Results 9,496 to 9,510 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
16-11-2011, 20:23 #9496
Originally posted by Ava
Μπράβο, βρε παιδιά, σε όποιον χάνει κιλάκια. Κι εγώ σαν τη Ναταλία είμαι του "πάρε" και "κράτα τα μη σου φύγουν", αντί του "χάσε".
Δεν πειράζει, ας είναι όλα τα άλλα καλά και αυτό θα το βρούμε στην πορεία.
Το κουλούρι εξαφανίζεται με γοργούς ρυθμούς. Πεινάω πάλι! Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου?
κι αμαρτία από το Θεό να δυσανασχετώ από τη στιγμή που άλλοι παλεύουν με ανίατες ασθένειες και αναπηρίες
ομολογώ πως κάποιες φορές είναι εκνευριστικό.Να πρέπει μονίμως να προσέχω για μια συντήρηση με ενδεχόμενη
απώλεια χελώνας κι όποτε ξεφεύγω σε ποσότητα ή τα επονομαζόμενα απαγορευμένα να φοβάμαι ν'ανέβω
στη ζυγαριά.Η πείνα εντωμεταξύ πείνα!Και η βιολογική και η συναισθηματική.Κι ο αγώνας αγώνας...Τι να κάνουμε;
Αβουλίνι μου,δεν εγκαταλείπουμε!Κι αν για λίγο καιρό χαλαρώνουμε θα επανερχόμαστε σύντομα,ελπίζω,δυναμικά!
Εμένα με χάλασε κι όλο αυτό το πήγαινε έλα και η έλλειψη βάσης και προγράμματος.Με ένα σακ βουαγιάζ στο χέρι,
να μην ξέρω πότε θα είμαι Θεσσαλονίκη και για πόσο,τι να ψωνίσω για το ψυγείο μου να μη χαλάσει,από την άλλη στο πατρικό
πάντα υπάρχει μεσημεριανό φαγητό,πάνε οι μισές μέρες της εβδομάδας που την έβγαζα με σαλάτα,σκονίζεται ο διάδρομος,
ούτε μυαλό έχω να μπω σε πρόγραμμα άσκησης ούτε διάθεση για πολλά...Εμφανή τα αποτελέσματα...Τι θα γίνει ούτε ξέρω.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με απασχολούν πολύ σοβαρότερα του πόσο ζυγίζω,πόσο θα ζυγίζω κλπ.Απλά ανεβαίνω πού και πού
να έχω μια εικόνα,κάπως να το ελέγξω αν ξεφύγει πολύ.Δεν έρχεται κι ο έρωτας να μας πάρει λίγο τα μυαλά...να έχουμε μια ώθηση!
- 16-11-2011, 20:25 #9497
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Γιώτα μου περαστικά!ελπίζω να έχει υποχωρήσει ο πόνος γιατί ξέρω ότι δεν αντέχεται με τίποτα!!!Θα συμφωνήσω με την Γλαύκη από τις πιο καλές κινήσεις είναι αυτό που κάνει ο Καλφ,στις σλήβ και στις απλές παρακάμψεις βγάζει την χολή και στην χολοπαγκρεατική επιπλέον και την σκωληκοειδίτιδα.Από όσο μου εξήγησε οι παχύσαρκοι σαν εμάς μετά από την επέμβαση σε πολύ μεγάλο βαθμό παρουσιάζουν πέτρες στην χολή,άρα προληπτικά την βγάζει για να είμαστε οκ!Μάλιστα στον προεγχειριτικό έλεγχο ο υπέρηχός μου ήταν καθαρός και μετά το χειρουργείο είπε στον άνδρα μου πως είχαν ήδη αρχίσει να δημιουργούνται κρύσταλλοι!
Κατερίνα μου τα νέα σου είναι υπέροχα!Δεν νομίζω πως θα μπορούσες να έχεις πιο καλά νέα.Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα,η εγκύκλιος του ικα αναφέρει πως μετά από βαριατρικές επεμβάσεις οι πλαστικές καλύπτονται πλήρως καθώς θεωρούνται επεμβάσεις αποκατάστασεις και όχι αισθητικής.Τι κόλημα έχουν φάει στο Θριάσειο θα ήθελα να ξέρω!ʼντε κάντην να μας πεις αποτελέσματα να πάρουμε και εμείς σειρά!
σήμερα το πρωί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό,τρόπος του λέγειν!Εδώ και πολλά χρόνια είχα αγοράσει ένα καταπληκτικό ημίπλατο σε καμηλό,νο48.εφόσον δεν μου πήγαινε εδώ και χρόνια το είχα στις ντουλάπες στο πατρικό μου και τώρα που βγάζω τα ρούχα το πήρα σπίτι μου.Περίμενα πως και πως να κρυώσει λίγο ο καιρός για να μπορέσω να το φορέσω,μέχρι και τι παντελόνι κ παπούτσια είχα σκεφτεί.Και σήμερα πουρνό-πουρνό βγάζω να το φορέσω και τι να δω,το είχε φάει ο σκόρος!!!!στην αρχή είδα λίγο κάτω από το ένα μανίκι και λέω καλά,δεν φαίνεται λίγο είναι.Αμ δε,τελικά το έχουν κάνει κόσκινο το παλτουδάκι μου :sniff::sniff::sniff: και λόγω έλλειψης ρευστού δεν προβλέπω να αγοράσω σύντομα άλλο !εκτός και αν βρω σε κάποιο μαγαζί με αυτά τα one size κάτι οικονομικό.Συγχισμένη όπως ήμουν αποφάσισα να κατέβω κέντρο με τα πόδια,γύρω στην μία ώρα περπάτημα και μετά αποφάσισα να κάνω ντου στα μαγαζιά να δω σε τι νούμερο βρίσκομαι:smirk: και διαπίστωσα τα εξής: στο ζάρα το παντελόνι νο44 είναι μία χαρά,τα μπλουζάκια και L επίσης εντάξει,στα μακό παίζω σε M,στην berska στις μπλούζες μπαίνω σίγουρα,στα παντελόνια δεν προσπαθησα καν γιατί όλο κάτι κολάν έβλεπα που μου φαινόσαντε υπερβολικά μικρά και όλο s το μέγεθος,μα καλά όλες s φοράνε??? stradivarius στις μπλούζες m και σε μία κάπα που δοκίμασα το L Μου ήταν αρκετά μεγάλο.Και στα marks and spencer που ψώνιζα πολύ συχνά από 22 νούμερο στα υφασμάτινα παντελόνια πήγα στο 14,το 16 που μου ήταν οκ πριν από κανένα μήνα είναι πια μεγάλο!!!Επίσης δοκίμασα ένα φόρεμα εκεί,δαντέλα απέξω και απο μέσα ένα ύφασμα στο χρώμα του κόκκινου κρασιού και ήταν τέλειο!!Αφού με έβλεπα στον καθρεφτη και δεν με αναγνώριζα,δεν πέταγε πουθενά κανένα ψωμάκι:smilegrin: α μπήκα και στο μαγαζί που είχα αγοράσει το καλοκαίρι το πρώτο μου one size φορεματάκι και δοκίμασα ένα μπλεκτό κοντό φόρεμα,επίσης ήταν τέλειο σαν νούμερο,μάλιστα σχετικά φαρδουλό αλλά θέλει κολάν από κάτω και εγώ έχω ακόμα χοντρές γάμπες και μπουτάκια,μάλλον κάτι πιο μεγάλο από απλά μπουτάκιαAχ,λεφτά μπορεί να μην έχω να ψωνίσω αλλά πολύ το χάρηκα!
ουφ ξέρω σας ζάλισα αλλά έπρεπε κάπου να τα πω!Πολλά φιλιά σε όλες σας!
edit κοριτσάκι να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται,προσπάθησε να κρατήσεις μία νορμάλ διατροφή αλλά μην πιέζεσαι κιόλας από αυτό!
Λήδα μια χαρά απώλεια βλέπω μέσα σε λίγες μέρες κιόλας,μπράβοοοοο
16-11-2011, 21:35 #9498
Originally posted by aggeloydaki
Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα,η εγκύκλιος του ικα αναφέρει πως μετά από βαριατρικές επεμβάσεις οι πλαστικές καλύπτονται πλήρως καθώς θεωρούνται επεμβάσεις αποκατάστασεις και όχι αισθητικής.
Τι ωραία να πηγαίνεις μαγαζια και με έκπληξη να ανακαλύπτεις ότι μπαίνεις σε ρούχα που ουτε είχες φανταστεί πριν. Δεν πειράζει Ιωάννα μου που δεν έχεις λεφτά, αρκεί που ζεις αυτη την τέλεια εμπειρία. Θα έρθουν κάποια στιγμή και τα λεφτα και θα τα ψωνίσεις!!! Keep up the good work!
16-11-2011, 21:39 #9499
Παιδια οτι κανονισετε να υπολογισετε οτι εδωσε πολυ κακοκαιρια για το σκ της συναντησης.Βροχες κλπ.Γι'αυτο οχι μεγαλες αποστασεις.
16-11-2011, 22:32 #9500
Κοριτσούδια, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, το λοσεκ δουλεύει καλά και δεν πονάω, το μόνο κρίμα είναι ότι η όλη φάση μου έριξε σήμερα την ανεβασμένη διάθεση που είχα τις προηγούμενες μέρες, αλλά δε βαριέσαι, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα και πιστεύω θα είμαι καλά, το χειρουργό θα τον δω από βδομάδα και θα μιλήσουμε για το τι θα γίνει..
Καληνύχτα Ναταλένιες και τριανταφυλλένιες!
16-11-2011, 23:47 #9501
Μα τι ωραία νέα είναι αυτά,Κατερινάκι μου!Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό πως θα μπορούσα σε δημόσιο νοσοκομείο
να κάνω τις επεμβάσεις αποκατάστασης μου κι εγώ αν κάποτε έρθει η ώρα κι εγκρίνουν βέβαια ακόμα επεμβάσεις,
που θεωρούνται αισθητικής φύσεως κι όχι επιβίωσης,να το πω...Τελικά θα το κάνεις στο συντομότερο ε;
Με το καλό Κατερινάκι μου,να σου τηλεφωνήσουν να φεύγει κι αυτό!Μήπως να πάω κανένα Ρίο από τώρα ώστε σε κανά δύο
χρόνια αν χάσω κι άλλα να έχει έρθει η σειρά μου;Έχουν καλή φήμη εκεί και στις πλαστικές;Για πείτε εσείς που ξέρετε.
Στο Γιωτουλίνι δεν έχω κάτι να πω εδώ εκτός του ότι χαίρομαι που τη βλέπω σιγά σιγά να ξενυχτά ώστε να εγκλιματίζεται για την Τάνια.
Να υποθέσω πως για Τάνια είμαστε 3 η Γλαύκη και 3 εμείς;Εντωμεταξύ είδα σήμερα την αφίσα της και θέλω να πιστεύω
πως δεν έχει να κάνει μ'εμάς που διάλεξε Μποτέρο!Αλλά ποιές εμάς;Εγώ και η Γλαύκη μόνο σας βγάζουμε κάπως ασπροπρόσωπες...
Οι υπόλοιπες κανονικές της συνάντησης,να ξέρετε,εντελώς χαριστικά θα σας παίξουμε!Κυριακή απόγευμα λοιπόν
σε παιδότοπο κοντά σε στάση μετρό με την ελπίδα να μην αρρωστήσει κάποιος από τους μικρούς μας φίλους.
Δύο η Λινταλένια,δύο η Αλαλουμένια,ένα η Γιαννούκα,ένα η Πωλίνα...Ο Παρούκος δεν ξέρω αν θα φέρει τα δικά του...
Εσένα,Κατερινάκι μου,είναι πολύ μικρή για τέτοια ή θα μας την φέρεις;Θα τηλεφωνήσω και το πιτσοκόριτσο να πάρει και την παλίρροια
μήπως θέλουν να έρθουν και μας φέρουν και τον Ποπάυ.Το Χανελέλι ζει στο εξωτερικό,η Αννεζίνα μας χάθηκε εντελώς...Τέλος πάντων.
Λινταλαγάπη,το μάξιμουμ των ημερών που έχω είναι δώδεκα.Δέχομαι πιέσεις να πεταχτώ μια Καλαμάτα(λες κι είναι πάνω στο δρόμο)
αλλά δε νομίζω να πάω.Καλύτερα να δω όλους όσους θέλω με την άνεση μου στην Αθήνα,δεδομένου πως επόμενο ταξίδι είναι προγραμματισμένο εκεί.
Αύριο πάλι θα πάω για το εισιτήριο(έλεος πια αυτή η ιστορία!)κι ελπίζω να βρω θέση για το Σάββατο(19 του μηνός) που θέλω,
καθώς έκλεισαν τα Τέμπη και τα τραίνα θα έχουν λογικά μεγάλη ζήτηση.Εντωμεταξύ θα κλείσουν κι οι δρόμοι αύριο λόγω ημέρας...τα νεύρα μου!
Το Γιωτουλίνι μου είπε πως έχετε κρύο εκεί κάτω και να φέρω παλτό(εγώ ετοιμαζόμουν να έρθω μόνο με λεπτό επανοφόρι).
ʼμα αρχίσουν κι οι βροχές θέλει κι άλλο παπούτσι...Τι θα πρωτοκουβαλήσω,Θεέ μου!Ειδικά αν μείνω και τις δώδεκα μέρες!
ʼβα,Ραδιοαρβυλιάζεσαι,να υποθέσω,τώρα;Δεν κατεβαίνεις κι εσύ,βρε μανάρι,μια Αθήνα;Λείπει ο Μάρτης απ'τη Σαρακοστή;Πώς σου πάει καρδιά
να μην έρθεις;Θα είναι κι η χαρά σου,θα πάμε και Τάνια και θέατρο και βόλτες και καφέδες και τσαχπινιές και θα λείπει η ηδονική σου παρουσία;
--->Μην πας μια μέρα στη δουλειά,μην πας!
17-11-2011, 00:10 #9502
Μωρο μου προλαβαινεις κ μια Καλαματα.Εδω παμε το πρωι κ γυριζουμε το βραδυ.Τι να κανεις 12 μερες στην Αθηνα...?Αλλωστε το αλλο ταξιδι ειναι για Φεβρουαριο.Πολυς καιρος μεχρι τοτε......
17-11-2011, 01:00 #9503
http://www.youtube.com/watch?v=dYD54...eature=related
Για τη Ναταλία μου, χωρίς λόγο, έτσι, γιατί μ' αρέσει..
17-11-2011, 01:05 #9504
http://www.youtube.com/watch?v=yI__s...eature=related
Κι αυτό για τη χαρά μου, για να μη με λέτε χαζογκόμενα!
Αν θέλω, ξέρω.. Από επιλογή κάνω όσα κάνω, να το ξέρετε...
Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω γλυκά...
17-11-2011, 01:07 #9505
Originally posted by Ava
http://www.youtube.com/watch?v=dYD54...eature=related
Για τη Ναταλία μου, χωρίς λόγο, έτσι, γιατί μ' αρέσει..
"Έλα μες στη νύχτα χάρε
κι όσο αίμα έχω πάρε στο καμάκι σου... " ?
Αυτό μου αφιερώνεις και μάλιστα τώρα που φλερτάρω τον καρκίνο;Καλά,ʼβα,καλά!Σ'ευχ� �ριστώ!
17-11-2011, 01:10 #9506
Originally posted by Ava
http://www.youtube.com/watch?v=yI__s...eature=related
Κι αυτό για τη χαρά μου, για να μη με λέτε χαζογκόμενα!
Αν θέλω, ξέρω.. Από επιλογή κάνω όσα κάνω, να το ξέρετε...
η ώρα που γεννιέται η ζωή
η ώρα που ταιριάζει η αναπνοή σου
μαζί με την δική μου αναπνοή..."
Εμένα τον Χάρο να με πάρει ενώ στη χαρά σου γεννητούρια κι ενωμένες ανάσες!Και πάλι καλά ʼβα,καλά!
17-11-2011, 01:14 #9507
Αβουλινι δηλ μας λες οτι δεν εισαι γυφτουλας λες κ δεν το ξεραμε!γιατι σε κανουμε παρεα νομιζεις....?Ελα να σε παρω αγκαλιτσα να σε βαλω στο κρεββατακι σου,να σε σκεπασω.Φιλακι?καληνυχτα χαρα μου....
17-11-2011, 01:17 #9508
Καταρχήν αυτό το "φλερτάρω με τον καρκίνο" δεν θέλω να το ξανακούσω, έτσι, για να βάζουμε τα όριά μας. Θυμώνω με όσους προκαλούν την τύχη τους. Η μητέρα μου είχε μια ατυχία με την υγεία της και παρακαλούσε να πάθει καρκίνο, αντί για το ασήμαντο που έπαθε, και να τελειώνει και όταν μου το είπε με είδε πρώτη φορά απέναντί της και μάλιστα οργισμένη!
Με φοβήθηκε το μάτι της και θα με φοβηθείς κι εσύ! Δεν ξέρεις πόσο τρομακτική μπορώ να γίνω, αν θέλω... Τζάμπα τα θρίλερ, νομίζεις?
Λοιπόν, επειδή πρέπει να κοιμηθώ, αλλά παράλληλα νιώθω να σ' αγαπώ και να σε νοιάζομαι πολύ, θα σου αφιερώσω κάτι μοναδικό. Κάτι που το έχω αφιερώσει σε έναν και μόνο άντρα, ο οποίος εξαφανίστηκε. Γιατί άραγε?
http://www.youtube.com/watch?v=zg7Sd9EC9e0
17-11-2011, 01:20 #9509
Γλαύκη μου, χαρά μου, κάθε μέρα στη δουλειά μου διατυμπανίζω ότι είμαι γύφτουλας, μπας και πληρωθώ..
Χαίρομαι που δεν με πιστέψατε.. Χαίρομαι που καταλαβαίνετε κάτω από την επιφάνεια..
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!
Ο δικός σας ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ, που σας αγαπάει!!
17-11-2011, 01:22 #9510
Ναταλακι εκλεισε το τηλ απο μπαταρια κ δεν εχω φορτιστη εδω.Θα σε παρω αυριο.Στο κρεββατακι σου κ εσυ γρηγορα!Μη δω αυριο ποστ στις 4 και τα ξημερωματα....φιλακια αγαπημενη μου κ μακρια απο τις κακες σκεψεις....Ονειρα γαληνια...
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία