Results 9,181 to 9,195 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-11-2011, 13:51 #9181
Λιντάλ μου καλησπέρα. Εγώ διαίγραψα την φώτο μου μιας και ενόχλησε το μέλος. Και εγώ αυτό πίστευα με σένα, ότι αυτό το τόπικ μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε χωρίς να θεωρούμαστε εκτός θέματος, αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Οσο για την δίαιτά σου καλή μου, αν θες ανεβασέ την στο δικό μου τόπικ. εκεί δεν υπάρχουν περιορισμοί σε τίποτα και για κανέναν.
- 09-11-2011, 13:53 #9182
Καλησπέρα Πωλινάκι μου...
Νομίζω ότι πρέπει να πάρει θέση η Ναταλία για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Ναι, αν η Ναταλί που άνοιξε το ποστ μου το ζητήσει, εγώ χωρίς καμία παρεξήγηση θα την βάλω αύριο στο δικό σου τόπικ (ακούτε κορίτσια? μην ψαχνόμαστε αύριο!).
Ευχαριστώ Πωλινάκι!
09-11-2011, 13:57 #9183
Originally posted by lidal
Καλησπέρα Πωλινάκι μου...
Νομίζω ότι πρέπει να πάρει θέση η Ναταλία για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Ναι, αν η Ναταλί που άνοιξε το ποστ μου το ζητήσει, εγώ χωρίς καμία παρεξήγηση θα την βάλω αύριο στο δικό σου τόπικ (ακούτε κορίτσια? μην ψαχνόμαστε αύριο!).
Ευχαριστώ Πωλινάκι!
09-11-2011, 13:57 #9184
Originally posted by Γλαύκη
Πωλινα καλυτερα οι φωτογραφιες να μπαινουν στο τοπικ με τισ φωτογραφιες η στο δικο σου για να μπορουν να τις βλεπουν ολοι γιατι απο οσο ξερω σε αυτο το τοπικ επειδη ειναι περιορισμενης ευθυνης κ μονο για διαιτες δε μιλαει δε μπαινουν ολοι.Φιλια!
Και γω περιορισμένης είμαι, γι΄αυτό μάλλον δεν το κατάλαβα...
09-11-2011, 13:59 #9185
Originally posted by polinaki1983
Α, και υπόψην σου, σε 2 βδομάδες και 2 μέρες περίπου, θα σπάσεις την δίαιτα για να φας κάτι από τα χεράκια μου, έτσι για το καλό, μην τα βλέπετε μόνο, και δεν θα δεκτώ όχι για απάντηση!
αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα η λαίμαργη..
Τι καλό θα μας φέρει άραγε η Πωλίνα??
χεχεχε....γιουμ.....
περιμένω σαν τρελή
στο φαί λέω πάντα ναι! (και σε κάτι άλλο αλλά ας μην αρχίσουμε τα δικά μας πάλι...).
09-11-2011, 14:02 #9186
Α, και υπόψην σου, σε 2 βδομάδες και 2 μέρες περίπου, θα σπάσεις την δίαιτα για να φας κάτι από τα χεράκια μου, έτσι για το καλό, μην τα βλέπετε μόνο, και δεν θα δεκτώ όχι για απάντηση!
αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα η λαίμαργη..
Τι καλό θα μας φέρει άραγε η Πωλίνα??
χεχεχε....γιουμ.....
περιμένω σαν τρελή
στο φαί λέω πάντα ναι! (και σε κάτι άλλο αλλά ας μην αρχίσουμε τα δικά μας πάλι...).
09-11-2011, 14:06 #9187
κοριτσια μην λογομαχειτε γιατι θα ερθει η ναταλια και θα σας δωσει μπατσακια!!!
λιντα! αυτιο περιμενω το ζυγισμα σου!!!!
εγω η ανυπομονη ζυγιστηκα και σημερα(αντι της παρασκευης που πρεπει) αλλα δεν λεω τι ειδα!
θα το πω την παρασκευη επισημα!
παντως καπου να τον ανεβασεις το μηνα γιατι με βολεψε παααρααα πολυ η διατροφη σου!
εχω και γαμο στις γιορτες!
σημερα παλι ψαρι αχνιστο (αντι για μακαρονια). για αυτιο μου εχει μεινει το λαδερο. μαλλον θα φαω πρασσα αντι για φασολακια.
εσυ πως πας?
09-11-2011, 15:37 #9188
Νόμισα ότι αυτό το τόπικ ήταν της δικιάς μας παρέας και ότι γράφει ο καθένας ότι έχει στο μυαλό του, τις σκέψεις μας, μια φωτογραφία μας, την δίαιτά μας....
Καλά,καλέ!Ούτε για λίγο δεν μπορώ να σας αφήσω χωρίς επιτήρηση;Αααααα
Για να επαναφέρω τα πράγματα στην τάξη θα διευκρινήσω τα εξής:
1)Το τόπικ αυτό ΔΕΝ είναι της Ναταλίας.
Είναι όλων όσων θέλουν να βολτάρουν στις σελίδες του,απλά η Ναταλία έχει το αποκλειστικό προνόμιο ν'αλλάζει τίτλους.
2)Το όνειρο της Ναταλίας για το τόπικ αυτό είναι η αλήθεια του καθενός μας.
Ο,τιδήποτε τυχόν μας απασχολεί,από τ'ανάλαφρα καθημερινά μέχρι τα δυσβάσταχτα ζόρια,από σοβαρές κουβέντες μέχρι πλάκες,
από αναφορές στην αφορμή που μας έφερε κοντά(την προσπάθεια για τα κιλά μας)μέχρι το πιο άσχετο...Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ!
Εγώ μας βλέπω ως μια παρέα που βρήκε αυτόν το χώρο να μοιράζεται,να εκφράζεται καθώς δυστυχώς οι αποστάσεις δυσχεραίνουν
τη δια ζώσης επαφή.Κάποιον τον απασχολεί η δίαιτα του,άλλον τα γκομενικά,άλλον οι πρώτες μέρες του παιδιού στο σχολείο
(πού'σαι Βασουλίνι μου και πόσο είχαμε τότε κατηγορηθεί!),η μοναξιά,η μελαγχολία,η χαρά,τα προβλήματα,η χαζομάρα,ΌΛΑ!
Προσωπικά όποτε γράφω το κάνω χωρίς πρότερη επεξεργασία για το τι θα πω,σε τι όρια,τι θα σκεφτεί όποιος τυχόν άγνωστος
το διαβάσει.Γράφω προσωπικά στην καθεμίας σας,έχω στο νου μου τα πρόσωπα σας,την παρέα μας,όπου άγνωστος δεν υπάρχει.
Θέλω να νιώθουμε κοντά ο ένας με τον άλλον κι ας είμαστε πολύ διαφορετικοί κι ας δείχνουμε να έχουμε άλλες ανάγκες.
Στο βάθος ο παρονομαστής είναι ο ίδιος θεωρώ.Έχουμε ανάγκη να νιώσουμε πως εδώ θα βρούμε ανθρώπους που μας νοιάζονται,
που μπορούν να σηκώσουν τον αναστεναγμό μας,να ρίξουν ένα χαμόγελο στη χαρά μας,να πειραχτούμε,να γελάσουμε,να νιώσουμε
ελεύθεροι και λιγότερο μόνοι.Πάντα η αγκαλιά είναι ανοιχτή σε όποιον νιώθει να θέλει να κουρνιάσει μέσα της,νέος ή παλιός.
Αυτό το τόπικ δεν έχει ποτέ συγκεκριμένη θεματολογία,γιατί το θέμα του είμαστε εμείς,ο αληθινός γυμνός εαυτός μας κι αυτός
αναπόφευκτα αλλάζει στο χρόνο καθώς αλλάζουν κι όσα του συμβαίνουν και τον απασχολούν.Γι'αυτό κι ο τίτλος τρέχει ξοπίσω μας
να μας ταιριάζει.Τελευταία η ʼτκινς ξεμυάλιασε την Αλαλουμένια μας και δε μας λέει ούτε γειά...Μην έχουμε κι άλλες απώλειες.
Ήδη μετράμε κάμποσες δυσβάσταχτες από τις παλιές μας φιλενάδες.Αγαπιόμαστε μέσα από τη διαφορετικότητα μας.Αναπόφευκτα
με κάποιους ταιριάζουμε περισσότερο και μ'άλλους λιγότερο.Δεν μπορώ ωστόσο να πιστέψω πως η αλήθεια του καθενός μας
δεν είναι απόλυτα σεβαστή κι εκτιμητέα.Στα πλαίσια αυτά θα προσκαλέσω την Πωλίνα είτε να ξαναβάλει τη φωτογραφία
είτε να σβήσει τα κόκκινα έντονα γράμματα της διαγραφής της, που μου κλονίζουν το τεντωμένο τελευταία νευρικό μου σύστημα.
Καθώς και να πάρει πίσω τα υπονοούμενα για διακριτική μεταχείρηση κι άσματα ασμάτων...Χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε!
Οι σφαλιάρες(πόσο καλά με ξέρεις τελικά Μις Ζάρα)θα πέσουν στην επικείμενη συνάντηση!Μη με ταράζετε και δεν έρθω!Κανονίστε!
09-11-2011, 15:50 #9189
Τέλος πάντον, δεν ξέρω ακόμα τί θα σας φέρω, μιας και δεν μπορώ να φέρω τούρτα, και μάλλον ούτε cup cakes, ίσως σε butter cookies καταλήξω!!! Θα δω!
Εγώ πάντως αυτό που μου αναλογεί,δε θα το φάω,να το ξέρεις.Θα το κάνω αποξηραμένο στολίδι με κορδέλα να σε θυμάμαι.
Καλή ιδέα θα ήταν να είχαν σχήμα πχ.Καρουζέλ,κάτι συμβολικό...Και μη μου πεις πού θα βρεις φορμάκι!Εδώ κάνεις τόσες πατέντες!
Όταν ήμασταν ομάδα R είχαμε ένα ασημένιο αρχικό(διαφορετικό σχέδιο η καθεμία)που ακόμα έχω στο μπρελόκ μου.Όμορφο ήταν.
Χρόνο έχεις,μόλις σου έδωσα ιδέα.Κάτι αναμνηστικό,συμβολικό,όχι για χλαπάκιασμα,αλλά για συνδετικό στοιχείο.Ξεκίνα να το δουλεύεις!
09-11-2011, 15:51 #9190
Originally posted by NADINE
Στα πλαίσια αυτά θα προσκαλέσω την Πωλίνα είτε να ξαναβάλει τη φωτογραφία
είτε να σβήσει τα κόκκινα έντονα γράμματα της διαγραφής της, που μου κλονίζουν το τεντωμένο τελευταία νευρικό μου σύστημα.
Καθώς και να πάρει πίσω τα υπονοούμενα για διακριτική μεταχείρηση κι άσματα ασμάτων...Χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε!
Με άτομα που δεν σέβονται το πια είμαι, εγώ δεν θέλω συναναστροφές (και ναι, αναφέρομαι στην Γλαύκη που από τότε που ξεκίνησε μέσα σε αυτό το φόρουμ έχει δείξει ότι δεν με πάει). Αλλωστε το έχω πει πολλές φορές ότι κάπιος ή θα με αγαπήσει αμέσως ή θα με μισήσει αμέσως, έτσι λοιπόν ισχύει και τώρα, και ούτε θέλω αλλά ούτε και πρόκειτε να προσπαθήσω να το αλλάξω αυτό.
Καλή σας μέρα.
09-11-2011, 15:57 #9191
Τέλος πάντον, δεν ξέρω ακόμα τί θα σας φέρω, μιας και δεν μπορώ να φέρω τούρτα, και μάλλον ούτε cup cakes, ίσως σε butter cookies καταλήξω!!! Θα δω!
Εγώ πάντως αυτό που μου αναλογεί,δε θα το φάω,να το ξέρεις.Θα το κάνω αποξηραμένο στολίδι με κορδέλα να σε θυμάμαι.
Καλή ιδέα θα ήταν να είχαν σχήμα πχ.Καρουζέλ,κάτι συμβολικό...Και μη μου πεις πού θα βρεις φορμάκι!Εδώ κάνεις τόσες πατέντες!
Όταν ήμασταν ομάδα R είχαμε ένα ασημένιο αρχικό(διαφορετικό σχέδιο η καθεμία)που ακόμα έχω στο μπρελόκ μου.Όμορφο ήταν.
Χρόνο έχεις,μόλις σου έδωσα ιδέα.Κάτι αναμνηστικό,συμβολικό,όχι για χλαπάκιασμα,αλλά για συνδετικό στοιχείο.Ξεκίνα να το δουλεύεις!
09-11-2011, 16:12 #9192
Σωστά!Εξάλλου όσοι ζυγίζουν για δύο δικαιούνται διπλή ποσότητα!
Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια εδώ μέσα!Αδυνατίσατε;Να πληρώσετε
το τίμημα,μανδάμες!Μην τα θέλετε όλα δικά σας!ʼντε γιατί α!
Όσο για τα της Γλαύκης η εντύπωση μου όταν το διάβασα ήταν
πως προσπαθεί να προστατέψει τη θεματολογία,κάτι που νομίζω
το κάλυψα.Δεν πίστεψα πως είναι κάτι προσωπικό.Δεν υποτιμώ
τις δικές σου εκτιμήσεις,απλά εξηγώ γιατί δεν αναφέρθηκα σ'εκείνη
προσωπικά.Αν νιώθεις αδικημένη από μένα,να με συγχωρέσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση να φερθώ έτσι σε κανέναν.
ʼντε,συμφιλιωθείτε τώρα που δεν μπορώ τις εντάσεις
κι άσε κατά μέρους τις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις,εσύ!ʼντε,
μη στα φάω όλα τα κεραστικά σου και θα μείνουν με την απορία
οι υπόλοιπες αν όντως έχουν και γεύση καλή εκτός από εμφάνιση!
09-11-2011, 16:32 #9193
και για να ελαφρωσουμε λιγο το κλιμα....
"μη στα φαω ολα τα κεραστικα σου!" ωραια απειλη ναντιν!
και ταιριαζει και απολυτα με ολη τη θεματολογια του φορουμ! διατροφικες διαταραχες!!
μωρε...ζηλευω τοσο που θα χασω αυτη τη συναντηση....
θα περασετε πολυ ωραια!
09-11-2011, 16:41 #9194
Σωστά!Εξάλλου όσοι ζυγίζουν για δύο δικαιούνται διπλή ποσότητα!
Δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια εδώ μέσα!Αδυνατίσατε;Να πληρώσετε
το τίμημα,μανδάμες!Μην τα θέλετε όλα δικά σας!ʼντε γιατί α!
Όσο για τα της Γλαύκης η εντύπωση μου όταν το διάβασα ήταν
πως προσπαθεί να προστατέψει τη θεματολογία,κάτι που νομίζω
το κάλυψα.Δεν πίστεψα πως είναι κάτι προσωπικό.Δεν υποτιμώ
τις δικές σου εκτιμήσεις,απλά εξηγώ γιατί δεν αναφέρθηκα σ'εκείνη
προσωπικά.Αν νιώθεις αδικημένη από μένα,να με συγχωρέσεις.
Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόθεση να φερθώ έτσι σε κανέναν.
ʼντε,συμφιλιωθείτε τώρα που δεν μπορώ τις εντάσεις
κι άσε κατά μέρους τις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις,εσύ!ʼντε,
μη στα φάω όλα τα κεραστικά σου και θα μείνουν με την απορία
οι υπόλοιπες αν όντως έχουν και γεύση καλή εκτός από εμφάνιση!
Σχετικά με την Γλαύκη, εξ αρχής νιώθω ένα ψυχρό αεράκι (για να το πω και όσο ευγενικά μπορώ) από το μέρος της προς το δικό μου. Ούτε καν μου έδωσε την ευκαιρία να της δείξω πια είμαι, παρά μόνο με την κάθε ευκαιρία να μου μιλάει υποτιμητικά και υπεροπτικά(αν είναι σωστή η λέξη). Μπορεί να μην είμαι διαβασμένη, μπορεί να μην είμαι κουλτουριάρα, μπορεί να μην ξέρω από ποίηση, λογοτεχνία, μουσική, θέατρο κτλ κτλ κτλ, αλλά είμαι η Πωλίνα και είμαι πολύ περίφανη γιαυτό, και δεν δέχομαι κανείς να με υποβιβάζει. Με το σημερινό για μένα ξεχίλησε το ποτήρι. Λυπάμαι αν σε στεναχωρώ, αλλά αυτή είναι η αλήθια μου, ξέρεις ότι δεν μπορώ να κρύβομαι πίσω από τα δάκτυλά μου.
Οσο για το αν θα τα φας όλα, πίστεψέ με θα είναι αρκετά!!!! Δεν θα μπορέσεις!
09-11-2011, 16:49 #9195
Ναταλάκι ? Σ'αγαπώ πάρα πολύ!
Πωλινάκι? Σ'αγαπάω και σένα!
Και όλες εδώ μέσα, αλήθεια το λέω.
Μήπως -λέω μήπως- η Γλαύκη επειδή διεκδικεί τη Ναταλία, ζηλεύει λίγο? Γιατί να και μένα μου έγραψε ότι δεν μου μιλάει και δεν θα μου μιλήσει ποτέ μιας και είμαστε αντίζηλες αλλά εγώ και αυτήν την θέλω στην παρέα μας!
Έλα ρε Γλαύκη να λυθεί η παρεξήγηση.
Το Πωλινάκι είναι ταυράκι και άμα θυμώσει .... τα σπάει!!!!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....