Results 9,046 to 9,060 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-11-2011, 17:18 #9046
Originally posted by Ava
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χάρη, νάζι, σκέρτσο, τσαχπινιά!!!!
Μη στενοχωριέσαι, όμως, πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Δες τι μου έφτιαχνε τη διάθεση όταν ήμουν φοιτήτρια:
http://www.youtube.com/watch?v=EdooY...eature=related
Για θύμισέ μου, σε παρακαλώ, γιατί είπαμε πως είμαι ελεύθερη?
χαχαχαχαχα!Τι μου θύμησες!Ήταν η μουσική μωρέ ανεβαστική γι'αυτό...Κι είμαστε ελεύθερες επειδή αυτοί είναι οι άντρες!
Κι αν ντύνονται ελάχιστοι σαν αδερφές,οι περισσότεροι έτσι δυστυχώς συμπεριφέρονται κι αυτό είναι πολύ χειρότερο!
- 03-11-2011, 17:19 #9047
Ναταλάκι μου γλυκό, που σε αφήνω χωρίς τις γλυκειές ταυρίνες!
Πάντως μου κόλλησες Πάριο και θα το σιγοτραγουδώ μέχρι το βράδυ!
Φιλάκια!!!
03-11-2011, 17:21 #9048
Φιλάκια πολλά αγάπη...Καλή ζούμπα!
03-11-2011, 17:21 #9049
Αχ, δεν ξεκολλάω και σε δέκα λεπτά έχω ραντεβού!
Θέλω να προσέξεις τη βεντάλια, το κούνημα στη μπανιέρα.. Και, αν δεν με απατά η όρασή μου, μπακέτα ψωμιού κρατάει, εκεί που υποτίθεται πως παίζει βιολί? Φεύγω, πίστωση χρόνου τέλος για μένα. Η συνέχεια αργότερα..
03-11-2011, 17:48 #9050
Ναταλάαααααααααααακι?
Εδώ είμαι πάλι...
Νόμιζες ότι θα ντραπώ που μου είπες "shame on you"???
03-11-2011, 17:52 #9051
Originally posted by NADINE
Κι αν ντύνονται ελάχιστοι σαν αδερφές,οι περισσότεροι έτσι δυστυχώς συμπεριφέρονται κι αυτό είναι πολύ χειρότερο!
Να πάρετε όλες να διαβάσετε το "Πάντα καλά" του Μάτεση για να καταλάβετε πόσο μα ΠΟΣΟ ΑΠΛΟΙ είναι οι καψεροί!
03-11-2011, 19:14 #9052
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
κορίτσιαααα ουουουουουυουουου ξεσαλώσατε λυσσασμένες!!!δεν σας πολυδιάβαζα τις τελευταίες ημέρες γιατί ήμουν στην πεθερά μου και επιτέλους πριν από λίγο μπήκα στο σπιτάκι μου!
Κατερινιώ ήσουν Ναύπακτο??και εγώ!δεν το ήξερα για να συναντηθούμεnext time! με το κόκκινο φόρεμα ήσουν κούκλα και πολύ χαίρομαι που επιτέλους σταμάτησε η τριχόπτωση,αντε και στα δικά μας
Γιώτα μου ο λαός σου απαιτεί να ποστάρεις την σούπερ νέα φώτο σου,καλά είσαι κούκλα!Καμία σχέση το πριν με το μετά,μπράβο κορίτσι μου)))
Polinaki κιλά δεν χάνεις αλλά από πόντους ,από ότι είδα στις νέες σου φώτο είσαι μια χαρά!
Ναταλάκι μου,εγώ θα με συγχωρέσεις αλλά παρά την χαλάρωση-κυτταρίτιδα κλπ στραβά δεν πιστεύω πως δεν είσαι όμορφη!Και εγώ που είμαι αρκετά κιλά λιγότερα από εσένα,ακόμα όταν πιάνω το μπούτι μου μέσα νιώθω μπαλάκια να υπάρχουνσιγά μην φύγουν αλλά χ@στηκα!το μόνο που με νοιάζει είναι πως μεθαύριο που έχω να πάω σε έναν συγγενικό γάμο ξέρω πως θα είμαι κουκλάρα και οι "αγαπημένοι" θείοι ,ξαδέλφες και λοιποί θα σκάσουν από το κακό τους
στο κάτω κάτω ντυμένη θα με δουν ,σιγά μην καταλάβουν πόσο κυτταρίτιδα έχω ή πόση χαλάρωση
Λήδα καλή αρχή στην νέα σου προσπάθεια,εύχομαι μέχρι τα χριστούγεννα να έχεις χάσει τα κιλάκια που θέλεις !
άβα μου ,μην δίνεις σημασία σε όλες αυτές στο γυμναστήριο,νομίζω πως ακριβώς επειδή όλες πάνε λες και κάνουν πασαρέλα και είναι συλφίδες όλες εμείς που δεν είμαστε έτσι ντρεπόμαστε να κυκλοφορούμε ανάμεσά τους .Μ@μακία μας!Ελπίζω η ζούμπα να είναι άκρως διασκεδαστική,είχα βρει κάτι βιντεάκια για να κάνω στο σπίτι αλλά ακόμα τα έχω στην αναμονή για να βρω λίγο χρόνο και κυρίως διάθεση!
αχ δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή την στιγμή,πολλά φιλιά σε όλες σας!
03-11-2011, 19:46 #9053
Βρε συ Ιωαννίτσα, και εγώ έχω μπαλάκια -γρουμπουλάκια στα μπούτια!!! Και αναρωτιόμουν αν έχω την αποκλειστικότητα!
Όσο για το λαϊκό αίτημα να ποστάρω, θα κάνετε υπομονή μέχρι να φτάσω 40 κιλά μείον, δλδ. τα Χριστούγεννα, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι καθε δέκα κιλά χαμένα, θα ποστάρω φωτό στο πριν και μετά τόπικ. Έβαλα στα -20, έβαλα και στα -30 , εε τώρα θα κάνω κράτει! Μάκια!
03-11-2011, 21:12 #9054
Είχατε την ελπίδα ότι θα εξαφανιστώ, ε? Σας γελάσανε!
Τι έπαθα, η βαριόμοιρη, τι έπαθα! Μόλις γύρισα, έκανα μπάνιο και ήρθε να με δει ένας φίλος. Έβγαλε το μπουφάν και... έγινε έκρηξη της καταραμένης της λίμπιντο! Φοράει ένα ισοθερμικό, θεόστενο μπλουζάκι, που τονίζει προκλητικά το γυμνασμένο του σώμα... Είναι και αθλητής, έπαθα την πλάκα μου!! Τώρα τον έστειλα μέσα να δει αθλητικά, μπας και ηρεμήσω... Φέρτε μου έναν άντρα τώρα!!
03-11-2011, 22:40 #9055
Originally posted by NADINE
Καλώς σε βρίσκουμε κοριτσάκι!
Όνομα σου δεν ξέρουμε κι επειδή εγώ χρειάζομαι μια ταυτότητα,ένα παρατσούκλι,κάτι τις
στο εξής θα σε αποκαλώ Μις Ζάρα,να ξέρεις!Καλοφόρετο το τζηνάκι σου!ʼντε και στην υπόλοιπη collection!
Δε ζήλεψα ποτέ τα ρούχα αυτά,αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς για τη λαχτάρα!Αν και έτσι πως πάμε ως έθνος
αλλά κι όπως πας κι εσύ(ειδικά τώρα που θα μου Λινταλιάζεσαι και Μριαελπιδιάζεσαι)δε θα είναι πια ζήτημα
τα νούμερα αλλά τα χρήματα...Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου για ένα πιο χαμογελαστό κοριτσάκι!
ευχαριστω για το καλωσορισμα!
θα εδινα και ονομα....αλλα μου αρεσε τοσο πολυ το παρατσουκλι που μου εδωσες που το κρατω!!!
ηταν λαχταρα και απωθημενο τα παντελονια του ζαρα.
εντωμεταξει συμφωνω οτι δεν ειναι και σπουδαια ρουχα αλλα το ζητημα της τιμης ειναι σημαντικο!!! οταν κανει 25 ευρω το παντελονι μπορω να παρω 2 και να μην φοραω ολο τα ιδια και τα ιδια...κι ετσι νιωθω λιγο πιο ομορφη και λιγο πιο θυληκη!
03-11-2011, 22:51 #9056
Αυτό ήταν, χάλασε η διάθεσή μου.. Ο άνθρωπος με είδε σε ώρα δράσης. Και για να εξηγούμαι, με είδε να φτύνω. Πήρε γύρους και ζήλεψα και έφαγα λίγο. Κατάπια τις μπουκιές λαίμαργα, σχεδόν αμάσητες και πνίγηκα. Ο ήχος της τηλεόρασης ήταν δυνατά, νόμιζα πως παρακολουθούσε, αλλά ήταν από πίσω μου και είδε τη ρουκέτα να εκτοξεύεται. Με ακολούθησε στο μπάνιο για να με ρωτήσει πού έχω την κρέμα χεριών. Είναι και κοκέτης, πανάθεμά τον! Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλεί η υπερβλολική του άνεση, εγώ δεν θα τον ακολουθούσα παντού στο σπίτι του. Ντράπηκα, κορίτσια, ντράπηκα πολύ. Ποτέ δεν με έχει δει κανένας σε κάτι τόσο προσωπικό. Δε συνηθίζω να κάνω εμετό, για να εξηγούμαι ως προς τις βουλιμικές της παρέας, απλά αισθάνομαι σαν να με τσάκωσε κάποιος να κάνω την ανάγκη μου. Είναι εξευτελιστικό. Τώρα κάνω τον κινέζο, ακούω τραγούδια και αυτός βλέπει μέσα αθλητικά και μάλιστα έκλεισε και την πόρτα. Νομίζω ότι μόλις βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο θα του εξηγήσω ότι δεν ήθελα να με δει έτσι, ότι λυπάμαι για την άτυχη στιγμή και θα τον παρακαλέσω άλλη φορά να μην εισβάλλει στις μισάνοιχτες πόρτες. Τι να το κάνω που έχασα σχεδόν τριάντα κιλά, αν είναι να εξευτελίζομαι έτσι... Θέλω να τελειώσει η ιστορία των κιλών μου, να έχω εμπεδώσει τη σωστή διατροφική συμπεριφορά και να πάω στο γιατρό να μου ανοίξει τέρμα το δακτύλιο, να μη πνίγομαι, να μη κινδυνεύσω στο μέλλον να πάθω τα ίδια με κάποιον άλλον. Και τέλος να μην είμαι κ...ος ξεβράκωτος, να μη δίνω τέτοια θάρρητα, γιατί, ακόμη και αυτή τη συμπεριφορά εγώ την επέτρεψα.
03-11-2011, 23:09 #9057
αβα!!!
καταλαβαινω πως νιωθεις, αλλα να σου πω την αληθεια δεν νομιζω οτι εσυ εισαι αυτη που πρεπει να ντρεπεται!
μαλλον ο φιλος σου πρεπει να ντρεπεται που μπαινει στο μπανιο χωρις να χτυπησει την πορτα....
και να ρωτησω και κατι που δεν καταλαβα καλα???
σε ειδε να κανεις εμετο και αντι να ρωτησει αν εισαι καλα, ρωτησε που ειναι η κρεμα χεριων???
03-11-2011, 23:12 #9058
ασχετο!
κοριτσια της λανταλοδιατροφης!!!
αυριο πρωι κανω μετρηση και αρχιζουμε!!!
λετε να συζηταμε στο τοπικ "τι εφαγα σημερα" για το τι σκοπευουμε να φαμε και τι τελικα φαγαμε?
για να μην γεμιζουμε κι αυτο το ωραιο τοπικ με φαγητα?
η αν θελεις λινταλ ανοιξε κανενα καινουριο με τιτλιο λινταλοδιατροφη!
τι λετε?
και οσες αρχισατε σημερα, ποια μερα κανατε?
03-11-2011, 23:21 #9059
Εγώ πιστεύω πως ανησύχησε που έτρεξες στην τουαλέτα,σε ακολούθησε να δει άμα είσαι καλά
κι επειδή ήξερε πως θα αισθανόσουν άσχημα,βρήκε τη γελοία πρόφαση της κρέμας χεριών...
Ποιός άντρας παρατά τη μπάλα πάνω στη φάση να πάει για ενυδάτωση;Χαλάρωσε,μανάρι
και τηλ. μου αν μπορείς να μιλήσεις.Δεν έγινε τίποτα τραγικό.Εξάλλου φίλοι δεν είστε;
Θυμάσαι εκείνο το επεισόδιο(για να μιλήσω στη γλώσσα σου)που η Κάρρυ έκανε εμετό στην παραλία
μόλις είδε τον Big με την αρραβωνιάρα πρώτη φορά και η Μιράντα της κρατούσε τα μαλλιά,αναδεικνύοντας
τη φιλία στις ηλικίες μας σπουδαιότερη από εκείνες των εικοσάριδων;Ήταν τότε που έσκαγες εσύ
που σου έκλεψε την πελατεία το σκατό,η υπάλληλος σου,θυμάσαι;Κι έκανε το πάρτυ στο Hamptons...
03-11-2011, 23:21 #9060
Κοριτσάκι μου, ο φίλος μου ξέρει τα πάντα, από την πρώτη κιόλας μέρα, με παρακολουθεί και με ενθραρρύνει στην απώλεια βάρους μου. Είναι λιγάκι αδιάκριτος, αυτό το καταλάβαμε, αλλά κι εγώ έπρεπε να έχω κλείσει ερμητικά την πόρτα του μπάνιου. Τι εξευτελισμός! Πριν από λίγο βγήκε για τσιγάρο (ημίχρονο) και έκανα τελικά ότι δεν έγινε τίποτα. Ξέρει τι γίνεται, αλλά ότι θα του προσέφερα και λάιφ πρόγραμμα, ομολογώ δεν το φανταζόμουν!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία