Results 9,811 to 9,825 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-11-2011, 21:11 #9811
Κοριτσάρες μου τι κάνετε? Φέτος έχω πάρα πολύ όρεξη για το στολισμό του σπιτιού, ίσως επειδή τα πράγματα γύρω μας είναι απαισιόδοξα κ θέλω από κάπου να πάρω χαρά, σαν τα μικρά παιδιά χαχαχα
Γιώτα υπομονή το γνωστό ελληνικό δημόσιο :grind::grind::grind: εύχομαι όλα να πάνε καλά!!
epap είσαι μικρούλα κ ευτυχώς έγινε νωρίς το κλίκ στο μυαλό σου!!!!!!!!!!
Κατερινάκι στο γνωστό διαιτολόγο πήγες?
- 29-11-2011, 23:33 #9812
Γεια σου breakaki :starhit::starhit:! Γεια σε όλη την παρέα!
Εγώ πάντως τελείωσα με τα στολίσματα και το σπίτι μας έγινε πολύ γλυκό και χριστουγεννιάτικο, όχι ότι μου έχει έρθει τρελή χαρά αλλά σήμερα ένιωσα καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενη για την αδερφούλα μου που κλείνει ένα κεφάλαιο στην ζωή της που λέγεται απώλεια βάρους και πλέον μπαίνει σε πιο βαθιές αναζητήσεις όπως διατήρηση βάρους, βελτίωση σωματικής σύστασης και ανάκτηση ισορροπιών διατροφικών και βιοχημικών. Νιώθω πολύ ήρεμη και σίγουρη ότι θα τα καταφέρει γιατί δεν πιστεύω ότι την έχω δει πιο αποφασισμένη στην ζωή της για κάτι.
Γενικά αν και νιώθω πολύ κουρασμένη τώρα που σας γράφω νιώθω πιο αισιόδοξη και χαρούμενη από χτες :wink2:. Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω, εύχομαι όνειρα γλυκά σε όλους μας :-))))
29-11-2011, 23:37 #9813
Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!!!!!!!!!:love::love::love:
Μακάρι όλοι μας κάποια μέρα να πετύχουμε τους στόχους μας όπως η αδελφούλα σου!!!!!!!
30-11-2011, 00:24 #9814
Μπήκα για μια βιαστική καληνύχτα!
Μόλις τελείωσε η ταινία που βλέπαμε και που με έκανε και γέλασα πραγματικά! Το "Βοήθεια Βέγγος φανερός πράκτωρ 000". Ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας, αγγίζει αυτά του σουρρεαλισμού. Ειδικά για την εποχή της (1967) πρέπει να ήταν πολύ προχωρημένη..
http://www.youtube.com/watch?v=nYZq4...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sM_HT...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=URmqyRj7544
http://www.youtube.com/watch?v=nyLx_sTtSoU Στο τελευταίο έχει πλάκα που ο διευθυντής της σχολής πίνει νερό, να συνέλθει και λέει ψιθυριστά "πες το να πάει στο διάολο"
Καληνύχτα κοριτσάκια μου και σε όσο δύσκολους καιρούς και αν ζούμε, υπάρχει χώρος για γέλιο.. Φιλάκια!!
30-11-2011, 08:51 #9815
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Γλαύκη σταμάτα να λες βλακείες και για να πω και στους υπόλοιπους που δεν ήρθαν , Η Γλαύκη μας είναι πάααααραααα πολύ όμορφη με καταπληκτικά γατίσια πράσινα μάτια και ένα χαμόγελο που είναι αδύνατο να μην χαμογελάσεις και εσύ όσο στενοχωρημένος και να είσαι.
Στα δικά μου τωρα. Πήγα χθες στον διατροφολόγο ( Μπρεικ είναι αυτός που πηγαίνει η αδελφή μου) και με ζυγίσανε με μετρήσανε κλπ. Ο στόχος πια δεν είναι τα κιλά αλλά η ποιότητα των κιλών. Πρέπει να αυξήσω λίγο την μυική μάζα που έχει πέσει χαμηλά για τα δεδομένα μου και να μειώσω το ποσοστό λίπους κιάλλο. Αυτό δεν σημαίνει κατά ανάγκη να χάσω και άλλα κιλά, αφου η μυικη μάζα ζυγίζει περισσότερο από το λίπος αλλα σημαίνει σημαντική μείωση πόντων και γενικότερα καλύτερη εικόνα σώματος και κατανομής.
Στο διαταύτα θα πρέπει να τρωω 7-8 φορές την ημέρα!!!!!! 3 κυρίως γεύματα και 4-5 ενδιαμεσα. Θα σας γράφω στο σληβ και διατροφη τι θα τρωω και τι ώρες διότι αυτό ειναι το πιο σημαντικό για να μπορέσω να εξαλείψω τις υπογλυκαιμικές τάσεις μου και να μην τρωω καθόλου γλυκα. Α!! και γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον.
Ε ρε γλέντια! Η Μαριλου από σήμερα θα κάθετε στον σταθμο μέχρι τις 5 για να πηγαίνει η μαμα της γυμναστήριο αμέσως μετά την δουλειά διοτι παιδία δεν την παλεύω να πηγαίνω 9 το βραδυ , τα παίζω!
30-11-2011, 09:12 #9816
Χθες μιλησα με την Τζίνα , είναι καλά και σήμερα θα βγει από το νοσοκομείο και θα πάει σπιτάκι της με το καλό. Την άκουσα γελαστή και αισιόδοξη αλλά είχε ακόμη αρκετούς πόνους. Σας στέλνει τα φιλια και την αγάπη της και μας σκέφτεται!
30-11-2011, 11:06 #9817
Kαλημερα ομορφες κ αγαπημενες Ναταλενιες!Κατερινακι σταματα να παραπληροφορεις το πληθος!Θα τους λεω οτι ειμαι η Γλαυκη κ θα ψαχνουν για αλλη!Εχθες ειδα την φωτογραφια σου με το κοκκινο φορεμα!Ετσι ειναι οι παρα πολυ ομορφες καρδουλα μου!Αληθεια ποσο μπορει να βελτιωθει ακομη αυτο το θεσπεσιο κορμι?Μου φαινεται σε λιγο οτι το μωρο σου θα ανησυχει πολυ κ θα σου κοψει τις πολλες εξοδους...Φιλακια πολλα σε ολες!
30-11-2011, 12:08 #9818
Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!!
Για όποιον ενδιαφέρεται έχουμε αναρτήσει νέες υγιεινές νόστιμες συνταγές για κουλουράκια βρώμης στο
Subject: Υγειηνες-Θρεπτικες Συνταγες Χαμηλες σε θερμιδες που μπορουμε να ενταξουμε στο καθημερινο μας διατροφολογιο
στα Διάφορα :bigsmile:
30-11-2011, 14:36 #9819
Γειά σας κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!
Γλαύκη η Katie δεν παραπληροφορει κανέναν, λέει την αλήθεια κ μόνο την αλήθεια!!!
Α katie σε αυτόν πήγα κ εγώ!!!!!!!
Καλή αρχή!!!!!!!!!!
30-11-2011, 14:43 #9820
Καλημέρα σας ! ( αν και κανονικά είναι καλησπέρα σας αλλα για μένα είναι πρωί ακόμη! :starhit:
πρέπει να βράσω πατάτες για να φάω με τόνο και βαριέμαι .... δεν πεινάω και πολύ ...
θα περιμένω το αγόρι μου που είναι μάγειρας ...
μα τ γουρούνα που είμαι !!!!!!!
30-11-2011, 17:28 #9821
I'm back!! Όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι στο σπιτάκι μου. Ο πόνος είναι μεγάλος, έχω το κλασικό σκυφτό περπάτημα και θα μου πάρει λίγες μέρες μέχρι να επιστρέψω στο 1.70 που είναι το ύψος μου. Ο γιατρός εκτός από την κήλη, μου έκανε και μία light κοιλιοπαστική χωρίς μετακίνηση του αφαλού και τώρα η κοιλιά μου είναι σαν το τέρας του Φρανκεστάϊν! Έχω μία κάθετη τομή γύρω στους 12-14 πόντους δεξιά της κοιλιάς (που ήταν η κήλη) και μία άλλη οριζόντια τομή που ξεκινάει πολύ χαμηλά από τη μία πλευρά της κοιλιάς και φτάνει έως την άλλη πλευρά της κοιλιάς. Αφού όταν μου έκανε την πρώτη αλλαγή ο γιατρός μου είπε πριν "μην τρομάξεις" για να με προετοιμάσει και όταν είδε την έκπληξη στα μάτια μου μου είπε μην πεις τίποτα γιατί ράβαμε δύο άτομα επί μισή ώρα! Είχα δύο μακριές παροχετεύσεις μία στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς και μία στην αριστερή, οι οποίες όμως ξεκινούσαν από πολύ χαμηλά στο εφηβαίο. Σήμερα που μου τις αφαίρεσαν ο πόνος ήταν τρομερός, με έπιασε κρύος ιδρώτας και ζαλάδα και μου έκαναν αέρα για να συνέλθω. Πάει κι αυτό. Ούφ. Ελπίζω να έχουν φύγει τα σημάδια μέχρι να δηλώσω συμμετοχή στο next top model!!! χιχιχι Το νοσοκομείο ήταν επιεικώς άθλιο, τόσο άθλιο που δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να τα θυμάμαι. Με όσα είδα εκεί μέσα κλονίστηκε η πίστη μου και άρχισα να φοβάμαι για την έκβαση του χειρουργείου, αλλά ηρέμησα όταν με πήγαν στο χειρουργείο που ήταν ανακαινισμένο, πολύ καθαρό και όλοι με πείραζαν και με έκαναν να γελάω και να νοιώθω καλά. Την Κυριακή που έκανα την εισαγωγή τσακώθηκα και ήμουν έτοιμη να φύγω γιατί επέμεναν να σταματήσω να κάνω τις ινσουλίνες μου και θα με αναλάμβαναν αυτοί. Όταν τους είπα ότι ο διαβητολόγος μου επιμένει να μην αλλάξω το σχήμα της ινσουλίνης που κάνω μου είπαν ότι θα ακύρωναν το χειρουργείο μου. Τελικά με συμβούλεψε η αδερφή μου που είναι πιο ψύχραιμη και μου είπε να πάω με τα νερά τους και να κάνω τις ινσουλίνες μου κρυφά. Αυτό και έκανα. Πριν το χειρουργείο πήγαινα κρυφά στο μπάνιο και έκανα τις ενέσεις μου και μετά το χειρουργείο κράταγε τσίλιες η αδερφή μου και έκανα τις ενέσεις μου στο κρεβάτι που βρισκόμουν. Το αποτέλεσμα ήταν να είμαι άψογα ρυθμισμένη και πριν το χειρουργείο και μετά. Απορώ πως τρεις ολόκληρες μέρες δεν αναρωτήθηκε ο γιατρός που έδινε τις εντολές για την ινσουλίνη μου πως ήταν τόσο χαμηλά το ζάχαρό μου εφόσον οι νοσοκόμες δεν μου έκαναν ούτε μία φορά ινσουλίνη!!! Κι όχι τίποτα άλλο αλλά θα είναι και υπερήφανος το πως κούραρε εμένα τη διαβητική και είχα τόσο καλά ζάχαρα!!! Θυμάστε την ελληνική ταινία με τον Κωνσταντίνου που έλεγε για τον αδερφό του "τον δουλεύω για να δουλεύει"; Ε, αυτό έκανα κι εγώ και γλύτωσα τα χειρότερα. Ήμουν και τυχερή γιατί γνώρισα μία κοπέλα που ήταν εσωτερική σε μια γιαγιά στο διπλανό κρεβάτι από μένα, η οποία με συμπάθησε και με φρόντιζε όλη μέρα και το βράδυ ερχόταν ως αποκλειστική της γιαγιάς η ξαδέρφη αυτής της κοπέλας όπου της είχε πει να προσέχει κι εμένα. Κι έτσι είχα παρέα και φροντίδα όλο το 24ωρο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους γιατί έπιασαν οι ευχές σας, όλα πήγαν καλά, παρότι καπνίστρια ξύπνησα αμέσως, χωρίς εμετούς, πυρετό κ.λ.π. και ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν οι μέρες και είμαι πάλι σπιτάκι μου. Νάστε καλά.:starhit::starhit::starhit:
30-11-2011, 17:40 #9822
Καλώς τη Τζίνα μας! Σιδερένια, κορίτσι μου!
Πάει κι αυτή η ταλαιπωρία, άσε που με τη διόρθωση της κοιλιάς θα γίνεις και κορμάρα! Λίγη υπομονή τώρα, τα δύσκολα πέρασαν.
30-11-2011, 17:47 #9823
Από τη μία πλευρά έχουμε την κορμάρα Τζίνα, που θα δηλώσει συμμετοχή στο next top model!
Από την άλλη, σας μιλάει ο ντολμάς!
Σήμερα είχα ένα φαγητό εκλεκτό και μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε... Είχα χοιρινά φιλετάκια στην κατσαρόλα, με φρέσκια ντομάτα, δαμάσκηνα και πράσα. Έφαγα δύο γαβάθες και σαν να μην έφτανε αυτό, έφαγα και δύο σοκολάτες. Κακή μέρα η σημερινή, βαρύ και το φαγητό, νιώθω σαν ντολμάς, που δε μπορεί να κουνηθεί, μόνο να κυλήσει στο πλάι..
Κατερίνα μου, πρέπει να στηρίζουμε η μία την άλλη στο θέμα του γυμναστηρίου. Και μόνο που άκουσα ότι επιβάλλεται να πηγαίνεις τρεις φορές την εβδομάδα, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Εγώ πηγαίνω δύο φορές και όχι πάντα. Να, για παράδειγμα, τώρα ενώ έχω σε λίγο προπόνηση, για γυμναστήρια είμαι, τη στιγμή που δε μπορώ να κουνηθώ?
30-11-2011, 20:19 #9824
Break κ Κατερινα ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Ευτυχως που εισαστε κ εσεις κ ακουω ενα καλο λογο,γιατι αλλιως....Ακουστε τι εγινε σημερα.Ειμαι στο μαγαζι κ συζητω με καποιο πελατη που καποια στιγμη με ρωταει,πεθερα κ νυφη εισαστε?για μενα κ τη συνεργατη μου που μπορει να ειναι ομορφη κ να μικροδειχνει αλλα ειναι 38 χρονων!Μετα μου λετε εσεις.....
Τζινα μου να ειναι οι τελευταιοι πονοι που περνας κ να ειναι ολα πολυ καλα απο δω κ περα!τουλαχιστον γυρισες σπιτακι σου κ θα εισαι πιο ηρεμα , ανετα.Ξεκουρασου,κ ονειρεψου το νεο σου σωμα με την επιπεδη κοιλια!Ασε που με το χειρουργειο κ τη διατροφη θα χασεις γρηγορα κ αλλα κιλα!Φιλια πολλα!
Κ τωρα το Αβουλινι μου!μωρο μου δεν μπορω να καταλαβω πως με δακτυλιο τρως τοσο φαγητο!Για τις σοκολατες ενταξει.Παντως κ εγω ειμαι τοσο αγχωμενη αυτες τις μερες που θελω να φαω τα παντα κ κατα προτιμηση γλυκο.Εχω ταραξει την κομποστα σταφυλι που ειχα φτιαξει για να μην πεσω στα πιο σκληρα.....Προσεξε ομως γιατι εσυ εχεις ζυγισμα 28 ιανουαριου που θα ερθω!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Ασε που μπορει να φωναξω κ τη μαμα κ τοτε.........
Κοριτσια νεα της Ναταλιας εχει καμμια?Που μας παρατησες καλε?Τοσο πολυ καλοπερνας πια?Δεν παιρνω τηλ μην σε διακοψω σε περιεργη φαση....Ξερω οτι μας διαβαζεις....Σε σκεφτομαι κ σ'αγαπαω κ ας με κερατωνεις ασυστολα!
30-11-2011, 20:52 #9825
Τζίνα μου, γέλασα πολύ με την περιγραφή σου για τις ινσουλίνες.
Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να λέγονται γιατροί και το παίζουν ξερόλες. Μου θυμίζεις όταν ήμουν στο μαιευτήριο για λίγες βδομάδες με διαβήτη κύησης και υπέρταση, και θέλανε να μου κόψουνε κάποια από τα χάπια που μου είχε δώσει ο ενδοκρινολόγος μου. Όταν είδα πως κόβοντάς τα, ανέβηκαν οι τιμές, αναγκάστηκα και τα πήρα κρυφά μετά από τηλεφωνική συννενόηση μαζί του. Δεν αναρωτήθηκε κανείς στο νοσοκομείο πως επανήλθαν οι τιμές στο νορμάλ! Ζήτησα και πήρα τα αρχεία φεύγοντας, και είδα τις σημειώσεις τους - είχαν δώσει εντολή αν δεν κατέβαιναν οι τιμές, να με βάλουν σε ορό για τη συνέχεια, δηλαδή για αρκετές βδομάδες!
Στην πρώτη αλλαγή μου είπε και μένα "μην τρομάξεις", αλλά είχα δει πολλές επεμβάσεις στο You-tube και δεν με τρόμαζε τίποτα! Τελικά μια ιδέα είναι. Πολύ χαμηλά σου κάνανε την τομή, και ίσως για αυτό ένιωσες τους πόνους. Πάντως ευτυχώς που δεν σου μετατόπισαν τον αφαλό και έτσι μπορείς να τον χαίρεσαι!
Καλή ανάρρωση, να θυμάσαι πως το καυτό νερό μαλακώνει τις ουλές και βελτιώνει την ανάρρωση (όταν σου το επιτρέψουνε), και πως οι κρέμες σιλικόνης και αναπλαστικές βελτιώνουν τα σημάδια από τις ουλές (για να πας στο Top Model!)
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία