις φωτογραφίες που σου έδωσε ο φίλος σου και συγκρινέ τις με το πριν σου. Πρέπει να αντιληφθείς τον άθλο σου και να επαινέσεις την Ναταλία που μέσα από τόση προσπάθεια έχει καταφέρει να ξεφύγεις από τους κινδύνους υγειάς που ελώχευαν στα υψηλά σου. Ναι ο δρόμος είναι μακρυς αλλά θα φτάσεις στην Ιθάκη ! Α!! και μπράβο στον φίλο σου που σε έβγαλε τόσες φωτογραφίες !!! Μόνο έτσι καμια φορά συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει . Ειναι καλός φίλος να σε βγάλει και άλλες!!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=qXNUp8-mj14

Νοεμβρης μηνας....με εναν καιρο που ολο παει να βρεξει...
    Ενας πολυ σημαντικος μηνας για μενα.Μηνας που μ'εχει σημαδεψει θα ελεγα κ οχι μια φορα.
    Καλο μηνα να εχουμε,με οτι προσδοκει η καθε μια μας στη ζωη της να ερθει....

Senior Member
    zumbaaaaa ειναι υπεροχοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! καλη αρχη και απολαυσε το!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::smilegrin::smilegrin::smilegrin::sm ilegrin:

Senior Member
    Καλά έχασες 65 κιλά και δεν μου είπες τίποτα.... Φτούσου και ξαναφτούσου.... Εγώ είχα μείνει κάπου στα 40 νομίζω... Εχασες 65 κιλά είσαι κούκλα και τώρα και πριν, έχεις μια γοητεία που θα ζήλευαν πολλές και γκρινιάζεις, καλά μην έρθεις Αθήνα γιατί θα φας τρελό κράξιμο....

Οσο για τον γιο μου, θυμάται πρώτα τον παιδότοπο που δεν είχαμε ξανάπαει σε αυτόν και αναρωτιέται γιατί να μην ξανάπαμε, οπότε μαζί με αυτόν θυμάται και εσένα επειδή σε πήραμε με το αυτοκίνητο. Ε, λέει άμα στείλω χαιρετίσματα στη φίλη της, θα της τηλεφωνήσει οπότε θα ξανάπαμε σε αυτόν το παιδότοπο, που η μαμά μας πήγε μόνο μία φορά. Στο μεταξύ κάθε εβδομάδα είμαστε σε παιδότοπο, αλλά αυτός του κόλλησε.

Καλό μήνα.... αγόρασα καινούργιο χαλί και κουρτίνες για να παιδιά και περιμένω το ΣΚ να φτιάξω το δωμάτιο !!!

Μαζί με τον Νοέμβρη με έπιασε και μια γλυκιά Καρουζελοδιάθεση !!!!!!

Senior Member
    Γλαύκη, οκ κάπως καθυσήχσα, παίρνω πολυβιταμίνη και τι να πω, ελπίζω να μη μείνω φαλακρή....

Senior Member
    μπράβο κοριτσάκι!!!!!!!!! έχω τζην σε όλα τα νούμερα... για να δούμε θα αρχίσω ποτέ να τα φοράω

Senior Member
    Καλημέραααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια...
    Σήμερα δεν βλέπω ήλιο εδώ στα βόρεια προάστεια και μελαγχολώ.
    Λοιπόν: ποια θέλει να ξεκινήσει μαζί μου ένα πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα?
    Ξεκινάμε από αύριο και θα μετριόμαστε κάθε Πέμπτη πρωί. Εγώ θα το ξεκινήσω και μόνη αλλά καλό θα ήταν να έχω και μια παρεούλα...
    Δεν είναι ούτε ʼτκινς ούτε χημική, μια απλή διατροφούλα είναι γνωστή και μη εξαιρετέα! ʼντε ρε κορίτσια ακολουθήστε να αλληλοβοηθηθούμε! Μέχρι τα Χριστούγεννα να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.
    Περιμένω συμμετοχές.....για να σας στείλω και την πρώτη μας εβδομάδα!

Senior Member
    lidal! καλη ιδεα! ευχαριστως ακολουθω! εχω και γαμω τα χριστουγεννα! παντρευεται η κολλητη μου! θελω να βαλω το καλο μου το φορεματακι οσο να πεις!

εχω κι εγω υπ οψη μου μια διατροφη, αλλα αν θελεις στειλε τη δικη σου κι αν μπορω να την ακολουθησω παμε μαζι!