ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 642
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 642 of 2553 FirstFirst ... 14254259263264064164264364465269274211421642 ... LastLast
Results 9,616 to 9,630 of 38289
    Senior Member
    Λοιπόν την Μεσογείων την ξέρουμε όλοι και γι αυτο πρωτάθηκε(είναι δύσκολο να χαθείς). Εγώ πάω και στον ρεντη αν χρειαστεί για να συναντηθούμε όλοι.
    Αν η πλειοψηφεία βολεύται με Νεο Ηράκλειο οκ. Ας πειτε ποιοι βολεύεστε καλύτερα(κυρίως αυτόι που θα έχουν και παιδιά) και πάμε εκει ολοι θα ακολουθήσουμε. Βασική λεπτομέρεια να μην ειναι κλειστός ο παιδότοπος για πάρτυ...

Senior Member
    Εμένα με βολεύει η Αγ. Παρασκευή να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα έχει παρτυ, και να κλείσουμε τραπέζια. Πόσες θα είμαστε ?

Senior Member
    Εχει balloons και Ζωγράφου για όσες θέλουν πιο κέντρο, δεν έχω πάει όμως και δεν ξέρω πως είναι. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με το παρκάρισμα....

Senior Member
    Κορίτσια με θέλετε κ εμένα στη παρέα σας?
    :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by break
    Κορίτσια με θέλετε κ εμένα στη παρέα σας?
    :starhit::starhit::starhit:
    Ναι break μου όλες είναι ευπρόσδεκτες , όσο περισσότερες καλύτερα!!

Senior Member
    Καλά ε Κατερινάκι έπαθα!!!!

Νόμιζα πως δεν κολλούσα στη παρέα σας μιας κ είστε πιο παλιές κ γνωρίζεστε μεταξύ σας κ αυτός ήτανε ο λόγος που δεν είχα πει να έρθω κ εγώ :crazy::crazy::crazy:

όμως εδώ κ δύο μέρες έχω μια κουβεντούλα με την αδελφή σου, γι΄αυτό έπαθα που μου απάντησες εσύ κ εάν μπορέσει κ εκείνη να έρθει θα χαρώ πάρα πολύ να τα πούμε κ από κοντά!!!!:love::love::love:

Μου έδωσε πολύ δύναμη!!!:starhit:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    hello κόσμε,να έχετε όλες σας μία όμορφη εβδομάδα!

Ζηλεύω πολύ όσες είδαν ήδη την Ναταλία μας από κοντά και θα σας ζηλέψω ακόμα περισσότερο το σκ που θα είσαστε όλες μαζί μαζεμένες!

Γιωτούλα μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!Αχ το άτιμο το 7αράκι σε ταλαιπώρησε λίγο αλλά τελικά το κατάκτησες!ʼντε να δούμε τι θα σου πει και ο γιατρός σου την Τετάρτη!

Ο άνδρας μου είναι μεγάλος φαν των κινούμενων σχεδίων,κάθε λίγο και λιγάκι μου λέει να δούμε το ice of age???όπου το έχουμε ήδη δει ούτε ξέρω πόσες φορές,ο ρατατούης μας άρεσε πολύ,η Μαγαδασκάρη και όλα όσα είναι στο ίδιο ύφος.Μπάρμπι δεν αντέχουμε να δούμε ούτε Ντόρα

Χτες το απόγευμα εκεί που καθόμουν καλά-καλά και χαζεύαμε τιβί μου ήρθε έμπνευση!Πριν από πολλά χρόνια είχα ένα γκρι κουστούμι και δεν το είχα ξεθάψει ακόμα από την ντουλάπα του πατρικού μου.Βασικά δεν ήμουν σίγουρη ότι όντως το είχα αυτό το κουστούμι ή πως ήθελα να αγοράσω κάτι παρόμοιο:saint: κατέβασα τα άλμπουμ των φωτογραφιών αλλά τζίφος,δεν το έβρισκα πουθενά σε φωτογραφία για να βεβαιωθώ ε και επειδή θα έσκαγα από περιέργεια άρχισα τις ανασκαφές στις ντουλάπες του πατρικού μου και τελικά το ανακάλυψα!!!Νο 52 και μου είναι ήδη αρκετά άνετο!Αυτό θα φορέσω στην επανεξέταση μου την Τετάρτη και τα καινούρια μου γκρι λουστρινέ παπουτσάκια μου καθώς θέλω να είμαι κούκλα!Σήμερα το πρωί μπαίνω στην κουζίνα των γονιών μου και ακούω τον μπαμπά μου να λέει στην μαμά μου "ένα πόντο θέλει για να πέσει κάτω από το όριο" μιλώντας για κάτι άσχετο και γυρίζω και του λέω και εγώ ένα πόντο θέλω για να γίνω 77.Και γυρίζει και μου λέει έκπληκτος,έπεσες τόσο πολύ?Φτάνει τώρα ε?δεν θα χάσεις άλλο" μπα του λέω θα χάσω "πόσο 5 ακόμα" βάλε 10 του λέω και μετά σκεφτόμουν τόσα χρόνια με είχε πρήξει με διάφορα σχόλια του για τα κιλά μου χοντρή με ανέβαζε ,χοντρή με κατέβαζε και σύμφωνα με αυτόν πάντα μέσα στα πλαίσια του αστείου και ας του έλεγα μην με σχολιάζεις με ενοχλεί,αυτός εκεί τον χαβά του,αφού αναρωτιέμαι αν δεν ήμουν το αγαπημένο του παιδί τι θα έλεγε??Και τώρα με βλέπει και ήδη θεωρεί πως είμαι αδύνατη και δεν πρέπει να χάσω άλλο.Επίσης έχει φάει κόλημα με την ποσότητα του φαγητού που τρώω και κάθε λίγο και λιγάκι με ρωτάει "και καλά δεν θα φας ποτέ ξανά κανονικά?" και εννοεί ένα μεγάλο πιάτο φαγητό ή να φάω οτιδήποτε θελήσω και παιδιά η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει να φάω ένα πιάτο φαγητό,δεν με ενοχλεί η ποσότητα που τρώω,ξέρω πως αν θελήσω να φάω κάτι "απαγορευμένο" αν είναι λίγο δεν θα με πειράξει και νιώθω πολύ καλά με όλο αυτό.

Σήμερα που περπάταγα στο κέντρο της πόλης και με έβλεπα στους καθρέφτες και στις βιτρίνες δεν ένιωθα πια χοντρή!!Αυτό που έβλεπα ήταν μία κοπέλα με κάποια κιλάκια παραπάνω αλλά στα σίγουρα τίποτα αποκρουστικό!Δεν μπορώ να υπολογίσω ακόμα τι νούμερο φοράω με σιγουριά ή όταν βλέπω κάποιο ρούχο αναρωτιέμαι αν θα χωρέσω μέσα (μέχρι τώρα σε όλα μπαίνω κανονικά και ας έχω αμφιβολίες ) αλλά στα σίγουρα δεν νιώθω μία άσχημη και χοντρή όπως ένιωθα πριν μερικούς μήνες!Εύχομαι όλες σύντομα να νιώσετε αυτό το συναίσθημα που σε κάνει να πετάς:saint:

Senior Member
    Ιωάννα μου, σιγά σιγά θα πάψεις να είσαι "χοντρή", αν και θα συνεχίσεις να ψάχνεις στα μεγάλα νούμερα για καιρό - στο λέω από την προσωπική μου εμπειρία! ʼσε τον αντρούλη σου να παραμιλάει "μην χάσεις άλλο", αυτό σημαίνει πως αισθάνεται πως χάνει τις ισορροπίες που είχε συνηθίσει και προσπαθεί να προσαρμοστεί κι αυτός στη νέα πραγματικότητα. Όσο για την ποσότητα που τρως, θυμάσαι τις εποχές που σου λέγανε να τρως λιγότερο; Έχει ο καιρός γυρίσματα!
    Κορίτσια, είμαι κι εγώ μέσα για τον παιδότοπο! Φυσικά και θα 'ρθω, με τα δύο αξιολάτρευτα κουτσουβελάκια μου! Τον άντρα λέω να μην τον φέρω μαζί, καθώς σίγουρα θα έχει κάποιο αγώνα να παρακολουθήσει, αλλά θέλω πολύ να σας γνωρίσω και να τα πούμε από κοντά!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    ʼννα μου ο άνδρας μου όσο και να μην ήθελε να αδυνατίσω ,δέχτηκε το χειρ μόνο επειδή φοβόταν για οποιαδήποτε μελλοντικά προβλήματα υγείας,με έχει στηρίξει απίστευτα.Τώρα που με βλέπει και αδυνατίζω,δεν με έχει ξαναδεί τόσα κιλά,προσπαθεί να με κάνει να συνειδητοποιήσω πόσο έχω αλλάξει και πόσο έχω χάσει αλλά ποτέ δεν μου είπε σταμάτα.Ίσα-ίσα μου κάνει πλάκα για το αν θα χάσω και άλλο και να βάζω πέτρες στις τσέπες μου για να μη με πάρει ο αέρας Kαι με έχει υπερασπιστεί πολλές φορές μπροστά στον πατέρα μου,πως του αρέσω στο κιλά που ήμουν.Νομίζω πως είμαι απίστευτα τυχερή που τον έχω δίπλα μου!

υγ κορίτσιααααααααααααα να βγάλετε πολλές-πολλές φώτο να σας καμαρώσουμε και εμείς που δεν θα είμαστε εκεί!!!

Senior Member
    Μπράβο aggeloudaki είσαι πολύ τυχερή για τον άντρα σου, οι περισσότεροι σήμερα είναι........:thumbdown::thumbdown::thumbdown :

Senior Member
    Aννα μου σ'εμενα ισχυει το αντιθετο.Βλεπω ενα ρουχο λεω μου κανει κ μολις παω να το δοκιμασω δεν χωραει ουτε στο κεφαλι μου!Κ οταν βλεπω αυτα που μου κανουν λεω αυτα ειναι τεραστια!Τοση ειμαι?θα τα πουμε την Κυριακη!

Γιωταααα μπραβοοοο,μπραβοοοο!Αντε με το καλο να φυγει κ η τελευταια πενταδα!!η οσα ακομη θες!!

Ναταλια δηλ πρεπει να σου χρωσταω κ υποχρεωση που πηγες στην εκθεση μονη σου κ με αφηνεις να παω κ εγω μονη μου?Να δω τι καταλαβες!μαλλον προετοιμαζεις το εδαφος να μου πεις οτι θα με κερατωσεις το Σαββατο κ την Κυριακη το πρωι.....

Χρονια πολλα στην Αλαλουμενια που δεν την ξερω αλλα θα τη δω συντομα.Να γινει γριουλα με ασπρα μαλλια!

Αγγελουδακι μου αυτο με τους γονεις!Εμενα η μαμα μου δεν με λεει χοντρη αλλα γινεται μαχη αν με δει με ψωμι η γλυκο στο χερι.Κ φυσικα ο ψυχολογικος πολεμος.Κλαμα κ το ρεφρεν,ειχα μια κουκλα κ τωρα....Χαιρομαι κοριτσαρα μου πολυ για σενα!Σου ευχομαι να ξαναγινεις ομως για λιγο χοντρουλα κανοντας ενα μωρακι...

Λοιπον απολογισμος τωρα!Συμφωνες ολες για Αγια Παρασκευη.Κατερινακι θα τηλεφωνηθουμε απο που θα με παρεις γιατι δεν ξερω που θα ειμαι.Μπορει να ειμαι ακομη κεντρο.Αν δε με κερατωσει κ την Κυριακη η Ναταλια....
    Ειμαστε λοιπον,Γλαυκη,Ναταλια,Πωλι� �α,Κατερινα,Γιωτα,Αννα,Γιαν� �ακι,Τζινα,Αλαλουμακι,Μπρει κ, 10?Δηλωστε συμμετοχη οποιες αλλες να ξερουμε!

Senior Member
    Ιωάννα μου, τις προάλλες που φύσαγε υπερβολικά, με έπαιρνε όντως ο αέρας και η πρώτη μου σκέψη ήταν πως χρειαζόμουν λίγες πέτρες στις τσέπες!
    Γίναμε 10 λοιπόν! Θα είναι μεγάλη η συνάντηση!

Senior Member
    Μπραβο Γιωτάκι για το 7αρακι σου!
    Οσο για τα παιδικά είμαι μεγαλη φαν και τα βλέπω με τον γιο μου σαν μικρό κοριτσακι!!!
    Σκέτη απόλαυση!

Senior Member
    Γλαύκη κράτα και μια θέση για την αδελφή μου Eli. Θα έρθει. ʼρα 11 σύνολο μέχρις στιγμής.
    Η λινταλενια δεν θα έρθει???

Senior Member
    Νομιζω θα ερθει η Λιντα.Δηλ 12 κ κατι ειχε πει κ για τον Παρη η Ναταλια οτι θα ερθει αλλα χωρις παιδια.Μαλλον 13 δηλ!Κ επειδη ειναι γρουσουζικος αριθμος για να μαζευτουν κι αλλοι!
    Ποιος στην χαρη του Παρη με τοσες γυναικες!!!