ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 608
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 608 of 2553 FirstFirst ... 10850855859860660760860961061865870811081608 ... LastLast
Results 9,106 to 9,120 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λινταλένια,πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλυ!
    ʼσε την τούρτα από τα χθεσινά γενέθλια κάτω!
    Θα φωνάξω τη Μις Ζάρα!Κανόνισε,σέξυ ταυρίνα!
    Αμ δεν την άφησα την τούρτα κάτω κορίτσια....
    Και όχι μόνο την τούρτα... ξεφτιλίστηκα πάλι ...
    Μ΄αρέσει που προτείνω και προγράμματα τρομάρα μου...
    Τέλοσπάντων από αύριο σοβαρεύομαι και νοικοκυρεύομαι και μπράβο στα κορίτσια που παρέμειναν πιστά! Εύγε!

Senior Member
    Χαρά μου, ας μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα:
    http://www.youtube.com/watch?v=Jyg-3aVsFJc
    http://www.youtube.com/watch?v=ER9M3...eature=related

Senior Member
    Απο τωρα?Δεν αντεχω ενα μηνα χαρα μου!Που εχεις παλι το κινητο σου?

Senior Member
    Επίσης:
    http://www.youtube.com/watch?v=0z0wwB3nJxU
    http://www.youtube.com/watch?v=u0JbXVLf2mE
    Σε τρόμαξα χαρά μου ή ακόμα? Αν και πιστεύω πως είσαι σκληρό καρύδι και αγαπάς την παράδοση..

Senior Member
    Ένα μήνα θα βαράνε εδώ μέσα κλαρίνα δηλαδή επειδεή εσείς θα μας κερατώσετε Ηπειρώτικα;
    Μήπως να σας φέρουμε και τον Μάγκα,τον άρχοντα του κλαρίνου,της παγιέτας και της χρυσής κλωστής,
    που τόσο πολύ αγαπά το Αβουλίνι;Λίγο σεβασμό στον κερατά,παρακαλώ πολύ!Κρατείστε τα προσχήματα!

--->Μέσα μου έκλαιγε ένα μπλουζ κι εσύ βαφόσουνα στα ρουζ...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια!!!! Τί μου κάνετε?

Εγώ είμαι ένα κινητό πτώμα, αλλά άξιζε τον κόπο!!! Χτες ήταν η επίδηξή μου στο σπίτι, και έφτιαξα τούρτες, μπισκότα, κεκάκια, μπραουνις, πολλες διακοσμήσεις με κεριά και κρασιά καθώς και για νεογέννητα!!! Το σπίτι μου είχε γεμίσει με χρώμα, σχέδια, ζωντάνια!!! Το χάρικα πολύ!

Το καλύτερο ήταν ότι ενώ πίστευα πως δεν θα είχα και πολύ κόσμο, έγινε χαμός, πωλήθηκαν σχεδόν όλες μου οι δημιουργίες εκτός από 3-4 κομμάτια, έφυγαν σχεδόν όλα τα γλυκά μου, δέχτηκα κάπιες παραγγελίες για διακοσμήσεις και ο κόσμος μου έμεινε κατενθουσιασμένος!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Δυστυχώς κανένας από τους δικούς μου δεν σκέφτηκε (ως σηνήθως δηλαδή) να βγάλει φώτο όπως ήμασταν εκεί και μιλούσα στον κόσμο, για να έχω για ενθύμιο, ούτε καν σκέφτηκαν να βγάλουν φώτο για να δείτε πόσο Θεά ήταν η φιλενάδα σας με το φορεματάκι της λίγο πιο κάτω από το γόνατο, μαζεύει λίγο πάνω στην μία πλευρά, έχει ένα κομμάτι λεοπάρ (για γούρι, πάντα έχω κάτι τιγρέ/λεοπάρ πάνω μου, έστω και ένα εσώρουχο βρε παιδιά!!!), με τις γόβες μου, και τα πανέμορφα μαλλάκια μου. Φυσικά φαντάζομαι πως ξέρετε πως η φιλενάδα σας ήταν σίγουρα πανέμπορφη ακόμα και χωρίς φώτο!!!!!

Φώτο των κατασκευών μου θα σας ανεβάσω πιο μετά στο δικό μου τόπικ, να δείτε περί τίνος πρόκειτε!!!!

Senior Member
    Μπράβο βρε Πωλίνα, ακούγεσαι τρομερά ανεβασμένη και αυτό είναι καταπληκτικό! Να το κρατήσεις!:thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Μπράβο βρε Πωλίνα, ακούγεσαι τρομερά ανεβασμένη και αυτό είναι καταπληκτικό! Να το κρατήσεις!:thumbup::thumbup:
    Σε ευχαριστώ Γιώτα μου!!! Είμαι πράγματι, αν και πολύ κουρασμένη, μιας και 2 βδομάδες τώρα έτρεχα, είμαι πολύ μα πάρα πολύ ανεβασμένη ψυχολογικά!!!

Και μόλις μου πέρασε μία ιδέα! Αφού δεν έχω φωτογραφία με το χθεσινό φόρεμα (που by the way το διάλεξε ο γιόκκας μου!!!!) θα το φέρω μαζί, και θα το φορέσω στην συνάντησή μας αν καταφέρουμε να συναντηθούμε σε ώρα που τεριάζει ένα τέτιο φόρεμα!!!!

Senior Member
    Καλημέρα ζουζουνες!!!

Μπήκα στα κλεφτά από την δουλειά. Να σας δω λίγο. Ανυπομονώ να σας δω όσες μπορέσετε τέλος του μήνα. Από ότι διάβασα θα έρθει και το Ναταλάκι??? Καλά το διάβασα?

Τα δικα μου νέα... τρέχω με το σπίτι και την δουλειά και τα βράδυα που έμπαινα στο φορουμ τα περισσότερα πηγαίνω γυμναστήριο και μετά είμαι πολύ πτωμα για να κάτσω στον η/υ.

Α!! επίσης αύριο ξεκινάω θεραπείες Laser αποτρίχωσης και μεθαυριο έχω ραντεβου με πλάστικο χειρουργό για να μου κάνει μια εκτίμηση της "ζημιας" στο στηθος και γενικά και να με ενημερώσει για τις λεπτομέρειες που είμαι και άσχετη. Επίσης θέλω να αφαιρέσω και μια ασπρη ελιά από το πρόσωπο και θα το κανονίσω αυτο άμεσα.
    Ελπιζω να μου είστε όλες καλά. σας φιλω

Senior Member
    Ξέχασα να σας πω πως στους καλεσμένους μου ήταν και μία υπουργός, η υπουργός εμπορίου, βιομηχανίας και τουρισμού της Κύπρου, και όλοι έμειναν έκπληκτοι που την είδαν μπροστά τους σε ένα "τόσο απλό πάρτυ"!!!!! Φυσικά για μένα δεν είναι υπουργός, είναι μία πολύ καλή γειτόνισσα που εκτιμά πάρα πολύ εμένα και την οικογένειά μου, και στηρίζει κάθε μας προσπάθεια για καλύτερο μέλλον όπως θα έκανε μια πολύ καλή φίλη!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα!
    Μπράβο Πωλινάκι με τις επιτυχίες σου!
    Βάζω και γω ένα τραγουδάκι της λατρεμένης μου Amy...

http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg

Την λατρεύω ρε γμτ την παρακμή και την αλητεία...
    Ας ελπίσουμε να μην μου μοιάσουν τα παιδιά μου...

Senior Member
    Καλησπέρα Καρουζελένιες...
    Κι εσείς που πλέον γράφετε μόνο σε αδυνατιστικά τόπικς,καλησπέρα και σ'εσάς...

Κι όσο η Πωλίνα επιδεικνύεται με αναμενόμενη επιτυχία,η Κατερίνα γυμνάζεται(τ'αποτελέσματα θα τα δούμε επί τόπου στη συνάντηση-
    κοινώς θα σε χουφτώσω)και ψάχνει εναλλακτικές μεθόδους αντίστασης στη βαρύτητα,η Λίντα εύχεται και καλά να μην της μοιάζουν
    τα παιδιά της(καλή προσπάθεια-σε πιστέψαμε),η Γιώτα προφανώς περνά τα αόρατα της κι οι υπόλοιπες μας κρατούν σε σκοτάδια άγνοιας,
    εγώ διανύω πισογυρίσματα κι αντιλαμβάνομαι όλο και πιο επιτακτικά την ανάγκη να με φροντίσω λιγάκι και να βρω κάπως τις ισορροπίες μου.
    Ευτυχώς αμέσως μου χτυπούν τα καμπανάκια του τι κάνω,τι σημαίνει,πού αποδίδεται,τι χρειάζεται να αποκατασταθεί κλπ. κλπ.
    και με την εξαίρεση των στενάχωρων σκέψεων για έναν κόσμο χωρίς τη μαμά μου,που δυσκολεύομαι να κοντρολάρω,
    όλα τα υπόλοιπα πιστεύω πως μπορώ να τα βάλω κάτω πριν με βάλουν πολύ περισσότερα εκείνα.Είναι απίστευτη η δύναμη μέσα μας
    εκεί που σε παρατηρείς να θέλεις ν'αφεθείς,να σβήσεις από το χάρτη,πώς κάτι ορθώνεται μέσα σου και το παλεύεις και πάλι!

Πάω τώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό καθώς ο αδερφός μου έκανε για λογαριασμό μου μια λανθασμένη ηλεκτρονική κράτηση,
    που πρέπει κατ'ιδίαν ν'ακυρώσω(ίσως βγάλω και τα εισιτήρια για Αθήνα,αν κι έπεσα χθες σε κάτι φθηνά αεροπορικά για Καλαμάτα-
    τελευταία μέρα προσφοράς σήμερα-και ομολογώ πως ένα κομμάτι μου μπαίνει στον πειρασμό να πάρω εκείνα αντί της Αθήνας...)

Καλό σας απόγευμα!Τα λέμε καλώς εχόντων των πραγμάτων και πάλι αργά το βράδυ(με την ελπίδα να μην αποκοιμηθώ κι απόψε
    στον καναπέ μπροστά στον υπολογιστή ξημερώματα με τηλεόραση κι όλα τα πορτατίφ αναμμένα και ξυπνήσω πιασμένη με πόνο
    στον αυχένα και κομπιούτερ τηλεόρασης κάτω από τη μέση μου!)Να μου σας προσέχετε!Φιλάκια πολλά πολλά πολλά!

Senior Member
    Καλησπέρα Ναταλάκι μου. Ελπίζω όχι τελευταία στιγμή να μου πεις α ξέρεις τελικά δεν θα έρθω Αθήνα γιατί θα πάω Καλαμάτα γιατί θα σου κόψω και την καλημέρα!!!!

Και πριν σου κόψω την καλημέρα, σε παρακαλώ πολύ, μπορείς να μου πεις πώς λέγονται τα παπούτσια του μπαλέτου? Μάλλον θα κλείσω μια βάφτιση με αυτό το θέμα, και θέλω ιδέες για να κάνω δέιγματα.

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    , μπορείς να μου πεις πώς λέγονται τα παπούτσια του μπαλέτου? Μάλλον θα κλείσω μια βάφτιση με αυτό το θέμα, και θέλω ιδέες για να κάνω δέιγματα.
    Πουεντ.

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by polinaki1983
    , μπορείς να μου πεις πώς λέγονται τα παπούτσια του μπαλέτου? Μάλλον θα κλείσω μια βάφτιση με αυτό το θέμα, και θέλω ιδέες για να κάνω δέιγματα.
    Πουεντ.
    Θενκς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!