ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 630
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 630 of 2553 FirstFirst ... 13053058062062862963063163264068073011301630 ... LastLast
Results 9,436 to 9,450 of 38289
    Senior Member
    Κορίτσια μου,
    έκανα μια μικρή αναδρομή σε παλιότερα ποστς μου, ειδικά του πρώτου καιρού που μπήκα στο φόρουμ, πάνε κοντά 8 μήνες, και ξαναδιάβασα όσα έλεγα πριν χειρουργηθώ... Τρόμαξα.. Σας παραθέτω ό,τι έγραψα όταν τελικά πήρα την απόφαση για χειρουργείο, νιώθω μια σχετική συγκίνηση γιατί η ζωή μου έχει καλυτερεύσει, είμαι στο δρόμο που πάντα ήθελα να περπατώ και νιώθω ελπίδα και αισιοδοξία για όσα έρχονται...

"γεια σας παιδιά, αυτές τις μέρες είμαι στην τροχιά της απόφασης που πήρα να χειρουργηθώ... Τη Μεγ. Τετάρτη έχω το πρώτο μου ραντεβού με το χειρουργό, θα διαρκέσει 2 ολόκληρες ώρες και θα γίνει παρουσία ψυχολόγου & διατροφολόγου ώστε να αποφασιστεί ποια από όλες τις επεμβάσεις θα χρειαστεί να κάνω. Έχω μια ανυπομονησία και μόνο αυτό σκέφτομαι! Έίμαι στο αμήν όπως καταλαβαίνετε, θέλω να απαλλαγώ από όσα με βαραίνουν και το βάρος μου με βαραίνει όχι μόνο στα πόδια... επηρεάζει αυτό που είμαι και αυτό που κάνω στην καθημερινότητά μου. Η θλίψη που μου προκαλεί ο εαυτός μου πια, ο αδύναμος εαυτός μου που αρνείται να συνεργαστεί και να προσπαθήσει σοβαρά να αδυνατίσει, είναι η μοναδική μου σκέψη σχεδόν. Ζω σε μια πνευματική νέκρωση, δεν με ενδιαφέρουν τα παλιά μου χόμπι, αδιαφορώ και τα μικροπραγματακια που μου έδιναν τόση χαρά, να διαβάσω ένα βιβλίο, να απολαύσω μια θεατρική παράσταση, να χορέψω.. Τώρα το μόνο μου ενδιαφερον είναι ο συνδυασμός αλμυρών και γλυκών σκουπιδοφαγητών που θα μπουκώσουν κάθε βραδυ τη μοναξιά μου για να μην ουρλιάζει μέσα στο άδειο μου σπίτι.. Το χρειάζομαι το χειρουργείο. Είμαι πολύ κουρασμένη ψυχικά για να περιμένω πότε θα βάλω μυαλό , να γίνω το "σωστό" κορίτσι που ξέρει να αυτοπειθαρχεί και να υπακούει στους κανόνες της κοινής λογικής. Χρειάζομαι κάτι τόσο δραστικό όσο είναι το νυστερι που θα περιορίσει το στομάχι μου στο 20% και θα με αναγκάσει να πειθαρχήσω. Χρειάζομαι τον μπαμπούλα μου, χρειάζομαι το δάσκαλο με τη βέργα, χρειάζομαι το μπάτσο μου, χρειάζομαι ΚΑΠΟΙΟΝ ή ΚΑΤΙ που θα ανακόψει αυτήν την πορεία... Και μετά πιστεύω θα ξαναδώ που είναι αυτός ο δρόμος της αρετής.. Καμία επέμβαση δεν μειώνει την ψυχαναγκαστική επιθυμία για σκουπιδοξεφαντώματα αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσω. Το χρειάζομαι αυτό το σπρώξιμο , όσο βίαιο κι αν είναι. Είμαι 37 και κουρασμένη από δίαιτες, από "πρέπει", από κρίσεις, από συμβουλές, από μαγικές και έξυπνες συνταγές πως πρέπει να ζούμε τη ζωή, εγώ δεν ξέρω πως ζείται η ζωή. Ξέρω μόνο να αισθάνομαι στο πετσί μου τις επιπτώσεις της όταν η ζωή μου αποφασίζει να με πληγώσει.. Τότε χρειάζομαι τοπική αναισθησία για τον πόνο και αυτή έρχεται με μια μεγάλη συσκευασία Doritos, μισό κιλό ηλιοσπορους, δυο παγωτά και 2 zantac φυσικά για να ηρεμήσω το έρμο το στομάχι μου..
    Διαβάζω εδώ και μερικές εβδομάδες τα γραφόμενα όσων έχουν παρόμοιες εμπειρίες, ελπίζω η ημερομηνία του χειρουργείου μου να μην αργήσει και να είναι η προσωπική μου δεύτερη ευκαιρία... " (Απρίλιος 2011)

Σας ευχαριστώ που μου κάνατε παρέα σε αυτόν τον δρόμο ως εδώ.. η συντροφιά σας με στήριξε και με στηρίζει..

Senior Member
    Γιώτα με συγκινείς..... Νιώθω μεγάλη χαρά διότι η Γιωτα που εγραφε τα παραπάνω δεν υπάρχει πια. Εγώ γνωρισα μια άλλη Γιωτα , αγωνίστρια, να έχει πάρει την ζωή στα χέρια της, δυνατή και χαμογελάστη , να αντικρίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πάνω από όλα αρχισε να ΖΕΙ !!!!
    Νασαι καλά Γιωτάκι μου και πάντα δυνατή και χαρούμενη γιατί έτσι θα σου συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή σου. Από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά και δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ ξανά εκεί που ήσουν , πάει τελείωσε. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΩΤΑ!! Σε φιλώ γλυκια μου

Senior Member
    Πωλινα μου έχω κατι προσκλήσεις για παιδια για το αττικο πάρκο των 11 euro! Οσο για τη δουλειά μη στεναχωριέσαι θα βρεις κάτι γρηγορα δε σε φοβάμαι !

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γιωτούλα μου :love: δεν έχεις καμία σχέση με εκείνο τον θλιμμένο εαυτό σου!φαίνεται τόσο από τα γραφόμενά σου όσο και από το τι εκπέμπεις πια στις φωτογραφίες σου.Είμαι σίγουρη πως από εδώ και πέρα θα σου συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα,σου αξίζουν!Νομίζω πως όλοι μαζί προχωράμε μαζί,χέρι-χέρι (όχι με τον καρατζαφέρη ) και όπου τύχει να σκοντάψουμε,δίπλα μας θα βρούμε ένα χέρι να μας βοηθήσει να ορθώσουμε πάλι το ανάστημά μας.Πολλά φιλιά από εμένα και μόνο θετικές σκέψεις!

υγ. Κατερινάκι μου,φυσικά και δεν είμαι έγγυος-έχω απαγορευτικό για ένα χρόνο από το χειρουργείο- και εκτός αυτού είμαι και αδιάθετη.Πάντως μόλις διαπίστωσα πως κάθε μίνι oreo έχει μόλις 10 θερμιδούλες,άρα και να φάω μερικά δεν θα γίνει κανένα μεγάλο κακό!όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να βρω πάτημα για να τους ορμήσω lol

Senior Member
    Ιωάννα το ξέρω το απαγορευτικό αλλά ξέρεις καμια φορά δεν ρωτάει.....:lol:
    αφού όμως είσαι αδιάθετη δεν υπάρχει περίπτωση. Όμως έτσι εξηγείται η εξάντληση και η όρεξη για γλυκάκι κοπελιά. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα που ο οργανισμός σου καταπονείτε και χρειάζεται περίσσοτερη ενέργεια να θες το γλυκάκι σου. Να το επιτρέψεις στον εαυτό σου και να το χαρείς. Ο πονοκέφαλος είναι επίσης θεωρώ από την καταπόνηση. Μπορεί τώρα να πέφτω και εντελώς έξω αλλά αυτη είναι η δική μου εκτίμηση , φιλάκιααααααα

Senior Member
    Μία μέρα καλέ έλειψα!Πότε τα γράψατε όλα αυτά;Δε με λυπάστε,δε με λυπάστε!Ξεκινώ μελέτη!Μη γράφετε άλλα!Περιμένετεεεεεεεε μεεεεεεε

Senior Member
    Originally posted by yannaki

Ναταλία μου αρεσε το σημείωμα στο ψυγείο!!!
    Θα εννοείς το "η Ναταλία δε φεύγει-θα μείνει εδώ"!Αχ,αυτό το έγραψε ο Χρηστουλάκης μου(ο κύριος Μπουρδουμπίνγκουλας
    -έτσι τον λέω).Είναι ο μεγάλος αδερφός του βαφτιστικού μου,του Λολολίλα.Λεωνίδας κατά κόσμον,που μου θυμώνει μάλιστα
    τώρα που μεγάλωσε πως δεν τον λένε έτσι κι εγώ επιμένω πως εγώ είμαι η νονά του και εγώ ξέρω τι όνομα του έδωσα
    και αυτό ήταν Λολολίλας!Εκείνος με λέει Νοναλία-το λατρεύω.Παρεμπιπτόντως το αγόρι μου σήμερα έκλεισε τα 7!
    Που λες κάθε φορά που πάω σπίτι τους το ζήτημα είναι αν θα κοιμηθώ εκεί κι εγώ όλο λέω η μαμά μου δε με αφήνει.
    Οπότε της τηλεφώνησαν κι όσο ο μικρός προσπαθούσε να την πείσει,ο μεγάλος που ήξερε να γράφει,πήρε μια κόλα χαρτί,
    έγραψε το "η Ναταλία δε φεύγει-θα μείνει εδώ" και το φώναζε ρυθμικά όσο έκανε γύρους μέσα στο σπίτι λέγοντας
    πως κάνει διαδήλωση!Αχ!Τα παιδιά μου!Οι αγάπες μου!Τι τυχερές είστε οι μανούλες,που τα έχετε καθημερινά!Να είναι ευλογημένα όλα!

Senior Member
    Εγραφα μια ωρα επεσε το ιντερνετ κ το εχασα.Συνοπτικα αυτη τη φορα.
    Γιωτα μου εγω δεν ξερω να τα λεω κ πολυ ωραια αλλα να ξερεις οτι χαιρομαι που σε γνωρισα εστω ετσι,σε λιγο ελπιζω κ απο κοντα.Συμφωνω απολυτα σε αυτα που λεει η Κατερινα γιατι τιποτα δεν σου χαριστηκε.Αγωνιστηκες κ αγωνιζεσαι για καλυτερη,πιο ποιοτικη ζωη.Μονο χαρουμενες κ ευτυχισμενες να ειναι ολες σου οι στιγμες απο δω κ περα!
    Αβουλινι πιστευω οτι το σιροπι σου εχει δεσει καλα.Να μου φερεις να το δοκιμασω.Σου ειχα γραψει πολλα αλλα τωρα παει!Θα στα πω στο τηλ.
    Η μανταμ Ναταλι θα ερθει το βραδυ να δει τα του οικου της.
    Αγγελουδακι κλειστου το ματι κ εσυ!μακαρι να συμβαινει το ευχαριστο γεγονος αλλιως ψαξου μηπως εχεις υπογλυκιμιες κ χαμηλη πιεση.
    Πωλινακι ευχομαι να βρεις γρηγορα δουλεια.Το παρον προγραμμα εγινε με γνωμονα μονο εσενα στα περισσοτερα σημεια του.Εγω παω συνεχεια Αθηνα.Ετσι κ αλλιως προτασεις εκανα.Δεν θα ειμαστε συνεχεια ολοι μαζι.Την Παρασκευη το βραδυ θα ερθεις αργα κ δεν νομιζω να εχεις ορεξη για κατι.Γι'αυτο ειπαμε να παμε θεατρο που εκεινη τη τη μερα εχει λαικη μονο με 10 ε.Το Σαββατο ειχες πει οτι θελεις να πας για ψωνια κ εγραψα ψωνια καφεδες φαγητο.Την κυριακη το πρωι μοναστηρακι θησειο για βολτα καφε κλπ επειδη ειναι τα τουριστικα μερη.Η συναντηση μπορει να γινει Σαββατο απογευματακι η Κυριακη το ιδιο γιατι μετα θα φυγεις.Το Σαββατο το βραδυ μπορουμε να παμε Τσανακλιδου κ να ερθεις κ εσυ αν αφησεις το μικρο με τον αδελφο σου η τον αντρα σου.Παλι Σαββατο η Κυριακη απογευμα μπορει καποιος να παει θεατρο η αλλου.Ο καθενας κανονιζει κ λεει την προταση του κ ολοι μαζι θα βγαλουμε το προγραμμα.Το αποφασιζουμε αυριο αφου το βραδυ θα δει κ το Ναταλακι για να κλεισουμε εγγερα εισητηρια κ τραπεζι.

Senior Member
    Τόση ώρα είχα ξεχάσει ότι ήμουν συνδεδεμένη. Το θυμήθηκα τώρα που ήρθα να κλείσω τον υπολογιστή.

Γιώτα μου είναι υπέροχα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν και χαίρομαι που τα μοιράζεσαι μαζί μας. Ως άτομα δεν έχουμε περάσει και λίγα, ως παρέα τα καταφέρνουμε καλύτερα και με πάντα θετικότερη διάθεση! Η ισχύς εν τη ενώσει!

Αγγελουδάκι μου, καλοφάγωτο να πεις, αλλά και καλοξόδευτο! Να έχω μούτρα να το κεράσω και πουθενά...

Χαρά μου, αραιό το σιρόπι, επιμένω, αλλά νόστιμο το γλυκάκι! Θα το έχεις το βαζάκι σου, αρκεί να μη με λούσεις μ' αυτό!

Μαντάμ, καλωσορίσατε στον ταπεινό σας Οίκο! Οι πιστές σας σας περιμένουμε και σας φιλούμε!

Πάω για ύπνο κορίτσια! Κουράστηκα σήμερα. Λαική, δουλειά, γλυκό, γυμναστήριο, μαγείρεμα, φτάνει για σήμερα! Σας καληνυχτίζω χιουμοριστικά, με την αφορμή που με έκανε να γελάω χθες βράδυ. Φρέσκο, φρέσκο, τώρα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:
    http://www.youtube.com/watch?v=3TZ1J4ZvPp4

Φιλάκιαααα!!! YEAHHHHHHHHHHHH!!!! :lol:

Senior Member
    Κατσε φιλεναδα να σε φιλησω κ εγω!Ονειρα ομορφα χαρα μου.Καλη σου νυχτα!

Τσανακλιδου κ Θωμαιδης!!Θα τους δω κ μαλιστα με το Ναταλακι μου!

http://www.youtube.com/watch?v=-57EYVvNQJ8
    ειναι συνηθεια παλια το Σαββατο στην πολη.....
    Ταραντελλα

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

ΥΓ: Ναταλάκι ελπίζω να κανόνισες τα εισιτήρια για Αθηνα!!!
    Σίριαλ τα εισιτήρια μου!
    Και καλά ο ΟΣΕ έχει προσφορά από 9 ευρώ Αθήνα-Θεσσαλονίκη για περιορισμένες θέσεις και μόνο μέσω ηλεκτρονικής κράτησης.
    Εμένα μου φάνηκε παντελώς αναξιόπιστη η σελίδα(επέλεγα Θεσ.-Αθήνα και μου έβγαζε Αθήνα-Θεσ.,τα 9 ευρώ τα έβγαζε περισσότερα)
    τέλος πάντων ο αδερφός μου επέμενε να μου κλείσει και μου έκλεισε Σαβ 19 Νοεμ. Αθήνα-Θεσ. στα 50 σχεδόν ευρώ!Ηλεκτρονική ακύρωση
    δεν μπόρεσε να κάνει καθώς και καλά τα στοιχεία της κράτησης δεν υπήρχαν και υποδείκνυε να πάμε στα γραφεία του ΟΣΕ
    να κάνουμε αυτοπροσώπως την ακύρωση.Πάω κι εγώ στο σταθμό της Κατερίνης και μου λέει η υπάλληλος(μα τι άσχετοι άνθρωποι
    καταλαμβάνουν τις θέσεις!)πως αφού δεν έδωσα τα χρήματα σ'εκείνη,δεν μπορεί να μου κάνει την ακύρωση και να πάω σε αυτόν
    που μου πήρε τα λεφτά.Αμάν έκανα να της δώσω να καταλάβει πως το internet δεν είναι άνθρωπος...Δε βγάλαμε άκρη φυσικά
    κι έτσι αύριο θα πάω στα γραφεία της Θεσσαλονίκης με την ελπίδα να βγάλω το σωστό εισιτήριο.Η μαμά καλά δεν είναι,αλλά επιμένει
    να έρθω.Για να είμαι ειλικρινής χαρά δεν έχω,αλλά ελπίζω να τη βρω στην πορεία,στις συναντήσεις μας,στις μοναχικές μου βόλτες,
    στις ομορφιές που θα δω...Νομίζω έχω τα κινητά όλων σας...Ελπίζω δηλαδή...

Εννοείται θα τα πούμε τετ α τετ πριν τη μεγάλη συνάντηση(αυτά θα τα βρούμε μεταξύ μας)για την οποία καλό είναι ν'αρχίσουν
    οι προτάσεις για μέρα,ώρα και κυρίως μέρος.Να δούμε πόσοι είμαστε κλπ.Να πούμε Κυριακή απόγευμα τη μεγάλη συνάντηση;
    Παιδιά θα φέρετε;Αν ναι,προτείνετε οι γονείς μέρη που να ικανοποιήσουν κι εκείνα.Κάτι εύκολα προσβάσιμο ε;

Διάβασα το πρόγραμμα της Γλαύκης(μου τα είπε άλλωστε και τηλεφωνικά).Σίγουρα θα πάμε Τάνια(δική μου ήταν άλλωστε η απαίτηση)
    Κι η Γιώτα είναι μέσα για Τάνια.Ποιοί άλλοι ενδιαφέρεστε,πείτε εγκαίρως να κλείσουμε τραπέζι.Σάββατο βράδυ.

Για τα θεατρικά δεν ξέρω ακόμα...Ομολογώ πως είμαι πιο πολύ του δράματος εγώ..."ο χορός του θανάτου"΄μάλλον κάτι μου κάνει...
    Κατερινάκι μου,σόρυ,αλλά Ρουβίτσα δεν είμαι...Τι άλλο έχει σε μουσικά σχήματα;Επίσης δεν κοίταξα ακόμα τι έχει από εκθέσεις
    κι άλλα ενδιαφέροντα δρώμενα.Εσείς οι Αθηναίες σφυρίξτε τίποτα,που υπέπεσε στην αντίληψη σας...Έλα να οργανωνόμαστε!

Σάββατο μεσημέρι(μετά αγορά)λέμε για πεντάδα(επιθυμία Πωλίνας).Πωλίνα και Γιώτα οκ.Γιάννα και Κατερινάκι,μπορείτε;

Δείτε το χρόνο και τις ορέξεις σας και ν'αρχίσουν να παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα!Αλήθεια...η πόλη θα είναι στολισμένη;

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Αλήθεια...η πόλη θα είναι στολισμένη;
    Ας ελπίσουμε να μην είναι καμμένη μετά τη 17 Νοέμβρη...

Senior Member
    Σωστό κι αυτό...

Ακόμα να φυλάξεις το θησαυρό σου;Χάιντε!Αρκετά!Στο κρεβάτι σου,το διπλό σου!

Senior Member
    Ναταλια παμε στο Μιχαλακοπουλο.Ειναι απο τους ηθοποιους που παρακολουθω κ θα την εβλεπα ετσι κ αλλιως την παρασταση αυτη την επομενη φορα.Θα τη δουμε τωρα κ θα δω την Φαυστα την αλλη.Εχει κ αυτη 10 ε την Παρασκευη.Πες μου σιγουρα να παει η νυφη μου να παρει τα εισητηρια.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Πηγα στο νοσοκομειο σημερα κι εκανα την εξεταση με την πορτοκαλαδα για να δουμε αν εφυγε το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου.Η γιατρος μου ειχε τελειωσει η συμβαση της κ ειχε φυγει κ με ανελαβε ενας αλλος γιατρος,αλλα τι γιατρος....Κολαση κοριτσια κολαση!Σκεφτομαι ολο αρρωστη να ειμαι!
    Aμάν πια οι Καλαματιανογκομενογιατροί !
    Εντωμεταξύ έχει ένα χρόνο που εκκρεμεί αυτή η εξέταση για μένα.
    Την είχα κάνει παλιά αλλά επειδή έπαιρνα χάπια γαστροπροστασίας
    δεν ήταν αξιόπιστο το αποτέλεσμα και τα έκοψα για να την κάνω
    κι από τότε την κάνω...Λες να κλείσω στον χοτ Ντόκτορ τον Φεβρουάριο;