ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 710
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 710 of 2553 FirstFirst ... 21061066070070870971071171272076081012101710 ... LastLast
Results 10,636 to 10,650 of 38289
    Senior Member
    To θέμα είναι σοβαρό!Η κατάσταση χρήζει υπερβάσεων.Σου στέλνω το κινητό μου μήπως καταφέρουμε
    να τις εμφανίσουμε παρέα.Μέχρι να γυρίσει η φίλη σου ποιός ζει ποιός πεθαίνει!Τα λαλάγγια στάνταρ δε θα επιβιώσουν!
    Ξεκίνα να βγάζεις εσύ με το κινητό το λαλάγγι το καλό.Αν δεν τα καταφέρουμε,τουλάχιστον θα το έχω δει εγώ!Χεχε!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Γιωτουλίνι,πραγματικά υπέροχο το τραπέζι,τόσο στο κέντρο του,όσο και στα διακοσμητικά πέριξ!Μια ερώτηση μόνο:όλη η οικογένεια έχει σλιβωθεί;
    Γιατί η πιατέλα-πιάτο πολύ δύσκολα να χορτάσει έξι άτομα,συμπεριλαμβανομένου και του γαμπρού!Είπαμε γκουρμέ ποσότητες ,αλλά όχι κι έτσι!
    Natalie mou, μόνο σλιβάτη δεν τη λες την οικογένεια μου, μας αρέσει το φαγητό και ευτυχώς, εκτός από τη μαμά μου που είναι παχύσαρκη, κανένας άλλος δεν έχει σοβαρό θέμα με το βάρος του.. Είμαστε οικογενειακώς δε οι μετρ του μπάμπεκιου, βογγάν οι σχάρες κάθε σ/κ! Όμως, η μη σληβάτη οικογένειά μου έθεσε όρο το χριστουγεννιάτικο δείπνο να είναι σεμνό και ταπεινό για να μπορέσουν την επομένη, και την παρεπομένη και όλες τις επομένες να φάνε του σκασμού στα εκατό τραπέζια Χρήστων , Μανώληδων και λοιπών εορταζομένων! Ας μην παρεξηγηθεί η ποσότητα του δείπνου μου σε περικαλώ, είναι κατά παραγγελίαν μετρημένη, σημειωτέον, έφαγαν οι 4 από τους έξι.

Senior Member
    Για να δείτε πόσο σας αγαπάω όλες φεύγω τώρα, μέσα στο κρύο μπρρρρρρρ, και πάω στο σπίτι της αδερφής μου γιατί μου βρήκε φωτογραφική μηχανή από μία φίλη της που μένει στην ίδια πολυκατοικία. Οπότε σε 2-3 ώρες θα ανεβάσω την επαγγελματική φωτογράφηση των λαλαγγοοργάνων!!

Senior Member
    Σας παρουσιάζω τα λαλαγγοόργανα, όπως βλέπετε τη φωτογραφία ξεκινώντας από αριστερά:
    1ο λαλάγγι: Δεν θέλω να το συναντήσω ποτέ
    2ο >> : Μικρό αλλά χορταστικό
    3ο >> : Αξιοπρεπές (άρπαξε στο τηγάνισμα άρα νέγρου)
    4ο >> : Ευσεβής πόθος!

Senior Member
    Βλέποντας πάντα από αριστερά:
    1ο λαλάγγι: Σε ελεύθερη πτώση
    2ο >> : Κατσιασμένο εβδομηντάχρονου
    3ο >> : Ξεκόλλησε στο τηγάνισμα το ένα αρχ@@@ και το τσίμπησα με μία οδοντογλυφίδα, πως λέμε τσίμπα ένα αρχ@@@; ε,αυτό.

Senior Member
    Και το τελευταίο και καλύτερο λαλάγγι έχει στη μέση έναν κόμπο σαν τον κόμπο που θα ήθελα να δέσω στα λαλάγγια αυτών που με απάτησαν! Ίσως γι'αυτό μου κάηκε και στο τηγάνισμα. Τυχαίο; Δε νομίζω! Ελπίζω να σας χόρτασα.

Senior Member
    χαχαχα! απίστευτη είσαι!

Senior Member
    Να'σαι καλά,Τζινάκι,μ'έκανες και γέλασα πάλι!
    Η περιγραφή όλα τα λεφτά!Η Χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια στη φωτό μας μάρανε.
    Να μην ξεχνιόμαστε πως πρόκειται για έθιμο σχετιζόμενο με τη γέννηση του Θεανθρώπου!
    Αν και κανονικά δεν έπρεπε να μας έβαζες δίπλα στρόγγυλο κουτάκι,αλλά χάρακα για να ξέρουμε
    για τι πραγματικά μέγεθος μιλάμε.Ή έστω έναν γυμνό άντρα μοντέλο προς παραστατικότερη κατανόηση.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Και το τελευταίο και καλύτερο λαλάγγι έχει στη μέση έναν κόμπο σαν τον κόμπο που θα ήθελα να δέσω στα λαλάγγια αυτών που με απάτησαν!
    Συμφωνώ και επαυξάνω!

Senior Member
    Ναι, καλά. ʼμα είχα σπίτι μου γυμνό άντρα μοντέλο θα καθόμουνα βραδιάτικα να φωτογραφίζω λαλάγγια!!

Senior Member
    Tώρα είδα και τις υπόλοιπες..."τσίμπα ένα αρχ@@@! :lol: "Δεν παλεύεσαι!Καλά τους έκανες τους κερατάδες!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Ναι, καλά. ʼμα είχα σπίτι μου γυμνό άντρα μοντέλο θα καθόμουνα βραδιάτικα να φωτογραφίζω λαλάγγια!!
    Μην είσαι απόλυτη!Ποτέ δεν ξέρεις ένα λαλάγγι ακόμα πού μπορεί να σου χρειαστεί!

Senior Member
    Του γυμνού άντρα ξέρω ακριβώς που θα μου χρειαστεί και δεν είναι και για κέρασμα όπως τ'άλλα, αλλά για να το έχω δε μου φτάνει το αλεύρι, η μαγιά και το ελαιόλαδο!

Senior Member
    To νουμερο 4 παρακαλω κ γρηγορα!!!Δεν το παλευω απο τα γελια....Προχω η μαμα κ η θεια!Ποιος εφτιαξε ποιο?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη

Προχω η μαμα κ η θεια!Ποιος εφτιαξε ποιο?
    Ποιός έφτιαξε ποιό είναι το θέμα,Γλαύκη μου,ή ποιός έφαγε ποιό;