ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 612
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 612 of 2553 FirstFirst ... 11251256260261061161261361462266271211121612 ... LastLast
Results 9,166 to 9,180 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Κ αυτη νομιζω οτι ειναι μεγαλη....
    Λυπάμαι που θα σου γκρεμίσω ακόμα έναν μύθο,αθώο μου πλάσμα,
    αλλά αυτή είναι μια μεσαία που ενδεχομένως περνιέται για μεγάλη χωρίς ωστόσο να είναι!
    Αρκουδοαγκαλιά που σέβεται το μέγεθος της θα λέγαμε κάποια τέτοια...Το'χουμε τώρα;

Senior Member
    Χμμμμμμμμμμμμμ Δηλαδή εμένα εν θα ήθελες να με γνωρίσεις, μιας και όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς αρκετά άτομα μου τους έχουν "αφιερώσει"
    Πωλινακι μου φυσικα κ θα σε γνωρισω αν δεν γινει το τετραημερο που υπολογιζω στο Μετσοβο.θα ανεβω Αθηνα κ θα ειναι χαρα μου να σε δω οπως κ ολα τα αλλα κοριτσια.
    Βαζω το καρουζελ σε τουρτα,μακαρι να μπορουσες να μας τη φερεις! [/quote]

Καλημέρα γλαύκη μου. Να το φτιάξω μπορώ, αλλά να το φέρω κομματάκι δύσκολο καλή μου..... Αντε τότε μακάρι να μην γίνει το τετραήμερο στο μέτσοβο

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Κι αφού έκανα σαν καλό κορίτσι τις σημερινές δουλειές στο πατρικό μου λίγο πριν κλείσω αυλαία βλεφάρων μπαίνω για το παραπονιάρικο μου!

Πωλινάκι μου,που αν κι έχεις τόση αυτοπεποίθηση δείχνεις να έχεις ανάγκη διαρκούς επιβεβαίωσης...τι να σου εξηγήσω;Τ'αυτονόητα;
    Εσύ κάθε μέρα ξυπνάς,κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και σου λες πόσο υπέροχη είσαι σε αντίθεση με πολλές από εμάς,που τους αποφεύγουμε
    σαν το διάολο το λιβάνι!Τι άσκηση να χρειάζεσαι εσύ;Εσύ πρέπει να μας διδάξεις όλο αυτό που νιώθεις για σένα ανεξαρτήτου βάρους!

Όσο για τις δημιουργίες σου,τώρα μόλις τις είδα!Και τι δεν έκανες!Ομολογώ πως κι εγώ λιγουρεύτηκα εκείνα τα κεκάκια.
    Δε φαντάζομαι να μας έρθεις στην Αθήνα στη συνάντηση με άδεια χέρια ε;Κι η κούκλα με τις σκάλες που μου έλεγες,υπέροχη!
    Κι έκανες ένα κοριτσάκι να νιώσει τόσο ξεχωριστό που κανένα άλλο δεν είχε ποτέ ανάλογη τούρτα γενεθλίων!Ανταμοιβή ανυπολόγιστη!

Έχω όμως να κάνω μια παρατήρηση.Είδα από πάμπερς μέχρι κρασιά με ξηροκάρπια στις συσκευασίες δώρων.
    Επιτρέπεται μια ταυρίνα να μη φροντίσει να κάνει ένα πακέτο ερωτικό; http://www.youtube.com/watch?v=5JRZ7ah7ZKw
    Καλημέρα Ναταλάκι μου. Οντος κάθε πρωί ( και βράδυ, και μεσημέρι, και κάθε ώρα της μέρας) που περνάω μπροστά από τον καθρεύτη με βλέπω πολύ όμορφη, και πολλές φορές κάθομαι πολλή ώρα εκεί και με βλέπω και με θαυμάζω :P:P:P:P Ομως δεν κάνω κάτι διαφορετικό, απλά έτσι ήμουνα πάντα, να μου αρέσει αυτό που βλέπω, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να το εξηγήσω. Ναι, είναι κάπια μέρη του σώματος που δεν μου αρέσουν, αλλά δεν εστιάζω σε αυτά.

Τώρα σχετικά με τις δημιουργίες μου, σε ευχαριστώ πολύ!!! Δυστυχώς στην δουλιά μας έχουν κόψει το youtube και έτσι δεν μπορώ να δω το βίντεο που μου έβαλες, απλά έχω να σου πω πως είχα στο μυαλό μου να φτιάξω και κάτι ξεχωριστό, ερωτικό (αλλά όχι πονηρό μιας και είχαμε και μωρά εκεί) αλλά δεν είχα χρόνο. Το αφήνω όμως για το Βαλεντίνου!!!!

Στην Αθήνα δεν θα σας έρθω με άδια χέρια, όλο και κάτι θα φτιάξω!!! Φτάνει να ξέρω πόσα άτομα θα είμαστε στην συνάντηση. Τώρα για κεκάκια δεν μπορώ να το υποσχεθώ, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα μεταφέρω γερά, αλλά όλο και κάτι θα γευτείτε από τα χεράκια μου. Τί, μόνο να τα βλέπετε? Από εμφάνιση οκ, πάμε καλά, από γεύση όμως πως θα σας κερδίσω? χεχεχεχε

Senior Member
    Καλημέρα και σε όλο τον υπόλοιπο καρουζελόκοσμο!!!!!

Κατερινάκι, σήμερα έβαλα το μίνι πορτοκαλί φόρεμα που σου αρέσει με καλτσόν μάυρο χοντρό!!!!!! Είναι τέλιο!!! (Εχω και φώτο, αν θες να δεις :P:P)

Senior Member
    καλημέρααα!!
    Πωλίνα θέλω θέλω που είναι???

Senior Member
    κ εγωωωωωωω θελω να δω φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    καλημέρααα!!
    Πωλίνα θέλω θέλω που είναι???
    Εδώ είναι!!!!! Εν το μεταξύ, αν και δεν έχασα πάνω από 2 κιλά από την προηγούμενη, εγώ βλέπω διαφορά στο πως φαίνετε το φορεματάκι πάνω μου!!!

Senior Member
    είσαι πολύ κομψή και το κολάν φοβερή επιλογή !!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    είσαι πολύ κομψή και το κολάν φοβερή επιλογή !!
    Θενκς καλή μου!!! είναι καλτσόν χοντρό σαν κολάν! Δυστυχώς δεν έχω το κατάλληλο πόδι για τόσο κοντό φόρεμα με λεπτό καλτσόν!

Senior Member
    Kαλημερα στα κοριτσια του καρουζελ που εχουν πιασει δουλεια απο το πρωι!
    Αβουλινι μου μωρο μου,ειχες μια απορια.Τωρα μαλλον σου λυθηκε.....

Senior Member
    Πωλινα καλυτερα οι φωτογραφιες να μπαινουν στο τοπικ με τισ φωτογραφιες η στο δικο σου για να μπορουν να τις βλεπουν ολοι γιατι απο οσο ξερω σε αυτο το τοπικ επειδη ειναι περιορισμενης ευθυνης κ μονο για διαιτες δε μιλαει δε μπαινουν ολοι.Φιλια!

Senior Member
    Πωλινα καλυτερα οι φωτογραφιες να μπαινουν στο τοπικ με τισ φωτογραφιες η στο δικο σου για να μπορουν να τις βλεπουν ολοι γιατι απο οσο ξερω σε αυτο το τοπικ επειδη ειναι περιορισμενης ευθυνης κ μονο για διαιτες δε μιλαει δε μπαινουν ολοι.Φιλια!
    Οταν είχε βάλει η κατερίνα τις φώτο της δεν είδα να αντιδράσεις, όταν έγραψε η λινταλ ολόκληρη δίαιτα δεν είδα να αντιδράσεις. Και δεν την έβαλα για να την δουν όλοι, αλλά το κατερινάκι που της αρέσει αυτό το φόρεμα.

Senior Member
    Πωλινα δεν ειναι προσωπικο παιδι μου,ηρεμησε!Ουτε θυμομουν οτι εχει βαλει κ η Κατερινα φωτογραφιες οσο για τη διαιτα κανω πλακα γιατι ευτυχως εχουμε πολλα ενδιαφεροντα στη ζωη μας.καλη συνεχεια...

Senior Member
    Καλημερα κοριτσια !

Καλημερα Ναντιν ΜΟΥ! ΟΧΙ δεν ξεχναω ποτε τι πρεπει να κανω.....ειπαμε φιλαω απο εδω εγω τα συνορα....!

http://www.youtube.com/watch?v=S0YQSnSXX0g

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια.
    Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί διαγράφηκε η φωτογραφία της Πωλίνας, δεν πρόλαβα καν να την δω.
    Όσο για την δίαιτα που ανέβασα, ρώτησα και το Ναταλάκι που είναι το δικό της τόπικ και δεν αντέδρασε αρνητικά.
    Αύριο δηλαδή που έχω σκοπό να ανεβάσω τις υπόλοιπες 30 μέρες μας να μην το κάνω εδώ μέσα?
    Ναταλία απάντησέ μου άμεσα.
    Νόμισα ότι αυτό το τόπικ ήταν της δικιάς μας παρέας και ότι γράφει ο καθένας ότι έχει στο μυαλό του, τις σκέψεις μας, μια φωτογραφία μας, την δίαιτά μας....
    Αν κάνω λάθος ενημερώστε με (Ναταλία) αύριο να ποστάρω την δίαιτά μου σε άλλο τόπικ.