ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 722
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 722 of 2553 FirstFirst ... 22262267271272072172272372473277282212221722 ... LastLast
Results 10,816 to 10,830 of 38289
    Senior Member
    Όσο θυμάμαι το μπαλκόνι με το μισοκαπνισμένο τσιγάρο και εμένα να τουρτουρίζω, φρικάρω! Τώρα καπνίζω με τον απορροφητήρα και το θόρυβο, αλλά το ευχαριστιέμαι. Επιτέλους, κάνω ότι θέλω, χωρίς κριτική, χωρίς μουρμούρα.. Όχι τέτοια στην ηλικία μου, αρκετά τα ανέχτηκα!
    Αντιλαμβάνεσαι, βέβαια, τη γνώμη των δικών μου για το άτομό μου.. Το γλυκό παιδάκι, με το λιγοστό μυαλουδάκι και το κιτσάτο γούστο, πόσο κολακευτικό!
    Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ένα άσμα, όχι τόσο κόσμιο, αλλά αυτό σκέφτηκα τώρα (γιατί άραγε)?:
    http://www.youtube.com/watch?v=401ethZJfkU

Senior Member
    Κι εκεί που η αθλιότητα και η μιζέρια είχαν αρχίσει να πλημμυρίζουν το είναι μου, ήρθε ο ʼγιος Βασίλης! Ήρθε, κορίτσια, ο κανονικός και όχι το κακοφτιαγμένο του κεφάλι!

Γλαύκη μου, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Μου μοσχοβόλησες το σπίτι με την υπέροχη κατασκευή σου, την έβαλα σε τιμητική θέση, πρώτη πρώτη, να φαίνεται, είναι έργο τέχνης!
    Μου ζέστανες το πονεμένο μου λαιμουδάκι, με το υπέροχο κασκόλ - πασμίνα! Θα το φορέσω αύριο κιόλας! Θα το φορώ συνέχεια και θα σε σκέφτομαι!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!!

Senior Member
    Αμάν βρε ʼβα μου που μένεις στον Βόρειο Πόλο????:lol::lol::lol::lol:
    Παγωνιά έχει, ψυχή δεν έχει, γκόμενος δεν παίζει εεεεε μααααα!!! Ξέρω ξέρω δεν θέλω να μου απαντήσεις ρητορικά και κωμικά είναι τα ερωτήματα μου .

Γύρισα και εγώ σπίτι . Η γαλατόπιτα καλή ήταν αν και σηκώνει ενέργειες βελτίωσης σύμφωνα με τα δικά μου αυστηρά κριτήρια, για πρώτη φορά πάντως θεωρώ ότι την έβγαλα αξιοπρεπώς :bigsmile:

Senior Member
    Καλώς την Eli που γύρισε από την πεθεροεπίσκεψη. Χαίρομαι που αν και πρώτη φορά σου πέτυχε η γαλατόπιτα. Εγώ πάντως που μου αρέσει η γαλατόπιτα θα την τσάκιζα ευχαρίστως χωρίς να με απασχολούν οι ενέργειες βελτίωσης.

Senior Member
    Με τιμάτε αγαπητή στην επόμενη φορουμοσυνάντηση θα κάνω μία βελτιωμένη έκδοση για να σε γλυκάνω!

Προς το παρόν πάρε μία φανταστική γαλατόπιτα :lol::lol:
    κάπως έτσι ήταν και η δική μου απλά πιο οβάλ λόγω ταψιού

Senior Member
    Λίγη γαλατόπιτα και στο ζήτουλα της μπουκιάς φτάνει ή όχι?
    Τσακίζω ευχαρίστως όλο το ταψί! Το σπίτι ακόμη ζεσταίνεται.. Να δω πότε θα πλυθώ, η άπλυτη!

Senior Member
    Αν φτάνει λέει;;; Θα σου στείλω μία με courier αν και με τόσο κρύο μάλλον θα σου φτάσει κατεψυγμένη :lol:

Senior Member
    Στείλε την, εσύ, και εγώ ξέρω τι θα την κάνω..........

Senior Member
    Μόλις άκουσα στις ειδήσεις ότι θα πρέπει να πληρώνουμε στα φαρμακεία τις όποιες συνταγές έχουμε και μετά να πηγαίνουμε στο ταμείο μας για να πάρουμε τα χρήματα πίσω. Κι αυτό γίνεται γιατί χρωστάνε πολλά χρήματα τα ασφαλιστικά ταμεία στα φαρμακεία. Πήρα μία χαρά! Εμένα οι ινσουλίνες μου, οι μύτες που βάζω στις ενέσεις ινσουλίνης και οι ταινίες μετρήσεως ζαχάρου κάνουν όλα μαζί πάνω από 200 ευρώ το μήνα. Όντας άνεργη που να τα βρω να τα δώσω για να τα πάρω μετά πίσω; Έχω δώσει τη συνταγή του Δεκεμβρίου στο φαρμακείο μου εδώ και 15 μέρες και δεν έχω πάρει ακόμα τα φάρμακα γιατί δεν έχω τα χρήματα της συμμετοχής μου. Με αυτά που έχω στο σπίτι περνάω για 1 μήνα σίγουρα. Ελπίζω μέχρι τότε να αναθεωρήσουν τα φαρμακεία αλλιώς την έβαψα.....

Senior Member
    Σιγά μη δεν ήξερες τι θα την κάνεις, σίγουρα όχι διακοσμητικό στο τραπέζι σου :lol::lol::lol: Σίγουρα θα την κάνεις ότι κάνω και εγώ τώρα στην βασιλόπιτα που μου έδωσε η πεθερά μου, θα την μασαμπούκιαζες !!!:lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Αχ Τζίνα μου έχουμε ξεφύγει τι να πω;;;uzzled:uzzled:uzzled:

Senior Member
    Μπήκε δυναμικά το 2012......ομορφάντρα μου!!!

Senior Member
    Έλα και θα σου βάλω και σως για να γλιστράει :lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Μπήκε δυναμικά το 2012......ομορφάντρα μου!!!

Μαλλον μπηκε πολυ δυναμικα κ δεν εχει κ σως να γλυστραει!

Senior Member
    ʼμα είναι και Νο4 λαλάγκι την κάτσαμε την βάρκα!!!