ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 713
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 713 of 2553 FirstFirst ... 21361366370371171271371471572376381312131713 ... LastLast
Results 10,681 to 10,695 of 38289
    Senior Member
    Έλα,Έλι,μολόγα!Μεταξύ μας είμαστε!Τι τον ταΐζεις τον άνθρωπο τελευταία μέρα πάντα,πριν επιστρέψετε από το πατρικό σου για Αθήνα
    και για ξεμπρόστιασμα καμιά φορά τρως λίγο κι εσύ,ώστε να παρατείνεις το διάστημα των διακοπών σας;Αχ!Μα πόσο αθώοι είναι οι άντρες!

Senior Member
    Ναι ναι είμαι μία γυναίκα αράχνη :lol::lol::lol:

Τι να τον κάνω τα ήπιε και τα έφαγε όλα μέσα σε τρεις μέρες από τη χαρά του! Θερίζουν οι γαστρεντερίτιδες αυτόν τον καιρό μας είπε ο γιατρός. Τι να πω, υπομονή, περαστικό είναι...

Ακόμα τέζα είναι στον καναπέ και αγκομαχάει μέσα στον ύπνο του ο καημενούλης
    Πάω να ετοιμάσω τα πράγματά μας σιγά σιγά μπας και τα καταφέρουμε να αναχωρήσουμε το απόγευμα...

Senior Member
    Καλώς τον μοναχικό μας καβαλάρη με τα ζεστά του λογάκια και συναισθήματα!
    Πραγματικά δεν είμαι σε θέση ν'αποδεχτώ όλη την υπερβολή αγάπης,που μου δίνετε...
    Όχι πως δε μου αρέσει(σε ποιόν δε θα άρεσε άλλωστε;)απλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί να την αξίζω.
    Όντως έχω μια μικρή δυσκολία στο να παίρνω(προτιμώ ασφαλώς να δίνω)αλλά έχω σημειώσει τεράστιες προόδους
    σε σχέση με το παρελθόν.Αλήθεια!Και πάλι μιλάμε για μένα,που δεν είναι το καλύτερο μου...Τέλος πάντων...Σ'ευχαριστώ!

Αφού περνάς τόσο καλά κοντά μας να μας κάνεις συχνότερα παρέα!Πού ξέρεις;Μπορεί να τα καταφέρουμε να σε διαβάλουμε
    κι εσένα!Διαλέγεις λαλάγγι και περιμένεις τη σειρά σου!Εγώ πάντως αυτ το 19άρι,δεν το θέλω!Είπαμε ν'ανοίξουμε παράθυρο
    αλλά μην πουντιάσουμε κιόλας!Εντωμεταξύ μ'αυτά και με τ'άλλα,τρελοκαμπέρες μου,δε δίνετε καμία σημασία στο νέο τίτλο.
    Σας προσκάλεσα να σκεφτούμε τι βλέπουμε στον καθρέφτη των βαθύτερων επιθυμιών μας κι αν κρίνω από τη συζήτηση των πόντων
    μόνο αυτό έχετε στο μυαλό σας,αθεόφοβες;Μου θυμίζετε τη μόνη αφαιρετική εγχείρηση,που μας κατηγορούν
    πως δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε οι γυναίκες!Θα κοιταχτώ πρώτη λοιπόν.Για να δούμε τι βλέπω...

Βλέπω τον εαυτό μου με τα δύο μου παιδάκια(κορίτσι,αγόρι)και τον ακέφαλο καλό μου(μάλλον ακόμα δεν έχουμε συστηθεί γι'αυτό)
    κι όλη μου την υπόλοιπη οικογένεια,ακόμα και τον αδερφό μου στη Γερμανία με τα ζουζούνια μας,να μένουμε όλοι κοντά,πολύ κοντά!
    Η μαμά είναι όπως παλιά,γεμάτη φως κι ενέργεια,ο μπαμπάς δυνατός χωρίς πάρκινσον,η Τίτη κι εκείνη υγιής...Βλέπω και τους φίλους μου
    και τα παιδιά μου(δικά τους είναι οκ)κι εκείνοι χαμογελαστοί και κοντά.Ούτε καν σ'άλλους νομούς πόσο μάλλον Κύπρο!Το ιδανικότερο όλων
    βέβαια θα ήταν να ζούσαμε όλοι στο Παρίσι μου!Τι ζητάω η καημενούλα ε;Ανταλλάζω άμα είναι το πώς δείχνω.Το σώμα μου.Δε με νοιάζει τόσο.
    Μου αρκεί που είμαι μαμά κι έχω όλους καλά γύρω μου.Μου περνούν από το μυαλό το σκι,να είμαι ψυχολγόγος,ταξίδια,σπίτι ενδεχομένως δικό μου,
    αλλά όλα αυτά είναι δευτερεύοντα.Θέλω αγάπη κι αγκαλιές!Αυτά!Καθρέφτη,καθ� �εφτάκι μου,θα μου τα πραγματοποιήσεις;Ε;Φανταστ ικέ μου καθρέφτη;

Senior Member
    ΜΜΜΜμμμ για να δω κι εγω μια κλεφτη ματιά στον καθρεφτη....

Senior Member
    Με βλέπω μαζί με τον αντρούλη μου τον νινινο μου και ένα μωράκι κοριτσακι με ροζ σκουφάκι αγκαλιά.... Πίσω ένα σπίτι μονοκατοικία με πολλά δέντρα γύρω και ενα μικρό κήπο με δυο σκυλια και δυο γάτες.(α και μια Μαρία να βοηθάει στο καθάρισμα) ......και ως δια μαγείας ενα κόσμο χωρίς να είανι στα προθυρα χρεοκοπίας μξε λυμένα τα σοβαρά προβλήματα, με υγεία και αγάπη . Αγάπη πολύ πολύ....

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Βλέπω ότι το Νο4 έχει κάνει θραύση. Μόλις το μέτρησα και είναι 19 πόντους!
    Εεεεεεμ λογικό να πέσουν τα βλέμματα όλα εκεί! Όλες πρέπει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή μας να συναντήσουμε ένα νο4 έτσι για να πούμε ότι το ζήσαμε και αυτό! :lol::lol::lol:
    Αρέ Ava που είσαι να σχολιάσεις!???

Senior Member
    Βρε κορίτσια κοιτάζω κι εγώ μέσα στον καθρέφτη αλλά πάλι τη γαϊδούρα βλέπω!!
    http://www.youtube.com/watch?v=i4jAyUT6Oa0

Senior Member
    :tumble: Αρκεί η γαιδούρα να μην είσαι εσύ,Τζινάκι μου!Έλα,προσπάθησε να συγκεντρωθείς!Είμαι σίγουρη πως κάτι καλύτερο θα σου δείξει!

Η ʼβα μπορεί να λείπει,το Τζινάκι όμως στέκεται επάξια στη θέση της!Τι 19ποντα,τι βιντεάκια...Έ,ρε τι έχει να γίνει όταν θα τις έχουμε δύο και πάλι!

Senior Member
    Πραγματικά μου λείπει κι εμένα η ʼβα και χθες κάποια στιγμή αναρωτιόμουνα για το τι σχόλια θα κάνει για τα λαλαγγοόργανά μας.

Senior Member
    κοίταξα και εγώ μέσα στο ντεζιρέ καθρέφτη και είδα τα εξής, μια γιώτα και ένα γιώτο να κοιμούνται αγκαλίτσα στη μεσημεριανή σιέστα και το απόγευμα να γεμίζουν άμμο τα παπούτσια τους στις παραθαλάσσιες βόλτες τους στο νησί που θα διαμένουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, σε αυτές τις βόλτες θα πέφτει στον νησιώτικο ορίζοντα ένα ηλιοβασίλεμα, μα ένα ηλιοβασίλεμα μούρλια! Και το βραδάκι να γίνονται γευσιγνώστες στο ταβερνάκι του χωριού..αυτά είδα σήμερα το απόγευμα, αύριο που θα ξανακοιτάξω στον καθρέφτη θα σας πω μήπως εμφανιστεί και τίποτα άλλο, πιο συγκλονιστικό!

Senior Member
    Έκανα μπάνιο, ετοίμασα βαλίτσες, μάζεψα την προίκα μας όλη και ακόμη ο σύζυγος τέζα! Τι θα τον κάνω δεν ξέρω.... τουλάχιστον δεν ξερνοβολιέται :bigsmile:

Ρίχνοντας μία ματιά στον καθρέπτη βλέπω τόσα πολλά!!! Βλέπω εμένα και τον άντρα μου μαζί αγαπημένοι ως τα βαθιά γεράματα με παιδιά και εγγόνια και σκυλάκια και γατάκια να τρέχουνε τριγύρω. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και υγιείς και γεμάτοι από μία όμορφη και γεμάτη ζωή χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Το σπιτικό μας είναι ζεστό με το αναμμένο τζάκι στην γωνιά να μας συντροφεύει και γεμάτο όμορφες μυρωδιές. Δεν έχουμε έγνοιες οικονομικές και έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, λίγα και καλά, είναι αρκετά . Ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο όπου ο ένας νοιάζεται για τον άλλο και υπάρχει αγάπη, ειρήνη και αλληλεγγύη παντού γύρω μας. Ο κόσμος έχει σταματήσει να νοιάζεται για τα υλικά αγαθά και έχει πιο βαθιές και εσωτερικές ανησυχίες και αναζητήσεις, ζούμε στην εποχή της συνδημιουργίας και της συνειδητότητας. Δεν υπάρχουν πόλεμοι, τεχνητές οικονομικές κρίσεις και εκμετάλλευση ο κόσμος έχει επιστρέψει στην γη την αγαπά και την φροντίζει γιατί αυτή είναι που μας δίνει ζωή και μας θρέφει. Όλα γίνονται με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και επιτέλους μας έχει δοθεί απλόχερα η τεχνολογία για να ευημερούμε χωρίς να επιβαρύνουμε τον πλανήτη μας. Όλοι προσφέρουμε στην κοινωνία μας στο μέγιστο που μπορούμε δημιουργικά και με τρόπο που μας ευχαριστεί και μας γεμίζει όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.
    Αυτά και άλλα πολλά βλέπω στον καθρέπτη των βαθύτερων επιθυμιών μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να αξιωθώ να ζήσω έστω τα μισά από αυτά :kiss:

Senior Member
    Ελάκι γλυκό, περαστικά στο Γιώργο και μακριά από εσένα η γαστρεντερίτιδα! Ζηλεύω που σας χάρηκε η Ναταλία τόσες ώρες, θέλω και εγώ τα ανάλογα τώρα που επιστρέφετε στα αθηναϊκά εδάφη!

Senior Member
    Eli εύχομαι γρήγορα περαστικά στον άντρα σου. Κοιτώντας μέσα στον καθρέφτη βλέπω (εκτός από τη γαϊδούρα που δε λέει να φύγει) τον εαυτό μου μετά από 10 χρόνια να κοιτάω το κινητό μου και να βλέπω τον αριθμό τηλεφώνου της μητέρας μου και της αδερφής μου που σημαίνει ότι θα είναι και τότε καλά και θα μπορώ να τις καλώ για τα όμορφα και για τα άσχημα.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Ελάκι γλυκό, περαστικά στο Γιώργο και μακριά από εσένα η γαστρεντερίτιδα! Ζηλεύω που σας χάρηκε η Ναταλία τόσες ώρες, θέλω και εγώ τα ανάλογα τώρα που επιστρέφετε στα αθηναϊκά εδάφη!
    Χεχεχεχε ναι ναι θα κανονίσουμε έναν αρμένικο καφέ σίγουρα και σύντομα!
    Κάντε μία ευχούλα Ντεζιρένιες λέμε να τολμήσουμε να ξεκινήσουμε, ελπίζω να έχουμε καλό ταξίδι :saint:
    Σας φιλώ και εύχομαι σύντομα να τα πούμε από Αθηναϊκό έδαφος πια.
    Φιλιά Πολλά!

Τζινάκι μου εύχομαι η ευχή σου να βγει πραγματική όχι μόνο για 10 χρόνια αλλά για πολλά παραπάνω!

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις ευχούλες σας μου δίνετε δύναμη