Results 10,501 to 10,515 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
19-12-2011, 21:40 #10501
Γιώτα, νόμιζα ότι θα έκανες την επέμβαση μετά τις γιορτές τον Ιανουάριο. Καλά έκανες και είπες ότι δεν θα πας τώρα. Εφόσον δεν είναι κάτι επείγον γιατί να παιδεύεσαι μέσα στις γιορτές;
- 19-12-2011, 21:49 #10502
Παρόλο που είμαι μόνη μου στο σπίτι με τα ζώα μου ακούω φωνές από την κουζίνα που φωνάζουν τ'όνομά μου. Είναι οι κουραμπιέδες της μητέρας μου!!!! Προσπαθούν να με δελεάσουν για να τους φάω όλους μαζί αλλά εγώ κρατάω το οχυρό να μην πέσει, γιατί άμα πέσει αυτό θα ανέβουν τα κιλά! Μου έχω επιτρέψει έναν κουραμπιέ την ημέρα (πολύ είναι αλλά ως χειρουργημένη το ρίχνω στο ...ασθενείς και οδοιπόροι). Αν συνεχίσουν να με φωνάζουν όταν πάω για ύπνο θα φορέσω ωτοασπίδες.
19-12-2011, 21:50 #10503
Εγώ ακούω τα καλύτερα από τους μαθητές μου! "Κυρία έχετε μείνει μισή!" "Κυρία εσείς θα εξαφανιστείτε! (το ξεφτίλισαν! μάλλον θέλουν παραπάνω βαθμό χαχα) "Κυρία είστε πολύ όμορφη!" Αυτό το κυρία να μην έλεγαν χαχαχα!
Γιώτα μου συμφωνώ πως είναι καλύτερα να κάνεις το χειρουργείο μετά τις γιορτές! Ε όχι και με ορό!
19-12-2011, 21:53 #10504
Originally posted by welldah
Εγώ ακούω τα καλύτερα από τους μαθητές μου! "Κυρία έχετε μείνει μισή!" "Κυρία εσείς θα εξαφανιστείτε! (το ξεφτίλισαν! μάλλον θέλουν παραπάνω βαθμό χαχα) "Κυρία είστε πολύ όμορφη!" Αυτό το κυρία να μην έλεγαν χαχαχα!
Γιώτα μου συμφωνώ πως είναι καλύτερα να κάνεις το χειρουργείο μετά τις γιορτές! Ε όχι και με ορό!
Μαράκι, δεν ήξερα ότι είμαστε συνάδελφοι! :thumbup:
19-12-2011, 21:55 #10505
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Παρόλο που είμαι μόνη μου στο σπίτι με τα ζώα μου ακούω φωνές από την κουζίνα που φωνάζουν τ'όνομά μου. Είναι οι κουραμπιέδες της μητέρας μου!!!! Προσπαθούν να με δελεάσουν για να τους φάω όλους μαζί αλλά εγώ κρατάω το οχυρό να μην πέσει, γιατί άμα πέσει αυτό θα ανέβουν τα κιλά! Μου έχω επιτρέψει έναν κουραμπιέ την ημέρα (πολύ είναι αλλά ως χειρουργημένη το ρίχνω στο ...ασθενείς και οδοιπόροι). Αν συνεχίσουν να με φωνάζουν όταν πάω για ύπνο θα φορέσω ωτοασπίδες.
19-12-2011, 21:57 #10506
Καθηγήτρια κι εσύ Γιώτα μου? Εξουθενωτικό επάγγελμα αλλά και τόσο αναζωογονητικό κάποιες φορές!
19-12-2011, 22:00 #10507
Originally posted by welldah
Καθηγήτρια κι εσύ Γιώτα μου? Εξουθενωτικό επάγγελμα αλλά και τόσο αναζωογονητικό κάποιες φορές!
19-12-2011, 22:17 #10508
Πάντως, πέρα από την πλάκα, παρότι είμαι γλυκατζού μετά το sleeve μπορώ να συγκρατηθώ πολύ περισσότερο όσον αφορά στο φαγητό και πιστεύω ότι είναι η ασφάλεια που μου προσφέρει η επέμβαση. Ξέροντας ότι αν φάω παραπάνω μία μέρα ή αν πάρω ένα κιλό μπορώ πιο εύκολα να κάνω δίαιτα τρώγοντας λίγο, χωρίς να πονάει το στομάχι μου από την πείνα όπως παλιά, με κάνει να έχω περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Πλέον δεν νοιώθω το αίσθημα της στέρησης που ένοιωθα παλιά και μου πολλαπλασίαζε την όρεξη στο να φάω το οτιδήποτε. Το να μου λένε όχι σε κάτι με κάνει να κολλάω περισσότερο. Κάτι ο διαβήτης κάτι τα πολλά κιλά ζούσα με ένα ΟΧΙ όλη μου τη ζωή. Τώρα το όχι άλλαξε σε ναι αλλά με μέτρο. Και η ανακούφιση που νοιώθω με κάνει να μην έχω πλέον απωθημένα στο φαγητό.
19-12-2011, 22:27 #10509
Η διατροφολόγος μου είπε σήμερα ότι χαίρεται που μου επέστρεψε η επιθυμία για γλυκό, σημαίνει ότι το σώμα λειτουργεί νορμάλ! Τεράστιο βοήθημα η σλήβ, όντως το να μην μπορείς πρακτικά να καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες,σε βάζει σε μια καλή πορεία που φάντάζομαι όλες ευελπιστούμε να γίνει τρόπος ζωής και όχι καταναγκαστικά έργα, πάντα υπέφερα και εγώ από αυτήν την έλλειψη μέτρου, είμαι και ανάποδη με τις απαγορεύσεις, έδεσε η μαγιονέζα και έφτασα τα 114 κιλά...Τώρα είναι η ευκαιρία μας, Τζίνα μου, να κρατήσουμε το παρελθόν στο ράφι του, να μην το ξαναξεσκονήσουμε αυτό το ράφι , και να πάμε για άλλα στη ζωή μας!
19-12-2011, 22:28 #10510
Originally posted by monahoiot
Η διατροφολόγος μου είπε σήμερα ότι χαίρεται που μου επέστρεψε η επιθυμία για γλυκό, σημαίνει ότι το σώμα λειτουργεί νορμάλ! Τεράστιο βοήθημα η σλήβ, όντως το να μην μπορείς πρακτικά να καταναλώσεις μεγάλες ποσότητες,σε βάζει σε μια καλή πορεία που φάντάζομαι όλες ευελπιστούμε να γίνει τρόπος ζωής και όχι καταναγκαστικά έργα, πάντα υπέφερα και εγώ από αυτήν την έλλειψη μέτρου, είμαι και ανάποδη με τις απαγορεύσεις, έδεσε η μαγιονέζα και έφτασα τα 114 κιλά...Τώρα είναι η ευκαιρία μας, Τζίνα μου, να κρατήσουμε το παρελθόν στο ράφι του, να μην το ξαναξεσκονήσουμε αυτό το ράφι , και να πάμε για άλλα στη ζωή μας!
19-12-2011, 22:45 #10511
Γιώτα εννοείτε και όχι ορους και χειρουργεία μεσα στις γιορτές. Καλά ότι ναναι ο Βαγγελης.
Χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου. Πια 70 θα σε ψάχνουμε Γιωτάκι μου, όχι δεν θα σε γνωρίζουμε αλλά θα τριβουμε και τα μάτια μας. Όχι πως δεν είσαι ήδη μια ΘΕΑ.
Χάρηκα ακόμη πιο πολύ που θα κοιτάξετε και το θέμα της περιόδου, είναι καλό να είναι οι ορμόνες μας σε ισορροπία διότι αλλιώς....βράστα!
19-12-2011, 22:49 #10512
Πάντως, πέρα από την πλάκα, παρότι είμαι γλυκατζού μετά το sleeve μπορώ να συγκρατηθώ πολύ περισσότερο όσον αφορά στο φαγητό και πιστεύω ότι είναι η ασφάλεια που μου προσφέρει η επέμβαση. Ξέροντας ότι αν φάω παραπάνω μία μέρα ή αν πάρω ένα κιλό μπορώ πιο εύκολα να κάνω δίαιτα τρώγοντας λίγο, χωρίς να πονάει το στομάχι μου από την πείνα όπως παλιά, με κάνει να έχω περισσότερη αυτοσυγκράτηση. Πλέον δεν νοιώθω το αίσθημα της στέρησης που ένοιωθα παλιά και μου πολλαπλασίαζε την όρεξη στο να φάω το οτιδήποτε. Το να μου λένε όχι σε κάτι με κάνει να κολλάω περισσότερο. Κάτι ο διαβήτης κάτι τα πολλά κιλά ζούσα με ένα ΟΧΙ όλη μου τη ζωή. Τώρα το όχι άλλαξε σε ναι αλλά με μέτρο. Και η ανακούφιση που νοιώθω με κάνει να μην έχω πλέον απωθημένα στο φαγητό.
19-12-2011, 23:41 #10513
Καλησπέρα στην παρέα :love:
Γιωτάκι μου χαίρομαι που είχες ένα καλό ραντεβού και εννοείται όχι επέμβαση παραμονή εορτών καλά ο γαιτρός σου τρελή φλασιά έφαγε μου φαίνεται :lol::lol:
Χαίρομαι που λαμβάνεις όλη αυτή την θετική συμπεριφορά γύρω σου και σου φτιάχνει την διάθεση δεν είναι υπέροχο αίσθημα;; :thumbup:
20-12-2011, 00:10 #10514
Παρόλο που είμαι μόνη μου στο σπίτι με τα ζώα μου ακούω φωνές από την κουζίνα που φωνάζουν τ'όνομά μου. Είναι οι κουραμπιέδες της μητέρας μου!!!!
Μου τους στέλνεις πακέτο να ησυχάσουν και λύθηκε το ζήτημα!
20-12-2011, 00:21 #10515
Originally posted by monahoiot
Σήμερα είδα στα πεταχτά το γιατρό μου μετά το ραντεβού με τη διατροφολόγο και του ζήτησα να μη με βάλει για την αφαίρεση χολής μέσα στις γιορτές γιατί είχε στο νου του για αυτήν την Τετάρτη! Εεε όχι και Χριστούγεννα στο Ιπποκράτειο! Ξέρω ότι δεν θα είναι τα Χριστούγεννα των ονείρων μου, με όλη μου την οικογένεια στα πολύ χάι της, ή με έτερον ήμισυ αγκαλιά αλλά όχι και με ορό στο νοσοκομείο! Δίκιο δεν έχω?
και να μην έχεις και τύψεις,καθώς θα πλακώσει μετά η επέμβαση και θα χάσεις και αυτά και όσα υπολείπονται!
Ο ορός στο νοσοκομείο σε πείραξε Χριστουγεννιάτικα ως αξεσουάρ που δεν πάει με την τουαλέτα σου κατά τα άλλα...
Να πας να την κάνεις ώστε να είμαστε ανενόχλητοι μετά για τη μικρή μας εξόρμηση!Πάρε και διάλεξε:
-Χριστούγεννα ΜΗ ονείρων σου, με όλη σου την οικογένεια στα ΜΗ πολύ χάι της, ΧΩΡΙΣ έτερον ήμισυ αγκαλιά
ή
-Χειμωνιάτικη εξόρμηση σε παραμυθένιο προορισμό συν συμπρωτεύουσα ΜΕ "κυρίως γεύμα για τα δοντάκια σου",
όπως αυτολεξί με χαρακτήριζες χθες σε αντιδιαστολή με τους "πασατέμπους,που τρως στο πόδι να περάσει η ώρα σου";
Αν μου είσαι τότε στην μετεγχειρητική υγρή διατροφή σαν τι κυρίως γεύμα θ'απολαύσουν τα δοντάκια σου;Όχι πες μου!
Όλα για τη μάσα,σε κατάλαβα.Ποιά μάσα όμως;Την εορταστική ή τη Ναταλένια;(Εδώ δεν τίθεται ζήτημα χρημάτων για να ξέρω την απάντηση.)
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή