ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 688
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 688 of 2553 FirstFirst ... 18858863867868668768868969069873878811881688 ... LastLast
Results 10,306 to 10,320 of 38289
    Senior Member
    Με το καλό,Πωλινάκι,αύριο στο ραντεβού σου!Όποιους αριθμούς σημειώσουν ζυγαριά,λιπομετρήσεις κι ό,τι άλλο ενδεχομένως απαριθμούνε,
    εσύ εστίασε στην ουσία.Το σώμα σου έχει ικανοποιητικά μεταμορφωθεί κι ελευθερωθεί!Σειρά έχει η ψυχούλα σου!Μη χρεώσεις σ'έναν αριθμό
    άλλα κακώς κείμενα,που χρήζουν αλλαγών.Πάνω απ'όλα μην ξεχνάς πως αυτό κυρίως το κάναμε για την υγεία μας κι αυτήν την έχεις και να τη χαίρεσαι!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Ποτέ δεν είναι αργά να ανοίξουμε κανένα παράθυρο σε νέο αεράκι..μπορεί να κάνει καλό και στο χρόνιο άσθμα μας...
    Εξαρτάται!Αν για παράδειγμα βρίσκομαι στην έρημο το νέο αεράκι θα μου φέρει άμμο στα μάτια και θα μου κάψει το πρόσωπο.
    Όσο για την αναπνοή μου και το χρόνιο άσθμα κανένα εισπνεόμενο δε θα φανεί αρκετό!Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
    Αυτό το απευθύνεις σε σένα φαντάζομαι!

Senior Member
    Originally posted by Ava

Από την άλλη, φοβάμαι πως είμαι υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Ναταλίας. Φοβάμαι πως είδε το τρίο - μπανιέρα και από τότε κείτεται λιπόθυμη στο πάτωμα!
    Λυγάν ωρέ τα παλικάρια;

Τώρα μόλις το είδα αλλά επειδή είδα μόνο το εν λόγω λεπτό κι όχι τα προηγούμενα
    υποψιάζομαι πως οι αναδυόμενοι ακετέρωθεν είναι οι και καλά γκόμενοι ενώ ο έξωθεν ο σύζυξ;
    Το βίντεο ολοκληρώνεται με πάρτυ με ούζα;Όπου η πρωταγωνίστρια πίνει όλα τα ούζα για να δικαιολογήσει και τον τίτλο;

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Originally posted by NADINE

Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
    Αυτό το απευθύνεις σε σένα φαντάζομαι!
    Πλανάται η φαντασία σου,κοπελιά,καθότι εγώ,μεγαλοκοπέλα!
    Κι αν θέλεις να μάθεις η δική μου ζωή είναι μαύρη!ʼσπρο δεν έχει!Χα!

Senior Member
    γειά σας κοριτσάκια μου!!! έχω πεθάνει στο γέλιο με την Γούλα!!! καλά μεγάλη αθλιότητα αλλά εγώ το είδα όλο και έφριξα και με τα αλλα που είχε αλλά δεν τόλμησα να τα ανοίξω.

Έχω πολύ καλά νέα! πήγα διατροφολόγο σήμερα και ο απολογισμός των τελευταίων 2 εβδομάδων είναι :

απώλεια κιλών 0
    απώλεια λίπους - 900γρ
    μυική μάζα +800γρ
    απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!!
    Μεταβολισμός από 1502 θερμίδες αύξηση σε 1522!!! Μαγεία!!!

Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    γειά σας κοριτσάκια μου!!! έχω πεθάνει στο γέλιο με την Γούλα!!! καλά μεγάλη αθλιότητα αλλά εγώ το είδα όλο και έφριξα και με τα αλλα που είχε αλλά δεν τόλμησα να τα ανοίξω.

Έχω πολύ καλά νέα! πήγα διατροφολόγο σήμερα και ο απολογισμός των τελευταίων 2 εβδομάδων είναι :

απώλεια κιλών 0
    απώλεια λίπους - 900γρ
    μυική μάζα +800γρ
    απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!! Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
    f a n t a s t i k a!

Senior Member
    Γιωτάκι μου περαστικά και από αυτό το τόπικ και με αφορμή τα λεγόμενα σου ας κάνω και εγώ μία αφιέρωση και μία ευχή μαζί να μπορέσουμε να αφήσουμε τον νου να δραπετεύσει από το παρελθόν και να ονειρευτεί το μέλλον....

http://www.youtube.com/watch?v=0daJ3PsOI2I

"Ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου
    η σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου.
    Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,
    ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Γιωτάκι μου περαστικά και από αυτό το τόπικ και με αφορμή τα λεγόμενα σου ας κάνω και εγώ μία αφιέρωση και μία ευχή μαζί να μπορέσουμε να αφήσουμε τον νου να δραπετεύσει από το παρελθόν και να ονειρευτεί το μέλλον....

http://www.youtube.com/watch?v=0daJ3PsOI2I

"Ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου
    η σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου.
    Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,
    ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
    ναι Ελάκι μου, ας ονειρευτούμε! Έχω ζήσει άλλες δυο ζωές μέσα από τα όνειρά μου και δεν σκοπεύω να χάσω αυτό το προνόμιο να νιώθω ότι έρχονται τα καλύτερα!

Senior Member
    Εγώ πάλι την έβαλα την ζυγαριά σε μία σακούλα και την φόρτωσα στο αμάξι για να την δώσω για προσωρινή κατάσχεση στην αδερφή μου και τελικά έμεινε στο πορτ μπαγκάζ!
    Και εκεί καλά είναι αφού δεν είναι μέσα στο σπίτι να με ταλανίζει!
    Με φαντάζομαι να με πιάνει την άρρωστη καμία κρίση και να κατεβαίνω κάτω με την ρόμπα στο πάρκινγκ για να ζυγιστώ :lol::lol::lol:

Senior Member
    "ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
    πόσο με φτιάχνει αυτός ο στοίχος!

Χίλια όνειρα να κάνουμε όμορφα και λαμπερά και μόνο τα πιο όμορφα να παίρνουν σάρκα και οστά!

Senior Member
    Δυο μέρες έλειψα κ σουσουράδες δεν σας προλαβαίνω!!!!! :yawn::yawn:

Senior Member
    Originally posted by *Katie

απώλεια κιλών 0
    απώλεια λίπους - 900γρ
    μυική μάζα +800γρ
    απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!!
    Μεταβολισμός από 1502 θερμίδες αύξηση σε 1522!!! Μαγεία!!!

Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!

Και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω με το διαιτολόγο πως τα πας!!
    Είδες τι ωραία που είναι να μην έχεις άγχος με αυτή τη παλιοζυγαριά? κ εμένα έτσι με έχει κάνει να νιώθω!!!!!!!!!!
    Όσο για τα αποτελέσματα :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    μόλις είδα ένα βιντεο κλιπ και έγω κατουρηθεί από το γέλιο!!!!:lol::lol::lol::lol: δικό σας!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av2e

Senior Member
    Στο συγκεκριμένο βίντεο είδα ένα σωρό σέξυ τύπους, εκτός από τον υποφαινόμενο... Όλοι όσοι παρήλασαν από το μπαρ ήταν επιεικώς pathetic! Αλλά γύρω γύρω έχει τύπους για να πάρουμε μάτι, ιδίως τη στιγμή που κουνιούνται με τα μαγιουδάκια τους!! Πολύ πλάκα είχε, όντως!