ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 707
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 707 of 2553 FirstFirst ... 20760765769770570670770870971775780712071707 ... LastLast
Results 10,591 to 10,605 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Αγόρασα από ένα φανταστικό φτηνό πρατήριο καλσόν με απίθανα σχέδια (λατρεύω τα τρελά καλσόν), , θα βάλω τη φουστίτσα και το τακουνάκι μου και θα τους υποδεχθώ με όλη μου την αγάπη ευχόμενη του χρόνου, στη διπλανή καρέκλα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού να κάθεται το έτερον ήμισυ!
    Μπορείτε να κάθεστε και στην ίδια.Πιο ενδιαφέρον μου ακούγεται!
    Να γίνει ο ʼγιος Βασίλης σου,που θα σε πάρει στα γόνατα του να σε νταχτιρντίσει!
    Kοίτα τον!Ήδη σε φωνάζει:"Γιώτααααααααααα!Γ� �ωτάκιιιιιιιιιιιι!Έλα εδώ,κουκλίτσα μου με το τρελό καλσονάκι!"

Senior Member
    μμμ, ενδιαφέρον το τεμάχιο από φάτσα αν και παραείναι τέλειος για τα δικά μου γούστα, λίγο στομαχάκι δεν με πειράζει να έχω να πιάνω, λίγο τρίχωμα παραπάνω επίσης στο στέρνο δεν θα έβλαπτε, που να πιαστείς αν γλιστρήσεις πάνω στο αποτριχωμένο στήθος?!! Όσο για το σορτσάκι του αη-βασίλη, συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω! Σιγά μη κάτσω εκεί πάνω! μπλιαχ! Θα φυλάξω τα καλσονάκια μου για άλλες αγκαλιές!

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

...συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω!Σιγά μη κάτσω εκεί πάνω! μπλιαχ! Θα φυλάξω τα καλσονάκια μου για άλλες αγκαλιές!

Senior Member
    Εγώ κάθομαι, εγώ κάθομαι! ʼστον βρε Γιώτα θα πάρω εγώ αυτόν και θα σου βρω έναν πιο τριχωτούλη. Κι όμως δεν είναι κακή ιδέα να γλιστρήσεις στο αποτριχωμένο στήθος του γιατί σκέψου που θα καταλήξεις γλιστρώντας προς τα κάτω.....χιχιχι

Senior Member
    χιχιχι! αν το θέτεις έτσι... είδες τι προοπτική μπορούν να αποκτήσουν τα τεμάχια όταν το αναλύσεις το θέμα!

Senior Member
    "Τα τεμάχια";Μιλάς για το γιο κάποιων ανθρώπων έτσι;Πωπω!Ούτε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα δε σε αγγίζει εσένα!

Σου χαρίζω λοιπόν το παρακάτω τεμάχιο,ώστε να μετατρέπεις κάθε άντρα στα γούστα σου!

Senior Member
    Για λίγο τρίχωμα στο στέρνο μίλησα, όχι για τον άνθρωπο του νεάντερταλ! Αμάν πια, τσούχτρα!

Senior Member
    Πού να σου έβαζα κι αυτόν δηλαδή τι θα έλεγες...

Κοίτα τα ματάκια του!Σε εκλιπαρούν να μην τον απορρίψεις!
    Χριστούγεννα είναι!Μην είμεθα ρατσιστές!Ας μη μας ορίζουν οι τρίχες!

Senior Member
    Αυτός κάνει άραγε μπάνιο ή καθαρίζεται με την ηλεκτρική σκούπα;

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εύχομαι να περάσετε υπέροχα. Εγώ έχω πιάσει πρώτο κρεβάτι πίστα έχω βάλει και γλυκερίνη στα μαλλιά μου μπας και δω καμία τρίχα πάνω στο κεφάλι μου γιατί βαρέθηκα να τις βλέπω στο πάτωμα και είμαι το αντίθετο του ρεβεγιόν! Είδα τους δικούς μου νωρίτερα και φάγαμε μαζί, πήγα και για καφέ με έναν φίλο και έφαγα μισό εκμέκ οπότε θα κλείσει το χριστούγεννο για μένα σήμερα με λίγο γιαουρτάκι. Κι αύριο μέρα είναι.

Senior Member
    Χρονια πολλα κοριτσια!Ρεβεγιον στο κρεββατι μου κ εγω μετα απο τοσο κουραστικη μερα.Να περασετε ολες υπεροχα με τους ανθρωπους που αγαπατε!

Senior Member
    Γιωτα τωρα θα εχετε φαει ολα τα υπεροχα που μαγειρεψες κ νομιζω οτι θα ηταν κ τελεια!Ευχη μεσα απο την καρδια μου να βρεις πολυ συντομα το σωστο ανθρωπο που θα κατσει διπλα σου για ολα τα καλα αλλα κ ολα τα δυσκολα.Φιλακια!

Senior Member
    Για το Τζινακι που ειναι μονο του με τα ζωακια του.Χρονια καλα κ οτι επιθυμεις!Υγεια πανω απο ολα!Κρεμασα κ το γουρι σου στην πορτα σημερα.Πολλα φιλια!

Senior Member
    Για τη Σαμανθα που αν κ περνα καλα στις διακοπες της δε με ξεχασε.....θα ηθελα να στον στειλω με φιογκο!Φιλακια φιλακια φιλακια....