ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 704
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 704 of 2553 FirstFirst ... 20460465469470270370470570671475480412041704 ... LastLast
Results 10,546 to 10,560 of 38289
    Senior Member
    Χαχαχα! Στο είπα με τετοιο καιρό τι τα θες τα μπαλκονια!!!
    Εδω βρεχει και μ΄αρεσει πολυ!!!! Αν και σε λίγο παω για δουλειά!!!!
    Φωτογραφία στα 72 δεν έχει γιατι αν και παραπονιόμουν εχτές ότι πήρα ενα μιση κιλό ξαφνικά η ζυγαρία μου αποφάσισε να πηδηξει 2,5 κιλά προς τα κάτω!!!!
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους και πάντα αισιόδοξες/οι!!!!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

... θέλω μέσα από την καρδιά μου η κάθε μια από εμάς , να είναι ελαφριά και ήρεμη στην ψυχούλα της, να περιβάλλεται από όση πιο πολλή αγάπη γίνεται και για λίγες στιγμές να μην ανησυχούμε για τίποτα. Το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας μεταφέρει μαγικά σε έναν τόπο που δεν θα τον αγγίζει ο πόνος..
    :thumbup:

Κι αν μου επιτρέπεται να συμπληρώσω...όχι μόνο να μη μας αγγίζει ο πόνος,αλλά έτσι για αλλαγή,βρε αδερφέ,ας μας πλημμυρίσει ΧΑΡΑ!

Senior Member
    Originally posted by yannaki

Φωτογραφία στα 72 δεν έχει γιατι αν και παραπονιόμουν εχτές ότι πήρα ενα μιση κιλό ξαφνικά η ζυγαρία μου αποφάσισε να πηδηξει 2,5 κιλά προς τα κάτω!!!!
    Aτιμούλα!Μου το πήδηξες το 72 ΜΟΥ!
    Κι όχι μόνο αυτό,είμαι σίγουρη πως είσαι κι όλη χάχα μπούχα!
    Κράτα μισό κιλό κάτι κι εσύ και βγάλ'την μου τη φωτογραφία!
    Μα καθόλου φαντασία,αυτό το κορίτσι,βρε παιδί μου!
    Μη με προκαλείς να φωτογραφίσω το δικό μου!
    Τι είναι τάχα;47 ψωροκιλάκια μακριά!Μώρε,μώρε...

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Καλημέρα Ναταλένιες που σε 3 μέρες δεν θα είστε πια ναταλένιες, δυστυχώς δεν έχω καμία πρόταση για καινούριο όνομα, αφήνομαι στις δικές σας ιδέες..
    Όντως...χαζά χαμένα τις φάγαμε και τις Ναταλένιες...Μα καμία ιδέα,κανείς;
    Εγώ έχω μια λέξη,αλλά δεν είμαι ενθουσιασμένη,όπως στη Βιταμπέλα ή στο καρουζέλ...
    Ως ιδέα μου αρέσει,αλλά θα είναι γλωσσοδέτης η δική μας ονομασία σε "λέξη"λένιες...Τέλος πάντων...

Senior Member
    Καλημέρα. Προσπαθώ να τυλίξω το γάτο μου όπως δείχνει στο βιντεάκι αλλά δεν κάθεται. Γιατί άραγε;
    http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A

Senior Member
    Μετά τις γιορτές έχουμε το Πάσχα που θα έρθει. Στα ιταλικά είναι Pasqua οπότε δεν ακούγεται καλό. Ίσως όμως στα αγγλικά που είναι Easter μας βολέψει. Θα λεγόμαστε Υστερένιες που έχει μέσα και μία υπόνοια της υστερίας που μας πιάνει όλες με τα κιλά μας και με όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Προσπαθώ να τυλίξω το γάτο μου όπως δείχνει στο βιντεάκι αλλά δεν κάθεται. Γιατί άραγε;
    http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A
    Έλα ντε!Γιατί άραγε;Ίσως δεν του αρέσει το σχέδιο του χαρτιού περιτυλίγματος.Με άλλο δοκίμασες;

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Μετά τις γιορτές έχουμε το Πάσχα που θα έρθει. Στα ιταλικά είναι Pasqua οπότε δεν ακούγεται καλό. Ίσως όμως στα αγγλικά που είναι Easter μας βολέψει. Θα λεγόμαστε Υστερένιες που έχει μέσα και μία υπόνοια της υστερίας που μας πιάνει όλες με τα κιλά μας και με όλα τα υπόλοιπα προβλήματά μας!
    :thumbup: Είμαστε εμείς υστερικές; :tumble:

Τζινάκι,είσαι φρεσκαδούρα Ναταλένια και δε θα σε παρεξηγήσω.
    Μα είναι δυνατόν από τώρα μέχρι το Πάσχα να έχουμε τον ίδιο τίτλο;
    Θα βαρεθώ από πλήξη!Απαπαπαπαπα!Εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα!

Senior Member
    Μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου για Βαλεντένιες είναι καλά ή είναι μακριά;

Senior Member
    Οριακά μακριά...Αλλά αυτά είναι ξενόφερτα!Εμείς έχουμε τον ʼγιο Υάκινθο,προστάτη του Έρωτα...

ʼντε,θα τον αποκαλύψω τον τίτλο που έχω κατά νου!Συνήθως θέλω έναν τίτλο,που ν'αποπνέει κάτι ελπιδοφόρο,
    κάτι θετικό,να οδηγεί στα καλύτερα μας,σε αναγέννηση,σε βαθύτερες επιθυμίες...κάτι εμπνευσμένο,κάτι να παρακινεί.

Αυτό λοιπόν που-ελλείψει καλύτερου-σκοπεύω να βάλω είναι ο καθρέφτης των βαθύτερων επιθυμιών της καρδιάς:

ERISED

Οπότε και θ'αυτοαποκαλούμαστε Ντεζιρένιες(διαβάζοντας κανονικά κι όχι ανάποδα,όπως ο καθρέφτης)

Senior Member
    Τώρα που βρήκα και πώς θα μας αποκαλούμε,μου αρέσει όλο και πιο πολύ!
    Νομίζω εδώ είμαστε!Πού είναι το κρακεράκι μου,ν'αρχίσουμε τα τατουάζ;

Senior Member
    Καλημέρα σας!!!! Εκεί βρέχει, χιονίζει, και εδώ είναι καλοκαιράκι. Πως να νιώσουμε Χριστούγεννα όταν ο ήλιος έξω "καίει"?

Μου αρέσει πολύ ο τίτλος που σκέφτεσε κουκλίτσα μου!!!!!!

Senior Member
    Ο τίτλος είναι τέλειος γιατί εκτός από το Ντεζιρένιες όπου είναι εύηχο, όλες μας έχουμε επιθυμίες κρυφές ή φανερές.

Senior Member
    Και μόλις επέστρεψα από τον παθολόγο. Επαθε μόλυνση ο ομφαλός μου και φούσκωσε, έγινε κατακόκκινος και πονάει πολύ πολύ. Αποτέλεσμα? Αντιβίωση zinnat και κρεμούλα. Μίλησα με τον γυναικολόγο μου και μου είπε πως επιτρέπετε να πάρω την zinnat και έτσι ξεκινάω θεραπεία απόψε.....

Senior Member
    Πωλίνα περαστικά σου. Εύχομαι με την αντιβίωση και την κρέμα να σου περάσει γρήγορα ο πόνος. Αυτός ο ομφαλός ρε παιδί μου μαζεύει πολλά μικρόβια. Την προηγούμενη μέρα του χειρουργείου μου της κήλης ήρθε ένας ειδικευόμενος κι άρχισε να μου καθαρίζει τον ομφαλό με betadine. Εγώ απόρησα και τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε ότι το πιο βρώμικο σημείο του σώματός μας που μαζεύει πολλά μικρόβια είναι ο ομφαλός γι'αυτό πρέπει να είναι πολύ καθαρός και θα μου τον καθάριζαν ξανά και μέσα στο χειρουργείο. Μου είπε ότι δεν το είχα ξαναδεί γιατί στα προηγούμενα χειρουργεία που έκανα μου τον καθάριζαν ενώ με είχαν κοιμίσει πρώτα.