ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 614
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 614 of 2553 FirstFirst ... 11451456460461261361461561662466471411141614 ... LastLast
Results 9,196 to 9,210 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    λιντα! αυτιο περιμενω το ζυγισμα σου!!!!
    εγω η ανυπομονη ζυγιστηκα και σημερα(αντι της παρασκευης που πρεπει) αλλα δεν λεω τι ειδα!
    θα το πω την παρασκευη επισημα!

παντως καπου να τον ανεβασεις το μηνα γιατι με βολεψε παααρααα πολυ η διατροφη σου!
    εχω και γαμο στις γιορτες!
    σημερα παλι ψαρι αχνιστο (αντι για μακαρονια). για αυτιο μου εχει μεινει το λαδερο. μαλλον θα φαω πρασσα αντι για φασολακια.
    εσυ πως πας?
    Λοιπόν κοριτσάκι!
    Για να λυθεί η παρεξήγηση εγώ θα βάλω από σήμερα τις 30 μέρες που ξεκινάνε από αύριο και όποια θέλει ζυγίζεται και λέει και τι έχασε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.
    Σήμερα ζυγίστηκα και ήμουν 86, 4.
    Έχασα 2 κιλά (και δεν την τήρησα καθόλου κατά γράμμα όπως υπόσχομαι να κάνω από δω και πέρα).
    Για ετοιμαστείτε κοκόνες!!!!!
    Ο σούπερ μήνας ακολουθεί!!!!!

Senior Member
    2 κιλα!!!!!!!!! ναι!!!!!!!! παρα πολυ καλη αρχη!!!!
    που να την τηρησεις και κατα γραμμα! φαντασου τι εχει να γινει!!!!
    αντε...βλεπω το κοκκινο φορεμα!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
    Διάβασα τα περί παρεξήγησης και απορώ γιατί θεωρείται ως τέτοια, γιατί καλείται η κυρία Πρόεδρος να διευθύνει τη συζήτηση, όταν τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και καθόλου, μα καθόλου σε προσωπικό επίπεδο.
    Το θέμα δεν είναι αν συμπαθεί κάποιος κάποιον άλλον και σε ποιο βαθμό. Αυτό, όπως τόνισε η και η Ναταλία, δεν είναι εφικτό να γίνει ούτε εδώ, ούτε στην πραγματική ζωή, με όλους τους ανθρώπους. Δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους, τόσο απλά. Κακώς αναφερόμαστε ονομαστικά, μου θυμίζει έντονα το "Κυρία, κυρία, η Μαρία μου είπε μια κακιά λέξη". "Α, Μαρία, κακό παιδί, θα σε μαλώσω".
    Το θέμα είναι ότι μερικές από μας, βάζω και μένα μέσα, είμαστε αρκετά μετριοπαθείς. Όλοι θέλουμε το μπράβο μας, όλοι θέλουμε την αναγνώριση της προσπάθειάς μας, αλλά με μέτρο. Κανένας δε θίχτηκε από τη φωτογραφία της Κατερίνας, γιατί αναρτήθηκε μία φορά, όχι δεκάδες και σε δύο τρία θέματα. Αν, Πωλίνα, έβαζες τις φωτογραφίες σου στο δικό σου τόπικ, όπου όποιος μπαίνει, ξέρει πάνω κάτω τι θα δει, δε νομίζω ότι θα είχε κανένας αντίρρηση, ούτε θα γινόταν όλο αυτό το ζήτημα. Κατανοώ, βέβαια, ότι η απουσία μέτρου, έστω και σε άλλο επίπεδο, είναι αυτή που μας έκανε μία παρέα. Εννοείται ότι ο καθένας κάνει αυτό που επιθυμεί, αλλά τότε ας είναι έτοιμος να αναλάβει και την ευθύνη και να μην παραπονιέται. Δεν είναι θέμα ούτε μόρφωσης, ούτε κουλτούρας, ούτε επιπέδου, είναι θέμα κούρασης. Και θα μιλήσω για μένα και για την "κουλτούρα" μου. Ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό να βάζω τραγουδάκια αμφιβόλου αισθητικής για πλάκα. Γελάσαμε μία, γελάσαμε δύο, κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κούρασα τον κόσμο και σταμάτησα να τα βάζω. Ούτε γκρίνιαξα, ούτε διέγραψα τίποτα, απλώς σταμάτησα να επαναλαμβάνω κάτι που διαισθάνθηκα ότι ενοχλούσε και όλα καλά.
    Ας λήξει το θέμα εδώ, ας κάνουμε ό,τι νομίζουμε από δω και πέρα. Είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες η κάθε μία από εμάς και δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο εύθικτοι. Αν κάποιος μου έλεγε, α, ρε, ʼβα, γύφτουλα, τι έβαλες πάλι να ακούσουμε, θα έλεγα βάλε εσύ κάτι καλύτερο, δεν θα με έπιανε το παράπονο. Αυτά, με αγάπη σε όλες σας!

Senior Member
    Originally posted by DEPON

Καλημερα Ναντιν ΜΟΥ! ΟΧΙ δεν ξεχναω ποτε τι πρεπει να κανω.....ειπαμε φιλαω απο εδω εγω τα συνορα....!

http://www.youtube.com/watch?v=S0YQSnSXX0g
    Φύλα εσύ τα σύνορα αλλά το φλέγον μας θέμα είναι να φιλήσω κι εγώ κανέναν!
    Μάλλον τα μπέρδεψες τα καθήκοντα σου κάπου στην πορεία,ντεπονάκι μου κι άδικα μένω ανέγγιχτη
    και περιμένω!Αχ...ʼμα είναι να πέσεις στην ανάγκη των άλλων δύσκολα γίνεται δουλειά!Ανάθεμα την κατάντια μου!
    Παρακαλώ πολύ να λάβεις στα σοβαρότερα τις ευθύνες που σου ανατέθηκαν,μη σε απολύσω!Και σύντομα ε;

Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα;Της λείπει η μανούλα-πατρίδα;
    Μια ανεβασμένη θαλασσένια αφιέρωση για το Ντεπονάκι μου!Φιλάκιαααα

--->ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ : ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    2 κιλα!!!!!!!!! ναι!!!!!!!! παρα πολυ καλη αρχη!!!!
    που να την τηρησεις και κατα γραμμα! φαντασου τι εχει να γινει!!!!
    αντε...βλεπω το κοκκινο φορεμα!!!
    Ευχαριστώ γλυκό μου κοριτσάκι!

Senior Member
    Ωραία! Χωρίς καμία παρεξήγηση εγώ ανοίγω τόπικ με θέμα "δίαιτα ως τα Χριστούγεννα".
    Όσοι πιστοί προσέλθετε. Εκεί θα γράφουμε και τις μετρήσεις μας και δεν θα σας ζαλίζουμε με δίαιτες και τι φάγαμε σήμερα και τι θα φάμε αύριο.
    Αλλά όπως πάντα εδώ θα μπαίνω γιατί τόσα χρόνια τώρα αυτό είναι το πρώτο τόπικ που θα διαβάσω όταν θα μπω στο φόρουμ.
    Τι να κάνουμε? Αδυναμίες είναι αυτές!

Senior Member
    Δεν είναι καθόλου το ίδιο Αβα. Οπως κανείς δεν σου παραπονέθηκε εσένα για τα τραγούδια/φώτο/βίντεο που κατά καιρούς βάζεις, έτσι δικαιούμαι και εγώ να βάζω ότι θέλω χωρίς να με κρίνει κάπιος.

Το ότι είσαστε κολλητάρια με την εν λόγω "κυρία" που παραπονέθηκε, αυτό αμέσως σε κάνει να παίρνει το μέρος της, και μην το αρνηθείς.

εμένα λοιπόν ξεχάστε με, θα δείνω το παρόν μου όπως θέλω εγώ και με όπιον τρόπο θέλω εγώ. Αν κάπιος έχει πρόβλημα με τις φώτο μου ή με εμένα γενικά απλά ας μην διαβάζει τα ποστ μου και ας μην βλέπει τη μουρη μου. Εγώ τουλάχιστον δεν προσπαθώ να κρυφτώ ούτε πίσω από ανωνυμίες ούτε πίσω από μία οθόνη.

καλή συνέχια.

Senior Member
    Έχασε δύο ολόκληρα κιλά ο Ρωμαίος μου τρώγοντας τούρτα!Μωρέ μπράβο!
    Κοίτα να δεις που το σκέφτομαι να μπω στη δίαιτα των 30 ημερών κι εγώ!
    Αλλά μήπως λιγουριαστούμε;Τουλάχιστο� � είναι σοκολασμένη ή μόνο κρέμα ενδείκνυται;
    Εκτός αν δεν είναι από την τούρτα αλλά από τον σούπερ ντούπερ γενέθλιο εορτασμό
    που και καλά δε θα συνέβαινε!Στην περίπτωση αυτή με ακόμα μεγαλύτερη χαρά
    να κάνω κι εγώ τη δίαιτα των 30 ημερών,αλλά θα πρέπει να μου βρείτε coach!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
    Διάβασα τα περί παρεξήγησης και απορώ γιατί θεωρείται ως τέτοια, γιατί καλείται η κυρία Πρόεδρος να διευθύνει τη συζήτηση, όταν τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και καθόλου, μα καθόλου σε προσωπικό επίπεδο.
    Το θέμα δεν είναι αν συμπαθεί κάποιος κάποιον άλλον και σε ποιο βαθμό. Αυτό, όπως τόνισε η και η Ναταλία, δεν είναι εφικτό να γίνει ούτε εδώ, ούτε στην πραγματική ζωή, με όλους τους ανθρώπους. Δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους, τόσο απλά. Κακώς αναφερόμαστε ονομαστικά, μου θυμίζει έντονα το "Κυρία, κυρία, η Μαρία μου είπε μια κακιά λέξη". "Α, Μαρία, κακό παιδί, θα σε μαλώσω".
    Το θέμα είναι ότι μερικές από μας, βάζω και μένα μέσα, είμαστε αρκετά μετριοπαθείς. Όλοι θέλουμε το μπράβο μας, όλοι θέλουμε την αναγνώριση της προσπάθειάς μας, αλλά με μέτρο. Κανένας δε θίχτηκε από τη φωτογραφία της Κατερίνας, γιατί αναρτήθηκε μία φορά, όχι δεκάδες και σε δύο τρία θέματα. Αν, Πωλίνα, έβαζες τις φωτογραφίες σου στο δικό σου τόπικ, όπου όποιος μπαίνει, ξέρει πάνω κάτω τι θα δει, δε νομίζω ότι θα είχε κανένας αντίρρηση, ούτε θα γινόταν όλο αυτό το ζήτημα. Κατανοώ, βέβαια, ότι η απουσία μέτρου, έστω και σε άλλο επίπεδο, είναι αυτή που μας έκανε μία παρέα. Εννοείται ότι ο καθένας κάνει αυτό που επιθυμεί, αλλά τότε ας είναι έτοιμος να αναλάβει και την ευθύνη και να μην παραπονιέται. Δεν είναι θέμα ούτε μόρφωσης, ούτε κουλτούρας, ούτε επιπέδου, είναι θέμα κούρασης. Και θα μιλήσω για μένα και για την "κουλτούρα" μου. Ξεκίνησα πριν από λίγο καιρό να βάζω τραγουδάκια αμφιβόλου αισθητικής για πλάκα. Γελάσαμε μία, γελάσαμε δύο, κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κούρασα τον κόσμο και σταμάτησα να τα βάζω. Ούτε γκρίνιαξα, ούτε διέγραψα τίποτα, απλώς σταμάτησα να επαναλαμβάνω κάτι που διαισθάνθηκα ότι ενοχλούσε και όλα καλά.
    Ας λήξει το θέμα εδώ, ας κάνουμε ό,τι νομίζουμε από δω και πέρα. Είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες η κάθε μία από εμάς και δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο εύθικτοι. Αν κάποιος μου έλεγε, α, ρε, ʼβα, γύφτουλα, τι έβαλες πάλι να ακούσουμε, θα έλεγα βάλε εσύ κάτι καλύτερο, δεν θα με έπιανε το παράπονο. Αυτά, με αγάπη σε όλες σας!
    ʼβα, εγώ κάλεσα την Ναταλία να πάρει θέση γιατί εκείνη άνοιξε το τόπικ, όχι για να μαλώσει κανέναν.
    Όσο για τα τραγούδια σου.... εμένα μου άρεσαν!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Έχασε δύο ολόκληρα κιλά ο Ρωμαίος μου τρώγοντας τούρτα!Μωρέ μπράβο!
    Κοίτα να δεις που το σκέφτομαι να μπω στη δίαιτα των 30 ημερών κι εγώ!
    Αλλά μήπως λιγουριαστούμε;Τουλάχιστο� � είναι σοκολασμένη ή μόνο κρέμα ενδείκνυται;
    Εκτός αν δεν είναι από την τούρτα αλλά από τον σούπερ ντούπερ γενέθλιο εορτασμό
    που και καλά δε θα συνέβαινε!Στην περίπτωση αυτή με ακόμα μεγαλύτερη χαρά
    να κάνω κι εγώ τη δίαιτα των 30 ημερών,αλλά θα πρέπει να μου βρείτε coach!
    Έλα τσουρεκάκι μου και συ και θα είμαι εγώ ο coach σου... Θα κατέβεις Αθήνα, δεν θα κατέβεις?????? χεχεχε

Senior Member
    30 μέρες δηλαδή θα κάνεις σεξ μόνο μ'εμένα;Δε θα ξοδέψεις ενέργεια σε κανέναν άλλον;
    Αν ναι,τότε ο τίτλος του τόπικ θα πρέπει να είναι "Σεξ μέχρι τα Χριστούγεννα με τη Ναταλία"
    αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι,θα πρέπει τότε να το κάνω με κάθε μία που θα κάνει τη δίαιτα;

Senior Member
    Χρειαζόμαστε σαν τόπικ μια αποσυμφόρηση γιατί βλέπω πολύ ένταση, νά΄ναι η αυριανή Πανσέληνος? Νά'ναι που αναμένεται συνάντηση και κουλουράκια Πωλίνας? Νά'ναι που δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε στην παρεξήγηση? Χριεαζόμαστε μια διέξοδο και εγώ σαν διαμεσολαβητής του ΟΗΕ σας την προσφέρω απλόχερα! Η φωτογραφία από προχθές που ήμουν στη Σάμο και όλα φάνταζαν ωραία...

Senior Member
    περιμενω το τοπικ διαιτα ως τα χριστουγεννα!!
    ναταλια! να μπαινεις κι εσυ! αν θες ακολουθεις τη διαιτα, αλλα αν δεν θελεις μπορεις τουλαχιστον να μας βαζεις μια φωτογραφια χριστουγεννιατικη καθε μερα για να μην ξεχνιομαστε!
    να βλεπουμε το στοχο μας! και τι ωραιος στοχος!

στα αλλα βρε κοριτσια μη δινεται συνεχεια! αφηστε να παρει ο ανεμος τα λογια (και τα κειμενα).
    αλλωστε ολες μας εχουμε μονο εναν κοινο εχθρο την παχυσαρκια μας.
    ολοι οι αλλοι φιλοι! καλα?

Senior Member
    Αχ, τι θα αντιμετωπίσω πάλι σήμερα:
    http://www.youtube.com/watch?v=t6jNU...eature=related
    Ακόμη πονάει το σώμα μου από τη χθεσινή δοκιμασία! Πρέπει να πάρω ένα πιο σφιχτό σουτιέν, γιατί με τόσο χοροπηδηχτό, με βλέπω καμιά μέρα να ψάχνω τα βυζιά μου στην πλάτη μου! Ας γλιτώσω τουλάχιστον από το ένα κουσούρι, γιατί το δεύτερο το έχω ήδη εξασφαλίσει.. Στη ζούμπα δίνεται έμφαση στην κίνηση της λεκάνης. Θα κουνιέμαι, θα κουνιέμαι, θα κουνιέμαι, ακόμη και εκεί που δεν πρέπει!

Lidal, μη με προκαλείς..... ʼσε το θηρίο να αποκοιμηθεί.. :lol:

Senior Member
    Σοβαρά τώρα,δε συμφωνώ ούτε με τον τίτλο ούτε με το σκεπτικό του "δίαιτα ως τα Χριστούγεννα".
    Παραπέμπει σε όλα όσα μας κούρασαν και μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα.Δίαιτα,χρονική προθεσμία,
    κλέφτικα ζυγίσματα,απαγορέψεις κι απωθημένα και καμία διδαχή από όλα όσα πληρώσαμε με αίμα.
    Γνώμη μου είναι να το πάρετε πιο χαλαρά,να το υποτιμήσετε λιγάκι,να αλλάξετε επιλογές ισόβια.
    Δε θέλω σε καμία περίπτωση να σας αποθαρρύνω ή να υποσκελίσω τον ενθουσιασμό και την πίστη σας
    πως θα πάει καλά.Προσκαλώ απλά την καθεμία να εντοπίσει τι κάνει λάθος μέχρι τώρα(και σε διατροφολογικό
    και σε ψυχολογικό επίπεδο)κι αυτό να φροντίσει να το δουλέψει ώστε να αλλάξει.Καλή σας δύναμη κι επιτυχία!