Results 9,451 to 9,465 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-11-2011, 00:31 #9451
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια παμε στο Μιχαλακοπουλο.Ειναι απο τους ηθοποιους που παρακολουθω κ θα την εβλεπα ετσι κ αλλιως την παρασταση αυτη την επομενη φορα.Θα τη δουμε τωρα κ θα δω την Φαυστα την αλλη.Εχει κ αυτη 10 ε την Παρασκευη.Πες μου σιγουρα να παει η νυφη μου να παρει τα εισητηρια.
να ρωτήσω και την ξαδέρφη μου που τον έχει μεγάλη αγάπη,αν δεν την έχει ήδη δει...
- 16-11-2011, 00:36 #9452
Originally posted by polinaki1983
ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!!!!
Επιτελους ειμαι κατοχος φωτογραφιας της Ναταλιας!Η αληθεια ειναι οτι μου στοιχησε λιγο ακριβα....1000 ευρω ζητουσε το Λουμπι.Μοιρασαμε τη διαφορα,τα βρηκαμε πιο κατω!Εχει κ μια ταρατσα να τελειωσει το κοριτσι,τι να κανει?Αλλα κ επειδη κ εγω πρεπει να βγαλω τα λεφτα μου σκεφτομαι να τη βγαλω σε δημοπρασια η να κανω αντιτυπα κ να τα πουλαω εναντι παχυλης αμοιβης!Οσοι πιστοι προσελθετε!Δεχομαι προσφορες!Να διευκρινισω οτι ειναι δυσευρετες οι φωτογραφιες της αφου δεν βγαζει σχεδον ποτε!
Πωλίνα σου την υποσχέθηκα τη φωτογραφία...θα το κάνω κι αυτό!Μάλιστα θα έχω μηχανή να βγούμε όλοι μαζί!
Κάθε φορά έχω μαζί μου κι όλο διστάζω...Μόνο μία με την Αλαλουμένια και τη Λινταλένια έβγαλα,αλλά χωρίς εμένα.
Από εκείνη τη βραδιά χύμα στο κύμμα που με πήγατε κι έφερναν οι μετρ τασάκι στη φλογερή ξανθιά να καπνίσει μέσα κατ'εξαίρεση!
16-11-2011, 00:39 #9453
Ναταλια ενδιαφερον εχουν στο ιδρυμα Θεοχαρακη αφιερωμα για τα 100 χρονια απο τη γεννηση του Οδυσσεα Ελυτη κ στο μεγαρο μουσικης εκθεση με εργα του Παναγιωτη Τετση απο την εθνικη πινακοθηκη κ ιδιωτικες συλλογες.Επισης ελληνες ζωγραφοι στα ημερολογια της ΑΓΕΤ στο μουσειο Μπενακη.
16-11-2011, 00:41 #9454
ναταλια! τι εγινε στη μαστογραφεια??
16-11-2011, 00:43 #9455
Καλε μηπως η Ναταλια κανει τετοια μαστογραφια κ της αρεσει τοσο πολυ που δε λεει να ξεκολλησει?
Με δελέασε ο τύπος,ΔΝΤ έχουμε,για έξοδα δεν είμαστε,είπα να του κάτσω!
Έλα όμως που δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση από το πρόσωπο του
και τον έσκασα τον άνθρωπο και τον έτρεχα στα επείγοντα κι άντε να εξηγήσω πώς συνέβη!
Τώρα δεν ξέρω αν η διάγνωση του δεν είναι αξιόπιστη,πάντως μου έβγαλε ένα λίπωμα
στ'αριστερά κι ένα ιναδένωμα στα δεξιά,που θέλει παρακολούθηση(επανεξέταση σε 4 μήνες).
Ομολογώ πως λόγω κάποιων πόνων στο δεξί στήθος και μασχάλη και πλευρό τους τελευταίους μήνες
και κυρίως της ευχής μου(τότε που περιμέναμε τ'αποτελέσματα της μαμάς)να έχω κι εγώ καρκίνο
αν είναι να έχει εκείνη,εντυπωσιάστηκα που έχω μόνο αυτά.Πήραμε παράταση λοιπόν!
Λινταλένια μου και λοιπές ανεξέταστες να πάτε να το κάνετε.Ελπίζω ήδη να φροντίζετε τα ετήσια τεστ παπ σας!
16-11-2011, 00:44 #9456
Ελα να παμε μαζι για την εξεταση.Παιρνεις το τεστ απο το φαρμακειο ,πας νηστικη κ με μια πορτοκαλαδα φυσας περιμενεις μιση ωρα ξαναφυσας,το στελνουν Αθηνα κ αν ειναι παλι θετικο σε παιρνουν τηλ να ξανακανεις θεραπεια.Δεν θελει ραντεβου.Θα παμε μαζι το Φεβρουαριο.Δε θα κανεις τα γλυκα ματια στο γιατρο.....?
16-11-2011, 00:46 #9457
Ναταλια ενδιαφερον εχουν στο ιδρυμα Θεοχαρακη αφιερωμα για τα 100 χρονια απο τη γεννηση του Οδυσσεα Ελυτη κ στο μεγαρο μουσικης εκθεση με εργα του Παναγιωτη Τετση απο την εθνικη πινακοθηκη κ ιδιωτικες συλλογες.
16-11-2011, 00:48 #9458
Originally posted by alalumaki
Παιδιά επειδή δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω, αν γίνει η συνάντηση στείλτε μου ένα U2U, ή Ναταλάκι πάρε κανένα τηλέφωνο για να το ξέρω. Αν θέλεις να με δεις βέβαια !!!!!!!!!!!
16-11-2011, 00:53 #9459
Originally posted by koritsaki
την τσανακλιδου την εχω ακουσει στο μυλο στη θεσσαλονικη. πολυ ερωτικη γυναικα! πολυ ερωτικη φωνη! και δημιουργει πολυ ερωτικη ατμοσφαιρα!
στην εμφανιση και στην ηλικια μου θυμιζει τη μαμα μου, γι αυτο την αγαπω!
Φέτος βέβαια δεν προβλέπονται σπασμοί,ζάλη κι αναφηλητά,αλλά ένα ντεκολτέ στάνταρ θα το βρέξουμε!
Κρίμα που δεν έρχεσαι κι εσύ,μις Ζάρα και τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας φυσικά...το Αβουλίνι,το αγγελουδάκι...όλες!
Τι καλά να γινόταν κάποτε να είμαστε όλοι μαζί να γίνει της κολάσεως!
16-11-2011, 01:08 #9460
Originally posted by Ava
Η Βέφα έλεγε, αφού κρυώσουν τα μπαλάκια, να τα στίψουμε με τα χέρια μας να φύγουν τα πολλά νερά. Σε αυτό το στάδιο διαπίστωσα ότι με το στίψιμο χάνουν το σχήμα τους, οπότε τα άφησα έτσι.
Το αποτέλεσμα πιστεύω πως θα κριθεί απόλυτα μόλις κρυώσει εντελώς. Αν είναι ακατάλληλο, θα κρεμάσω τα μπαλάκια στο δέντρο, μην πάνε και χαμένα!
16-11-2011, 01:08 #9461
ναταλια! αν δεν ηταν η αγγλια μπορει να ερχομουν!
αλλα δεν μας χαλαει εμας γιατι μπορουμε να βρεθουμε και θεσσαλονικη!που ειναι και για τις 2 μας πιο ευκολο.
ασχετο! ντεκολτε να βαλεις! πολυ θα ταιριαζει με την ερωτικη ατμοσφαιρα!
αλλα δεν μου απαντας τι εγινε με τη μαστογραφια και με βαζεις σε σκεψεις κακες!!!
16-11-2011, 01:11 #9462
Ναταλια μαλλον δεν το ειδες γιατι το προσθεσα μετα τους πινακες της ΑΓΕΤ στο Μπενακη.Εγω θελω να τα δω ολα.Μπορουμε να συνδιασουμε ιδρυμα Θεοχαρακη με μουσειο Μπενακη Κολωνακι Ερμου κ μια βιαστικη στην χαριλαου Τρικουπη που θελω για παπουτσια το Σαββατο το πρωι κ την Κυριακη το πρωι μεγαρο μουσικης με το μετρο κ βολτες Μοναστηρακι Θησειο Διονυσιου Αεροπαγιτου μεχρι το μουσειο καφε χαζεμα στα πολυ καλα κοσμηματα που πουλανε τα παιδια εκει κ φαγητο φυσικα στου Θαναση η στο Μπαιρακταρη.Ο Θανασης ειναι must!!Σκεψου κ κανονισε κ με τα αλλα παιδια για να κανονισω κ εγω με ξαδελφη αδελφο αδελφη κλπ.Την κορη μου την ξεχασα!
16-11-2011, 01:13 #9463
Καλά καλέ!Δε σου είπα ένα λίπωμα κι ένα ιναδένωμα;Θέλεις να σου στείλω και τις πλάκες;
Εννοείται συναντιόμαστε Θεσσαλονίκη με την πρώτη ευκαιρία.Αν θυμάμαι καλά πολύ πριν γίνεις
Ναταλένια έχεις τα τηλέφωνα μου κι αυτήν μου την πρόσκληση,κοπελιά!Που με έχεις γραμμένη
τόσον καιρό και τώρα μου ξεησώθηκες!Εντωμεταξύ εγώ γιατί κατάλαβα πως έπρεπε να ήσουν
τώρα Αγγλία;Πότε τελικά φεύγεις;Μην ξεχάσεις να μας φέρεις φωτογραφίες ε;Αγγλία δεν έχω πάει!
16-11-2011, 01:16 #9464
Ναταλια δε θα μου το κανεις αυτο !Αν αρχισεις τα κλαματα εσυ εγω θα κανω πλημμυρα.....Αστο....
16-11-2011, 01:18 #9465
Μα εννοείται θα φάμε στου Θανάση!Για ποιόν άλλον λόγο λες να κατεβαίνω;
Καλέ,ποιός Θανάσης και πώς το φαντάζεσαι να τα προλαβαίνουμε όλα αυτά;
Και μάλιστα στο Σαββατοκύριακο που θα είναι η Πωλίνα και οι υπόλοιπες
λογικά έχουν περισσότερο χρόνο,που δεν εργάζονται.Θα δούμε και πού είναι τί
(γιατί κι οι αποστάσεις τρώνε χρόνο στην Αθήνα)και όλο σε κάποια έκθεση
θα πάμε μαζί.Πάνω απ'όλα οι συναντήσεις μας κι η Τάνια μου.Χαλλλαρά!
Μη μου πεις πως έβγαλες ήδη και πρόγραμμα εβδομάδας Καλαμάτας!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία