ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 653
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 653 of 2553 FirstFirst ... 15355360364365165265365465566370375311531653 ... LastLast
Results 9,781 to 9,795 of 38289
    Senior Member
    Αβακι μου γλυκό , συμφωνώ με όσα είπαν τα κορίτσια. Είναι σκληρό να ακούς τέτοια λόγια από δικούς σου ανθρώπους διότι υπολογίζεις αυτά που λένε και τα μετράς. Αλλά εμένα μου φάνηκε σαν ωμή επίθεση που ξέφευγε από τα όρια της "μπουρνουζοπετσέτας" , σαν να υπέβοσκαν και άλλα πράγματα για τα οποία ανέμενε την κατάλληλη ευκαιρία "για να σου την πει".
    Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε τις ζωές μας σύμφωνα με τα πρότυπα των στενών μας συγγενών , της οικογένειας μας. Τότε δεν είσαι ελεύθερη Αβα , είσαι δέσμια!

Ίσως είναι για καλό που είσαι στην επαρχία και σου δίνεται η ευκαιρία να ψάξεις μέσα σου για τα πράγματα που σε ευχαριστούν και για να ανακαλύψεις ποια είναι η Αβα και πως της αρέσει να ζει την ζωή της. Προσπάθησε να ορθώσεις το ανάστημα σου στον αδελφό σου και σε όποιον σου πάει κόντρα για τον τρόπο που ζεις και τις επιλογές σου. Αν δεν τους αρέσει και σε απορρίψουν .... συγνώμη αλλά είναι πολύ επιφανειακοί και στενόμυαλοι για να μην πω και τπτ χειρότερο.
    Μας έλειψες πολύ το ΣΚ ....

Senior Member
    Πάρη περαστικά στην μικρή σου , και η δικη μου μικρή είχε πριν κανένα μήνα. Και εμείς νομίζαμε ότι φοβήθηκες το γυναικείο πλήθος και λάκισες....

Senior Member
    Γεια σας όμορφες! χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και ας ήταν πολύ λίγος ο χρόνος, σημασία έχει ότι ήμασταν εκεί ... ελπίζω σύντομα και στην επόμενη συνάντηση !!!!!!

Φιλιά σε όλες τις Ναταλένιες... χωρίς Ναταλί μάλλον για σήμερα !!!!!!!

Senior Member
    Alalumaki γειααααα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα να έχουμε

Σήμερα παιδιά στολίζουμε Χριστουγεννιάτικα!!! Έχω απλώσει κούτες και στολίδια στο πάτωμα και στολίζω το σπίτι μας και το δέντρο μας, είμαι χαρούμενη αν και με κάποιες τύψεις... Μετά από τόσα χρόνια συνεχόμενης δουλειάς είναι η πρώτη φορά που είμαι σπίτι μου Δευτεριάτικο και παίζω με στολίδια χεχεχεχε, προσπαθώ να το απολαύσω και να αφήσω υποχρεώσεις, αναζήτηση νέας δουλειάς και τύψεις στην άκρη για μία άλλη μέρα :smirk:

Σας μεταδίδω την Χριστουγεννιάτικη διάθεσή μου λοιπόν γιατί ο Δεκέμβρης είναι προ των πυλών και σε λίγο θα μυρίσουμε γλυκά Χριστούγεννα!!!! :tumble::tumble:

Senior Member
    Μεταδώστε μου λίγο χριστουγεννιάτικο άρωμα, γιατί βλέπω στις βιτρίνες τον ΑηΒασίλη και δεν νιώθω τίποτα! Δεν ξέρω αν πρέπει να στολίσω - καλά καλά δεν προλαβαίνω να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα. Κάπου πρέπει να υπάρχουν λίγα στολίδια - γιατί τα περισσότερα τα έχουμε στη Δράμα. Λέτε φορώντας τα γιορτινά στο σπίτι, να φτιάξει λίγο το κέφι μου; Μπα, πιο μεγάλη κατάθλιψη προβλέπω... Όχι τίποτα άλλο, όταν θέλει κάτι η κόρη μου, της λέω "θα στο φέρει ο ΑηΒασίλης τα Χριστούγεννα", και έχει μνήμη ελέφαντα - όλα θα τα περιμένει, και να δω πού θα βρει ο ʼγιος να της τα φέρει! Μήπως να του ζητήσουμε όλες μας από κάτι - μια καλύτερη δουλειά, έναν ευπρεπή μισθό, σταθερότητα και ελπίδα... τι όνειρα κάνω δευτεριάτικα!

Senior Member
    Εγώ έφτιαξα το δέντρο το Σάββατο... και πολύ το χάρηκαν τα μικρά.... πρώτη φορά το φτιάχνω τόσο νωρίς

Senior Member
    Να του ζητήσουμε το χιλιοειπωμένο αλλά τόσο αληθινό, υγεία και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας...

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Να του ζητήσουμε το χιλιοειπωμένο αλλά τόσο αληθινό, υγεία και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας...

:thumbup::thumbup::thumbup:

Ναι ναι ας ζητάμε και ας ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, τα όνειρα είναι τζάμπα κι όμως στις μέρες μας σπάνια και ακριβά. Να μην χάσουμε ποτέ την ικανότητά μας να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε σαν μικρά παιδιά!!! Αυτό είναι που ομορφαίνει την ζωή μας και την κάνει πιο γλυκιά!

Senior Member
    Originally posted by anna65
    Μεταδώστε μου λίγο χριστουγεννιάτικο άρωμα, γιατί βλέπω στις βιτρίνες τον ΑηΒασίλη και δεν νιώθω τίποτα! Δεν ξέρω αν πρέπει να στολίσω - καλά καλά δεν προλαβαίνω να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα. Κάπου πρέπει να υπάρχουν λίγα στολίδια - γιατί τα περισσότερα τα έχουμε στη Δράμα. Λέτε φορώντας τα γιορτινά στο σπίτι, να φτιάξει λίγο το κέφι μου; Μπα, πιο μεγάλη κατάθλιψη προβλέπω... Όχι τίποτα άλλο, όταν θέλει κάτι η κόρη μου, της λέω "θα στο φέρει ο ΑηΒασίλης τα Χριστούγεννα", και έχει μνήμη ελέφαντα - όλα θα τα περιμένει, και να δω πού θα βρει ο ʼγιος να της τα φέρει! Μήπως να του ζητήσουμε όλες μας από κάτι - μια καλύτερη δουλειά, έναν ευπρεπή μισθό, σταθερότητα και ελπίδα... τι όνειρα κάνω δευτεριάτικα!
    ʼννα μου και εγώ δεν το έχω νιώσει ακόμη αλλά είπα αφού έχω χρόνο ας στολίσω να μου έρθει και η χαρά, τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λένε :smilegrin::smilegrin:! Τόσα χρόνια λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων πάντα τελευταία στιγμή στολίζαμε, ε φέτος θα του δώσω να καταλάβει και θα κάνω και χριστουγεννιάτικα εδέσματα να μοσχοβολήσει λίγο το σπίτι μας γλυκά αρώματα γιορτινά! Που θα πάει θα μας έρθει και η χριστουγεννιάτικη διάθεση :starhit::starhit:.
    Λέω να πάω να πάρω και όμορφα κεράκια χριστουγεννιάτικα (οικονομικά χεχεχε) να κάνω και ατμόσφαιρα μπας και ξορκίσω την μιζέρια του 11!!!

Απέναντι από το σπίτι μου έχω έναν γείτονα ο οποίος πρέπει να είναι πορομένος με τα Χριστούγεννα. Έχει στολίσει ήδη εδώ και μία βδομάδα και παιδιά άμα δείτε το μπαλκόνι του θα πέσετε από τα γέλια. Μιλάμε για ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!! Φωτάκια , ʼγιοι Βασίλιδες, δεν υπάρχει μία σπιθαμή που να μην είναι καλυμμένη με φωτάκια! Ούτε το Las Vegas τόσα φωτάκια χαχαχαχαχα :shocked2:!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Απέναντι από το σπίτι μου έχω έναν γείτονα ο οποίος πρέπει να είναι πορομένος με τα Χριστούγεννα. Έχει στολίσει ήδη εδώ και μία βδομάδα και παιδιά άμα δείτε το μπαλκόνι του θα πέσετε από τα γέλια. Μιλάμε για ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!!! Φωτάκια , ʼγιοι Βασίλιδες, δεν υπάρχει μία σπιθαμή που να μην είναι καλυμμένη με φωτάκια! Ούτε το Las Vegas τόσα φωτάκια χαχαχαχαχα :shocked2:!!!
    ʼραγε πόσο θα του έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ; Θα πληρώσει το τέλος; Τι λέω η γυναίκα χριστουγεννιάτικα! Συχωρέστε με, φτιάχνω την ιστοσελίδα της συνέλευσης γειτονιάς, που αυτή την εποχή τρέχουμε για το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ και όλο εκεί πάει η σκέψη μου! Κεράκια μάλιστα, που είναι και οικολογικά και φτηνά και της μοδός τώρα που θα αρχίσουν να μας το κόβουν!

Senior Member
    Αχ ʼννα μου πόσο δίκιο έχεις καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ την προηγούμενη βδομάδα έτρεχα για δυσάρεστα σε δικηγόρους. Εμείς έχουμε μαζευτεί 15 άτομα πρώην συνάδελφοι απολυμένοι και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή προς τον πρώην εργοδότη μας ο οποίο μας χρωστάει ένα σωρό λεφτά! Μία βδομάδα έπηξα με συνεννοήσεις, νομικά και χαρτούρα και λέω ας είναι αυτή η βδομάδα πιο γιορτινή!

Κεράκια και πάλι κεράκια! Είναι και ρομαντικά εκτός από οικονομικά και οικολογικά :wink2:! Το επόμενο βήμα είναι μία ξυλόσομπα στην οποία θα μαγειρεύουμε, θα ζεσταίνουμε νερό για να κάνουμε μπάνιο με το κατσαρόλι και θα ζεσταίνουμε και το σπίτι χεχεχεχε επιστροφή στην εποχή των παππούδων μας!

Senior Member
    Κοριτσάκια!!!!!!!!! Γεια τι κάνετε?

Μπήκα κ μου μεταδώσατε το χριστουγεννιάτικο κλίμα:bouncing::bouncing::bouncing:
    ʼντε να στολίσουμε κ εμείς :bouncy::bouncy::bouncy:

Senior Member
    Πολλά πολλά χαιρετίσματα από τη Τζίνα! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο, η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και τώρα κάθεται με ανασηκωμένη την πλάτη στο κρεβάτι του πόνου - ναι, δηλώνει πως για την ώρα πονάει λίγο. Την Τετάρτη θα είναι στο σπίτι και θα μας πει και η ίδια την εμπειρία της. Για την ώρα, στέλνει χαιρετίσματα, μας σκέφτεται και χαίρεται που τη στηρίζουμε νοερά! Τζίνα, μην στενοχωριέσαι που δεν ήσουν μαζί μας στον παιδότοπο, θα το ξαναπρογραμματίσουμε σύντομα!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    alo alo,σας ζηλέυω απίστευτα για την συνάντηση χτες,ελπίζω τουλάχιστον να βγάλατε μπόλικες φωτογραφίες να σας καμαρώσουμε και εμείς που δεν μπορέσαμε να είμαστε μαζί σας!!!

Σήμερα ψόφησα να ανεβοκατεβαίνω στην σκάλα κ στο πατάρι (τουλάχιστον τώρα με αρκετά λιγότερα κιλά νιώθω πιο ασφαλής όταν ανεβαίνω στην σκάλα και δεν τρέμω μην γκρεμοτσακιστώ ) ακόμα δεν τόλμησα να μπω ολόκληρη μέσα εκεί λόγω κλειστοφοβίας,αν μαζέψω και άλλο ίσως το κάνω και αυτό ανέβασα όσα καλοκαιρινά είχαν ξεμείνει και επιτέλους κατέβασα τα χριστουγεννιάτικα και αύριο θα απλώσω τα στολίδια δεξιά και αριστερά και θα στολίσουμε!

Έλι μου δεν ξέρω ο γειτόνας σου πόσα φωτάκια έχει και πόσο θα πληρώσει στην δεή αλλά εγώ προβλέπω αν έρθει το χαράτσι τώρα κοντά,μέχρι να χριστούγεννα να μου έχουν κόψει το ρεύμα και να κυκλοφορώ ούτως ή άλλως με κεράκια Πέρα από πλάκα πάντως αν είχαμε παιδί δεν θα μπορώ καν να φανταστώ πως θα τα βγάζαμε πέρα!Η εταιρεία που δουλεύει ο άνδρας μου αποφάσισε να κλείσει μέχρι το τέλος του χρόνου (δεν σχολιάζω πόσα λεφτά του χρωστάνε τα οποία προβλέπω να κάνουν φτερά ),και άντε να βρεις σε άλλη φαρμακευτική δουλειά ,το κράτος βγάζει συνέχεια φάρμακα από τις λίστες,άρα οι γιατροί δεν τα συνταγογραφούν,οι φαρμακαποθήκες δεν πληρώνονται από τους φαρμακοποιούς ,που δεν πληρώνονται από τα ταμεία και κατά συνέπεια δεν πληρώνουν τις εταιρείες ,τα νοσοκομεία το ίδιο και ο φαύλος κύκλος όσο πάει γίνεται και όλο μεγαλύτερος .Πφ δεν θέλω να τα σκέφτομαι με πιάνει πονοκέφαλος!!!

Senior Member
    και θα ερθω και εγω τη επομενη φορα! εκτος κι αν το'χει η τυχη μου και μου ανατιναχτει τιποτα και ξαναφωναζω ηλεκτρολογο...