Results 9,631 to 9,645 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
21-11-2011, 21:07 #9631
Originally posted by break
Καλά ε Κατερινάκι έπαθα!!!!
Νόμιζα πως δεν κολλούσα στη παρέα σας μιας κ είστε πιο παλιές κ γνωρίζεστε μεταξύ σας κ αυτός ήτανε ο λόγος που δεν είχα πει να έρθω κ εγώ :crazy::crazy::crazy:
όμως εδώ κ δύο μέρες έχω μια κουβεντούλα με την αδελφή σου, γι΄αυτό έπαθα που μου απάντησες εσύκ εάν μπορέσει κ εκείνη να έρθει θα χαρώ πάρα πολύ να τα πούμε κ από κοντά!!!!:love::love::love:
Μου έδωσε πολύ δύναμη!!!:starhit:
όσο για την κουβέντα σας ... χαίρομαι , γι΄ αυτό είμαστε όλοι εδώ για να δίνουμε και να πέρνουμε βοήθεια. CU soon!!
- 21-11-2011, 21:08 #9632
Ναταλίααα ουουου μάκια!!!
21-11-2011, 21:14 #9633
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια δηλ πρεπει να σου χρωσταω κ υποχρεωση που πηγες στην εκθεση μονη σου κ με αφηνεις να παω κ εγω μονη μου?Να δω τι καταλαβες!μαλλον προετοιμαζεις το εδαφος να μου πεις οτι θα με κερατωσεις το Σαββατο κ την Κυριακη το πρωι.....
άδικα εισιτήριο!Πώς ο βασιλιάς είχε τον δοκιμαστή του μην τον δημητηριάσουν...Και αντί να είσαι ευγνώμων,μου τη λες;
Το λοιπόν!Η έκθεση δε με εντυπωσιάσε,ίσως όμως επειδή στο παρελθόν είχα δει καλύτερη με αρκετά από τα εκθέματα.
Αν δεν έχεις δει το Νόμπελ,χειρόγραφα του και κάποια έργα του(κολλάζ κυρίως)να πας.Επίσης αναφέρεται σε κάποιους
ζωγράφους,των οποίων έχει δειγματοληπτικά από ένα έργο.Έβγαλα φωτογραφίες πολλές να δείξω στο Ντουλι,
θα σου δείξω κι εσένα αν θέλεις να δεις και μόνη σου αν το βρίσκεις ενδιαφέρον να πας.Τι άλλο θα κάνω για σένα;
Με σοκάρει πάντως και με απογοητεύει που πιστεύεις πως το σημερινό κέρατο υποδηλώνει αρχή πρόθεσης και για το Σ/Κ!
Απορώ πώς μπόρεσες να διανοηθείς πως έχω τόσο κακοπροαίρετες προθέσεις!Το Σάββατο είπαμε έχω αγορά
λίγο μαζί σου,Πωλίνα,μετά καφέ με τα κορίτσια,μετά Αλαλουμένια,μετά και μαζί σου Τάνια,ωστόσο μόλις με ενημέρωσαν
οι συμπατριώτες σου πως μου έρχονται την Κυριακή για λίγες ώρες.Είναι δυνατόν να μη δω τα Τουλουμπάκια μου;Παρακαλώ πολύ
να εκτιμηθεί πως δε θα γυρίσω Καλαμάτα το απόγευμα μαζί τους και θα έρθω στη συνάντηση καθώς και προπαντός πως απέτρεψα
τον Τήρη να έρθει Αθήνα από Σάββατο(φλέρταρε θετικά και την Τάνια το βράδυ)καθώς του ξέκοψα πως Σ/Κ δε θα έχω καθόλου χρόνο
για κείνον κι ας έχουμε διαθέσιμο ελεύθερο το σπίτι του αδερφού μου!Όχι πες!Ποιός άλλος βάζει τη φιλία πάνω απ'τα φιλιά;
21-11-2011, 21:27 #9634
Φιλτατη Ναταλια ομολογω οτι αυτο με τον Τηρη με κατασυγκινησε!Ομολογω οτι εγω δεν θα το εκανα.οσο για την Τανια αν αυτον δεν τον πειραζε να συνοδευει 4 γυναικες?Γιατι ο αδελφος μου φοβηθηκε!Μετα απο αυτο τι να πω!Τωρα για την εκθεση ποιος νοιαζεται?Εγω απλως να τη δω μαζι σου ηθελα.Μαλλον θα μου τη δειξεις απο τις φωτογραφιες!Για τους συμπατριωτες αν ειναι για καφε ψηνομαι κ εγω.τι ωρα θα γυρισουν?Μηπως γυρισω εγω μαζι τους......
Παω κινηματογραφο.Θα τα πουμε αργοτερα.Πολλα πολλα φιλακια....
21-11-2011, 21:44 #9635
Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!! ή μάλλον καλύτερα να πω κοριτσάκια μου, μιας και βλέπω να χάνονται τα κιλάκια? Γιώτα μου!!!! Τί είναι αυτά που βλέπουν τα πανέμορφα σχιστά μου ματάκια??????? 7?????????? Αχ πόσο σε ζυλεύωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!
Λοιπόν κορίτσια, ελάχιστες μέρες μείνανε για να σας γνωρισω επιτέλους!!!!
Οντος Ναταλάκι μου, είμαι πεσμένη αυτές τις μέρες, αλλά αυτό δεν επιρεάζει καθόλου την χαρά μου για το ταξίδι!!! Πάντος ο λόγος που δεν μπαίνω είναι γιατί δεν έχω υπολογιστή σπίτι και ο αδελφός μου θέλει 5ευρώ ανά ώρα για να μου τον δίνει, και τέτια λεφτά δεν υπάρχουν!!!! (Σήμερα μου τον έδωσε γιατί του είπα πως θέλω να δω για σχέδια για τούρτα για τα γενέθλιά του :P)
Εγώ θα είμαι 2 άτομα κορίτσια συν ο μικρούλης μου. Επίσεις θα είναι και το Μαράκι της ελπίδας. Μίλησα σήμερα μαζί της, θα έρθει να μας πάρει και από το αεροδρόμιο, άρα θα είναι το πρώτο κορίτσι που θα γνωρίσω!!!!!
Πάντος πραγματικά ανυπομονώ!!! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν θα έχω όσες μέρες θα ήθελα για να σας δω, να σας απολαύσω, να σας χαρώ!!!!! Ετσι, θα εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε τόσο το Σάββατο που θα είμαστε τα λίγα κορίτσια, όσο και την Κυριακή που θα είμαστε μία μεγάλη πανέμορφη ομάδα!!! Για όπιαν ενδιαφέρετε, έχω και την Δευτέρα ελεύθερη!!!!
Στην Κυριακή ίσως φέρω και 1 ή 2 άλλα κορίτσια που γνώρισα μέσω του φόρουμ. Το ένα σταμάτησε πια να μπαίνει, και το άλλο απλά μας διαβάζει χωρίς να είναι μέλος. Θα δείξει βέβαια όταν μιλήσω μαζί τους!!!
Για την΄ώρα, σας παρακαλώ, πέστε μου τί θα χρειαστεί να φέρω από ρούχα? Τι θερμοκρασίες έχει? Γιατί εδώ είναι 16 και μιλάμε ότι τρέμω ολόκληρη.......
Να σας πω και 2 δυσάρεστα νέα? Το πρώτο είναι ότι την Παρασκευή είχα πάει για εξαγωγή ενός δοντιού που είχε χαλάσει και σπάσει από τους εμετούς. το συγγεκριμένο δόντι λοιπόν, αντί για 3 ρίζες που πρέπει να έχει, είχε 4. Φυσικά αυτό δεν ήταν και τόσο πρόβλημα, όσο το ότι η τέταρτη ρίζα ήταν πολύ βαθιά. βγάζοντάς την λοιπόν, τρύπισε μία "μεμβράνη" που έχουμε που διαχορίζει την στοματική κοιλότητα με την μύτη (μου είπε πως λέγετε αλλά δεν θυμάμαι τέτιες λεπτομέρειες). Την είδα όμως ότι όταν το υποψιάστηκε ότι συνέβηκε κάτι τέτιο, ότι ανχώθηκε πολύ. Μου έκανε μία εξέταση και είδε πως όντως είχε δίκαιο στους φόβους της, και πως όντως "έχανε αέρα" από εκείνο το σημείο. Της λέω γιατί κάνεις έτσι? λίγο αέρα χάνει, θα κλείσει σε κάπια φάση, δεν θα κλείσει? και μου λέει δεν είναι το πρόβλημα ο αέρας που βγαίνει από εκεί, αλλά τα υγρά που μπορεί να μπουν από εκεί και να περάσουν μέσα με το λιγότερο πρόβλημα μία μόλυνση γύρω από την μύτη, και το μεγαλύτερο να χρειαστεί μέχρι και χειρουργείο. Ετσι λοιπόν μου έκανε 2 ραφές, μου απαγόρευσε οτιδήποτε ζεστό, και οτιδήποτε υγρό για 4 μέρες, δικαιούμαι μόνο μέχρι 2 ποτήρια νερό την μέρα (καλά η δίψα μου δεν περιγράφετε....) και μου έδωσε αντιβίωση. Η ραφές θα μείνουν μέχρι τέλος του μήνα, απλά θα πάω αύριο να το δει αν ακόμα υπάρχει η τρυπούλα ή αν έχει κλείσει. Ελπίζω να έχει κλείσει.....
Το δεύτερο κακό είναι πως ενώ ο μικρούλης μου ήταν μία χαρά, ξαφνικά με πήραν σήμερα το απόγευμα τηλέφωνο από το σχολείο ότι είχε 39 πιρετό. τους είπα και του έδωσαν αντιπυρετικό και έπεσε κάπως. Οταν ήρθέ σπίτι ήταν μία χαρά, κεφάτος, με βοήθησε και φτιάξαμε και μία παραγγελία μπισκοτάκια που είχαμε, και περάσαμε πολύ ωραία οι δύο μας. μετά μπήκαμε για μπάνιο, και όταν τελειώσαμε και τον έντυσα, ξαφνηκά άρχισε να τρέμει. έτρεμε σαν φύλλο που είναι έτοιμο να πέσει από το δέντρο. τον πήρα αγκαλιά και το κορμάκι του έκαιγε..... του έβαλα θερμόμετρο και είχε 38.4 αλλά δεν δικαιούταν να πιει άλλο αντιπυρετικό μιάς και δεν είχε περάσει η ώρα από την προηγούμενη δόση.... κρυώνω πολύ, μου λέει και χώθηκε πιο βαθιά στην αγκαλιά μου... Ενιωθα το κορμάκι του να τρέμει, και να καίει..... Δεν ήξερα τί να κάνω, πήρα τηλέφωνο την ξαδέλφη μου που ο γιος της πάντα το παθαίνει αυτό, και μου είπε να του βάλω υπόθετο για τον πιρετό, και να τον βάλω σε δωμάτιο με θέρμανση για να μην υπάρχει κρύος αέρας γύρω του και να δημιουργεί αντίθεση με το ζεστό του σώμα και τον κάνει και τρέμει. Ετσι κάναμε, και τώρα κοιμήθηκε το χρυσό μου....
Αυριο πρωί θα πάω την μαμά μου στο παιδιατρικό να πάρει σειρά με τον μικρό, και θα πάω εγώ στον ραντεβού μου με την διατροφολόγο, να δούμε τα χάλια μου αυτό τον μήνα, και μετά θα επιστρέψω στο παιδιατρικό να δούμε τί θα πει η παιδίατρος..... Ελπίζω να είναι κάτι περαστικό.....
Ολα πάνω μου βρε κορίτσια.... Ολα πάνω μου.....
21-11-2011, 21:51 #9636
katie τελικά θα έρθει κ η αδελφούλα σου!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes::yes:
21-11-2011, 21:51 #9637
ααααααααχχχχ κορίτσια πολύ χαίρομαι που θα γνωριστούμε!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy:: bouncy::bouncy:
21-11-2011, 21:55 #9638
break ΄θα έρθεις στην συνάντηση??????????????????? ΤΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21-11-2011, 21:55 #9639
Βρε Πωλινάκι, πράγματι τελευταία ταλαιπωρείσαι πολύ και δείχνεις μεγάλη ψυχραιμία και δύναμη, τι να σου πω κοπελαρα μου, μακάρι το ταξιδάκι σου εδώ να σου φέρει νέο αέρα, να σε ανανεώσει και -γιατί όχι- να σου φέρει και λίγο τύχη!
21-11-2011, 21:59 #9640
polinaki ναι θα έρθω κ εγώ τελικά!!!
Περαστικά στο μικρούλη σου κ να γίνει καλά μέχρι την Παρασκευή για να χαρεί κ εκείνο το ταξίδι!
Ο αδελφός σου μαυραγορίτης μου φαίνεται χαχαχαχα!!!!!!!!!! ʼκου εκεί 5? την ώρα:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
21-11-2011, 22:02 #9641
Σε ευχαριστώ Γιώτα μου, πραγματικά χρειάζομαι μία αλλαγή..... Από την μέρα που με σταμάτησαν από την δουλιά είμαι σαν φάντασμα... ούτε ντύνομαι, ούτε περιπιούμαι, τρώω κάθε βλακία που βρίσκω μπροστά μου, άστα.....
Είτε είμαι ψύχραιμη είτε όχι, δεν αλλάζει τίποτα, επομένως αν δεν ήμουνα, μόνο χειρότερα θα έκανα τα πράγματα τόσο για μένα όσο και για τους γύρω μου.... Κλαίω την ώρα που κάνω μπάνιο, ξεσπώ και μετά φαινομενικά είμαι καλά....
Ελπίζω αυτό το 3ήμερο κοντά σας να μου δώσει πραγματικά την δύναμη που χρειάζομαι σε όλους τους τομείς.
21-11-2011, 22:15 #9642
Originally posted by yannaki
Αν η πλειοψηφεία βολεύται με Νεο Ηράκλειο οκ. Ας πειτε ποιοι βολεύεστε καλύτερα(κυρίως αυτόι που θα έχουν και παιδιά) και πάμε εκει ολοι θα ακολουθήσουμε.
Αγία Παρασκευή!Τέλος!Μόνο η ώρα μένει να διευκρινήσουμε.Επειδή βλέπω να είμαστε όλο και περισσότεροι,
μήπως να πηγαίναμε με το άνοιγμα για να μετακομίσουμε τραπέζια και να βολευτούμε που είναι και Κυριακή
και θα έχει όπως χθες κόσμο;Ο παιδότοπος ανοίγει στις 5.Να πούμε το πολύ 5:30;Τι λέτε;Κι αν μπορεί κάποιος να πάει
και νωρίτερα να καπαρώσει θέσεις ακόμα καλύτερα!Οπότε πέρα από τις Ναταλένιες και τον Παρούκο μας θα έχουμε Τζίνα,ʼννα,break,
Κατεριναδερφή,τις δύο της Πωλίνας και τη Μαρία της Ελπίδας,που ούτως ή άλλως την υπολόγιζα...Αυτοί είμαστε;Μη διστάζετε,πείτε!
21-11-2011, 22:16 #9643
Έλα,Πωλίνα!Ανεβαίνουμε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε
21-11-2011, 23:05 #9644
Αν τα έχω υπολογίσει σωστά πρέπει να είμαστε γύρω στα 15 άτομα συν τα παιδάκια που θα φέρουν κάποιοι. Χαμός! Εμείς θα κάνουμε περισσότερο θόρυβο από τα παιδάκια που θα παίζουν. Νομίζω ότι αντί για παιδότοπο θα έπρεπε να το ονομάσουμε εκτάκτως για την Κυριακή το απόγευμα σλιβότοπο!!
Πωλίνα εύχομαι περαστικά σε σένα και στο γιό σου. Και στην Αθήνα 15 με 16 βαθμούς έχουμε. Πολύ κρύο δεν το λες, αλλά για τα δικά μας δεδομένα και μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός μας στα φυσιολογικά του θέλει καλό ντύσιμο. Επίσης, στα δύσκολα είτε κλαίμε είτε γελάμε το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Ίσα ίσα που αν γελάς και σκέφτεσαι θετικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να συμβούν καλύτερα πράγματα στη ζωή σου. Εμένα το γέλιο είναι η ζωή μου, δε ζω χωρίς αυτό γιατί είναι η καλύτερη άμυνά μου και με έχει βοηθήσει πολύ. Γι'αυτό καλά θα κάνεις να γελάς και να σταματήσεις να κλαις όταν κάνεις μπάνιο γιατί διαφορετικά θα πω στην ʼβα να σου διηγηθεί ότι θρίλλερ έχει δει που έχει σχέση με μπανιέρα και μετά να δούμε πως θα ξανακάνεις μπάνιο.......για να κλαις κιόλας!!!!!!:starhit:
22-11-2011, 00:36 #9645
Eπιστροφη απο τη βραδυα σινεφιλ που ειδα μια ιταλικη ταινια του Μορεττι"εχουμε Παπα"Καλη,ενα ευχαριστο βραδυ.Γρηγορα για υπνο.Τωρα κοιμαμαι νωρις για να εχω δυναμεις για την Αθηνα.Ονειρα παραμυθενια Ναταλενιες!Καληνυχτα....
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία