ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 629
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 629 of 2553 FirstFirst ... 12952957961962762862963063163967972911291629 ... LastLast
Results 9,421 to 9,435 of 38289
    Senior Member
    ωραια που θα περασετε κοριτσια!!!!!!!!!! σας ζηλευω!!!
    εγω αν και λατρευω το θεατρο δεν πηγαινω ποτε σε τοσες παραστασεις,γιατι δεν μου το επιτρεπει το οικονομικο μου:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

αν ερχομουν κι εγω Αθηνα θα προτεινα να βλεπαμε της Ραντου το ''κατάδικος μου''

την τσανακλιδου την εχω ακουσει στο μυλο στη θεσσαλονικη. πολυ ερωτικη γυναικα! πολυ ερωτικη φωνη! και δημιουργει πολυ ερωτικη ατμοσφαιρα!
    στην εμφανιση και στην ηλικια μου θυμιζει τη μαμα μου, γι αυτο την αγαπω!

να τα περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καταρχάς κατερινάκι μου μην ξεχνάμε πως θα έρθω με τον γιο μου (ο άντρας μου ακόμα παίζετε αν θα έρθει, μία λέει θα έρθει, μία λέει να έρθω μόνη μου, θα δείξει). αλλά όπως και να έχει, θα πρέπει η συνάντηση μας να γίνει σε ένα kid friendly περιβάλλον.

Εγώ αυτό που έχω σκεφτεί ήταν να κάνω τις βόλτες μου στα καταστήματα, να βρισκόμουνα με κάπιες από σας πχ το Σάββατο απογευμα για καφέ, φαγητό ή κάτι που να βολεύει και με το μωρό, και κάπια στιγμή την Κυριακή απόγευμα να κανονίζαμε συνάντηση και με τα υπόλοιπα παιδιά. βασικά κάπιες πχ εσένα, την Γιώτα, την Γιάννα, την Ναταλία, θέλω να σας δω και λίγο πιο προσωπικά, εκτός από την συνάντηση που θα έρθουν και άλλα παιδιά, αν τελικά δηλαδή γίνει.

Ομως θέλω να πάω και στο Αττικό Πάρκο το οποίο έχω ακούσει πως είναι πολύ όμορφο, ειδικά για το μωρό, και αυτό δεν ξέρω ούτε πόσο μακριά είναι, ούτε πόσες ώρες θα μου πάρει. Και θα ήθελα να πάω Κυριακή εκεί, που και εκεί όπιος θέλει μπορούμε να πάμε μαζί και να περάσουμε την μέρα μας.

Και κάτι άλλο, αν τελικά κατεύω μόνη μου με τον μικρό, θα ήθελα οι βόλτες μου και οι καφέδες μου να είναι σχετικά κοντά με το μέρος που θα μένω, μην χαθώ κι όλας μέσα μες την Αθήνα!!!!!

Φυσικά παίζει και το γεγονός αν δεν έρθει ο άντρας μου, να μπορέσω να φέρω τον αδελφό μου μαζί μου, που αν και 2 μέτρα παλλικάρι, είναι 15 ετών μόνο, δηλαδή θα έχω 2 μωρά μαζί μου!!! Φυσικά αυτό μόνο αν αποφασίσει ο άντρας μου μέχρι τέλος αυτής της βδομάδας ότι δεν θέλει να έρθει.

Senior Member
    Πωλίνα ,

Για το Αττικό Πάρκο είναι λίγο μακριά από το κέντρο, είναι προς τα έξω. Θέλει αυτοκίνητο ή κανένα 25? με ταξι υποθέτω. Αν επιλέξεις να πάτε ο μικρός σίγουρα θα ξετρελαθεί αλλά είναι και κουραστικό διότι έχει πολύ περπάτημα για να τα δείτε όλα. Χρειάζεται να πάτε από το πρωι κατά τις 10 και θεωρητικα μέχρι νωρίς το απογευματάκι θα είστε πίσω αλλά εξουθενωμένοι. Ο μικρός θα θέλει σίγουρα απογευματινό ύπνο μετά. Η νωρις το βραδυ. Το εισητήριο είναι ?15 ανα άτομο και κάτι επιπλέον για το σοου με τα δελφίνια περίπου ? 3 νομίζω. Καλή η ιδέα σου για απογευμα Σαββατου και Κυριακης. Μπορεί να είναι κέντρο κοντά σε εσένα αλλά και όλοι περίπου ξέρουμε να κινηθούμε εκεί. Ας αρχίσει ο κοσμος να πετάει ιδέες για μέρη και βλέπουμε. Εγώ από κέντρο δεν έχω υπόψιν μου κάποιο μέρος για να περάσει και το παιδί καλά.

Senior Member
    Κατερινάκι μου, το ξέρω πως θα κουραστεί ο μικρός στο Αττικό παρκο, και αυτός είναι και ο σκοπός μου!!!! Δηλαδή θέλω να περάσει υπέροχα, να του μείνει αξέχαστο, αλλά ταυτόχρονα να γυρίσουμε τόσο κουρασμένοι που να κοιμηθεί στο καροτσάκι του, και να μπορέσω να σας δω με την ισυχία μου. Γιαυτό προτείνω κι όλας την μεγάλη συνάντηση Κυριακή απόγευμα!

Τώρα για το εισιτήριο 15 ευρώ το άτομο μια χαρά μου φαίνετε, δεν το θεωρώ ακριβό...

Αυτό το μύνημα ξεκίνησα να το γράφω στις 10:40. τώρα είναι 10:57 και μόλις με έχουν σταματήσει από την δουλιά μου....... Και γιατί? Επειδή τα τσούγκρισαν το αφεντικό μου με τον μεγαλοδηκιγόρο που πας έφερνε δουλιά, και φεύγει αυτός από κοντά μας μαζί με άνω τωνν 600 εταιρειών που μας είχε εδώ. αποτέλεσμα? Να μην μπορεί το γραφείο να μας συντηρίσει, και σαν νέα υπάλληλος εγώ, φεύγω πρώτη και χωρίς αποζημείωση... Τί φταίω εγώ αν τσακώθηκαν αυτοί?

Όλα πάνω σε μένα έρχονται....

Senior Member
    Καλημέρα. Βρε Πωλινάκι δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα! Εύχομαι αυτό με τη δουλειά σου να μην είναι οριστικό, να αλλάξουν γνώμη δηλαδή ή να βρεις σύντομα άλλη δουλειά. :blush:

Senior Member
    Να αλλάξουν γνώμη δεν το νομίζω Τζινάκι μου, σταμάτησαν ακόμα ένα παιδί που ήταν νέος. Δεν υπάρχει δουλιά, το ήξερα πως θα γίνει αυτό. Αλλά αφού δεν φταίμε εμείς για ότι συμβαίνει, δεν θα έπρεπε να μας πει μείνετε μέχρι τέλος του μήνα, και ταυτόχρονα ψάχτε για νέα δουλιά? Αυτό με πειραξε πολύ....

Senior Member
    Αμαν βρε Πωλίνα αυτή η γκαντεμιά που σε τρέχει.... τι να πω τουλάχιστον τρίτωσε! Εύχομαι να βρεις άλλη δουλειά σύντομα

Senior Member
    Και εγώ το εύχομαι Κατερινάκι μου. Ελπίζω να είναι και το τελευταίο αυτό γιατί δεν αντέχω άλλο κτήπιμα μέσα σε 2 μήνες...

Senior Member
    Να σας γλυκάνω λιγάκι, κούκλες? Έτοιμο το γλυκό του κουταλιού!
    Γλυκό κολοκύθι έκανα, με περιπέτειες, κόπους, βάσανα και πολλά, πολλά πειράματα. Το πήρα έτοιμο, σε μπαλάκια. Δεν ήξερα ότι τα είχαν ήδη ασβεστωμένα και έφαγα τα γιαπιά για να μου δώσουν ασβέστη. Φορτώθηκα δύο κιλά κολοκύθι, γιατί έτσι τα πουλάει η κυρία στο παζάρι. Τρόμαξα να βρω τεράστια κατσαρόλα. Η Βέφα έλεγε, αφού κρυώσουν τα μπαλάκια, να τα στίψουμε με τα χέρια μας να φύγουν τα πολλά νερά. Σε αυτό το στάδιο διαπίστωσα ότι με το στίψιμο χάνουν το σχήμα τους, οπότε τα άφησα έτσι. Για το σιρόπι έδινε δοσολογία, η οποία ήταν λάθος. Αν ακολουθούσα τη συνταγή κατά γράμμα, θα είχα καραμέλα και όχι σιρόπι. Την άλλαξα λοιπόν και πρόσθεσα νερό. Φύλλα μοσχόφυλλου έλεγε η συνταγή ή βανίλια. Χάρηκα, γιατί έχω μοσχόφυλλο και ενθουσιάζομαι με το άρωμά του. Διαπίστωσα, όμως, ότι έμειναν στη γλάστρα μόνο δύο συφοριασμένα φυλλαράκια. Τα έκοψα, με την ελπίδα να δώσουν έστω και λίγο άρωμα. Το ενίσχυσα, ενάντια στη συνταγή με μοσχοκάρφια. Περιφερόμουν στην κουζίνα και μύριζα τα βαζάκια με τα μπαχαρικά. Μύρισα και ξύλα κανέλας, αλλά την απέρριψα, γιατί θεώρησα ότι το άρωμά της δεν "δένει" με τα δύο προηγούμενα, οπότε παρέμεινα στο μοσχόφυλλο και το μοσχοκάρφι, ως ενισχυτικά αρώματος. Τρεις κουταλιές χυμό λεμονιού σε δύο κιλά γλυκό, τι να σου κάνουν? Έστιψα, λοιπόν, ένα ολόκληρο. Συνειδητοποίησα ότι καλύτερα να βαδίσω βάσει λογικής και ενστίκτου και έτσι τα τροποποίησα όλα.
    Τώρα κρυώνει μια τεράστια κατσαρόλα, πες καζάνι καλύτερα, ένα ευωδιαστό, χειμωνιάτικο γλυκό. Το σιρόπι έδεσε άψογα, τα μπαλάκια είναι όμορφα και γυαλιστερά. Φτάνει για να κεραστούμε όλες! Μόλις το δοκίμασα. Μμμμμ! Ό,τι πρέπει για μένα και την περίπτωσή μου. Είμαι γλυκατζού, αλλά δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα γλυκά κουταλιού. Γι' αυτό φροντίζω να έχω πάντα τέτοια. Τώρα, που ξέρω πως τελικά έγινε καλό (παρόλες τις αντιξοότητες) θα μοιράσω κιόλας και πάλι θα περισσέψει ένα σωρό.
    Το αποτέλεσμα πιστεύω πως θα κριθεί απόλυτα μόλις κρυώσει εντελώς. Αν είναι ακατάλληλο, θα κρεμάσω τα μπαλάκια στο δέντρο, μην πάνε και χαμένα!
    Τώρα που το σκέφτομαι, χαζό γλυκό το κολοκύθι. Ένα άνοστο πράγμα, που για να ενισχυθεί θέλει έξτρα αρωματικά. ʼλλη φορά θα επιχειρήσω κάτι που έχει άρωμα από μόνο του, πχ πορτοκάλι, περγαμόντο, τέτοια πράγματα.
    Γλαύκηηηηηη, εσύ που είσαι μέσα στην κουζίνα συχνά και κάνεις γλυκά σε μεγάλες ποσότητες, λες να έκανα γλυκό τελικά ή μαντζούνι? Να δώσω μερικά βαζάκια σε φίλους ή θα ξεφτιλιστώ?
    Το Πωλινάκι δεν το ρωτάω για δύο λόγους: Πρώτον γιατί ειδικεύεται σε τούρτες και κρέμες γενικότερα και δεύτερον γιατί τώρα έχει άλλα στο μυαλό της. Εκτός αν θέλει να γλυκαθεί λιγάκι με το γλυκάκι (που ελπίζω να είναι καλό).. Έχω διαπιστώσει ότι πολλές φορές αναστατώνεσαι, αλλά πάντα έρχεται η νεράιδα με το μαγικό της ραβδάκι και τα αλλάζει όλα! Μην ανησυχείς, λοιπόν, μπόρα είναι θα περάσει!
    Φιλάκια σε όλες! (Πασαλειμένα με σιρόπι)...

Senior Member
    Στριφογυρίζω γύρω από το κατσαρολο-καζάνι, ανακατεύω, μυρίζω, ελέγχω. Έβαλα λίγο σε διάφανο πιατάκι, να δω τι έγινε. Λίγο αραιό το σιρόπι τελικά νομίζω. Κάνει τον περίφημο "κόμπο" στην άκρη του κουταλιού, αλλά για καλό και για κακό του δίνω μία ακόμα βράση.
    Τι τα θελα τα μπικουτί? Πώς έμπλεξα πάλι έτσι?
    Πού είσαι, χαρά μου, τώρα που σε χρειάζομαι?
    Επίσης, έχω άλλη μία ερώτηση: Τα μοσχοκάρφια να τα αφαιρέσω ή να τα βάλω στα βαζάκια με το γλυκό για ομορφιά? Με το πέρασμα του χρόνου εξακολουθούν να δίνουν το άρωμά τους ή μήπως πικρίζουν το γλυκό?
    Αυτή που είναι μαστόρισσα στα γλυκά είναι η μητέρα μου. Σκέφτηκα να τη ρωτήσω, αλλά το απέφυγα για δύο λόγους. Αν δεν της άρεσε η περιγραφή μου, θα έλεγε, πάλι βλακείες κάνεις, πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους? Και επειδή η απάντηση είναι "ποτέ", είπα να το αποφύγω. Αν, πάλι, της άρεσαν τα όσα θα άκουγε, θα είχα μία μίνι διάλεξη του τύπου, για γλυκά είσαι εσύ, τέτοια κάνεις και χοντραίνεις, οπότε είπα πάλι να το αποφύγω...
    Έχω ένα θετικό feeling, κορίτσια. Κάτι μου λέει πως έχω απόθεμα για τις λιγούρες μου και όχι υλικό για το σκουπιδοτενεκέ μου. Αν πάλι έχετε να πείτε κάτι σχετικό, καλό ή κακό, μη διστάσετε. Γνωρίζω πως η εμπειρία είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Είναι το δεύτερο γλυκό που κάνω και αναγνωρίζω την τεράστια πιθανότητα που υπάρχει να έχω μπροστά μου μια αποτυχία.

Senior Member
    αβα δεν θα πω τιποτα γιατι απο γλυκα κουταλιου δεν σκαμπαζω μια...
    εγω κανενα μιλφειγ η κανα τσιζ κεικ το πολυ πολυ κανω κι αυτα σπανια....

ναταλια με ανησυχει η απουσια σου....
    μετα το γιατρο σε χασαμε....
    μπες να μας πεις οτι ειναι ολα οκ...
    ο νους μου να παρει εχει μαθει να τρεχει στο κακο....

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=vYiP0anivQM
    Ξέρει εκεινη.. ;-)

Senior Member
    Ο κύβος ερρίφθη. Έγινε νόστιμο, τραγανό, αλλά με αραιό σιρόπι. Μπήκε στα βαζάκια, χωρίς τα μοσχοκάρφια. Σύνολο επτά βαζάκια. Τα δύο θα τα δώσω σήμερα, σε πρόσωπα που ξέρω πως δεν θα με παρεξηγήσουν. Αν μάλιστα παρακάμψουν το σιρόπι και το δοκιμάσουν, θα τους αρέσει κιόλας. Τα υπόλοιπα θα τα φάω εγώ, γιατί ντρέπομαι να τα δώσω εκεί που ξέρω πως θα κριθώ αυστηρά.
    Ευτυχώς που πέρασαν οι εποχές των παραδοσιακών συνοικεσίων. Εκεί που η νύφη, με το κεφάλι σκυμένο ντροπαλά περιέφερε το δίσκο με το γλυκό, φτιαγμένο "με τα χεράκια της". Στο ράφι θα έμενα σίγουρα! Όχι ότι τώρα είμαι και πουθενά αλλού δηλαδή.. Κάρμα ίσως?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    άβα μου να πω καλοφάγωτο??Μπα θα σου ευχηθώ να μείνει για πολύ-πολύ καιρό το γλυκάκι στα ντουλάπια σου!

Πωλίνα κουράγιο ,τα έχουμε ξαναπεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γενικώς!Μακάρι σύντομα να βρεις άλλη δουλειά

Ναταλάκι μας αλήθεια που χάθηκες?ελπίζω να είναι όλα καλά

μακάρι να μπορούσα να έρθω Αθήνα που θα μαζευτείτε όλες μαζί αλλά για καθαρά πρακτικούς λόγους δεν γίνεται!Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να δω έστω κάποιες από εσάς από κοντά .Μπορείτε πάντα να έρθετε για μια εκδρομούλα προς τα μέρη μου!

βρε κορίτσια τις τελευταίες ημέρες ξαπλώνω για μεσημέρι και γμτ με παίρνει ο ύπνος,παλιότερα ποτέ δεν κοιμόμουν κ τώρα δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοικτά!Και όχι τίποτε άλλο αλλά πάντα ξυπνάω με πονοκέφαλο και με έντονη επιθυμία να φάω κάτι!Και όχι τίποτε άλλο πάνω στον πάγκο της κουζίνας έχω ένα κουτί με μίνι oreo που μου κλείνουν το μάτι:love:

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki

βρε κορίτσια τις τελευταίες ημέρες ξαπλώνω για μεσημέρι και γμτ με παίρνει ο ύπνος,παλιότερα ποτέ δεν κοιμόμουν κ τώρα δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοικτά!Και όχι τίποτε άλλο αλλά πάντα ξυπνάω με πονοκέφαλο και με έντονη επιθυμία να φάω κάτι!Και όχι τίποτε άλλο πάνω στον πάγκο της κουζίνας έχω ένα κουτί με μίνι oreo που μου κλείνουν το μάτι:love:
    κορίτσι είσαι έγκυος????