ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 615
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 615 of 2553 FirstFirst ... 11551556560561361461561661762566571511151615 ... LastLast
Results 9,211 to 9,225 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    30 μέρες δηλαδή θα κάνεις σεξ μόνο μ'εμένα;Δε θα ξοδέψεις ενέργεια σε κανέναν άλλον;
    Αν ναι,τότε ο τίτλος του τόπικ θα πρέπει να είναι "Σεξ μέχρι τα Χριστούγεννα με τη Ναταλία"
    αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι,θα πρέπει τότε να το κάνω με κάθε μία που θα κάνει τη δίαιτα;
    ʼσε γιατί άμα κάνεις σεξ με όλες αυτές που θα κάνουν την δίαιτα, θα ρέψεις χωρίς να χρειαστεί να την κάνεις εσύ!

Senior Member
    Αυτό νομίζω πως είναι ακόμη πιο αντιπροσωπευτικό των βασάνων μου:
    http://www.youtube.com/watch?v=jgFcJ...eature=related
    Ξέχασα να αναφέρω ότι δε φτάνει που κινείται η λεκάνη δεξιά, αριστερά, μπρος, πίσω, κυκλικά, με όλους τους δυνατούς τρόπους και διαρκώς, είναι και τα χέρια που πάνε πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, γύρω γύρω... Ακόμη πονάνε από χθες.. Τα χέρια, όχι η λεκάνη, σ' αυτό τουλάχιστον έχω μία εξοικείωση.... :saint2:
    Χθες, μόλις γύρισα από το μάθημα, ετοίμαζα το βραδυνό μου και κουνιόμουν, λες και κατάπια κομπρεσέρ! Θα μου μείνει το κουσούρι, το βλέπω από τώρα! :crazy:

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Lidal, μη με προκαλείς..... ʼσε το θηρίο να αποκοιμηθεί.. :lol:
    Θέλω να σου ξυπνήσω το .... θηρίο σου!

Senior Member
    ναντιν δικιο εχεις σ αυτα που λες και οντως την εχουμε πατησει ολες μας πολλες φορες.
    ομως νομιζω οτι τωρα δεν κανουμε λαθος.και θα πω γιατι. ας μιλησω για μενα: πριν 2 μηνες ξεκινησα μια πολυ παρομοια διαιτα με αυτη της λιντας. τωρα αν αντι για μοσχαρι εχει συκωτι η αντι για φασολακια εχει σπανακορριζο δεν λεει και κατι.η ιδια διαιτα ειναι! οταν προτεινε τη διατροφη η λιντα με βρηκε σε φαση να εχω αρχισει να κουραζομαι και γενικα στο παρελθον εχουν υπαρξει κομβικο σημειο για μενα τα 10 πρωτα χαμενα κιλα. γιατι ενθουσιαζομαουν και σταματουσα. μετα επερνα 3-5 πισω.
    ετσι χαρηκα οταν προτινε η λιντα τη διατροφη (την ιδια που εκανα αλλα και που εχω σκοπο να κανω για μια ζωη για να μην ξαναπαχυνω) γιατι ενιωσα οτι περνω καινουρια ωθηση στη σκεψη οτι και καποιος αλλος κανει οτι κανω κι εγω. κι οτι μπορω να το συζηταω με καποιον που ακολουθουμε το ιδιο προγραμμα και οχι απλα να μπαινω να γραφω το ''τι εφαγα σημερα'' και μονη μου να τα λεω,μονη μου να τα ακουω.
    δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη. αυτο που μου προσφερει εμενα η λιντα δεν ειναι μια καταπιεστικη διατροφη, αλλα ειναι η συμπαρασταση.
    ο τιτλος μου ειναι αδιαφορος.
    ομως λιντα εγω βοηθιεμαι απο σενα. οποτε αν και συ βοηθιεσαι απο μενα ανοιξε το το τοπικ.
    αλλωστε οπως ειπα ηδη δεν διαιτα για μεχρι τα χριστουγεννα. ειναι διαιτα για μια ζωη

Senior Member
    Να μπω και γω στη λίστα για τη δίαιτα που βασίζεται στο σεξ?
    Ποιος χρυσός άνθρωπος την ανακάλυψε, να του φιλήσω τα πόδια?

Senior Member
    Lidal, αφιερωμένο σε σένα, καμάρι μου!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qv__A2S1LnE

Με τις ευχαριστίες μου! Καιρό έψαχνα αφορμή να ποστάρω το άσμα, αλλά δίσταζα, για ευνόητους λόγους. ʼνοιξες το κλουβί και το θηρίο ξαμολήθηκε!!!
    Είμαι διατεθειμένη να φτάσω χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά:

http://www.youtube.com/watch?v=T__Om_8rMXQ

Ναι, τόσο χαμηλά! Ευχαριστήθηκες? Και τώρα κάντε στην άκρη, ήρθε η ώρα να οδηγήσω το θηρίο πίσω στο κλουβί του. Ήδη το σέρνω από το κολάρο, δεν το ακούτε που βρυχάται?
    Ααααχ! Εκτονώθηκα!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    ναντιν δικιο εχεις σ αυτα που λες και οντως την εχουμε πατησει ολες μας πολλες φορες.
    ομως νομιζω οτι τωρα δεν κανουμε λαθος.και θα πω γιατι. ας μιλησω για μενα: πριν 2 μηνες ξεκινησα μια πολυ παρομοια διαιτα με αυτη της λιντας. τωρα αν αντι για μοσχαρι εχει συκωτι η αντι για φασολακια εχει σπανακορριζο δεν λεει και κατι.η ιδια διαιτα ειναι! οταν προτεινε τη διατροφη η λιντα με βρηκε σε φαση να εχω αρχισει να κουραζομαι και γενικα στο παρελθον εχουν υπαρξει κομβικο σημειο για μενα τα 10 πρωτα χαμενα κιλα. γιατι ενθουσιαζομαουν και σταματουσα. μετα επερνα 3-5 πισω.
    ετσι χαρηκα οταν προτινε η λιντα τη διατροφη (την ιδια που εκανα αλλα και που εχω σκοπο να κανω για μια ζωη για να μην ξαναπαχυνω) γιατι ενιωσα οτι περνω καινουρια ωθηση στη σκεψη οτι και καποιος αλλος κανει οτι κανω κι εγω. κι οτι μπορω να το συζηταω με καποιον που ακολουθουμε το ιδιο προγραμμα και οχι απλα να μπαινω να γραφω το ''τι εφαγα σημερα'' και μονη μου να τα λεω,μονη μου να τα ακουω.
    δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη. αυτο που μου προσφερει εμενα η λιντα δεν ειναι μια καταπιεστικη διατροφη, αλλα ειναι η συμπαρασταση.
    ο τιτλος μου ειναι αδιαφορος.
    ομως λιντα εγω βοηθιεμαι απο σενα. οποτε αν και συ βοηθιεσαι απο μενα ανοιξε το το τοπικ.
    αλλωστε οπως ειπα ηδη δεν διαιτα για μεχρι τα χριστουγεννα. ειναι διαιτα για μια ζωη
    Κοριτσάκι μου το άνοιξα!
    Για πήγαινε να δεις τι θα φάμε τις επόμενες μέρες να μου πεις την γνώμη σου.
    Και γω βοηθιέμαι από σένα. Και πιστεύω ότι όταν μαζευτούν πολλοί άνθρωποι μαζί και έχουν τον ίδιο στόχο, τα καταφέρνουν πάντα καλύτερα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Lidal, αφιερωμένο σε σένα, καμάρι μου!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qv__A2S1LnE

Με τις ευχαριστίες μου! Καιρό έψαχνα αφορμή να ποστάρω το άσμα, αλλά δίσταζα, για ευνόητους λόγους. ʼνοιξες το κλουβί και το θηρίο ξαμολήθηκε!!!
    Είμαι διατεθειμένη να φτάσω χαμηλά, πάρα πολύ χαμηλά:

http://www.youtube.com/watch?v=T__Om_8rMXQ

Ναι, τόσο χαμηλά! Ευχαριστήθηκες? Και τώρα κάντε στην άκρη, ήρθε η ώρα να οδηγήσω το θηρίο πίσω στο κλουβί του. Ήδη το σέρνω από το κολάρο, δεν το ακούτε που βρυχάται?
    Ααααχ! Εκτονώθηκα!
    Θεέ μου!!!!!!!!!!! Η μπουρνουζοπετσέτα???
    Απορώ ΠΟΥ τα βρίσκεις!
    Είσαι το κάτι άλλο παιδάκι μου!

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Originally posted by NADINE
    30 μέρες δηλαδή θα κάνεις σεξ μόνο μ'εμένα;Δε θα ξοδέψεις ενέργεια σε κανέναν άλλον;
    Αν ναι,τότε ο τίτλος του τόπικ θα πρέπει να είναι "Σεξ μέχρι τα Χριστούγεννα με τη Ναταλία"
    αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι,θα πρέπει τότε να το κάνω με κάθε μία που θα κάνει τη δίαιτα;
    ʼσε γιατί άμα κάνεις σεξ με όλες αυτές που θα κάνουν την δίαιτα, θα ρέψεις χωρίς να χρειαστεί να την κάνεις εσύ!
    Αλλιώς το λένε και για να σε βοηθήσω αρχίζει από Π!Κι όχι τίποτ'άλλο...δεν παίζει και κανένας άντρας να το φχαριστηθούμε και λιγάκι!

Senior Member
    Προσπαθώ, μη νομίζεις..... :eureka:
    Κοριτσάρες μου, θα τα πούμε σύντομα. Πάω να το κουνήσω! Φιλάκια!
    Υ.Γ. Νομίζω ότι θα έπρεπε αυτά τα μαθήματα να πήγαιναν σετάκι με έναν άντρα. Τι να το κάνω που κουνιέμαι μόνη μου? Σου μαθαίνουν πρώτα τα κόλπα και σε παρατάνε μετά στα κρύα του λουτρού... Αίσχος!!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Να μπω και γω στη λίστα για τη δίαιτα που βασίζεται στο σεξ?
    Ποιος χρυσός άνθρωπος την ανακάλυψε, να του φιλήσω τα πόδια?
    Μα το θέμα δεν είναι ο χρυσός άνθρωπος που την ανακάλυψε,αλλά ο συνδιαιτούμενος και τι εκτός ποδιών θα του φιλήσεις!
    Είδες τι είπε μόλις κι η Μις Ζάρα!Δεν την νοιάζει η δίαιτα αλλά η Λινταλοσυμπαράσταση!Στον άνθρωπο είναι το κλειδί!
    Κι εδώ είναι που για άλλη μια φορά το φόρουμ υστερεί με το να αποτελείται 99% από γυναίκες!Ακόμα κι αν εφαρμόζαμε
    την εν λόγω δίαιτα,εμείς θα παχαίναμε περιμένοντας τη σειρά μας κι οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού άντρες
    θα αδυνάτιζαν αμέσως και θα τους χάναμε κι αυτούς από πελάτες!Το πρόβλημα χρήζει σοβαρής ανάλυσης προς λύση!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Κοριτσάρες μου, θα τα πούμε σύντομα. Πάω να το κουνήσω! Φιλάκια!
    Υ.Γ. Νομίζω ότι θα έπρεπε αυτά τα μαθήματα να πήγαιναν σετάκι με έναν άντρα. Τι να το κάνω που κουνιέμαι μόνη μου? Σου μαθαίνουν πρώτα τα κόλπα και σε παρατάνε μετά στα κρύα του λουτρού... Αίσχος!!
    Βλέπω αρχίζεις και συντονίζεσαι στη σωστή κατεύθυνση!ʼντε καλό κούνημα,φιλενάδα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    διαβάζω όσα λέτε από το μεσημέρι,παρεξηγιέστε για ψίλου πήδημα,αν ένας θα βάλει φώτο,αν άλλος θα βάλει τραγουδάκι,αν γράψει κάποιος 2 ή 3 ποστ και ειλικρινά γελάω.Γελάω σκεπτόμενη όσα έχω περάσει από χτες από την τρελή αδελφή μου ,η οποία χτες το πρωί ούρλιαζε στην αυλή γιατί άφησε ανοιχτό το αυτοκινητό της και ένα από τα γατιά που έχουμε στον κήπο μπήκε και ξάπλωσε μέσα στο αμάξι της (το οποίο παρεπιπτόντως συνήθως μοιάζει με σκουπιδότοπο,ότι θέλετε θα το βρείτε εκεί μέσα χρησιμοποιημένες χαρτοπετσέτες-χαρτομάντηλα,φύλλα από τις τυρόπιτες που τρώνε τα ανήψια μου,άλλα χαρτιά πεταμένα στο πάτωμα,κουτάκια από αναψυκτικά,άδειες σακούλες και οτιδήποτε άλλο σκουπίδι μπορείτε να φανταστείτε)ούρλιαζε και το κυνήγαγε να το κτυπήσει και της είπα το απλό και αυτονόητο "Μην τολμήσεις να αγγίξεις το γατί" και συνέχιζε να φωνάζει πως θα το καθαρίσει και εγώ και ο πατέρας μου της είπαμε το πολύ αυτονόητο να κλείνει το παράθυρό της και μας απάντησε "ευγενέστατα" πως δεν γουστάρει να το κλείνει κ θα κάνει ότι γουστάρει!.έφυγε και πήγε κάπου εδώ τριγύρω.Και όταν γύρισε στο σπίτι για λίγο και φυσικά άφησε ξανά ανοιχτό το παράθυρο το γατί μπήκε πάλι μέσα και επειδή όταν το είδε είχε έρθει κ ο άνδρας της σαν "ευγενής" μην χέσω το έβγαλε έξω με ευγενικό τρόπο και η αξιαγάπητη αδελφή μου (μπλιάξ) πήρε ένα μακρύ ξύλο από αυτά που καίμε στο τζάκι το έβαλε στο αμάξι της και όταν γύρισε από το σχολείο με τα παιδιά τα πρόσταξε όταν δουν το γατί να της το πουν ,και φυσικά μόλις το είδε πήγε προς το μέρος του και βγήκα πάλι στο μπαλκόνι και της είπα μην τολμήσει να το πειράξει .Υποσημείωση αυτό το γατί εμφανίστηκε στον κήπο μας πριν από 5.5 μήνες,τις ημέρες που εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και επειδή ο μπαμπάς μου ξέρει πως μου αρέσουν τα γατιά το κράτησε και μόλις γύρισα ανέλαβα και το τάιζα κ το πότιζα μαζί με τα άλλα που έχω.Όταν την είδα με το στυλιάρι στο χέρι πήγα ακριβώς δίπλα που μένει ο πατέρας μου κ του είπα να την μαζέψει γιατί αν πειράξει το γατί αλίμονό της.Το επόμενο που άκουσα είναι στον κοινό διάδρομό μας,τον πατέρα μου να της φωνάζει και να την βρίζει και αυτή να φωνάζει πως εγώ φταίω για όλα "μην τυχόν και πειράξει κανείς την κορούλα σου" πως είμαι πο@τάνα και κ@ργιόλα κ να σηκωθώ να φύγω από το σπίτι (επίσης υποσημείωση και οι δύο μας μένουμε σε σπίτια που μας έχει παραχωρήσει ο πατέρας μας ) πως αυτή θα κάνει ότι γουστάρει και φυσικά μετά από όλα αυτά βγήκα και εγώ στον διάδρομο ουρλιάζοντας πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου λέει να φύγω από κανένα σπίτι γιατί δεν είναι δικό της,ο πατέρας μου ενδιάμεσα να φωνάζει (ούτε καλοθυμάμαι τι,σίγουρα την έβριζε) και αυτή να συνεχίζει να με βρίζει μας έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και συνέχισε να με βρίζει τα οποία φυσικά τα ακούγαμε κ στον διάδρομο που είμαστε κ στο μπαλκόνι που ήταν ο άνδρας μου ο οποίος έξω φρενών βγήκε στο μπαλκόνι κ της είπε πως κ@ργιόλα και Π@τανα είναι αυτή και να μαζέψει το στόμα της και αυτή συνέχιζε να βρίζει από μέσα.Και εγώ να προσπαθώ να πείσω τον άνδρα μου,ο οποίος εκτός εαυτού να φωνάζει να φύγουμε από εδώ μέσα,εγώ να τρέμω και να είμαι έτοιμη να καταρεύσσω ,ούτε ξέρω πόσο πίεση είχα εκείνη την στιγμή,για να μην σχολιάσω το μαύρο κλάμμα που έριχνα .Και εκεί που είπα πως το βούλωσε και υσηχάσαμε το απόγευμα βγαίνω στο μπαλκόνι και το βρίσκω γεμάτο σκουπίδια και το κοινό μας συφώνι βουλωμένο από φύλλα κ σκουπίδια γιατί αυτή μόλις είχε πλύνει το μπαλκόνι της και της είπα πως τις βρωμιές της μα;ζεύουμε κ μου απάντησε ότι θα της κάνει ότι θέλει και της είπα το σιφώνι δεν είναι αποκλειστικά κ μόνο δικό της και η απάντησή της είναι "αι μωρή ξεκ@λιάρα που θα μου πεις τι να κάνω" ε αυτό ήταν μου ανέβηκε η πίεση στο κεφάλι! άντε πάλι να τρέχω στο πατέρα μου να έρθει να την μαζέψει .Και το αποτέλεσμα αυτή να ουρλιάζει ακόμα μία φορά πως είμαι ότι είμαι,ο αντρούλης της να μου λέει πως είμαι απαράδεκτη ,εγώ να της φωνάζω γιατί με βρίζει και αυτή να λέει την έβρισα λέει ,και όταν την ρώτησε ο πατέρας μου τη της είπα η απάντησή της "μου είπε με ύφος να μην πειράξω το γατί" και να συνεχίζει να βρίζει,ειλικρινά ούτε θυμάμαι πολύ καλά τι έλεγε,κάποια στιγμή έφυγε ο πατέρας μου και αυτή έμεινε έξω μόνη της στον διάδρομο να συνεχίζει να με βρίζει και βγαίνοντας έξω φρενών την πιάνω από το μπράτσο κ την ταρακουνάω και της λέω τι σου έχω κάνει πές μου και αυτή εκεί τον χαβά της "εγώ θα σε λέω π@τάνα" ε όπως την κράταγα άρχισε να προσπαθεί να με κλωτσήσει στην κοιλιά και να με χτυπήσει και εγώ της δάγκωσα το δάχτυλο.ΟΥΦ και δεν το μετανιώνω στιγμή!και λίγα της έκανα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει φάει κανένα χαστούκι να έρθει στα ίσια της ή να της έχουν πει προ πολλού ένα όχι και πως δεν γίνεται να περνάει πάντα το δικό της .Αυτή άρχισε να φωνάζει τον άνδρα της ο οποίος ειλικρινά πιστεύω πως είναι ψυχασθενής,και ήρθε και με έσπρωχνε και μέσα στην όλη φασαρία ήρθε η άλλη μου αδελφή που του φώναζε να με αφήσει κ να μπει σπίτι του,εγώ να του φωνάζω ποιος είναι αυτός που τολμάει να με ακουμπήσει και ήταν εκτός εαυτού,έσπρωχνε εμένα την αδελφή μου και φτάνοντας στην εξώπορτα του σπιτιού μου να την κτυπάει γροθιές μόλις μπήκα κ την έκλεισα κ να φωνάζει πως θα φύγει να μου τα αφήσει όλα γιατί είμαι κ@λόπαιδο.Να πηγαίνει μέχρι την πόρτα του και να ξαναέρχεται να χτυπάει.Παιδιά ειλικρινά πιστεύω πως είναι τρελός.Και μετά από όλα αυτά φυσικά από τις φωνές ξαναήρθαν οι δικοί μου από το ισόγειο που ήταν να δουν τι γίνεται.Αυτός στο διάδρομο να ουρλιάζει,εγώ να κλαίω,ο άνδρας μου να θέλει να πάει να του σπάσει τα μούτρα ,με χίλια ζόρια τον κράτησα για να μην έχουμε τίποτα χειρότερο.Και αυτός ο άνθρωπος είχε το θράσος όταν στις 10.30 η μάνα μου κτύπησε το κουδούνι να μου πει πως η ανηψιά μου δεν έχει ίντερνετ και θέλει να διαβάσει (το ρούτερ είναι σπίτι μου κ 3 σπίτια έχουμε κοινό ίντερνετ ) και γύρισα και λέω στην μάνα μου ο μπαμπάκας της όταν με έσπρωχνε δεν το σκεφτόταν αυτό?και βγήκε αυτός από το σπίτι του ουρλιάζοντας πως είμαστε κ@λόπαιδα και αυτός δεν έκανε τίποτα και ή εμείς θα μείνουμε εκεί ή αυτοί και λοιπές παπαριές.Και φυσικά ξανά κτύπαγε την πόρτα μου ο βαρύς άνδρας του σπιτιού,ΜΧ!!!!

Και ειλικρινά πιστέψτε με....να τα ζει κάποιος όλα αυτά δεν είναι καθόλου ευχάριστο.Ειλικρινά δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν μαζί μου,το μόνο που ξέρω είναι πως όλα άρχισαν μόλις αποφάσισα να παντρευτώ.Το έχω ξαναπεί,στο νοσοκομείο δεν ήρθε ποτέ να με δει,ούτε καν ρώτησε τι κάνω,όταν μετακομίσαμε δίπλα τους είχε απαγορέψει στα ανήψια μου να έρχονται σπίτι μου,σε εμένα απαγόρεψε να μπαίνω σπίτι της αν λείπει (σημείωση τα παιδιά της ουσιαστικά εμείς τα μεγαλώσαμε,εμείς μαγειρεύαμε κ για αυτούς,τους κάναμε μπειπινγκ σιτινγκ ,τα προσέχαμε όταν γυρίζανε από το σχολείο κ αυτή γύρναγε δεξιά κ αριστερά)κ φυσικά δεν ξαναπάτησα εκεί μέσα ούτε με αυτή,ούτε χωρίς αυτήν.Μόλις μετακομίσαμε απέκτησε την συνήθεια να ακούσει στο διαπασών τραγούδια του στυλ που πόσταρε η ʼβα για πλάκα,μόνο που αυτοί τα ακούγανε στα σοβαρά.Το ραδιόφωνο δεν έκλεινε ποτέ (και πάντα έπαιζε έξω στο μπαλκόνι δίπλα στο χώρισμά μας ,όχι μέσα στο σπίτι,πολλές φορές έκλεινε και τις μπαλκονόπορτές της) ακόμα και όταν έλειπε από το σπίτι στο διαπασών,εδώ ένα βράδυ πέρσυ το καλοκαίρι το ραδιόφωνο έπαιζε όλη νύχτα γιατί "το ξέχασαν" και κάποτε που έφευγε και της είπε ρε Διονυσία τι το αφήνεις ανοιχτό απάντησε με ύφος "ακούνε τα λουλούδια μου" αν τυχόν κ δεν το ξέρετε τα σκυλοτράγουδα βοηθάνε στην ανάπτυξη των λέλουδων .Ένα κοινό σιφώνι έχουμε για τα νερά και και από επάνω προστατευτικό για να μην μπαίνουν τα σκουπίδια δεν έχουμε γιατί δεν θέλει,με αποτέλεσμα κάθε λίγο κ λιγάκι να βουλώνει και να πλυμμυρίζει το μπαλκόνι μου,την άλλη φορά το νερό έφτασε μέχρι τον αστράγαλο και σου έλεγε με ύφος "κ εγώ τι θέλεις να κάνω".Κουτσομπόλευε δεξιά και αριστερά τι κάνω κ τι δεν κάνω σπίτι μου,σχολίαζε κ σχολιάζει με άσχημο τρόπο τον άνδρα μου Και παρόλα αυτά πέρσι που έκανα μεγάλο τραπέζι για την άνδρα μου τους κάλεσα και έκανα το μαλάκα.Και τα ανήψια μου τα λατρεύω,για να φτιάξουμε κουλουράκια πρέπει να γίνει συνδιάσκεψη κ να παίρνουν "άδεια" για να έρθουν μισή ώρα σπίτι μου,αλλά όταν δεν έχει κανέναν να της τα κρατήσει τους "επιτρέπει" να έρθουν σπίτι μου

Για αυτό σας λέω....το ποιος θα ποστάρει και τι ή όχι είναι το λιγότερο!

ουφ τα έγραψα,,,πολλά το ξέρω αλλά ώρες-ωρες νομίζω πως θα σκάσω σαν ένα παραφουσκωμένο μπαλόνι....

Senior Member
    εχω μεινει με ανοιχτο το στομα...δεν ξερω τι να πω...
    το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην τα βαζεις ολα αυτα μεσα σου...οσο μπορεις να μην δινεις σημασια σε τετοια περιστατικα...πρεπει να κανεις μεγαλη προσπαθεια για να μην τα αφησεις να σε φθειρουν. προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Koritsaki ξέρεις.,....πολλές φορές δεν δίνω σημασία και λέω δεν βαριέσαι αλλά κάποια στιγμή φτάνεις στο αμήν και λες "τώρα η θα τρελαθώ για να μην καταλαβαίνω ή πρέπει να ξεσπάσω...." χαράς στο κουράγιο σου που τα διάβασες όλα,εγώ δεν είχα το κουράγιο να το κάνω μόλις τα έγραψα ʼσε που αν τα διαβάσω πάλι τα κλάμματα θα βάλω....