ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 637
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 637 of 2553 FirstFirst ... 13753758762763563663763863964768773711371637 ... LastLast
Results 9,541 to 9,555 of 38289
    Senior Member
    Μέσα για τη συνάντηση της Κυριακής κι ο Παρούκος μας,αλλά θα μας έρθει άτεκνος.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Originally posted by aggeloydaki
    Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις κάποιο πρόβλημα,η εγκύκλιος του ικα αναφέρει πως μετά από βαριατρικές επεμβάσεις οι πλαστικές καλύπτονται πλήρως καθώς θεωρούνται επεμβάσεις αποκατάστασεις και όχι αισθητικής.
    Και όμως θεωρούνται επεμβάσεις αισθητικής. έτσι μου είπανε σε αυτό το νοσοκομείο που πήγα εγω. Μου είπαν ότι πριν λίγα χρόνια τις ενέκριναν κανονικά και όλα οκ αλλά τώρα έχουν στενέψει τα πράγματα και δεν παίρνουν εγκρίσεις παρά μόνο πολύ λίγα περιστατικά και αυτά δεν έχουν καταλάβει οι γιατροι πια είναι τα κριτήρια . Χθες κιόλας μου είπε ότι έστειλας ενα περιστατικό από βαριαιατρικό χειρουργείο για κοιλιοπλαστική και έφαγε πόρτα στεγνα. Επίσης παλαιότερα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μπορούσαν οι γιατροί να δώσουν εγκρίσεις αλλά πια δεν γίνεται αυτό και αποφασίζονται όλα απο το γραφείο κίνησης του νοσοκομείου χωρίς να μπορούν να παρέμβουν οι γιατροι.
    Κάτι τέτοιο φαίνεται να έπαιξε και στην περίπτωσή μου. Ενώ τον Μάρτιο έκανα κανονικά κήλη-κοιλιοπλαστική στον Ευαγγελισμό χωρίς να μου ζητήσει κανείς κάποια έγκριση (αν ήταν σκέτη κοιλιοπλαστική, θα την έκανε ο πλαστικός επίσης χωρίς έγκριση όπως μου είχαν πει!), ο ελεγκτής του Θριασίου απέρριψε την έγκριση που είχα στα χέρια μου γιατί η πλαστική είναι "αισθητική"! Και όταν πήγα στη διοίκηση, μου απάντησαν πως είναι "αισθητική αποκατάστασης", ότι κι αν σημαίνει αυτό! Θα δούμε, θα τη βρω την άκρη!

Senior Member
    Λοιπόν σχετικά βολικά είναι το baloons στη λ. Μεσογείων. Είναι πριν από την εκκλησία της Αγιας Παρασκευής πηγαίνοντας προς σταυρο. Οσοι έρθουν με αυτοκίνητο είναι μετά το σταθμο νομισματοκοπειο περίπου 1, 5 χλμ. Στο δεξί σας χερι 2 φανάρια μετά(αν δεν κάνω λάθος για τα φανάρια) μόλις περάσετε τη βιοιατρική(στη γωνία έχει ε΄να παιχνιδάδικο ¨"ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ" με μπλε πινακίδα) έχετε το νου σας. Μόλις το δειτε θα παρατηρήσετε ότι έχει μια στοα. Μπειτε μέσα έχει παρκινγκ. Για τους μικρούς είναι μεγάλος. Για τους μεγάλους ίσως στριμωχτούμε λίγο αλλά αν πάμε στο ανοιγμα (17:30) θα μπορέσουμε να πιασουμε 3-4 τραπεζάκια αν είμαστε πολλοι!
    Οσοι έρθουν με μετρό κατεβειτε στο νομισματοκοπείο και είτε κανόνιστε με κάποιον από τους αλλους να σας πάρει είτε πάρτε λεωφορείο(νομίζω είναι 2-3 στασεις μετά) Θα το μελετήσω και θα σας πώ. Προσοχή λεωφορεία μόνο που πάνε προς παλλήνη - πικέρμι και θα δω για αλλο ένα που περναέι συχνά αλλά δεν είμαι σίγουρη πιο από τα 2 δε στρίβει. Θα επανέλθω με αριθμό διευθυνδης , φαναρια στασεις και δρομολόγια λεωφορείων.
    Από το μετρό θα πάρω Ναταλία και Πωλίνα!
    Αν έχει κάποιος κατι αλλό ας προτείνει. Εγώ μόνο αυτό ξερώ ως πιο βολικό

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Λινταλένια και Αλαλουμένια δε μου σηκώνουν τηλέφωνο(θα τιμωρηθούν παραδειγματικά γι'αυτό!).
    Καλέ πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το είδα??
    Τώρα το ξανακοιτάω. Καμία κλήση!

Senior Member
    ʼρα παιδιά καταλήγουμε προς το παρόν για την επόμενη Κυριακή 5:30 - 6:00 το απόγευμα στο Balloons στην Αγία Παρασκευή.
    Εγώ πάντως είμαι μέσα!!!
    Ναταλάκι ετοιμάσου για ζούπηγμα!

Senior Member
    Καλό ταξίδι Ναταλάκι μου για αύριο!
    Σε περιμένουμε με αγάπη και χαρά!

Senior Member
    Kαλέ αυτή την Κυριακή στις 20/ 11. Η΄εγώ κατάλαβα λάθος!:no:

Senior Member
    Λεωφορεια απο σταθμο Νομισματοκοπειο: Α 5, 125, 303, 304, 305,308,315,316. Μολις βγειτε στη Μεσογειων απο τη μερια που είναι το Σουπερ μαρκετ ΑΒ, πηγαίνετε δεξια, σε 2λεπτά έχει στάση. Αποβιβαζεστε μετά από 4 στάσεις(12Η Αγ. Παρασκευης) περπατατε 1 λέπτο και φτάσατε!!!Λ. Μεσογειων 396!

Senior Member
    Γιαννακι για την αλλη κυριακη ειναι η συναντηση στις 27 του μηνα.Δεν εχει καπου πιο κοντα σε μετρο μερος συναντησης?η πιο κεντρο?Γιατι μετα πρεπει να γυρισουμε κιολας.Θα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να αλλαζουμε μετρο κ μετα παλι λεωφορειο κλπ.Ουτε ειναι καιροι για πολλα ταξι.

Senior Member
    Ψαχνοντας κέντρο δεν βρήκα κάτι. Και εκτός αυτου εγώ με το παιδι κέντρο απογευμα- βραδυ δεν παω!
    Αν υπάρχει κατι καλυτερο ας το πουμε. Α και είναι 15 λεπτά από το συνταγμα το νομισματοκοπείο.

Senior Member
    Εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αλλα η Πωλινα θα μεινει στο συνταγμα κ δεν ξερω κατα ποσο ξερει να ερθει.ειπα κ ψαχνουν κοντα στον Ευαγγελισμο.Γιατι 15 το μετρο κ βαλε μια ωρα το λεωφορειο γιατι κυριακη εχει καθε μιση ωρα κ αργοτερα δρομολογιο.

Senior Member
    Την Πωλίνα και τη Ναταλία θα τις πάρω εγώ από το μετρό. Και αν καθήσει αγκαλια της το παιδί παίρνω κι αλλον. Τα λεωφορεία ειδικά το Α5 περνάει καθε 10 λεπτά την κυριακή και καθε 5 τις καθημερινες. + το οτι περνάνε αλλα 6-7. Τεσπα αν βρειτε κατι καλυτερο .... αλλά στον εαυγγελισμό κοντά στον σταθμό δεν νομίζω να έχει κάτι...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Γράφω εδώ επειδή μπαίνει η Ναταλία και η Πολίνα,σαν μοτερέιτορ δεν μπορείτε να μπλοκάρετε τους spamers που εδώ και 3 μέρες μας έχουν ζαλίσει?Ξέρω πως σβήνετε τα μην τους αλλά αυτό δεν βλέπω να έχει κανένα αποτέλεσμα!μπαίνω να δω τα σημερινά μην και βρίσκω τις αμέτρητες βλακείες.

Senior Member
    Γλαύκη εγώ έχω αμάξι και είμαι μόνη . Θες να περάσω να σε πάρω εγώ και να σε γυρίσω κιόλας? θα σου στείλω τι κινητό μου με προσωπικό μύνημα.

Senior Member
    Καλησπέρα. Συμφωνώ με τη Γλαύκη ότι θα ήταν πιο βολικό αν μπορούσατε να βρείτε κάτι πιο κοντά από την Αγία Παρασκευή. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει θα ετοιμαστώ για ταξιδάκι από τα Κάτω Πατήσια που μένω με τρένο, μετρό και λεωφορείο και θα πάρω και κεφτεδάκια μαζί για το ταξίδι χιχιχιχιχι.:starhit: