ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 622
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 622 of 2553 FirstFirst ... 12252257261262062162262362463267272211221622 ... LastLast
Results 9,316 to 9,330 of 38289
    Senior Member
    Αν εξαιρέσεις τις ταινίες που δεν ταιριάζουμε καθόλου Avaki, το χριστουγεννιάτικο κλίμα το έχουμε και οι δυο στο αίμα μας με ακριβώς την ίδια λογική, the sooner the better! Σιγά που θα περιμένουμε τους υπόλοιπους που στολίζουν μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα! Αν είναι δυνατόν! Εγώ βέβαια δεν έχω προχωρήσει τις δουλειές του σπιτιού τόσο όσο εσύ, από τότε που το σπίτι μου πια κατοικείται πια μόνο από μένα, δλδ από χτες, έχω καταφέρει να κάνω πλήρως μόνο την κρεβατοκάμαρα μου, στρωμένη με τα αγαπημένα μου χαλιά, με τις αγαπημένες μου κουρτίνες κτλ. Βάζω συνέχεια πλυντήρια, σιδερώνω και κάνω κάθε μέρα και κάτι, πιστεύω μέχρι την Κυριακή όλα θα είναι έτοιμα στο χειμωνιάτικο σπιτάκι μου!
    Κατά τ'αλλα, έχω ένα παράπονο, κλαψ, κλαψ, τόσα κιλά φύγανε αυτούς τους 5.5 μήνες αλλά οι άτιμες αγαπημένες μπότες ακόμη να μου μπουν, το αναθεματισμένο το φερμουάρ τους σταματάει λίγο πριν κλείσει ψηλά η μπότα και μου σπάει τα νευρα γιατί περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα μου κάνουν άνετα για να προχωρήσω στην αγορά φούστας και φουστανακίου!Anyway, υπομονή, το γάϊδαρο έφαγα , θα την φαω και την ουρά!
    Θα μου πεις, τόσα προβλήματα έχω, προσωπικά υπαρξιακά θέματα, οικογενειακά θέματα υγείας, ανασφάλεια σε όλα τα επίπεδα και φάσματα, η μπότα που δεν ανεβαίνει μου ξίνισε και θεωρώ αξιοσημείωτο να αναφέρω.. Εεεε, αυτό θέλω να μοιραστώ απόψε...
    Σας φιλώ κοριτσάκια

Senior Member
    Λιντα μπραβο για το χαμενο 2κιλο!!Μην ψαξεις να το βρεις τα Χριστουγεννα......:bisou::bisou:

Κατερινακι να το κανεις!Δεν ξερω αν φορας ρουχα με μεγαλο ντεκολντε.Παντως ειναι αλλη η χαρη να εχεις ενα πλουσιο στητο στηθος!Εγω παλια φορουσα μονιμα ανοιχτα.Το ζιζι ολο εξω!Σε ενα ταξιδι μας η αδελφη μου που μενει Αθηνα,καθως το καλοκαιρι πανε παντα στο εξοχικο τους κ δεν ηξερε τι φοραω καθως ειναι κ πολυ σεμνοτυφη μου φωναζε οτι δεν ειναι ρουχα αυτα για γυναικα που εχει κορη 25 χρονων!

Κ τωρα το Αβουλινι μου το ανυπομονο!Τι να πω πια?στολισε να δω πως θα τα σηκωνεις να ξεσκονιζεις μετα!Εκτος αν δεν βαζεις την Αρτα κ τα Γιαννενα μαζι!Θεωρω οτι τα Χριστουγεννα ειναι η γιορτη που μπορουμε να βγαλουμε ολο το κιτς που κριβουμε μεσα μας κ να μην μας παρεξηγησει κανεις.Το σπιτι ειναι γεματο κλαρια ελατα κισσους γκι ου πευκα κυπαρισσια.Στα φωτα στο τζακι....Παντου!!οσο για το θεατρο μωρο,το σπιτι αστολιστο αφηνω,το θεατρο οχι!Ναταλια ξεχασα.Στολιζω κ το χωρο μας στο Θεατρο!Για το υπεροχο χθεσινο σου βραδυ κ το σκουφακι δεν θα σχολιασω τωρα.Συμφωνω με τη μαμα παντως.δεν πιστευω να το φερεις οταν ερθεις μαζι!

Κοριτσακι με γεια τα παπουτσια!15 κιλα εχασες!Οχι μονο ενα αλλα πολλα ζευγαρια παπουτσια αξιζεις!
    Φιλια.Παω τζενεραλε που εχει αρχισει απο τις 9 δηλ κ θα τα πουμε μετα.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γιώτα μου δεν νιώθεις ανάλαφρη που είσαι ξανά μόνη στο σπιτάκι σου???όσο και να αγαπάμε τις μαμάδες κ μπαμπάδες μας νομίζω πως έχουμε περάσει προ πολλού την ηλικία που μπορούμε να συγκατοικούμε με κάποιον άλλον ,εκτός από τον αγαπημένο μας που πιθανόν και αυτός μερικές στιγμές να μας φαίνεται αφόρητος αχ εγώ δεν βλέπω να φοράω φέτος μπότες,οι γάμπες μου εξακολουθούν να είναι χοντρές γμτ!και ακόμα κ αν κουμπώσουν οι μπότες θα τσακίζουν στο σημείο που είναι ο αστράγαλος ,άρα δεν λέει....άντε να δούμε του χρόνου.Σήμερα σκεφτόμουν πως θέλω να αγοράσω ένα μπλουζοφόρεμα και ένα κολάν,δεν θυμάμαι να έχω φορέσει ποτέ κάτι παρόμοιο.Χτες που είχα πάει στο ικα αγόρασα και ένα πολύ ωραίο ζευγάρι πλατφόρμες σε γκρι λουστρίνι,αν θυμηθώ θα σας βάλω αύριο φώτο να μου πείτε την γνώμη σας!

Κατερινάκι μου μια χαρά τα νέα από τον πλαστικό,και τα χρήματα μου φαίνονται σχετικά καλά σαν τιμή και ακόμα καλύτερα αν δεν πληρώσεις και τίποτα.Εκτιμώ ιδιαίτερα τους γιατρούς που δεν παίρνουν φακελάκι και ειδικά όταν είναι σε μεγάλες θέσεις!

ʼβα μου το θρίλερ που είδες μου τράβηξε την προσοχή!έβαλα ήδη να το κατεβάζω και προγραμματίζω να το δούμε αύριο βράδυ,που μάλλον θα είναι κ το πρώτο βράδυ που θα ανάψουμε το τζάκι.Μέχρι τώρα είχαμε ευτυχώς καλό καιρό και το γλυτώσαμε το έξοδο της θέρμανσης!

Αχ θα με κάνετε και εμένα να στολίσω νωρίς-νωρίς.Με ξετρελαίνει να χαζεύω ξένα μπλογκς που φτιάχνουν διάφορες χριστουγεννιάτικες κατασκευές!Πέρσι έφτιαξα και εγώ ένα καταπληκτικό στεφάνι με χριστουγεννιάτικες μπάλες,θα σας το δείξω σε φώτο όταν με το καλό στολίσω και αν και δεν έχω παιδιά γεμίζω τα τζάμια μου με κάτι χριστουγεννιάτικες εικόνες που φτιάχνω με τα λεγόμενα windows colors που βγαίνουν σαν ζελατίνες και κολάνε-ξεκολάνε στα τζάμια!Επίσης τρελαίνομαι να βλέπω τα μαγαζιά στολισμένα,και από ότι είδα σιγά σιγά άρχισαν να βάζουν στολίδια!

κοριτσάκι με γεια τα παπουτσάκια σου,καλοφόρετα να είναι!Μια χαρά τα πας και με την διατροφή σου από ότι διαβάζω,μπράβο!

Γλαύκη μου χαράς στο κουράγιο σας να στολίζετε τόσα σπίτια!!!εγώ πιστεύω θα πελάγωνα!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Κατά τα άλλα, χθες είδα, μετά από πολύ καιρό, ένα πάρα πολύ τρομακτικό θρίλερ. Ινσέντιο λέγεται και οι φοβητσιάρες καλύτερα να μην το πλησιάσουν. Ήμουν κουκουλωμένη με την κουβέρτα και κόντευα να τα κάνω πάνω μου. Όταν τέλειωσε και ξάπλωσα γύριζα συνέχεια και κοιτούσα το παράθυρο, μήπως δω καμία φάτσα κολλημένη στο τζάμι, να κοιτάει μέσα. Ωραίος ύπνος!! Και σα να μην έφτανε αυτό, μετά άρχισα να θυμάμαι προηγούμενες τρομακτικές ταινίες. ʼρχισα να φοβάμαι μήπως κρύβεται άλλη φάτσα κάτω από το κρεβάτι (Έκτη Αίσθηση)... ʼλλη φάτσα μέσα στη ντουλάπα (Η Κατάρα)... Μετά θέλησα να πάω στο μπάνιο και μεσολαβεί καθρέφτης. Πήγα τρέχοντας, με το κεφάλι στραμμένο στην αντίθετη κατεύθυνση (Mirrors). ʼνοιξα πρώτα το φως, μετά την πόρτα και έκανα τη δουλειά μου, αποφεύγοντας να κοιτάω τη μπανιέρα (Η Λάμψη). Ωραίο βράδυ, βρε κορίτσια! Να το επαναλάβω!
    Καλά, είσαι απίστευτη!! Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Είναι φοβερό το πως συνδύασες κάθε γωνιά του σπιτιού σου και με ένα θρίλλερ. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσεις να βλέπεις θρίλλερ μήπως και κοιμηθείς ήσυχα το βράδυ; χιχιχιχιχι

Senior Member
    Τσα! Επιτέλους!
    Κορίτσια μου, μη διανοηθείτε να κάνουμε διαγωνισμό ταλαιπωρίας και κακοπέρασης, σας προειδοποιώ, θα σας νικήσω!
    Η ταινία, μεγάλη μαλ@κία! Τελικά πρόκειται για το the immortals. Δεν το ήξερα, η δόλια, να προφασιστώ διάφορα.. Αίμα, βία, το κεφάλι μου βουίζει από τις κλαγγές, τα ξίφη να διασταυρώνονται και να πέφτουν τα κεφάλια βροχή, ξεκοιλιάσματα, βασανιστήρια, τάχα μου η μάχη των θεών με τους τιτάνες, η μάχη του καλού με το κακό και my ass! Ζορίστηκα, ζάρωσα στην καρέκλα μου, μετά έγινα ένα κουβάρι, πόση κτηνωδία να αντέξω πια? Παίζοντας, όμως, την Πολυάννα και το παιχνίδι της χαράς, θα σας πω ότι υπήρξαν και δύο καλά στη σημερινή βραδυά: Ο Θησέας, (κούκλος, απίστευτος) και τα πατατάκια.
    Γύρισα και κατέβασα τις τελευταίες μπάλες. Όλα έτοιμα για αύριο! Ξυπνάω, κάνω καφεδιά, ξεκινώ από το χειρότερο, τα τζάμια, συνεχίζω με ξεσκόνισμα κρεβατοκάμαρας και βιβλιοθήκης και αρχίζει το πάρτυ!

Αγγελουδάκι μου, το νου σου, όταν βάλετε την ταινία, προσέξτε τον ήχο. Αυτό ήταν που με έκανε να φοβηθώ περισσότερο, η μουσική. Αν δεν την έχετε δει, για δοκιμάστε και τη λάμψη, με τη Ρεμπέκα ντε Μορνέ ή και με τον Τζακ Νίκολσον (πιο παλιά βερσιόν). Από τότε που την είδα, με στοιχειώνουν οι μπανιέρες!

Γλαύκη μου, τέτοια να λες και σιγά μη δεις τη Ναταλία, έστω και ζωγραφιστή! Τυχαίο που έκανε να ξεστολίσει τόσους μήνες? Δε νομίζω... ʼντε μην έρθω με το σκουφάκι μου και σε ρεζιλέψω εκεί! Παρεπιπτόντως, γιατί καλέ, τι έχει? Είναι ινδιάνικο και όσοι το βλέπουν, μου λένε πως μοιάζω με βόρεια, ιδίως αν το συνδυάσω με κολάν και μπότες. Χώρια που είναι ζεστό και χουχούλικο. Πολύ το αγαπώ το σκουφάκι μου!

Θα απαντήσω και στην απορία της Τζίνας. Δεν ξέρω τι με ελκύει στις ταινίες αυτές. Η αδρεναλίνη φαντάζομαι. Αλλά, όσο πάω, τόσο και πιο φοβιτσιάρα γίνομαι. Αρνούμαι πλέον να δω ταινίες με βασανισμούς και τις βγάζω αμέσως από το dvd. Επέστρεψα μία στα πρώτα δέκα λεπτά, το τελευταίο "σε βλέπω". Αγρίεψα και είπα, ε, εγώ δεν σε βλέπω και τη γύρισα αμέσως στο βίντεο κλαμπ, λουσμένη παρακαλώ!

Γιώτα μου, έλα να ανασκουμπωθούμε, να ξεβρωμίσουμε και στη συνέχεια να στολίσουμε! Έλα να κάνουμε τα χειμερινά σπιτάκια μας ζεστές φωλιές με χρώματα, φωτάκια και διάφορα μπιχλιμπιδάκια! Δίκιο έχει η Γλαύκη, τα Χριστούγεννα είναι κιτς. Το δέντρο μου κάθε χρόνο το φορτώνω και περισσότερο. Μου θυμίζει πλέον το ανέκδοτο με το σάντουιτς. Πάει ένας τσιγγάνος σε σαντουιτσάδικο και ζητάει ένα σάντουιτς με ζαμπόν, γαλοπούλα, σαλάμι μπύρας, αέρος, λουκάνικα, πέντε έξι τυριά, ομελέτα, πατάτες, μανιτάρια, πιπεριές όλων των χρωμάτων, καλαμπόκι, κοτόπουλο, κέτσαπ, μουστάρδα, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Του λέει ο μαγαζάτορας, να βάλω και μαγιονέζα? Ε, όχι δα, μην το παραφορτώσουμε!

Senior Member
    Όσο για τη μπότα, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι έχουμε την τάση να κολλάμε στα ασήμαντα, για να αντέχουμε τα σημαντικά? Αυτό σε απασχολεί και αυτό θα μοιραστείς. Τουλάχιστον αυτό έχει μία λύση, έστω και σε βάθος χρόνου. Για τα άλλα που μας προβληματίζουν δεν ξέρουμε αν και πότε θα δοθεί η λύση.

Senior Member
    Βρε βρε το Αβουλινι που επεστρεψε κ κατεβασε κ τις μπαλες!Παιδακι μου εγω δεν εχω στρωσει χαλια,πια χριστουγεννιατικα να κατεβασω?Κατ'αρχην,δεν χωραω στο παταρι πια κ πρεπει να τα κατεβασει ο Νικολακης,πραγμα που θελει το χρονο του.το λεμε σημερα για να γινει σε 2-3 βδομαδες.Αλλα παντα στολιζω τα μαγαζια πρωτα κ τελευταιο το σπιτι για να ειναι φρεσκα αφου ξεραινοντε με τη ζεστη απο το τζακι κ το καλοριφερ.Οταν στολισω θα σας βαλω φωτογραφιες.Μου λενε οτι μοιαζει σε σπιτι που βλεπουν στα παραμυθια.Αν κ εφετος λεω να μη στολισω δεντρο παρα μονο ολα τα υπολοιπα.
    Οσο για το σκουφακι θα το φορας στα χιονια κ οχι στην πολη Παρασκευη βραδυ.Τι πατατακια ηταν αυτα παλι?Μην ξεχνας οτι εχει ζυγισμα!Αρχες Δεκεμβρη απο μενα,χριστουγεννα απο τη μαμα,τελος Γεναρη παλι απο μενα.Κανονισε....

Senior Member
    Θελω δε θελω παει να με βαλει στο χριστουγεννιατικο πνευμα το Αβουλινι!

Χριστουγεννα ξανα......παιδικο τραγουδακι αφου εισαι ενα γλυκο μωρο!

http://www.youtube.com/watch?v=oomzW...eature=related

Senior Member
    Μαμά Γλαύκη, πρόσεξε, θα κάνω την επανάστασή μου! Τόσο βάσανο τράβηξα, να μην απολαύσω το κατιτίς μου? Δεν θα ανέβω στη ζυγαριά, να ξέρεις.. Σήμερα έκανα μια κοτόσουπα όνειρο! Ακόμη κι εσένα θα σου άρεσε. Κανονική, όχι κύβοι και αηδίες. Με κοτούλα, αυγολέμονο, πρόσεξέ με, πρώτα χτύπησα τα ασπράδια, να γίνουν μαρέγγα, μετά έριξα τον κρόκο, μετά το χυμό λεμονιού, μετά λίγες κουταλιές από τη σούπα. Πώς με βρίσκεις? Κοντεύω να αδειάσω την κατσαρόλα. Οπότε τέρμα οι ζυγαριές, δεν ανεβαίνω, δεν ανεβαίνω!
    Όσο για το στολισμό, έχεις δίκιο. Τι να προστοστολίσεις κι εσύ! Βάζεις και φρέσκα στολίδια, εγώ πάλι, μόνον αυτά που δε φθείρονται (είναι ακόμη πιο κιτς)! :bigsmile:
    Φαντάζομαι, όμως, τα φρέσκα.. Σε χώρο με τζάκι.. Όταν θερμαίνονται, μοσχοβολάνε κιόλας! Πω πω, μ' έφτιαξες τώρα!

Senior Member
    Πρωτοστολίσεις, έλα ίσιωνε!

Senior Member
    Παρε κ αλλες μπαλλες.Προσεξε μην τις σπασεις!

Senior Member
    Ααααααααααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ευχαριστώ!!!!

Senior Member
    Έχω χρυσές μπάλες στο δεντράκι μου. Πρόσφατα έβαλα και γυάλινες με κόκκινο και πράσινο. Τι έλειπε, τι έλειπε? Οι μπάλες που μου έκανε δώρο η Γλαύκη μου!

Senior Member
    Ευτυχώς που δεν κατέχω την τέχνη της ανάρτησης φωτό. Θα σας είχα μουρλάνει!
    Αλήθεια, είναι πολύ δύσκολο? Να δοκιμάσω μόνη μου ή θα χάσω το χρόνο μου?
    http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...%3Disch&itbs=1

Senior Member
    Θα χάσω το χρόνο μου...